Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oldum zaten iyice dip köşe yapılacak ama yapamıyorum
Eli gitmiş hatunun hala dip köşe yapılacak diyor
Bana kendimi çok pasaklı hissettiriyorsunuz çok Keyfime göre iş yapan insanım sülalem rahat. Bak ellerimde en ufak ağrı yok

Valla ama o temizlik ev işleri hep elleri mahvediyor. Titiz hangi hanimin yaşlılığına baksam ya fıtık ya kireçlenme ya da kronik el kol ağrısı çekiyorlar. Pasakta hayat var
Şimdi onu diyordum negoya.
Canım istedikçe temizlik yapan, istemiyorsa yapmayan biriyim.
Ellerim ilk günkü kadar sağlam

Canim bende olagan bisey bu senede 2 3 defa oyuzden hamilelik suphem yok denecek kadr az. Gogus olayna cok streste yasadmya bu ay ondan da olabilir diye dusunuyorum
Anladım kuzum o zaman normaldir ara ara oluyorsa haklısın
Çok stresli birsey ya, ben inanılmaz gergin oluyorum zaten regl öncesi

Demee ay koptum
Kaynana mı çekiyorsun napıyorsun şamdanım. Seni kaynana magnet ilan ediyorum 
Kaynanadan ziyade kaynana olmayanın kaynanalığı çok koyuyor be adama..
Benim eşimin teyzeleri halaları yengeleri dayıları vesaire vesaire hepsi kaynanalık yapmaya çalıştılar da oradan biliyorum, kaynanadan daha kötü birşey varsa kaynanacılık oynayandır
Ben kaçtım. İyi geceler pamuk hatunlar
İyi geceler bebem

Şimdi onu diyordum negoya.
Canım istedikçe temizlik yapan, istemiyorsa yapmayan biriyim.
Ellerim ilk günkü kadar sağlam
Allah dert tasa vermesin Nego a da şifa versin. Ama temizlik üstüne o kadar düşünmek gereksiz ya. Neticede kirleniyor yani. Kendini paralasan da kirleniyor. Hep angarya. Angaryadan nefret ederim ayrıca ben de canı isteyince temizleyen tayfadanim. Laf edecek olanın da kalbini kırarım. Zira çok yoruluyorum

iştahlı insan en sevdiğim
ben sadece kestane yaparsınız diye düşünmüştüm

ben de mutfakta takılalım diyorum ama esim salonda oturmayi sever sadece yemek yemek için kullaniriz mutfağı
oturma odasında bile oturmazdi boğucu geliyomus ufakmis

olsun ufak ama manzaralı ve senin güzelce dekore edince hissetmezsin o küçüklüğü

Çokkk fena teyzesiii çokkkk karakteri gereği hiçbirşeyden memnun değill hep bir acıtasyonnn hep bir mutsuzlukkk
Yemin ederim ben
Bende karakterim gereği hiçbirşeyden memnun değilim ve hep mutsuzum Ruh halimin vücut bulmuş şekli yeminle

Tabiki kuzum..
Ama olumsuz şeyler olur diye plan yapmamak da olmaz. Biz kendi çapımızda planlar yapalım da gerisi Allah a kalmış. Gelen de gelmeyen de ondan. Bilemiyoruz ki 2 adım ilerisini..
Düzeldi mi durumlar peki?
Yani bin sukur bugunumuze de bahsettgm durum degismedi yavastan yavastan.ilerlemeye calisiyoruz iste o is degisimi olayi bizi etkiledi eski yernde olsaydi maddi olrk rahat olacaktik . Ama belki baska sorunlar olacakti ozaman da tabi bilemeyiz her durumda sukur daima napalm kuzum

Yemin ederim ben
Bende karakterim gereği hiçbirşeyden memnun değilim ve hep mutsuzum Ruh halimin vücut bulmuş şekli yeminle
Adam yemek yerken mutsuz uyurken mutsuz dışarı çıkar gene mutsuz hep mutsuz 2 yıldır hiç mutlu edemedik

Bekara koca boşamak kolay tabiiiii
Çok tatlıdırrr çokkkk böyle olduğuna bakma sen bunun

Cidden zordur eminim, sorumluluk almak çok zor
Erkek kardeşim de sahiplenmek istiyor, satın almak istemiyor
Barınağa başvurdu ama yalnız yaşıyor diye kabul etmemişler, aslında aile apartmanı ve gündüzleri kardeşim isteyken bakım veren birileri mutlaka olacak. Ama kabul etmemişler çok üzüldük ona

Kim laf edecekmiş bende kalbini kırarım
Valla kuzum okuldan gelince bazen yemek yemeye bile halim olmuyor benim. Okul dönemi çok misafir geri çevirdiğim oluyor.. Gerçekten artı bir gücüm yok ki yapayım. Bütün gün tepemde oluyor çocuklar. Yapmamaya alışınca da yazın da aynı düzen devam ediyor,
Bence iki pasaklı müthişiz

Anladım kuzum o zaman normaldir ara ara oluyorsa haklısın
Çok stresli birsey ya, ben inanılmaz gergin oluyorum zaten regl öncesi
Dogumdan once 50 45 gundr bir olurdum bende pco var bin sukur dogumdan sobra cok duzene girmisti de senede 2 3 kez olur boyle genede bu seferde oyledir heralde insallah biran evvel oluruz kuzu haber ver olursan olmazsan bana

sorma kendi akrabalarim esimin akrabalari. eşimin arkadaşlarının aileleri is yerindeki ablalar bide bu binadaki teyzeler yediler ömrümü

kaynana kahrı kacinilmazsa zevk almaya bakcan napcan cici be

he he deyip geçmeyi öğrendim sayelerinde

bak en basiti kapının önüne merdiven silerken kullansin diye su koyuyoruz. bazen unutuyorum. beni tek bulursa çen çen azar trip bi ton laf sayıyo. esim varsa yanımda asla lafını bile açmıyo

telefonuna polis oğlum diye kaydetmis eşimi

Çok gelenim gidenim olmaz şanslıyım o yönden. İkimizin de ailesi uzakta. Çok komşuluk ilişkisi de sevmeyiz. Misafir gelince bu bohemlik sıkıntı oluyor. Bunları okuyan nego fenalık geçirmese bari

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…