- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #21.981
Ne giydirsen ne şekle soksan hepsi yakışıyor değişik bir tipleri varŞehrin diğer ucunda 1.5 saatlik mesafedeydim yine de geldiler. Aslında gelmesinler diye bu kadar uzak taşınmıştık ama plan elimde patladı
Bende ağır misafir sevmiyorum. Bir de kalabalık misafiri.. Strese giriyorum.
Ama böyle gelse de sırf hoş sohbete gelene bayılırım. Bir de dedikoduya gelene bayılırım,Misafir konusunda insan seçiyorum
Yaaaaaa öldüm şuan.
Bu ne ya
Bir köpeğim olsaydı pug sahiplenmek isterdim.. Çok seviyorum ya. Allahın çirkinleri
Benim de hiç esyam yok ki mecbur minimalistimkuzu ya her gördüğün yere bi heves dolap yaptircan ya hani. ev küçük kasvetli ve boğucu gelirse napcaneşinin dediğini dinleyip yavaş mi gitsen sonra zamanla ihtiyaç oldukça yaptırırsin zaten:) minimal takilmaya dev et bence bak benim evim çok kolay temizlenip toplanir :) esya yok çünkü nerdeyse
oglan dagitacak bisey bulamayınca evin muhtelif yerlerine patates soğan saçar amabazen ekmek poşetini bulur ekmekleri atar hansee gratel gibi
Yine hüsran her daimmmmayyyy ona naparsan yap memnun edemezsinyemek versen verdin diye memnun olmaz. vermesen ac birakiyo diye memnun olmaz
böyle kabul etmişsin zaten beybi maalesef kronik memnuniyetsiz. burcunun geninde memnuniyet emaresi yok onun
Aynen öyle birşey alıcaz artık. Mutfakta oturamıcaksam yaşamanın anlamı yok benim içinbizim mutfaklarımiz ufakti hep ciciafakanlar basıyo küçük yerde bizi. karı koca genis aydınlık yerde oturmayi seviyoruz ruhumuz kont ve kontes çünkü
ama bayılırım mutfak dedikodusuna hele gazoz dedin kalbimi fethettin yine
oraya da yanlari kapanan masalardan alsanizkanatlı olur ya hani. ince uzun olur o da ister bar masasi gibi kullanin ister açıp kullanın işiniz bitince kapatin ☺
Yaaa aslında ruh eşi bile olabilirizSana mı versem bunu ne yapsammmgül gibi geçinip gidersiniz
Canimsin tesekkur ederim iyi dileklerin icin Allah razi olsun ...Allahım yolunuzu açsın.. Hayal dahi edemeyeceğiniz güzelliklerde bulun kendinizi cayım.. Gerçekten hayatta inişler var ama her inişin de bir çıkışı var.
Bizde çok çektik çok.. Ama sabrın sonu selamet oluyor. Sabredin ve pes etmeyin herşey güzel olacak
Acaba hep oğlan istemiş de oğlu falan mı olmamış. Kaynanalık içinde mi kalmış acaba garibin? Derinine inmek lazım çözmek içinesim kafasi kırık bosver dedi. bence de kafası kırıkdeliye dalasmaktansa caliya dolaşmak iyidir deyip susuyorum cicim:)
hayır madem analik yapcan bana yap demine bu milletteki kaynanalik sevdasi anlamadim be
Yükselenim yengeç, beni tarif ettin şuanayyyy ona naparsan yap memnun edemezsinyemek versen verdin diye memnun olmaz. vermesen ac birakiyo diye memnun olmaz
böyle kabul etmişsin zaten beybi maalesef kronik memnuniyetsiz. burcunun geninde memnuniyet emaresi yok onun
Benim de hiç esyam yok ki mecbur minimalistimşöyle düşündüm aslında çocuğun odasına büyük bir dolap yaptırayım. Vestiyeri de kapaklı büyük aynalı yaptırayım. Fonksiyonel parçalar seçeyim istiyorum. Zaten ana parçaları alıp duruma göre başka şeyler düşünürüz dedik. Ayrıca para kalmadı çok çılgınlık etme imkanım yok
Yatakta kocan hariç 1 köpekle yatmaya günde 2 kez tuvalete çıkmaya sabah akşam horlayan birine sahip olmak istediğine emin misinYaaa aslında ruh eşi bile olabiliriz
Acaba hep oğlan istemiş de oğlu falan mı olmamış. Kaynanalık içinde mi kalmış acaba garibin? Derinine inmek lazım çözmek için
Yükselenim yengeç, beni tarif ettin şuan
Tuvalete çıkmak dışında kedimi tarif ettinYatakta kocan hariç 1 köpekle yatmaya günde 2 kez tuvalete çıkmaya sabah akşam horlayan birine sahip olmak istediğine emin misin
Aynen öyle birşey alıcaz artık. Mutfakta oturamıcaksam yaşamanın anlamı yok benim için
Mutfak ♥ Ben
Mutfakta oturma takıntısı dışında eve gelir gelmez ilk iş sütyen çıkarma takıntısı, ilk 5 dk içinde pijama giyme takıntısı, koltukta dik oturamama yayılıp belime oturma takıntısı gibi takıntılarım var
Ya harikaymis keske benmde takntilarm boyle seyler olsaydi ... her denileni unutamama unutana kdr kendimi yeme gbi takntm olmasaydiAynen öyle birşey alıcaz artık. Mutfakta oturamıcaksam yaşamanın anlamı yok benim için
Mutfak ♥ Ben
Mutfakta oturma takıntısı dışında eve gelir gelmez ilk iş sütyen çıkarma takıntısı, ilk 5 dk içinde pijama giyme takıntısı, koltukta dik oturamama yayılıp belime oturma takıntısı gibi takıntılarım var
Onun sorununu çözdüm benbı oğlu bi kızı varmis boşanmış. oğlunu almış kızını ugrasamam diye babaya vermis. kızla görüşmüyomus.
benim eve geldiğim saate bile karışır ya sen altida geliyodun niye yedide geldin bugün der mesela hiç cekinmez
Koçun sinirini ve liderliğini, yengecin memnuniyetsizliğini almışım. Yengeç etkisi ile hiçbirşeyden memnun olmayıp koç sinirlenmesi yaşıyorum. İki burç birbirini çok kötü tetikliyorzaten koç burcu bu kadar memnuniyetsiz olmaz cicibi iskillenmedim değil
Sütyenle nasıl duruyorsun be şamdanım. Çin işkencesi yemin ederim. Dışarı çıkmıyorsam ve misafir gelmiyorsa yerini bile unutuyorumben de hiç normal oturamamhatta yatarim direk
koltuklarım acayip derin tam kıvrılıp yatmalik
sütyeni asla cikarmam benama hemen picamalarimi giyerim
dedikodu da çok tatlı değil mi ya. benim bi arkadaşım dedikodu yapamadim dilim şişti dur sana dedikodu vercem derdi
Kin mi tutuyorsun acabaYa harikaymis keske benmde takntilarm boyle seyler olsaydi ... her denileni unutamama unutana kdr kendimi yeme gbi takntm olmasaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?