Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy yanma daha kotu off smdiden bile uyuyamıyorum
Karnım kocaman olunca nasıl uyucam bilmiyirm

Geçen bişey okudum nette. Diyor ki

İlk gebelik cahillik heyecanı sonunu bilmeden yapıyorsun.
2. Gebelik delilik
3. Gebelik ve sonrası zırdeli işi görürün tımarhaneye kapatın diyo

Ne güldüm ya Sen yine tecrubelisin ben merakla daha neler yaşıycam diye bekliyorum

benim anne tarafi komple o markayi kullaniyo teyzemin damadi fabrikasinda çalışiyo çünkü daha uygun fiyata aliyolar
ben memnunum baya baya rahat köşeleri özellikle
Uu beybi bak bunu öğrendiğim iyi oldu. Vivenseden çok şikayet varmis nette araştırınca gözüm korktu dedim acaba ne yapsak. Mobilyalar da hoşuma çok gitti.

Gerçekten zir deli işi cidden bile bile lades olmak gibi bişey herşeyden haberdarsn biliyorsun ne yasacagini

Adama kiziyorm bnde

Gerçekten zir deli işi cidden bile bile lades olmak gibi bişey herşeyden haberdarsn biliyorsun ne yasacagini

Adama kiziyorm bnde

Ayy yaa Bilmiyorum çok arkadaşım şikayet ediyor falan ama ben bukantısınıda yanmasınıda seviyorum. Her sıkıntı çektiğimde dua isteyenleri aklıma getirip onlara dua ediyorum. O halimde daha çok kabul olur diye. Ya olmasaydı veya kaybetseydim Allah korusun diyip bu halime şükür ediyorum. Zor ama mukafatı tadı büyük :))

(-Dedi ve kendini avuttu.) Allahım ByNkoaLa unda benimde şu bulantılar yanmalar çabucak geçsin rahat rahat yemek yiyip uyuyalım amiiin

Kızlar yarın doğum günüm bana sürpriz yapın olmaz mı ki
Yaa iyi ki doğmuşsun da bizim limonsuzumuz olmuşsun balım ya seni tanıdığım için şanslı hissediyorum kendimi hep,bunuda fırsattan istifade dile getirmiş olayimyarinda kutlarız inşallah şimdiden kutlayalim da doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım,eşinle çocuğunla ve tüm sevdiklerinle hep birlikte olun inşallah

Allah yardımcın olsun. İnsan anneyken ağız tadıyla hasta bile olamıyor. Bari sen hastayken onlar olmasaydı.
Onlardan gecmisti canim banada bi gun arayla mahfolduk inan onlara yetememek dusuncesi cok kotu
İyi bakamadim diye diye uzuldum hep

Fazla merak ve beklenti icinde olma derim arkidisim

Çok geçmiş olsun canım, hastalık sezonu açıldı. Benim de büyük oğlan ölksürmeye başladı, küçüğe geçer kaçınılmaz.
Ana okulu bol bol hastalık getirir küçük de
Cok tesekkur ederim canim.
Benim tahminim de oyle oglum 1.sinif simdi bi aksam ikiside hapsurup oksurmeye basladilar digersi gun ben oldum esim oldu ama ben kendimi toplamasam topluca hastaneye giderdik sukur atlattik sizede cok gecmis olsun ❤❤

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…