Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok kuzu bende vitaminsizim gucum az oyle her isi gogusleyip yorulmayanlardan degilim . Gercekten ozamanlar isim iyiydi ama smdi esiminde is degsklgnden erkene dustu gelme saati smdi ben evdeyken iyi de ise grsem.skntj iste

girersen de bi gün once pişirirsin iki üç günlük pisirirsin bi sekilde yoluna girer canim ya
Allah hayırlı bi is nasip etsin sana

Evet canım çok araştırıyorlar özellikle yedikule hayvan barınağı çok iyi o konuda. Haklısın sokaklar güzelim cins hayvanlarla dolu

Ayy nasıl güzel denk gelmiş. Kardeşim de bir ara pug cinsi köpek alayım diyordu ama sonra sahiplenmeye karar verdi. Bundan sonrası nasıl olur bilemiyorum. Ne güzel ilgilenmissiniz, o cana sahip çıkmışsınız çok güzel birsey

Esim aslan olmayaydi iyiydi ikmzde ayni olnca birbrmze inatlasiyoruz guc savasi cikabiliyo ... kizimda 27 eylul dogmlu onu aslan yapamadik evde ic savas cikardi heralde ozaman
Yaaa niye ki benimki kedi gibi Acaba ben mi baskılıyorum onu? Koç aslana göre daha baskın bir burç.

vay beee tebrik ederim cay:)
sonunda kaptin ama zepram olsa hiç birimize yar etmezdi
Aynen aynnenn sefam olsun sirf ona inadima kapmak istoyorum zaten genelde ortalikta gozukmezken pat diye gelirdi o anlara dogru hayrett nerelerdesin gizz Youlost16

Allah Allah ben eşimin burcunu bir kontrol ettireyim
O da aslan ve dünyanın en gamsız insanı. Kafasına hiçbirşey takmamaktan yaşlanmayacak belki de belli etmiyor

Yaaa niye ki benimki kedi gibi Acaba ben mi baskılıyorum onu? Koç aslana göre daha baskın bir burç.
Valla yukselenle mi alakali acaba bilemedim ben herseye he he dersem alttan alirsam o da kedi gbi uyusmazliga dustugumuz an tam bi aslan kaplan ...

O da aslan ve dünyanın en gamsız insanı. Kafasına hiçbirşey takmamaktan yaşlanmayacak belki de belli etmiyor
Valla cok ilginc aslan burcu zaten burclar arasnda en sivrilen herkesle cok anlasamayan gecinemeyen kindar diye bilinen baskin bi burc herkes sevmez mesela aslan burclarini egoisttir biraz

cici beni görsen ben de dünyanın en gamsiz en rahat en pozitif insanlarından biriyim

bazı konular ve bazı olaylarda bunu yaşıyorum:) hazmedeyip sindiremezsem. ama kimse bunu deli gibi düşünüp durduğumu bilmez. esim bile :) asla caktirmam :) yaralarimi gösteririm bazen ama en derin yaralarim hep gizlidir ve onlarla sürekli savaşirim:) eşin de eminim düşünüp soylemiyodur :)

Mesela benm esimde aslan ya o da bazen oyle bisey diyorki neleri dusunmus etmis kafasna takms icine atms oyle hemen herseyi spylemiyorlar hele erkekse yani .. oyle ogrendgm seylerde mesela halbuki benim dusunmuyo etmiyo diye kzdgm seyler olabiliyor

Arkamdan geliyorsun bebek sıra bebek olayında hadi bakalım

Valla cok ilginc aslan burcu zaten burclar arasnda en sivrilen herkesle cok anlasamayan gecinemeyen kindar diye bilinen baskin bi burc herkes sevmez mesela aslan burclarini egoisttir biraz
Egoist kısmına sonuna kadar katılıyorum. Kendisini çok beğenir. Aynada bir insan kendini izlemekten zevk alır mı ya? Adam aynaya bakarken kendine yükseliyor
Parayı konuşturmayı çok sever. Lüksü çok sever. Bunlar da egodan geliyor..
Benim inadımdan bıktığı için o huyu köreldi bence. İnat kelimesi bile midesini bulandırıyor benim yüzümden, en şikayetçi olduğu şey inadım ve sinirim 1 2 kere bana sert yapmayı denedi cinnet geçirdiğimi görünce sanırım benden baya korktu. Ondan sinirlendiğim zaman asla üstüme gelmez. Bana karşı son derece naiftir.
Şuan düşününce adamın aslanlığını ben köreltmişim

Mesela benm esimde aslan ya o da bazen oyle bisey diyorki neleri dusunmus etmis kafasna takms icine atms oyle hemen herseyi spylemiyorlar hele erkekse yani .. oyle ogrendgm seylerde mesela halbuki benim dusunmuyo etmiyo diye kzdgm seyler olabiliyor

aynen içinde neler var bilemiyosun işte :)
bazen insam herşeyi söyleyemiyo anlatamiyo ya da durumu kabullenmek istemiyo :)
yok saymasi yok olduğunu kabul ettiği anlamina gelmez yaşasın aslan kardeşliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…