Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

burç dışını yükselen içini temsil eder ya

içi su dışı ateş olan birisin :) yani çoğu zaman zorlaniyosundur için dışını desteklemiyo aksine engelliyo sanırım:)
burçlar aleminde bunun da etkisi çok aciklanip tavsiye verilmis cici:) :)

sevgisiz insan yerine konmayan tüm kadınlar aynı ya o yüzden takılmıyorum çoğu zaman. ne görmüş ki ne verecek diyorum Allah akıl fikir versin.
sevilmek önemli şey sevildiğini bilmek daha da önemli

Ya harikaymis keske benmde takntilarm boyle seyler olsaydi ... her denileni unutamama unutana kdr kendimi yeme gbi takntm olmasaydi

o da burçtan:) aslan burcuydun sen demi. benim de yükselenim aslan çayım :) arada bana da olur ama ikizlerin verdiği çok karakterlilik musade etmiyo uzun süre takmama
sana gezmek iyi geliyodur diye tahmin ediyorum:)

Kin mi tutuyorsun acaba

inseption gibi cici:) ayni seyi kafasinda defalarca yasayip kafasının içinde konusuyodur :) mahkeme kuruyodur falan :) ben de çok yaparım :) ama ben zamanaşımı dolayısıyla davayi düşürüyorum genelde

o da burçtan:) aslan burcuydun sen demi. benim de yükselenim aslan çayım :) arada bana da olur ama ikizlerin verdiği çok karakterlilik musade etmiyo uzun süre takmama
sana gezmek iyi geliyodur diye tahmin ediyorum:)
Evet evett gezerken iyiyim 3 gun evdeysem depresyondayim
Evet tatlim aslan burcuyum bende

inseption gibi cici:) ayni seyi kafasinda defalarca yasayip kafasının içinde konusuyodur :) mahkeme kuruyodur falan :) ben de çok yaparım :) ama ben zamanaşımı dolayısıyla davayi düşürüyorum genelde
Aynni kiz ben de zamanasimina ugratiyorum bazen bazende tekrar yargilamaya yatiriyorum masaya mesela degsk harwketler ya ise gitmeyeli beri dusunceler artti beynmde ... ise giderken beynm mesgl oluyodu

Evet evett gezerken iyiyim 3 gun evdeysem depresyondayim
Evet tatlim aslan burcuyum bende

senin gibi aslan Burcu bi arkadaşım var kız yarim saat otursa mutsuz oluyo deli gibi gezer yorulsa da yoruldum diyerek gezer ama kesinlikle gezer
enerjinize hayranim:)

Aynni kiz ben de zamanasimina ugratiyorum bazen bazende tekrar yargilamaya yatiriyorum masaya mesela degsk harwketler ya ise gitmeyeli beri dusunceler artti beynmde ... ise giderken beynm mesgl oluyodu

çalışırken eve gidip yatmanin hayalini kurmaktan diğer şeylere sıra gelmiyo ki cayim
ha gelince yatamiyosun orası ayrı

Nerem neremi desteklemiyor bende merak ediyorum bakayım o sayfaya
Hakkaten ben ateş ve su burçlarına sahibim. O yüzden herhalde ani parlayıp hemen sönüyorum. Kızıp kin tutamıyorum. Küssem kısa sürede affediyorum. Bence bunlar hep ateş ve sudan

Yok kin degil kin gutmem yuze duramam ama nasl diyim beklemedigim kisiden beklemedigim bi soz duysam asla kabullrnemiyorum haketmedgmi dusunup dusunup duruyorm beynim yaniyo
O aslında hepimizde var bence cayım.. Dışarıdan çok gamsız dursam da geceleri çok uykum kaçar..
Ama takmamayı öğrenmeye başladım. Artık eskiden olsa 1 hafta sinirimden kuduracağım sözleri hafızamda bile tutmuyorum. Yaşasın B12 eksikliği

Aslandan ötürü mü bu?

çalışırken eve gidip yatmanin hayalini kurmaktan diğer şeylere sıra gelmiyo ki cayim
ha gelince yatamiyosun orası ayrı
Calisirken yatardim ben gelince direk yarim saat 45 dk filan sonra kalkar isime bakardm esim gec gelirdi ozamanlar ...

Calisirken yatardim ben gelince direk yarim saat 45 dk filan sonra kalkar isime bakardm esim gec gelirdi ozamanlar ...

o zaman ideal hayatta yasiyomussun çay ben markete uğrar alışveriş yapar eve gelir yemeği koyardim. sofra hazır olunca esim gelirdi zaten:) sonra leş gibi serildigim yerde uyuyakalirdim baksan yorulcak bisey yok derler ama bazıları doğuştan vitaminsiz oluyo benim gibi

Yok kuzu bende vitaminsizim gucum az oyle her isi gogusleyip yorulmayanlardan degilim . Gercekten ozamanlar isim iyiydi ama smdi esiminde is degsklgnden erkene dustu gelme saati smdi ben evdeyken iyi de ise grsem.skntj iste

Aslandan ötürü mü bu?

yani ben öyle düşündüm ama genel insan davranışı da olabilir tabi

kaç senelik mevzulari kafamda döndürdüm durdum oglan doğduğundan beri. resmen psikoterapi oldu bana
çok şükür arındırılmış bir kafam var artık cidden rahata erdim dedigin zaman çıkıyo alta supurdugun ne varsa affettim kabul ettim dediğin şeyler bile gün yüzüne çıkıp rahatsız ediyo

Benim arkadasm var erken kalkar dunya is guc yemek temzlk yapar cpcklari okula goturur getirir ne bilim annesne kaynanasna is yapmaya gider asiri enerjik mi hamarat mi bilemiyorum ne guzel masallah ozeniyorum oyle insanlara ama cabuk ypruluyorum ben bide tahhamulsuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…