- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #21.921
Biliyorum da kuzum hangi birine gideyim, çürüdüm ya
Geçmiş olsun canım. Sinir sıkışması olabilir. Bizim okulda bir hocanın da3z rahatsızlığı var. Yüzmeyle çok rahatladigini söylüyordu.Canım gitmiştim bir şey çıkmadı. Kemikte ağrı var kas ağrısı gibi değil, kireçlenmeden şüpheleniyorum
Peki o zaman bekliyoruz.. Allah inşirah ferahlığı versin kuzuma,Biraz kendimi topluyumm anlatican söz cnm
Haha bence de dolap yaptırın her yere.. Nasılsa kendi evin artık. Ivır zıvır almaya korkmazsın. Ben kiracıyım diye hep minimal takılmak zorunda kalıyorumAmin canım darısı size olsun inşallah. Mutfak dolapları yenilenmiş neyse ki. Aslında parkeleri değiştirmek istiyorum da eşim bu eski parkeleri çok beğeniyor cilalatalim diyor. Bakalım. Salon, çocuk odası ve boya için aslında daha çok. Bir de evin her yanını çılgınlar gibi dolap yaptırmak istiyorum eşim dizginlemeye çalışıyor orta yolu nasıl bulacağız bilmiyorum
Sadece okuyacağım kızlar şimdi, elimi sardım mesajı zor yazıyorum
Sağ elimde böyle ara ara ağrı oluyor da
Çok geçmiş olsun negomCanım gitmiştim bir şey çıkmadı. Kemikte ağrı var kas ağrısı gibi değil, kireçlenmeden şüpheleniyorum
Eşimin kanına giriyorum yavaş yavaş. Bulduğu her girintiye bak şuraya dolap alırız diye bakıyor artık ehehehHaha bence de dolap yaptırın her yere.. Nasılsa kendi evin artık. Ivır zıvır almaya korkmazsın. Ben kiracıyım diye hep minimal takılmak zorunda kalıyorumKendi evim olsa her yeri dolap yaptırır ıvır zıvır doldururdum acımadan
Canim bende olagan bisey bu senede 2 3 defa oyuzden hamilelik suphem yok denecek kadr az. Gogus olayna cok streste yasadmya bu ay ondan da olabilir diye dusunuyorumCanım test yapsaydın keşke çok uzun sürmüş gerçekten
Insallah kuzucukEşim özel sektörde çalışırken polislik için çalışmalar yaparken de hep çocuğum için çocuğum için derdi.. Daha güzel bir hayat kurmak için ona derdi.
Biz aslında 4 yıldır hep gelecekteki çocuğumuz için fedakarlık yaptık. Ondan erteledik zaten çocuğu da. Baya doğmamış çocuğa don biçtik anlayacağınİnşallah iyi anne baba oluruz. Mutlu bir çocuk olur.
Şuan analık damarlarım kabardı
Vallahi diken üstünde durmakla haklı kızcağız.. Allah insanların yüreğine merhamet versin ya. Düşünsene şu hayatta bir insan gelin ayakkabısı çalıp terlikle çıktığı için mutlu oluyor belki eğlenmiştir günlerce bununla. Allah ıslah etsin..valla kuzum işte manyaklik parayla mi. damadin köyünde kayboldu. orda evleri yokmus gelin dinlensin diye eve buyur etmişler akşam düğün saatine kadar bi bakmis ayakkbi yokkıskanç akraba ya da komsu da yapmış olabilir. ama ne kadar korkunç bisey ya
neyseki iki tane gelin ayakkabısı vardi da ikinciyi getirtip giymis sonradan. ama kaç ay diken üstünde durduköyde oyle ayakkabı giyecek kimse yok kesin kötü niyetli biri aldi diye.
Bende yatıyorumaz önce aynısını eşime dedimkaç gündür basima gelmeyen kalmadi. bugün de fildir fildir basim dönüyo ama yikilmadim ayakta olmasam da oturuyom nego
Sağol canım, sinir sıkışması yok bakılmıştıGeçmiş olsun canım. Sinir sıkışması olabilir. Bizim okulda bir hocanın da3z rahatsızlığı var. Yüzmeyle çok rahatladigini söylüyordu.
Çok haklısınız hocam katılıyorumPeki o zaman bekliyoruz.. Allah inşirah ferahlığı versin kuzuma, ♥
Haha bence de dolap yaptırın her yere.. Nasılsa kendi evin artık. Ivır zıvır almaya korkmazsın. Ben kiracıyım diye hep minimal takılmak zorunda kalıyorumKendi evim olsa her yeri dolap yaptırır ıvır zıvır doldururdum acımadan
Çok geçmiş olsun negomFazla temizlik yapmaya bağlı zedelenme var bence demiştim o kadar temizlik yapma diye
Oo öyle mi oy kullanalım30 unda balım yetmiyor ya 2 GB . oyy bende özledim popicicim. bayadır yarışmalardayım kuzum kendi çapımda yapıp yarışıyom
Bizde erteledik kendi capimizda hesaplar kitaplar yaptik en uygun zaman oldgnu dusundugumuzde bebis olsun dedk hemen o aydan oldu prensesm sukur fakat sonrasi hesapta uymayan seyler cikti esim isten cikarildi baska ise girdi derken gelir seviyemiz dustu falan fistan biraz diyecegm o ki tedbir bizden takdirAllah tan umrim sizin hesap kitap uyarEşim özel sektörde çalışırken polislik için çalışmalar yaparken de hep çocuğum için çocuğum için derdi.. Daha güzel bir hayat kurmak için ona derdi.
