Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim 2 tane var evde eşim ve ben çalışıyoruz evde bütün gün yalnızlar ama 2 tane oldukları için sıkılmıyorlar hiç akşam biz gelene kadar 2 sinin de Perti çıkmış oluyor güzel yönleri çok ama sıkıntılarıda çok mesela her sene Tatile giderken düşünüyoruz ya da bir yere gezmeye giderken tek kaldıkları için üzülüyoruz onun haricinde günde 2 kere mutlaka tuvalete çıkmaları gerek ve yatakta sürekli 4 kişi olarak yatıyoruz ama dünyanın 8. Harikaları diyebilirim İyi ki varlar resmen nefesim bunlar Benm herşeyden kıymetliler

Yaaa bizde mutfak delisiyiz. Şuan ki evimin öyle güzel mutfağı var ki geniş ve tatlış.
Yemek masası mutfakta. Gelen misafir bile alıştı direkt mutfağa geçiyor. Yapıştım mutfak masasına Ama mutfak masası dedikoduları gibi var mı?
Gelen misafire mutfak masasında sınırsız çekirdek gazoz eşliğinde ölümüne dedikodu imkanı sunuyorum. Daha ne olsun hizmette sınır yok oturmanaktan mobilya takımım eskimedi
Ama yeni evimin mutfağı ince uzun. Mutfak masasını salona koyacağız. İçim bir parça buruk

Allahım yolunuzu açsın.. Hayal dahi edemeyeceğiniz güzelliklerde bulun kendinizi cayım.. Gerçekten hayatta inişler var ama her inişin de bir çıkışı var.
Bizde çok çektik çok.. Ama sabrın sonu selamet oluyor. Sabredin ve pes etmeyin herşey güzel olacak

Bizim takilinacak bir mutfağımız yok şimdiki evde yemeği yapıp çıkmak için zor dayanıyorum. İki kişi sığmıyor nerdeyse memleketlerde hep mutfakta otururuz. Güzel oluyor. Gerçi bizim ev her yönüyle küçük de neyse

bizim mutfaklarımiz ufakti hep cici afakanlar basıyo küçük yerde bizi. karı koca genis aydınlık yerde oturmayi seviyoruz ruhumuz kont ve kontes çünkü

ama bayılırım mutfak dedikodusuna hele gazoz dedin kalbimi fethettin yine

oraya da yanlari kapanan masalardan alsaniz kanatlı olur ya hani. ince uzun olur o da ister bar masasi gibi kullanin ister açıp kullanın işiniz bitince kapatin

Adam yemek yerken mutsuz uyurken mutsuz dışarı çıkar gene mutsuz hep mutsuz 2 yıldır hiç mutlu edemedik
Eşim de bana 8 yıldır seni mutlu edemedim diyor, diyorum ya aynı ben ya ben
Bende yemeği kendim yapmışsam çok mutsuz yerim ama hazır bulmuşsam mutlu olabiliyorum

Eşim de bana 8 yıldır seni mutlu edemedim diyor, diyorum ya aynı ben ya ben
Bende yemeği kendim yapmışsam çok mutsuz yerim ama hazır bulmuşsam mutlu olabiliyorum
Sana mı versem bunu ne yapsammm gül gibi geçinip gidersiniz

Yaaa kardeşin ne güzel düşünmüş.. Para ile hayvan satın alınmasına çok karşıyım
Ama barınakların aileyi didiklemesi güzel. Çünkü alıp yeniden hayvanı atan çok insan müsveddesi var malesef..
İnşallah bir ponçirik sahiplenir kısa sürede

Ayyyy bi tarafımın kenarı.. Nerden bulmuş o samimiyeti fazlaa mı laubali ne
Eşine söyle mesafe koysun şamdanım oğlum diye kaydetmek nedir yahu..

kuzu ya her gördüğün yere bi heves dolap yaptircan ya hani. ev küçük kasvetli ve boğucu gelirse napcan eşinin dediğini dinleyip yavaş mi gitsen sonra zamanla ihtiyaç oldukça yaptırırsin zaten:) minimal takilmaya dev et bence bak benim evim çok kolay temizlenip toplanir :) esya yok çünkü nerdeyse
oglan dagitacak bisey bulamayınca evin muhtelif yerlerine patates soğan saçar ama bazen ekmek poşetini bulur ekmekleri atar hansee gratel gibi

Barınaklar sahiplendirme konusun da evet maalesef öyleler .. aslında güzel birşey cnkü bu zaman da kimseye güven olmuyor maalesef.. barınaktan alıp çıkaran çoğu insan maalesef 3-5 ay sonra tekrardan bırakıyor barınakta ki çoğu hayvan hevesi olup dünyanın parası verilip sonra sokağa atılan canlardan maalesef biz siyahı petshoptan aldık cnkü barınaklarda bu cinsler yok.. genelde büyük cins ırk oluyor. Beyazı ise sokakta bulduk :) parkta oynarken tasması ile yanımıza geldi büyük ihtimal sokağa bırakılmıştı cnkü biz gördüğümüzde tek gözü görmüyordu korneasında sorun vardı veterinere götürdüm büyük paralar ödedim zannediyorum ki sahibi masraf çıkınca ödemek istemedi ve sokağa bıraktı.. tedavi ettirdim sahibinide çok aradım internete ilan falan da verdim ama cıkmadı piyasaya bende aldım koynuma yattım 1,5 yıldır benimle

Ayyyy bi tarafımın kenarı.. Nerden bulmuş o samimiyeti fazlaa mı laubali ne
Eşine söyle mesafe koysun şamdanım oğlum diye kaydetmek nedir yahu..

esim kafasi kırık bosver dedi. bence de kafası kırık deliye dalasmaktansa caliya dolaşmak iyidir deyip susuyorum cicim:)

hayır madem analik yapcan bana yap demi ne bu milletteki kaynanalik sevdasi anlamadim be

Çok gelenim gidenim olmaz şanslıyım o yönden. İkimizin de ailesi uzakta. Çok komşuluk ilişkisi de sevmeyiz. Misafir gelince bu bohemlik sıkıntı oluyor. Bunları okuyan nego fenalık geçirmese bari
Şehrin diğer ucunda 1.5 saatlik mesafedeydim yine de geldiler. Aslında gelmesinler diye bu kadar uzak taşınmıştık ama plan elimde patladı
Bende ağır misafir sevmiyorum. Bir de kalabalık misafiri.. Strese giriyorum.
Ama böyle gelse de sırf hoş sohbete gelene bayılırım. Bir de dedikoduya gelene bayılırım, Misafir konusunda insan seçiyorum
Kızlar buna çok güleceksiniz bizimkiler eş biliyorsunuzdur artık az çok .. bunların 1 yavrusu annemde ve annemin bizim torunu soktuğu şekiller Eki Görüntüle 2310146
Yaaaaaa öldüm şuan.
Bu ne ya
Bir köpeğim olsaydı pug sahiplenmek isterdim.. Çok seviyorum ya. Allahın çirkinleri

27 Temmuz Yengeç

ayyyy ona naparsan yap memnun edemezsin yemek versen verdin diye memnun olmaz. vermesen ac birakiyo diye memnun olmaz

böyle kabul etmişsin zaten beybi maalesef kronik memnuniyetsiz. burcunun geninde memnuniyet emaresi yok onun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…