- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.061
Kız ikinciyi itinayla yapın bari dusundugunuz zaman bol uykulu olsun diye dua ederek
İnşallah olur seksü şempazem.Hoşbuldum iki gözümün çiçeğinasibinizde o ev varsa zaten öyle yada böyle olur canım inşallah indirir kirayı,sen iyi yapmissin toplanmaya baslamakla
Valla evlendigimden beri biri gelmiyorsa yada bi yere gitmiyorsam kesinlikle kuğu gibi hafif dolanirim evin icindebazen bende yerlerini bile unutuyorum
Patlarsa görür patlamayı. O deliyse ben daha deliyim uleynnnnummadığın anda patlayabilir dikkat et cici aslan sonuçta
sabri coktur insafi yoktur
benim Allah'tan yükselenim aslanama lüksü ben de çok severim imkan el vermiyo o ayrı
Çayda kahvaltıda yenir acaba nedir nedirÖnce sen sen sen
Biz de vivense.com dan çıkmıyoruz bu aralar. Haftaya da showrooma gideriz dediğin gibi. Çocuk odası seçenekleri de çok güzel ama. Bakalımbence adoreden uygun fiyatlı bisey al çocuğa sonra bakarsin sonrasınahem fiyatı uygun hem güzel modelleri var
vestiyere bisey diyemem:) onu yaptır lüks yaptırsan da olur
mobilya için bide vivense ye de gidin hizurancim çok fazla seçenek var kumas model değişikliği özel yapım falan var :)
bakırköyde showroomu varmis ben de gidicem bi ara :)
Bugün gidicem canm
Ne degisikler ya yeni nesil bebecikssleryatiriyorum aglayarak uyaniyo kuzum ya :) şimdi babası kucağında gezdiriyo uyudu kucağında. o düşünsün artık
Evet ben uyudum çok güzel şeyler gördümİnşallah olur seksü şempazem.ByNkoaLa u istihareye yatırdım hayırlı gördü ama bakıcaz bakalım
Patlarsa görür patlamayı. O deliyse ben daha deliyim uleynnnn
Karşımda biri sinirlendiğinde ben cinnet geçiriyorum diyorum inanmıyorsunuz. Adam beni öyle hallerde gördü ki sönmüş bir yanardağa döndü
Patlasın ben patlamasın demiyorum kendisi bilir
Çayda kahvaltıda yenir acaba nedir nedir
Biz de vivense.com dan çıkmıyoruz bu aralar. Haftaya da showrooma gideriz dediğin gibi. Çocuk odası seçenekleri de çok güzel ama. Bakalım
Bulantılar canm geçemedi bıHayırdır cnmBi sıkıntı yok dimii
Kız deme oyleşimdi bu uyumuyo ya öbürü uyursa çocukta sorun var sanarim ben
beni normali bulmaz anacimkocam da normal değil ki bizden bu kadar çıkıyor demekki
Ayy hayırlı gördüyse tamamdır inşallah size nasip olacak o ev bence
Bulantılar canm geçemedi bı
Bugün gidicem canm
Bakalım evde nasıl.olucam
İyi geceler balım,hayirli haberlerini bekleriz inşallahKuzular ben yatıyorum. Yarın pazartesi..
Hepinizi öptüm. Yarın için dua edin de ev sahibi insafa gelsin ıdamı hasta etmesin,
İyi geceler hepinize. Sizleri çok seviyorum, güzel haberlerle gelmeyi diliyorum
İyi geceler ballarım ♥
Yatayım canm ayıp ediyorsunKız deme oylebol şehvetli bi şekilde yaparsanız normal ve uykusu güzel bi bebek olur sanırım ilk hamileliğin tutmaz diye rastgele olmusya biraz:)
Ayy hayırlı gördüyse tamamdır inşallah size nasip olacak o ev bencekız ByNkoaLa benim transfer içinde yatsan hayırlı görürmüsün acep
Kız deme oylebol şehvetli bi şekilde yaparsanız normal ve uykusu güzel bi bebek olur sanırım ilk hamileliğin tutmaz diye rastgele olmusya biraz:)
Ayy hayırlı gördüyse tamamdır inşallah size nasip olacak o ev bencekız ByNkoaLa benim transfer içinde yatsan hayırlı görürmüsün acep
Ayy yanma daha kotu off smdiden bile uyuyamıyorumYaa. Allah yardımcın olsun cnm inş en kısa sürede geçerayy ben hatırlamak bile istemiyorum o günleri. Şimdide bulantı geçti yanma başladı. Hiç bitmiyor ya bu dertler sanırım doğana kadar.
Kuzular ben yatıyorum. Yarın pazartesi..
Hepinizi öptüm. Yarın için dua edin de ev sahibi insafa gelsin ıdamı hasta etmesin,
İyi geceler hepinize. Sizleri çok seviyorum, güzel haberlerle gelmeyi diliyorum
İyi geceler ballarım ♥
Babam diyeceğini dediannende iyiysen orda kal ross ya hiç kendini zahmete sokmabak ne güzel yakinsin avantajı kullan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?