Biz aslında 4 yıldır hep gelecekteki çocuğumuz için fedakarlık yaptık. Ondan erteledik zaten çocuğu da. Baya doğmamış çocuğa don biçtik anlayacağınİnşallah iyi anne baba oluruz. Mutlu bir çocuk olur.
Şuan analık damarlarım kabardı
Mutfağın minik bir balkonu var parka bakıyor. Kapatmışlar. Oraya masa koyacağım. Belki bir iki aksesuar. Barbekü de var bu balkonda. Sordum çektiğini söylediler ama guvenemedim. Çalışıyorsa benim için muazzam bir şey olacak. Çalışmıyorsa yiktirip bir şeyler ayarlarım diyorum bakalım
Zevkli kız dene Allah içiOo öyle mi oy kullanalımHiç üşenmiyor musun yemek yarışmasına girmeye ya. Ben asla yapmam
KesinlikleEşimin kanına giriyorum yavaş yavaş. Bulduğu her girintiye bak şuraya dolap alırız diye bakıyor artık ehehehçok titiz değilim ama dağınıklık da sevmiyorum. Dolap olmayınca her şey ortada oluyor. İşten yorgun geliyorum gel toparla. Dolap olsa baş dolaba kapat kapağını mis
Daha fazla temizlik yapma negom. Yeter yaptınBende yatıyorum
Geçmiş olsun canım sana da ❤
Sağol canım, sinir sıkışması yok bakılmıştı
Çok haklısınız hocam katılıyorumben birde her şeye sağ eli kullanırım, sol yokmuş gibi, o yüzden de çok yıprandı
Valla ben masadan ziyade orda ne kebap pisiririm bee modundayimooo harikaoraya sedir de yaptırsan güzel olur hizuran tam kitap okuma köşesi olur sedirin oraya minik bi sehpa :)
ama masa sandalyeyle de aile ortami olur:) ikisi de güzel durur
inşallah cekiyodur yaaaavalla ne kadar güzel zamanlar gecirirsiniz orda burdan imrendim su an
Tabiki kuzum..Bizde erteledik kendi capimizda hesaplar kitaplar yaptik en uygun zaman oldgnu dusundugumuzde bebis olsun dedk hemen o aydan oldu prensesm sukur fakat sonrasi hesapta uymayan seyler cikti esim isten cikarildi baska ise girdi derken gelir seviyemiz dustu falan fistan biraz diyecegm o ki tedbir bizden takdirAllah tan umrim sizin hesap kitap uyar
Oldum zaten iyiceKesinlikle
İkna et eşini. Dolap candır.. Hele çalışan insanlar için.
Daha fazla temizlik yapma negom. Yeter yaptınSana artık temizliği yasaklıyorum. Pasaklı olacaksın yoksa karışmam Gerçek mutluluğu pasakta bulacaksın, elin de iyileşecek
Valla ama o temizlik ev işleri hep elleri mahvediyor. Titiz hangi hanimin yaşlılığına baksam ya fıtık ya kireçlenme ya da kronik el kol ağrısı çekiyorlar. Pasakta hayat varKesinlikle
İkna et eşini. Dolap candır.. Hele çalışan insanlar için.
Daha fazla temizlik yapma negom. Yeter yaptınSana artık temizliği yasaklıyorum. Pasaklı olacaksın yoksa karışmam Gerçek mutluluğu pasakta bulacaksın, elin de iyileşecek
Vallahi diken üstünde durmakla haklı kızcağız.. Allah insanların yüreğine merhamet versin ya. Düşünsene şu hayatta bir insan gelin ayakkabısı çalıp terlikle çıktığı için mutlu oluyor belki eğlenmiştir günlerce bununla. Allah ıslah etsin..
Ben o manyak komşunun bir kötülüğünü görmedim Allah var yukarıda. Ama eşime yaklaşımı ve merakı çok nahoştu. Bir de zırt pırt gelmeye çalışması. Ve tabiki benim asla buyur etmemem1 senede 1 kez buyur etmedim hep kapıdan döndü gitti. Ama inatla da gelmeye çalıştı. Allah iyi ve normal insanlarla karşılaştırsın ya.
Buradaki ev sahibim müthiş bir insan ama. Böylesini bidaha bulamayızz..
Yaaaaaa geldi benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?