- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.041
Senden sonraya çok aday var rossum baksana topikte geciken gecikeneArkamdan geliyorsun bebek sıra bebek olayında hadi bakalım
İnanam mı ne diyon
İnanın kızlarHec inandirici gelmedi dmi
Ya canım gidiyor begeniyim diye ama okuyamiyorum,cook birikmiş oliyii
Senin giymeme sebebini hepimiz biliyoruzİnanın kızlarçok istikrarlı bi sekikde ilerleyip esimi kudurtma evresine getirdim yakindir,bir iki güne bu iş tamam
Ya canım gidiyor begeniyim diye ama okuyamiyorum,cook birikmiş oliyiicicim hayırlı olsun canım ev tutmussunuz diye okudum aralarda bi yerde sanırım hayırlisiyla taşın inşallah.darisi kendi evine . Bu arada evde sutyen ve çamaşır giymeme takıntısı bende de var
Hoşbuldum iki gözümün çiçeğiSenin giymeme sebebini hepimiz biliyoruz
Tutmadık daha seksü şempazem de ev sahibi kirayı indirirse tutucaz. Yarın belli olacak
Ama ben nolur nolmaz evi topluyorum
Hoşgeldin bu arada balım
Egoist kısmına sonuna kadar katılıyorum. Kendisini çok beğenir. Aynada bir insan kendini izlemekten zevk alır mı ya? Adam aynaya bakarken kendine yükseliyor
Parayı konuşturmayı çok sever. Lüksü çok sever. Bunlar da egodan geliyor..
Benim inadımdan bıktığı için o huyu köreldi bence. İnat kelimesi bile midesini bulandırıyor benim yüzümden, en şikayetçi olduğu şey inadım ve sinirim1 2 kere bana sert yapmayı denedi cinnet geçirdiğimi görünce sanırım benden baya korktu. Ondan sinirlendiğim zaman asla üstüme gelmez. Bana karşı son derece naiftir.
Şuan düşününce adamın aslanlığını ben köreltmişim
Korelttigin aslan burcu ozellikleri olsn canmEgoist kısmına sonuna kadar katılıyorum. Kendisini çok beğenir. Aynada bir insan kendini izlemekten zevk alır mı ya? Adam aynaya bakarken kendine yükseliyor
Parayı konuşturmayı çok sever. Lüksü çok sever. Bunlar da egodan geliyor..
Benim inadımdan bıktığı için o huyu köreldi bence. İnat kelimesi bile midesini bulandırıyor benim yüzümden, en şikayetçi olduğu şey inadım ve sinirim1 2 kere bana sert yapmayı denedi cinnet geçirdiğimi görünce sanırım benden baya korktu. Ondan sinirlendiğim zaman asla üstüme gelmez. Bana karşı son derece naiftir.
Şuan düşününce adamın aslanlığını ben köreltmişim
İnanın kızlarçok istikrarlı bi sekikde ilerleyip esimi kudurtma evresine getirdim yakindir,bir iki güne bu iş tamam
Ya canım gidiyor begeniyim diye ama okuyamiyorum,cook birikmiş oliyiicicim hayırlı olsun canım ev tutmussunuz diye okudum aralarda bi yerde sanırım hayırlisiyla taşın inşallah.darisi kendi evine . Bu arada evde sutyen ve çamaşır giymeme takıntısı bende de var
Nasılsın güzel hamis
Bak aynenn esimi tanimladin ben sabirsizimdir da esim sabirlidir ama patlama anii fena ...ummadığın anda patlayabilir dikkat et cici aslan sonuçta
sabri coktur insafi yoktur
benim Allah'tan yükselenim aslanama lüksü ben de çok severim imkan el vermiyo o ayrı
Kız basın dönüyor demez senin herifhoşgeldin seksi şey
valla bravo benim bugün basım dönüyo ava cikamicamzaten oğlan da uyumuyo hala ayağımda salliyom sekizden beridir
. tadını cikar bugünlerin
Hamınıza bu sefer iyi akşamlar dilerim, akşamınız yahşi geçsin
Kuzularım cemiyet muhabbetini atlattık çok şükür. Onu bir kenara alalım
Sıra geldi taşınma muhabbetine..
Siteyi bulduk, evi beğendik. Ev sahibi ile görüşüp tüm şirinliğimizi kullanıp kirayı düşürmek kaldı.
Evi topluyorum artık. Evden eve asansörlü nakliye tutacağız. Sitede başka türlüsü taşınmak yasakmış zaten.Kışlıklarım hurçta. Yazlıklarımızı da dolaptan kaldırıp vakumlu poşetlere dolduruyoruz. Yazlıkları da kaldırmış oluyorum bir yandan. Diğer evde kışlıkları yerleştiririm artık dolaba..
Artık seksü geyşa daha çabuk eve varacak kuzular. Benim de okuldan gelmem 15. 00 civarı falan olacak tahminen.
Şu taşınma işinde kolaylık dileyin dualar edin bana, çok korkunçlu birşey taşınmak
Bu arada @Kajmery34 ciddi ciddi gitmiş ya, o kadar da dil döktümdüNeyse haberli gitti en azından. Nasılsa yakında özleyip döner
Pembe Bal10cuk geçmiş olsun pıtırcığım, iyileşmene sevindim
@tosia kız bebek mi geliyorrrrrrrrrr
Kiyamamm samdancigim 8 den beri ayaklarin belin kopmustur yaa biraksan agliyormu birak en azndan rahatca takilin 1 saat sonra mecbur uyur dicemde gerci cocugun huyunu en iyi sen bilirsinhoşgeldin seksi şey
valla bravo benim bugün basım dönüyo ava cikamicamzaten oğlan da uyumuyo hala ayağımda salliyom sekizden beridir
. tadını cikar bugünlerin
Önce sen sen senSenden sonraya çok aday var rossum baksana topikte geciken gecikene
İyi sayılır canm (;Yaa yeni girdimİyyim canım benim sen nasılsın nasıl gidiyor
İyi sayılır canm (;
İdare ediyoruz
Deme oyle valla icime korku saldin suanSenden sonraya çok aday var rossum baksana topikte geciken gecikene
Kız basın dönüyor demez senin herifsen onu ava cikamam bugün derken o seni anında avlayiverir bak,yavru ceylanı gözüne seksü gözükürse adamin çabuk uyutmaya bak bebisi
Bak aynenn esimi tanimladin ben sabirsizimdir da esim sabirlidir ama patlama anii fena ...
Kız ikinciyi itinayla yapın bari dusundugunuz zaman bol uykulu olsun diye dua ederekşimdi babasinin kucağında geziyo
bizi uyutur ondan sonra uyur bu beybisi
biz yapamadık bu çocuğu
Kiyamamm samdancigim 8 den beri ayaklarin belin kopmustur yaa biraksan agliyormu birak en azndan rahatca takilin 1 saat sonra mecbur uyur dicemde gerci cocugun huyunu en iyi sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?