Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten zir deli işi cidden bile bile lades olmak gibi bişey herşeyden haberdarsn biliyorsun ne yasacagini

Adama kiziyorm bnde
Bence siz cokta istemiyor degilmissinix heralde yoksa bukadar rahat davranmazdniz diye dusunuyorum hani hamile kaldgn.yontem yontem sayilmiyoya olmasin ama olursada mutsuz olmam yontemi gerci olacagi varsa tupleri baglyken bile olan varms Allah im gecikmemde var sardi korkular ben nasl uyuycam

Kızlar yarın doğum günüm bana sürpriz yapın olmaz mı ki
Nice saglik huzur mutluluk dolu yaslarin olsun canimmm cay arkadasimmm yeni mutluluk sebeplerin olsun cokca bu yasnda .

Kajmery neden ayrildi sebebni merak ettm

Canım gitmiştim bir şey çıkmadı. Kemikte ağrı var kas ağrısı gibi değil, kireçlenmeden şüpheleniyorum

Dirseğimdeki kemiğe dokununca çok ağrıyodu acıyodu baya dedim kesin kemiğimde bişey var röntgen çektirdi dr hiç bişey çıkmadı yoğun kas ağrısı dedi.

Kas ağrısı deyip geçmemek lazım.

Boyun düzleşmesi vardı sende dimi zaten kola ele baskı yapıyor.

Aynen aynnenn sefam olsun sirf ona inadima kapmak istoyorum zaten genelde ortalikta gozukmezken pat diye gelirdi o anlara dogru hayrett nerelerdesin gizz Youlost16
Konser ve festival vardı ona gittim ama üzgünüm ki akrosu sen kazanamadın

Yav niye zönk diye söyledin ben tahmin edecektim Olmadı bu söyledin heyecanı gitti. Taşın şimdi bidaha sor
Bu arada orası değil kutsişim.
bende diyorum bu kız niye bana cevap vermedi ? bari etiket edeydin site olan yerler belli sanırım benim tahmin ettiğim bölge oralar güzeldir umarım sende beğenir ağız tadıyla oturursun cicim
Allah kahretmesin, ifşa yapamadan duramıyorum hep polisiye filmler, diziler, kitaplar yüzünden, benim suçum yok
Ahahaha okuma o zaman

Konser ve festival vardı ona gittim ama üzgünüm ki akrosu sen kazanamadın
Pisss zebraa bundan sonra senle aramizda kan davasi gbi msj davasi var tamam miii
Ben kazanamadigima uzulmedim senin de kazanamadigina sevindim

Pisss zebraa bundan sonra senle aramizda kan davasi gbi msj davasi var tamam miii
Ben kazanamadigima uzulmedim senin de kazanamadigina sevindim
Hele hele görüyon mu benle davaya girmiş insnamıyoruuummm bide bana pis diyo kız sen aynad kendine hiç baktın mı

Korku bekleyişi bunlar
Korkunun ecele faydasi yok ya tabiki en guzel duygu anne olmak bebek kokusu sevmek etmek vs de sorumlulugu cok agir elbet ki zor kolayla buyumuyormus bunu anladim asla dogurmasaydim diyemem iyiki var minnos benim herseyimmm ... anamin kiymetni cok dha iyi anladim

Ben daha şimdiden anlıyorum ya annemi. Doğunca düşünemiyorum. Ama Allah bi kolaylık verir inşaAllah yapcak bişey yok ya bu sene olmasa seneye, seneye olmasa öteki seneye illaki bu yoldan geçecez bari erken başlasın çabuk büyüsünler ard arda yaparım biter diyom

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…