Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim özel sektörde çalışırken polislik için çalışmalar yaparken de hep çocuğum için çocuğum için derdi.. Daha güzel bir hayat kurmak için ona derdi.
Biz aslında 4 yıldır hep gelecekteki çocuğumuz için fedakarlık yaptık. Ondan erteledik zaten çocuğu da. Baya doğmamış çocuğa don biçtik anlayacağın İnşallah iyi anne baba oluruz. Mutlu bir çocuk olur.
Şuan analık damarlarım kabardı

Teşekkür ederim perim, nerelerdesin sen? Kayıplara mı karıştın diyeceğim ama başka topiklerde görüyorum seni, kaybolmadığını biliyorum yani
Benim net 100 MB kaldı koca olunca ondan yazıyom kuzum. bide yemek topiğine takılıyorum genelde malum oranın yarışmacısıyım ben , arada bakıyorum buraya ama yazamıyorum yaa konuyu yakalayamıyorum bak taşınacağını okudum atladım hemen

Diloşum böyle yapma bak lütfen anlat..
Biz burada bir aileyiz biliyorsun dimi?
Birbirimizle paylaşmıcaz da kimle paylaşıcaz? Lütfen birbirimize uzak insanlarmışız gibi zaman isteme Anlatmadan açılamazsın..
Biraz kendimi topluyumm anlatican söz cnm

Benim de çok hoşuma gidiyor. O renkler ama tam nasıl yapsak karar veremedik. Daha çok vaktimiz var hallederiz

Allah herkese kendi evine çıkmayı nasip etsin hizuşum
Kendi evine çıkacağın için daha tatlı bir heyecan. Kiraya çıkmak biraz acı oluyor da
Dekorasyon derken mutfak dolapları parkeler falan mı..
Amin canım darısı size olsun inşallah. Mutfak dolapları yenilenmiş neyse ki. Aslında parkeleri değiştirmek istiyorum da eşim bu eski parkeleri çok beğeniyor cilalatalim diyor. Bakalım. Salon, çocuk odası ve boya için aslında daha çok. Bir de evin her yanını çılgınlar gibi dolap yaptırmak istiyorum eşim dizginlemeye çalışıyor orta yolu nasıl bulacağız bilmiyorum

Benim de çok hoşuma gidiyor. O renkler ama tam nasıl yapsak karar veremedik. Daha çok vaktimiz var hallederiz

o zaman o kanallara bi bak kuzu:) orda daha güzel anlatiyolar :) sitelerde bakmak çok zor ve sıkıcı geliyo

bide cumba varsa mutlaka oturma alani yap oraya en çok beğendiğim seylerden biridir

Yuh ya Allahın manyakları
Kesin ya gelini istemeyen bir akraba ya da damada aşık biri yapmıştır. Yoksa kim neden yapsın böyle birşeyi..

Hep şu internetsizlik
Ne zaman yenilenecek paket? Taşınmamı duyup gelmen beni çok mutlu etti ama özledim perim, son zamanlarda hiç yoksun.. Gel artık
Yemek yarışmasına mı girdin?

o zaman o kanallara bi bak kuzu:) orda daha güzel anlatiyolar :) sitelerde bakmak çok zor ve sıkıcı geliyo

bide cumba varsa mutlaka oturma alani yap oraya en çok beğendiğim seylerden biridir
Mutfağın minik bir balkonu var parka bakıyor. Kapatmışlar. Oraya masa koyacağım. Belki bir iki aksesuar. Barbekü de var bu balkonda. Sordum çektiğini söylediler ama guvenemedim. Çalışıyorsa benim için muazzam bir şey olacak. Çalışmıyorsa yiktirip bir şeyler ayarlarım diyorum bakalım

Yuh ya Allahın manyakları
Kesin ya gelini istemeyen bir akraba ya da damada aşık biri yapmıştır. Yoksa kim neden yapsın böyle birşeyi..

valla kuzum işte manyaklik parayla mi. damadin köyünde kayboldu. orda evleri yokmus gelin dinlensin diye eve buyur etmişler akşam düğün saatine kadar bi bakmis ayakkbi yok kıskanç akraba ya da komsu da yapmış olabilir. ama ne kadar korkunç bisey ya

neyseki iki tane gelin ayakkabısı vardi da ikinciyi getirtip giymis sonradan. ama kaç ay diken üstünde durdu köyde oyle ayakkabı giyecek kimse yok kesin kötü niyetli biri aldi diye.

Hep şu internetsizlik
Ne zaman yenilenecek paket? Taşınmamı duyup gelmen beni çok mutlu etti ama özledim perim, son zamanlarda hiç yoksun.. Gel artık ♥
Yemek yarışmasına mı girdin?
30 unda balım yetmiyor ya 2 GB . oyy bende özledim popicicim . bayadır yarışmalardayım kuzum kendi çapımda yapıp yarışıyom

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…