- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.001
Onun sorununu çözdüm ben
Kadınları sevmiyor, kendi kızı da nasiplenmiş sevgisizliğinden.. Sana takıklığı da ondanproblem kadın olman.
Koçun sinirini ve liderliğini, yengecin memnuniyetsizliğini almışım. Yengeç etkisi ile hiçbirşeyden memnun olmayıp koç sinirlenmesi yaşıyorum. İki burç birbirini çok kötü tetikliyor
Yok kin degil kin gutmem yuze duramam ama nasl diyim beklemedigim kisiden beklemedigim bi soz duysam asla kabullrnemiyorum haketmedgmi dusunup dusunup duruyorm beynim yaniyoKin mi tutuyorsun acaba
Ya harikaymis keske benmde takntilarm boyle seyler olsaydi ... her denileni unutamama unutana kdr kendimi yeme gbi takntm olmasaydi
Kin mi tutuyorsun acaba
Evet evett gezerken iyiyim 3 gun evdeysem depresyondayimo da burçtan:) aslan burcuydun sen demi. benim de yükselenim aslan çayım :) arada bana da olur ama ikizlerin verdiği çok karakterlilik musade etmiyo uzun süre takmama
sana gezmek iyi geliyodur diye tahmin ediyorum:)
Aynni kiz ben de zamanasimina ugratiyorum bazen bazende tekrar yargilamaya yatiriyorum masaya mesela degsk harwketler ya ise gitmeyeli beri dusunceler artti beynmde ... ise giderken beynm mesgl oluyoduinseption gibi cici:) ayni seyi kafasinda defalarca yasayip kafasının içinde konusuyodur :) mahkeme kuruyodur falan :) ben de çok yaparım :) ama ben zamanaşımı dolayısıyla davayi düşürüyorum genelde
Evet evett gezerken iyiyim 3 gun evdeysem depresyondayim
Evet tatlim aslan burcuyum bende
Aynni kiz ben de zamanasimina ugratiyorum bazen bazende tekrar yargilamaya yatiriyorum masaya mesela degsk harwketler ya ise gitmeyeli beri dusunceler artti beynmde ... ise giderken beynm mesgl oluyodu
Nerem neremi desteklemiyor bende merak ediyorum bakayım o sayfayaburç dışını yükselen içini temsil eder ya
içi su dışı ateş olan birisin :) yani çoğu zaman zorlaniyosundur için dışını desteklemiyo aksine engelliyo sanırım:)
burçlar aleminde bunun da etkisi çok aciklanip tavsiye verilmis cici:) :)
sevgisiz insan yerine konmayan tüm kadınlar aynı yao yüzden takılmıyorum çoğu zaman. ne görmüş ki ne verecek diyorum Allah akıl fikir versin.
sevilmek önemli şeysevildiğini bilmek daha da önemli
O aslında hepimizde var bence cayım.. Dışarıdan çok gamsız dursam da geceleri çok uykum kaçar..Yok kin degil kin gutmem yuze duramam ama nasl diyim beklemedigim kisiden beklemedigim bi soz duysam asla kabullrnemiyorum haketmedgmi dusunup dusunup duruyorm beynim yaniyo
Aslandan ötürü mü bu?inseption gibi cici:) ayni seyi kafasinda defalarca yasayip kafasının içinde konusuyodur :) mahkeme kuruyodur falan :) ben de çok yaparım :) ama ben zamanaşımı dolayısıyla davayi düşürüyorum genelde
Ayy aslan burçlarına bayılırımEvet evett gezerken iyiyim 3 gun evdeysem depresyondayim
Evet tatlim aslan burcuyum bende
Calisirken yatardim ben gelince direk yarim saat 45 dk filan sonra kalkar isime bakardm esim gec gelirdi ozamanlar ...çalışırken eve gidip yatmanin hayalini kurmaktan diğer şeylere sıra gelmiyo ki cayim
ha gelince yatamiyosun orası ayrı
Esim aslan olmayaydi iyiydi ikmzde ayni olnca birbrmze inatlasiyoruz guc savasi cikabiliyo ... kizimda 27 eylul dogmlu onu aslan yapamadik evde ic savas cikardi heralde ozamanAyy aslan burçlarına bayılırım
Calisirken yatardim ben gelince direk yarim saat 45 dk filan sonra kalkar isime bakardm esim gec gelirdi ozamanlar ...
Yok kuzu bende vitaminsizim gucum az oyle her isi gogusleyip yorulmayanlardan degilim . Gercekten ozamanlar isim iyiydi ama smdi esiminde is degsklgnden erkene dustu gelme saati smdi ben evdeyken iyi de ise grsem.skntj isteo zaman ideal hayatta yasiyomussun çayben markete uğrar alışveriş yapar eve gelir yemeği koyardim. sofra hazır olunca esim gelirdi zaten:) sonra leş gibi serildigim yerde uyuyakalirdim baksan yorulcak bisey yok derler ama bazıları doğuştan vitaminsiz oluyo benim gibi
Aslandan ötürü mü bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?