- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #21.961
Bizim 2 tane var evde eşim ve ben çalışıyoruz evde bütün gün yalnızlar ama 2 tane oldukları için sıkılmıyorlar hiç akşam biz gelene kadar 2 sinin de Perti çıkmış oluyorCidden zordur eminim, sorumluluk almak çok zor
Erkek kardeşim de sahiplenmek istiyor, satın almak istemiyor
Barınağa başvurdu ama yalnız yaşıyor diye kabul etmemişler, aslında aile apartmanı ve gündüzleri kardeşim isteyken bakım veren birileri mutlaka olacak. Ama kabul etmemişler çok üzüldük ona ☹
Yaaa bizde mutfak delisiyiz. Şuan ki evimin öyle güzel mutfağı var ki geniş ve tatlış.iştahlı insan en sevdiğim
ben sadece kestane yaparsınız diye düşünmüştüm
ben de mutfakta takılalım diyorum ama esim salonda oturmayi seversadece yemek yemek için kullaniriz mutfağı
oturma odasında bile oturmazdiboğucu geliyomus ufakmis
olsun ufak ama manzaralı ve seningüzelce dekore edince hissetmezsin o küçüklüğü
Allahım yolunuzu açsın.. Hayal dahi edemeyeceğiniz güzelliklerde bulun kendinizi cayım.. Gerçekten hayatta inişler var ama her inişin de bir çıkışı var.Yani bin sukur bugunumuze de bahsettgm durum degismedi yavastan yavastan.ilerlemeye calisiyoruz iste o is degisimi olayi bizi etkiledi eski yernde olsaydi maddi olrk rahat olacaktik . Ama belki baska sorunlar olacakti ozaman da tabi bilemeyiz her durumda sukur daima napalm kuzum
Bizim takilinacak bir mutfağımız yok şimdiki evde yemeği yapıp çıkmak için zor dayanıyorum. İki kişi sığmıyor nerdeyseiştahlı insan en sevdiğim
ben sadece kestane yaparsınız diye düşünmüştüm
ben de mutfakta takılalım diyorum ama esim salonda oturmayi seversadece yemek yemek için kullaniriz mutfağı
oturma odasında bile oturmazdiboğucu geliyomus ufakmis
olsun ufak ama manzaralı ve seningüzelce dekore edince hissetmezsin o küçüklüğü
Sezercik gibi bakiyorKızlar buna çok güleceksinizbizimkiler eş biliyorsunuzdur artık az çok .. bunların 1 yavrusu annemde ve annemin bizim torunu soktuğu şekiller Eki Görüntüle 2310146
Yaaa bizde mutfak delisiyiz. Şuan ki evimin öyle güzel mutfağı var ki geniş ve tatlış.
Yemek masası mutfakta. Gelen misafir bile alıştı direkt mutfağa geçiyor. Yapıştım mutfak masasınaAma mutfak masası dedikoduları gibi var mı?
Gelen misafire mutfak masasında sınırsız çekirdek gazoz eşliğinde ölümüne dedikodu imkanı sunuyorum. Daha ne olsun hizmette sınır yokoturmanaktan mobilya takımım eskimedi
Ama yeni evimin mutfağı ince uzun. Mutfak masasını salona koyacağız. İçim bir parça buruk
Eşim de bana 8 yıldır seni mutlu edemedim diyor, diyorum ya aynı ben ya benAdam yemek yerken mutsuz uyurken mutsuz dışarı çıkar gene mutsuz hep mutsuz2 yıldır hiç mutlu edemedik
Sana mı versem bunu ne yapsammmEşim de bana 8 yıldır seni mutlu edemedim diyor, diyorum ya aynı ben ya ben
Bende yemeği kendim yapmışsam çok mutsuz yerim ama hazır bulmuşsam mutlu olabiliyorum
Yaaa kardeşin ne güzel düşünmüş.. Para ile hayvan satın alınmasına çok karşıyımCidden zordur eminim, sorumluluk almak çok zor
Barınağa başvurdu ama yalnız yaşıyor diye kabul etmemişler, aslında aile apartmanı ve gündüzleri kardeşim isteyken bakım veren birileri mutlaka olacak. Ama kabul etmemişler çok üzüldük ona ☹
Çok tatlı ya kerataAcıların çocuğu olur kendisi
Ayyyy bi tarafımın kenarı.. Nerden bulmuş o samimiyeti fazlaa mı laubali nesorma kendi akrabalarim esimin akrabalari. eşimin arkadaşlarının aileleri is yerindeki ablalar bide bu binadaki teyzeleryediler ömrümü
kaynana kahrı kacinilmazsa zevk almaya bakcan napcan cici be
he he deyip geçmeyi öğrendim sayelerinde
bak en basiti kapının önüne merdiven silerken kullansin diye su koyuyoruz. bazen unutuyorum. beni tek bulursa çen çen azar trip bi ton laf sayıyo. esim varsa yanımda asla lafını bile açmıyo
telefonuna polis oğlum diye kaydetmis eşimi
Bizim takilinacak bir mutfağımız yok şimdiki evde yemeği yapıp çıkmak için zor dayanıyorum. İki kişi sığmıyor nerdeysememleketlerde hep mutfakta otururuz. Güzel oluyor. Gerçi bizim ev her yönüyle küçük de neyse
Acıların çocuğu olur kendisi
Barınaklar sahiplendirme konusun da evet maalesef öyleler .. aslında güzel birşey cnkü bu zaman da kimseye güven olmuyor maalesef.. barınaktan alıp çıkaran çoğu insan maalesef 3-5 ay sonra tekrardan bırakıyor barınakta ki çoğu hayvan hevesi olup dünyanın parası verilip sonra sokağa atılan canlardan maalesefCidden zordur eminim, sorumluluk almak çok zor
27 Temmuzburcu ne acababiliyo musun bana burdan ateş grubu gibi geldi yaydan yana oyumu kullanıyorum
Ayyyy bi tarafımın kenarı.. Nerden bulmuş o samimiyeti fazlaa mı laubali ne
Eşine söyle mesafe koysun şamdanım oğlum diye kaydetmek nedir yahu..
Şehrin diğer ucunda 1.5 saatlik mesafedeydim yine de geldiler. Aslında gelmesinler diye bu kadar uzak taşınmıştık ama plan elimde patladıÇok gelenim gidenim olmaz şanslıyım o yönden. İkimizin de ailesi uzakta. Çok komşuluk ilişkisi de sevmeyiz. Misafir gelince bu bohemlik sıkıntı oluyor.Bunları okuyan nego fenalık geçirmese bari
Yaaaaaa öldüm şuan.Kızlar buna çok güleceksinizbizimkiler eş biliyorsunuzdur artık az çok .. bunların 1 yavrusu annemde ve annemin bizim torunu soktuğu şekiller Eki Görüntüle 2310146
27 TemmuzYengeç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?