Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız ikinciyi itinayla yapın bari dusundugunuz zaman bol uykulu olsun diye dua ederek

şimdi bu uyumuyo ya öbürü uyursa çocukta sorun var sanarim ben
beni normali bulmaz anacim kocam da normal değil ki bizden bu kadar çıkıyor demekki

İnşallah olur seksü şempazem. ByNkoaLa u istihareye yatırdım hayırlı gördü ama bakıcaz bakalım
ummadığın anda patlayabilir dikkat et cici aslan sonuçta
sabri coktur insafi yoktur

benim Allah'tan yükselenim aslan ama lüksü ben de çok severim imkan el vermiyo o ayrı
Patlarsa görür patlamayı. O deliyse ben daha deliyim uleynnnn
Karşımda biri sinirlendiğinde ben cinnet geçiriyorum diyorum inanmıyorsunuz. Adam beni öyle hallerde gördü ki sönmüş bir yanardağa döndü
Patlasın ben patlamasın demiyorum kendisi bilir
Önce sen sen sen
Çayda kahvaltıda yenir acaba nedir nedir

Kuzular ben yatıyorum. Yarın pazartesi..
Hepinizi öptüm. Yarın için dua edin de ev sahibi insafa gelsin ıdamı hasta etmesin,
İyi geceler hepinize. Sizleri çok seviyorum, güzel haberlerle gelmeyi diliyorum
İyi geceler ballarım

Biz de vivense.com dan çıkmıyoruz bu aralar. Haftaya da showrooma gideriz dediğin gibi. Çocuk odası seçenekleri de çok güzel ama. Bakalım

Evet ben uyudum çok güzel şeyler gördüm

Roos denilince akla tamam smdi buldum
Beebek bebek bebek

Biz de vivense.com dan çıkmıyoruz bu aralar. Haftaya da showrooma gideriz dediğin gibi. Çocuk odası seçenekleri de çok güzel ama. Bakalım

benim anne tarafi komple o markayi kullaniyo teyzemin damadi fabrikasinda çalışiyo çünkü daha uygun fiyata aliyolar
ben memnunum baya baya rahat köşeleri özellikle

şimdi bu uyumuyo ya öbürü uyursa çocukta sorun var sanarim ben
beni normali bulmaz anacim kocam da normal değil ki bizden bu kadar çıkıyor demekki
Kız deme oyle bol şehvetli bi şekilde yaparsanız normal ve uykusu güzel bi bebek olur sanırım ilk hamileliğin tutmaz diye rastgele olmusya biraz:)
İnşallah olur seksü şempazem. ByNkoaLa ByNkoaLa u istihareye yatırdım hayırlı gördü ama bakıcaz bakalım
Ayy hayırlı gördüyse tamamdır inşallah size nasip olacak o ev bence kız ByNkoaLa benim transfer içinde yatsan hayırlı görürmüsün acep

İyi geceler balım,hayirli haberlerini bekleriz inşallah

Yatayım canm ayıp ediyorsun

bu bence şehvet zehirlenmesinden böyle oldu zaten sehvetsiz de nasil olcak bilmiyom ki

Yaa. Allah yardımcın olsun cnm inş en kısa sürede geçer ayy ben hatırlamak bile istemiyorum o günleri. Şimdide bulantı geçti yanma başladı. Hiç bitmiyor ya bu dertler sanırım doğana kadar.
Ayy yanma daha kotu off smdiden bile uyuyamıyorum
Karnım kocaman olunca nasıl uyucam bilmiyirm

iyi geceler bal beybisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…