- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #21.901
Eşim özel sektörde çalışırken polislik için çalışmalar yaparken de hep çocuğum için çocuğum için derdi.. Daha güzel bir hayat kurmak için ona derdi.Yok canim her yil 2 kez gecikme yasanmasi normal sayiliyor diyr biliyorum mevsim gecislerinde olur bana hep boyle ... insallah hamile deglmdir sanmiyorum ama...
Biliyorum bebek dusunceniz icin ev degistirdgni canim bak karnina dusmeden anne baba olarak feragat etmeye basladiniz biseylerden goruyor musun cok cok iyi bi anne baba olacaksinjz
Katilim olacaksın haberin yokAllah kahretmesin, ifşa yapamadan duramıyorumhep polisiye filmler, diziler, kitaplar yüzünden, benim suçum yok
Benim net 100 MB kaldı koca olunca ondan yazıyom kuzum. bide yemek topiğine takılıyorum genelde malum oranın yarışmacısıyım benTeşekkür ederim perim, nerelerdesin sen? Kayıplara mı karıştın diyeceğim ama başka topiklerde görüyorum seni, kaybolmadığını biliyorum yani
Biraz kendimi topluyumm anlatican söz cnmDiloşum böyle yapma bak lütfen anlat..
Biz burada bir aileyiz biliyorsun dimi?
Birbirimizle paylaşmıcaz da kimle paylaşıcaz? Lütfen birbirimize uzak insanlarmışız gibi zaman istemeAnlatmadan açılamazsın..
Benim de çok hoşuma gidiyor. O renkler ama tam nasıl yapsak karar veremedik. Daha çok vaktimiz var hallederizo zaman o kanala bi göz at derim:) çok orjinal şeyler vardi :)
bide ic mimar Bernaya göz at :) evde neler yapılmalı neler yapılmamalı çok güzel anlatiyo :)
ben tavuskuşu mavisini çok begeniyorum:) bide tarcin rengi:)
Amin canım darısı size olsun inşallah. Mutfak dolapları yenilenmiş neyse ki. Aslında parkeleri değiştirmek istiyorum da eşim bu eski parkeleri çok beğeniyor cilalatalim diyor. Bakalım. Salon, çocuk odası ve boya için aslında daha çok. Bir de evin her yanını çılgınlar gibi dolap yaptırmak istiyorum eşim dizginlemeye çalışıyor orta yolu nasıl bulacağız bilmiyorumAllah herkese kendi evine çıkmayı nasip etsin hizuşum
Kendi evine çıkacağın için daha tatlı bir heyecan. Kiraya çıkmak biraz acı oluyor da
Dekorasyon derken mutfak dolapları parkeler falan mı..
Düzenledim, kız sen daha önce kendin yazmıştın ya zatenKatilim olacaksın haberin yokmjı düzenler misin
Benim de çok hoşuma gidiyor. O renkler ama tam nasıl yapsak karar veremedik. Daha çok vaktimiz var hallederiz
Sadece okuyacağım kızlar şimdi, elimi sardım mesajı zor yazıyorum
Sağ elimde böyle ara ara ağrı oluyor da
Canım gitmiştim bir şey çıkmadı. Kemikte ağrı var kas ağrısı gibi değil, kireçlenmeden şüpheleniyorumgeçmiş olsun negom bence sende de sinir sıkışması vardoktora gittin mi bunun için
Yuh ya Allahın manyaklarıaman aman evlerden ırak manyak dolu etraf ya
iyi kurtulmussun cici baska şeyler de yapabilirdi. ben cok tirsarim öyle seylerden.
benim en yakın arkadaşımın düğün günü gelin ayakkabısını caldilar köyde biliyo musun
evden terlikle cikmak zorunda kalmis garibim
öyle çok korktu ki anlatamam sana
Hep şu internetsizlikBenim net 100 MB kaldı koca olunca ondan yazıyom kuzum. bide yemek topiğine takılıyorum genelde malum oranın yarışmacısıyım ben, arada bakıyorum buraya ama yazamıyorum yaa konuyu yakalayamıyorum bak taşınacağını okudum atladım hemen
Canım gitmiştim bir şey çıkmadı. Kemikte ağrı var kas ağrısı gibi değil, kireçlenmeden şüpheleniyorum
Biliyorum da kuzum hangi birine gideyim, çürüdüm yao da olabilir canım ama ihmal etme tekrar git yasağlık ihmale gelmez biliyosun
Mutfağın minik bir balkonu var parka bakıyor. Kapatmışlar. Oraya masa koyacağım. Belki bir iki aksesuar. Barbekü de var bu balkonda. Sordum çektiğini söylediler ama guvenemedim. Çalışıyorsa benim için muazzam bir şey olacak. Çalışmıyorsa yiktirip bir şeyler ayarlarım diyorum bakalımo zaman o kanallara bi bak kuzu:) orda daha güzel anlatiyolar :) sitelerde bakmak çok zor ve sıkıcı geliyo
bide cumba varsa mutlaka oturma alani yap orayaen çok beğendiğim seylerden biridir
Yuh ya Allahın manyakları
Kesin ya gelini istemeyen bir akraba ya da damada aşık biri yapmıştır. Yoksa kim neden yapsın böyle birşeyi..
Bebegimmmm neler oldu merak ettik seni cokGelicem cnm sadece biraz zmana ihtiyacım var
30 unda balım yetmiyor ya 2 GB . oyy bende özledim popicicimHep şu internetsizlik
Ne zaman yenilenecek paket? Taşınmamı duyup gelmen beni çok mutlu etti ama özledim perim, son zamanlarda hiç yoksun.. Gel artık ♥
Yemek yarışmasına mı girdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?