- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.081
Kadını burda neden bırakıp giidyorsun sen nereye o oraya dedi :Sne dedi yav
Ayy yanma daha kotu off smdiden bile uyuyamıyorum
Karnım kocaman olunca nasıl uyucam bilmiyirm
Uu beybi bak bunu öğrendiğim iyi oldu. Vivenseden çok şikayet varmis nette araştırınca gözüm korktu dedim acaba ne yapsak. Mobilyalar da hoşuma çok gitti.benim anne tarafi komple o markayi kullaniyo teyzemin damadi fabrikasinda çalışiyo çünküdaha uygun fiyata aliyolar
ben memnunumbaya baya rahat köşeleri özellikle
Gerçekten zir deli işi cidden bile bile lades olmak gibi bişey herşeyden haberdarsn biliyorsun ne yasacaginiGeçen bişey okudum nette. Diyor ki
İlk gebelik cahillik heyecanı sonunu bilmeden yapıyorsun.
2. Gebelik delilik
3. Gebelik ve sonrası zırdeli işi görürün tımarhaneye kapatın diyo
Ne güldüm yaSen yine tecrubelisin ben merakla daha neler yaşıycam diye bekliyorum
Gerçekten zir deli işi cidden bile bile lades olmak gibi bişey herşeyden haberdarsn biliyorsun ne yasacagini
Adama kiziyorm bnde
Evet tatlım yanereye gitmis kikomple üyeliği mi iptal etmis
Daha da iyi olur inşAllah canım benimİki gündür biraz daha iyiyim limonsuzummm
Çünkü annemde kaliom
SupersinYatayım canm ayıp ediyorsun
Kız ahahabu bence şehvet zehirlenmesinden böyle oldu zatensehvetsiz de nasil olcak bilmiyom ki
Hayal gücüm yetmediSupersin
Kız ahahavalla bu işler böyle oluyosa bizim ki tutsa demek nasıl bir bebek olurmuş dusunemiyom
Yaa iyi ki doğmuşsun da bizim limonsuzumuz olmuşsun balım yaKızlar yarın doğum günümbana sürpriz yapın olmaz mı ki
Ondan işte tüp bebekle gelecek inşallah bizim minikHayal gücüm yetmedi
Onlardan gecmisti canim banada bi gun arayla mahfolduk inan onlara yetememek dusuncesi cok kotuAllah yardımcın olsun. İnsan anneyken ağız tadıyla hasta bile olamıyor. Bari sen hastayken onlar olmasaydı.
Hoş geldin canım,iyi geceler.Gecmis gitmiş olsun inşallah hastalığınSexy kertenkelelerim
Ben geldimmm iyi geceler hepinize hastaliktan suur sıyrıldim geldim
Nasilsiniz
Nice yillara canim benim simdidenKızlar yarın doğum günümbana sürpriz yapın olmaz mı ki
Hosbuldum balimHoş geldin canım,iyi geceler.Gecmis gitmiş olsun inşallah hastalığın
Fazla merak ve beklenti icinde olma derim arkidisimGeçen bişey okudum nette. Diyor ki
İlk gebelik cahillik heyecanı sonunu bilmeden yapıyorsun.
2. Gebelik delilik
3. Gebelik ve sonrası zırdeli işi görürün tımarhaneye kapatın diyo
Ne güldüm yaSen yine tecrubelisin ben merakla daha neler yaşıycam diye bekliyorum
Cok tesekkur ederim canim.Çok geçmiş olsun canım, hastalık sezonu açıldı. Benim de büyük oğlan ölksürmeye başladı, küçüğe geçer kaçınılmaz.
Ana okulu bol bol hastalık getirir küçük de
Sukur canim sukur atlattikNormal canım . Bu tempoya vücut dayanmaz ki. İnşallah kısa sürede toparlanırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?