Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne giydirsen ne şekle soksan hepsi yakışıyor değişik bir tipleri var

Benim de hiç esyam yok ki mecbur minimalistim şöyle düşündüm aslında çocuğun odasına büyük bir dolap yaptırayım. Vestiyeri de kapaklı büyük aynalı yaptırayım. Fonksiyonel parçalar seçeyim istiyorum. Zaten ana parçaları alıp duruma göre başka şeyler düşünürüz dedik. Ayrıca para kalmadı çok çılgınlık etme imkanım yok

ayyyy ona naparsan yap memnun edemezsin yemek versen verdin diye memnun olmaz. vermesen ac birakiyo diye memnun olmaz

böyle kabul etmişsin zaten beybi maalesef kronik memnuniyetsiz. burcunun geninde memnuniyet emaresi yok onun
Yine hüsran her daimmmm

Aynen öyle birşey alıcaz artık. Mutfakta oturamıcaksam yaşamanın anlamı yok benim için
Mutfak Ben
Mutfakta oturma takıntısı dışında eve gelir gelmez ilk iş sütyen çıkarma takıntısı, ilk 5 dk içinde pijama giyme takıntısı, koltukta dik oturamama yayılıp belime oturma takıntısı gibi takıntılarım var

Canimsin tesekkur ederim iyi dileklerin icin Allah razi olsun ...

esim kafasi kırık bosver dedi. bence de kafası kırık deliye dalasmaktansa caliya dolaşmak iyidir deyip susuyorum cicim:)

hayır madem analik yapcan bana yap demi ne bu milletteki kaynanalik sevdasi anlamadim be
Acaba hep oğlan istemiş de oğlu falan mı olmamış. Kaynanalık içinde mi kalmış acaba garibin? Derinine inmek lazım çözmek için

ayyyy ona naparsan yap memnun edemezsin yemek versen verdin diye memnun olmaz. vermesen ac birakiyo diye memnun olmaz

böyle kabul etmişsin zaten beybi maalesef kronik memnuniyetsiz. burcunun geninde memnuniyet emaresi yok onun
Yükselenim yengeç, beni tarif ettin şuan

bence adoreden uygun fiyatlı bisey al çocuğa sonra bakarsin sonrasına hem fiyatı uygun hem güzel modelleri var

vestiyere bisey diyemem:) onu yaptır lüks yaptırsan da olur

mobilya için bide vivense ye de gidin hizurancim çok fazla seçenek var kumas model değişikliği özel yapım falan var :)

bakırköyde showroomu varmis ben de gidicem bi ara :)

Acaba hep oğlan istemiş de oğlu falan mı olmamış. Kaynanalık içinde mi kalmış acaba garibin? Derinine inmek lazım çözmek için

bı oğlu bi kızı varmis boşanmış. oğlunu almış kızını ugrasamam diye babaya vermis. kızla görüşmüyomus.

benim eve geldiğim saate bile karışır ya sen altida geliyodun niye yedide geldin bugün der mesela hiç cekinmez

Yatakta kocan hariç 1 köpekle yatmaya günde 2 kez tuvalete çıkmaya sabah akşam horlayan birine sahip olmak istediğine emin misin
Tuvalete çıkmak dışında kedimi tarif ettin Gerçi miniğimin idrar yolları hassas olduğu için sürekli çiş yapıyo mu diye peşinde koşuyorum
Kısacası tıpkı benim hayatım. Ama bir farkla. Benim miniğim de fazla memnuniyetli. Motoru takılmış gibi sürekli mırlıyor ve sürekli mutlu Aslan burcu da kendisi

ben de hiç normal oturamam hatta yatarim direk
koltuklarım acayip derin tam kıvrılıp yatmalik
sütyeni asla cikarmam ben ama hemen picamalarimi giyerim

dedikodu da çok tatlı değil mi ya. benim bi arkadaşım dedikodu yapamadim dilim şişti dur sana dedikodu vercem derdi

Ya harikaymis keske benmde takntilarm boyle seyler olsaydi ... her denileni unutamama unutana kdr kendimi yeme gbi takntm olmasaydi

Onun sorununu çözdüm ben
Kadınları sevmiyor, kendi kızı da nasiplenmiş sevgisizliğinden.. Sana takıklığı da ondan problem kadın olman.
zaten koç burcu bu kadar memnuniyetsiz olmaz cici bi iskillenmedim değil
Koçun sinirini ve liderliğini, yengecin memnuniyetsizliğini almışım. Yengeç etkisi ile hiçbirşeyden memnun olmayıp koç sinirlenmesi yaşıyorum. İki burç birbirini çok kötü tetikliyor

Sütyenle nasıl duruyorsun be şamdanım. Çin işkencesi yemin ederim. Dışarı çıkmıyorsam ve misafir gelmiyorsa yerini bile unutuyorum memelere özgürlük

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…