Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnanam mı ne diyon
Hec inandirici gelmedi dmi
İnanın kızlarçok istikrarlı bi sekikde ilerleyip esimi kudurtma evresine getirdimyakindir,bir iki güne bu iş tamam
kaynansindan kaçan bir seksi tanesi düştü topige
K Kendinisevenbirii hoşgeldin beybi okuma kos kos
Beğenmeden gelmez yahşı cazibe K Kendinisevenbirii
Ya canım gidiyor begeniyim diye ama okuyamiyorum,cook birikmiş oliyii cicim hayırlı olsun canım ev tutmussunuz diye okudum aralarda bi yerde sanırım hayırlisiyla taşın inşallah.darisi kendi evine . Bu arada evde sutyen ve çamaşır giymeme takıntısı bende de var

Senin giymeme sebebini hepimiz biliyoruz
Tutmadık daha seksü şempazem de ev sahibi kirayı indirirse tutucaz. Yarın belli olacak
Ama ben nolur nolmaz evi topluyorum
Hoşgeldin bu arada balım

Senin giymeme sebebini hepimiz biliyoruz
Tutmadık daha seksü şempazem de ev sahibi kirayı indirirse tutucaz. Yarın belli olacak
Ama ben nolur nolmaz evi topluyorum
Hoşgeldin bu arada balım
Hoşbuldum iki gözümün çiçeği nasibinizde o ev varsa zaten öyle yada böyle olur canım inşallah indirir kirayı,sen iyi yapmissin toplanmaya baslamakla

Valla evlendigimden beri biri gelmiyorsa yada bi yere gitmiyorsam kesinlikle kuğu gibi hafif dolanirim evin icindebazen bende yerlerini bile unutuyorum

ummadığın anda patlayabilir dikkat et cici aslan sonuçta
sabri coktur insafi yoktur

benim Allah'tan yükselenim aslan ama lüksü ben de çok severim imkan el vermiyo o ayrı

Korelttigin aslan burcu ozellikleri olsn canm

hoşgeldin seksi şey

valla bravo benim bugün basım dönüyo ava cikamicam zaten oğlan da uyumuyo hala ayağımda salliyom sekizden beridir
. tadını cikar bugünlerin

ummadığın anda patlayabilir dikkat et cici aslan sonuçta
sabri coktur insafi yoktur

benim Allah'tan yükselenim aslan ama lüksü ben de çok severim imkan el vermiyo o ayrı
Bak aynenn esimi tanimladin ben sabirsizimdir da esim sabirlidir ama patlama anii fena ...

hoşgeldin seksi şey

valla bravo benim bugün basım dönüyo ava cikamicam zaten oğlan da uyumuyo hala ayağımda salliyom sekizden beridir
Kız basın dönüyor demez senin herifsen onu ava cikamam bugün derken o seni anında avlayiverir bak,yavru ceylanı gözüne seksü gözükürse adamin çabuk uyutmaya bak bebisi

Allah kolaylık versin cnm. İyi bari evden eve herşeyi hallediyor kolay olur en azından
Teşekkür ederim cicim .

hoşgeldin seksi şey

Kiyamamm samdancigim 8 den beri ayaklarin belin kopmustur yaa biraksan agliyormu birak en azndan rahatca takilin 1 saat sonra mecbur uyur dicemde gerci cocugun huyunu en iyi sen bilirsin

Kız basın dönüyor demez senin herifsen onu ava cikamam bugün derken o seni anında avlayiverir bak,yavru ceylanı gözüne seksü gözükürse adamin çabuk uyutmaya bak bebisi

şimdi babasinin kucağında geziyo

bizi uyutur ondan sonra uyur bu beybisi
biz yapamadık bu çocuğu

Kiyamamm samdancigim 8 den beri ayaklarin belin kopmustur yaa biraksan agliyormu birak en azndan rahatca takilin 1 saat sonra mecbur uyur dicemde gerci cocugun huyunu en iyi sen bilirsin

yatiriyorum aglayarak uyaniyo kuzum ya :) şimdi babası kucağında gezdiriyo uyudu kucağında. o düşünsün artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…