- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.021
Yok kuzu bende vitaminsizim gucum az oyle her isi gogusleyip yorulmayanlardan degilim . Gercekten ozamanlar isim iyiydi ama smdi esiminde is degsklgnden erkene dustu gelme saati smdi ben evdeyken iyi de ise grsem.skntj iste
Kil payi kacirdim saniyorumkjj
Yaaa kardeşin ne güzel düşünmüş.. Para ile hayvan satın alınmasına çok karşıyım
Ama barınakların aileyi didiklemesi güzel. Çünkü alıp yeniden hayvanı atan çok insan müsveddesi var malesef..
İnşallah bir ponçirik sahiplenir kısa sürede
Barınaklar sahiplendirme konusun da evet maalesef öyleler .. aslında güzel birşey cnkü bu zaman da kimseye güven olmuyor maalesef.. barınaktan alıp çıkaran çoğu insan maalesef 3-5 ay sonra tekrardan bırakıyor barınakta ki çoğu hayvan hevesi olup dünyanın parası verilip sonra sokağa atılan canlardan maalesefbiz siyahı petshoptan aldık cnkü barınaklarda bu cinsler yok.. genelde büyük cins ırk oluyor. Beyazı ise sokakta bulduk :) parkta oynarken tasması ile yanımıza geldi büyük ihtimal sokağa bırakılmıştı cnkü biz gördüğümüzde tek gözü görmüyordu korneasında sorun vardı veterinere götürdüm büyük paralar ödedim zannediyorum ki sahibi masraf çıkınca ödemek istemedi ve sokağa bıraktı.. tedavi ettirdim sahibinide çok aradım internete ilan falan da verdim ama cıkmadı piyasaya bende aldım koynuma yattım ❤ 1,5 yıldır benimle
Yaaa niye ki benimki kedi gibiEsim aslan olmayaydi iyiydi ikmzde ayni olnca birbrmze inatlasiyoruz guc savasi cikabiliyo ... kizimda 27 eylul dogmlu onu aslan yapamadik evde ic savas cikardi heralde ozaman
Amiin kuzum cumlemizi iyilerle karsilastirsin insallahgirersen de bi gün once pişirirsin iki üç günlük pisirirsin bi sekilde yoluna girer canim ya
Allah hayırlı bi is nasip etsin sana
Aynen aynnenn sefam olsun sirf ona inadima kapmak istoyorum zaten genelde ortalikta gozukmezken pat diye gelirdi o anlara dogru hayrett nerelerdesin gizzvay beeetebrik ederim cay:)
sonunda kaptinama zepram olsa hiç birimize yar etmezdi
Allah Allah ben eşimin burcunu bir kontrol ettireyimyani ben öyle düşündüm ama genel insan davranışı da olabilir tabi
kaç senelik mevzulari kafamda döndürdüm durdum oglan doğduğundan beri. resmen psikoterapi oldu bana
çok şükür arındırılmış bir kafam var artıkcidden rahata erdim dedigin zaman çıkıyo alta supurdugun ne varsa affettim kabul ettim dediğin şeyler bile gün yüzüne çıkıp rahatsız ediyo
Valla yukselenle mi alakali acaba bilemedim ben herseye he he dersem alttan alirsam o da kedi gbi uyusmazliga dustugumuz an tam bi aslan kaplan ...Yaaa niye ki benimki kedi gibiAcaba ben mi baskılıyorum onu? Koç aslana göre daha baskın bir burç.
