- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #21.941
Gecmis olsun canommSadece okuyacağım kızlar şimdi, elimi sardım mesajı zor yazıyorum
Sağ elimde böyle ara ara ağrı oluyor da
Çokkk fena teyzesiii çokkkk karakteri gereği hiçbirşeyden memnun değillYaaaaaa geldi benimkiOnub kafasından cokkkkk diye öpemediğim için bir miktar üzgünüm
Sağol canımGecmis olsun canomm
Eli gitmiş hatunun hala dip köşe yapılacak diyorOldum zaten iyicedip köşe yapılacak ama yapamıyorum
Şimdi onu diyordum negoya.Valla ama o temizlik ev işleri hep elleri mahvediyor. Titiz hangi hanimin yaşlılığına baksam ya fıtık ya kireçlenme ya da kronik el kol ağrısı çekiyorlar. Pasakta hayat var
Anladım kuzum o zaman normaldir ara ara oluyorsa haklısınCanim bende olagan bisey bu senede 2 3 defa oyuzden hamilelik suphem yok denecek kadr az. Gogus olayna cok streste yasadmya bu ay ondan da olabilir diye dusunuyorum
Demee ay koptumbizim binanin da kapıcısı manyakesime oglum bana gelinim diyo ve kaynanalik yapıyo durmadan
o kadar kaynana kahri cekmek istesem istambul yazip atanmazdimyakami kaynanalardan kurtaramadim cici ben de kimseye gitmiyorum da cagirmiyorum da. komşuluğu öldürdüm beybi
iyi ki evine almamissin artik dokunduğu her yeri dezenfekte ederdin sinirden
İyi geceler bebemBen kaçtım. İyi geceler pamuk hatunlar
Allah dert tasa vermesinŞimdi onu diyordum negoya.
Canım istedikçe temizlik yapan, istemiyorsa yapmayan biriyim.
Ellerim ilk günkü kadar sağlam
Valla ben masadan ziyade orda ne kebap pisiririm bee modundayimbalkon epey küçük iki kişilik bir masa alıyor işte. Şirin tam kahve köşesi. Hayalimiz mutfakta yaşamak. Bir de TV alırım buraya dedi eşim. Ohh ne güzel her şey burda yenir salon kirlenmez diye hayal kuruyorum ben de sıpa koltuklarımı mahvetti hep ağaçlara bakan balkonu da var ama küçük ah biraz daha büyük olsaydı
Yemin ederim benÇokkk fena teyzesiii çokkkk karakteri gereği hiçbirşeyden memnun değillhep bir acıtasyonnn hep bir mutsuzlukkk
Yani bin sukur bugunumuze de bahsettgm durum degismedi yavastan yavastan.ilerlemeye calisiyoruz iste o is degisimi olayi bizi etkiledi eski yernde olsaydi maddi olrk rahat olacaktik . Ama belki baska sorunlar olacakti ozaman da tabi bilemeyiz her durumda sukur daima napalm kuzumTabiki kuzum..
Ama olumsuz şeyler olur diye plan yapmamak da olmaz. Biz kendi çapımızda planlar yapalım da gerisi Allah a kalmış. Gelen de gelmeyen de ondan. Bilemiyoruz ki 2 adım ilerisini..
Düzeldi mi durumlar peki?
Adam yemek yerken mutsuz uyurken mutsuz dışarı çıkar gene mutsuz hep mutsuzYemin ederim ben
Bende karakterim gereği hiçbirşeyden memnun değilim ve hep mutsuzumRuh halimin vücut bulmuş şekli yeminle
Bekara koca boşamak kolay tabiiiiiAyyy ne kadar tatlı
Bekara koca boşamak kolay tabiiiii
Çok tatlıdırrr çokkkkböyle olduğuna bakma sen bunun
Kim laf edecekmiş bende kalbini kırarımAllah dert tasa vermesinNego a da şifa versin. Ama temizlik üstüne o kadar düşünmek gereksiz ya. Neticede kirleniyor yani. Kendini paralasan da kirleniyor. Hep angarya. Angaryadan nefret ederim ayrıca ben de canı isteyince temizleyen tayfadanim. Laf edecek olanın da kalbini kırarım. Zira çok yoruluyorum
Dogumdan once 50 45 gundr bir olurdum bende pco var bin sukur dogumdan sobra cok duzene girmisti de senede 2 3 kez olur boyle genede bu seferde oyledir heralde insallah biran evvel oluruz kuzu haber ver olursan olmazsan banaAnladım kuzum o zaman normaldir ara ara oluyorsa haklısın
Çok stresli birsey ya, ben inanılmaz gergin oluyorum zaten regl öncesi
Demee ay koptum
Kaynana mı çekiyorsun napıyorsun şamdanım. Seni kaynana magnet ilan ediyorum 
Kaynanadan ziyade kaynana olmayanın kaynanalığı çok koyuyor be adama..
Benim eşimin teyzeleri halaları yengeleri dayıları vesaire vesaire hepsi kaynanalık yapmaya çalıştılar da oradan biliyorum, kaynanadan daha kötü birşey varsa kaynanacılık oynayandır
İyi geceler bebem
Çok gelenim gidenim olmaz şanslıyım o yönden. İkimizin de ailesi uzakta. Çok komşuluk ilişkisi de sevmeyiz. Misafir gelince bu bohemlik sıkıntı oluyor.Kim laf edecekmiş bende kalbini kırarım
Valla kuzum okuldan gelince bazen yemek yemeye bile halim olmuyor benim. Okul dönemi çok misafir geri çevirdiğim oluyor.. Gerçekten artı bir gücüm yok ki yapayım. Bütün gün tepemde oluyor çocuklar. Yapmamaya alışınca da yazın da aynı düzen devam ediyor,
Bence iki pasaklı müthişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?