Kil payi kacirdim saniyorumkjj
Cayım 1 kere kazanınca 2K bekleme süreci var. Sen 20K yı aldığın için 23K ya kadar kazanamazsın. ÖdülYehuu kacirmamisim valla cok hos biseymis ssiir almak yillardir almamistim cicimm ya
Valla cok ilginc aslan burcu zaten burclar arasnda en sivrilen herkesle cok anlasamayan gecinemeyen kindar diye bilinen baskin bi burc herkes sevmez mesela aslan burclarini egoisttir birazAllah Allah ben eşimin burcunu bir kontrol ettireyim
O da aslan ve dünyanın en gamsız insanı. Kafasına hiçbirşey takmamaktan yaşlanmayacakbelki de belli etmiyor
Allah Allah ben eşimin burcunu bir kontrol ettireyim
O da aslan ve dünyanın en gamsız insanı. Kafasına hiçbirşey takmamaktan yaşlanmayacakbelki de belli etmiyor
Biri kaçırmış olmasınAynen aynnenn sefam olsun sirf ona inadima kapmak istoyorum zaten genelde ortalikta gozukmezken pat diye gelirdi o anlara dogru hayrett nerelerdesin gizzYoulost16
Aaa dogru dogru bebegim kurali unutmusum olsn zebra almasnda samdanim alsinCayım 1 kere kazanınca 2K bekleme süreci var. Sen 20K yı aldığın için 23K ya kadar kazanamazsın. Ödülkk birinci noteri a devretti
Mesela benm esimde aslan ya o da bazen oyle bisey diyorki neleri dusunmus etmis kafasna takms icine atms oyle hemen herseyi spylemiyorlar hele erkekse yani .. oyle ogrendgm seylerde mesela halbuki benim dusunmuyo etmiyo diye kzdgm seyler olabiliyorcici beni görsen ben de dünyanın en gamsiz en rahat en pozitif insanlarından biriyim
bazı konular ve bazı olaylarda bunu yaşıyorum:) hazmedeyip sindiremezsem. ama kimse bunu deli gibi düşünüp durduğumu bilmez. esim bile :) asla caktirmam :) yaralarimi gösteririm bazen ama en derin yaralarim hep gizlidir ve onlarla sürekli savaşirim:) eşin de eminim düşünüp soylemiyodur :)
Arkamdan geliyorsun bebek sıra bebek olayında hadi bakalımHamınıza bu sefer iyi akşamlar dilerim, akşamınız yahşi geçsin
Kuzularım cemiyet muhabbetini atlattık çok şükür. Onu bir kenara alalım
Sıra geldi taşınma muhabbetine..
Siteyi bulduk, evi beğendik. Ev sahibi ile görüşüp tüm şirinliğimizi kullanıp kirayı düşürmek kaldı.
Evi topluyorum artık. Evden eve asansörlü nakliye tutacağız. Sitede başka türlüsü taşınmak yasakmış zaten.Kışlıklarım hurçta. Yazlıklarımızı da dolaptan kaldırıp vakumlu poşetlere dolduruyoruz. Yazlıkları da kaldırmış oluyorum bir yandan. Diğer evde kışlıkları yerleştiririm artık dolaba..
Artık seksü geyşa daha çabuk eve varacak kuzular. Benim de okuldan gelmem 15. 00 civarı falan olacak tahminen.
Şu taşınma işinde kolaylık dileyin dualar edin bana, çok korkunçlu birşey taşınmak
Bu arada @Kajmery34 ciddi ciddi gitmiş ya, o kadar da dil döktümdüNeyse haberli gitti en azından. Nasılsa yakında özleyip döner
@Pembe Bal10cuk geçmiş olsun pıtırcığım, iyileşmene sevindim
I inessa armand kız bebek mi geliyorrrrrrrrrr
Valla cok ilginc aslan burcu zaten burclar arasnda en sivrilen herkesle cok anlasamayan gecinemeyen kindar diye bilinen baskin bi burc herkes sevmez mesela aslan burclarini egoisttir biraz
Egoist kısmına sonuna kadar katılıyorum. Kendisini çok beğenir. Aynada bir insan kendini izlemekten zevk alır mı ya? Adam aynaya bakarken kendine yükseliyorcici beni görsen ben de dünyanın en gamsiz en rahat en pozitif insanlarından biriyim
bazı konular ve bazı olaylarda bunu yaşıyorum:) hazmedeyip sindiremezsem. ama kimse bunu deli gibi düşünüp durduğumu bilmez. esim bile :) asla caktirmam :) yaralarimi gösteririm bazen ama en derin yaralarim hep gizlidir ve onlarla sürekli savaşirim:) eşin de eminim düşünüp soylemiyodur :)
Mesela benm esimde aslan ya o da bazen oyle bisey diyorki neleri dusunmus etmis kafasna takms icine atms oyle hemen herseyi spylemiyorlar hele erkekse yani .. oyle ogrendgm seylerde mesela halbuki benim dusunmuyo etmiyo diye kzdgm seyler olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?