- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.101
Bence siz cokta istemiyor degilmissinix heralde yoksa bukadar rahat davranmazdniz diye dusunuyorum hani hamile kaldgn.yontem yontem sayilmiyoya olmasin ama olursada mutsuz olmam yontemiGerçekten zir deli işi cidden bile bile lades olmak gibi bişey herşeyden haberdarsn biliyorsun ne yasacagini
Adama kiziyorm bnde
Çok şükür sevindim daha iyi olmanaSukur canim sukur atlattik
Walla ne tempoki sorma cok yorucu gecyo gunlerim ama rabbim bi kuwwet weryo annelere gercekten ❤
Kızlar yarın doğum günümbana sürpriz yapın olmaz mı ki
Nice saglik huzur mutluluk dolu yaslarin olsun canimmm cay arkadasimmm yeni mutluluk sebeplerin olsun cokca bu yasnda .
Evet tatlım yabana özelden mesaj atmış sağolsun. Burayı okur belki.
Geri dön @Kajmery34daha düğününü konuşacaktık
Daha da iyi olur inşAllah canım benim
B Brunello Cicinelli yarın güzel haberlerini bekliyoruz tatlıminşAllah istediğiniz indirimi alırsınız
Canım gitmiştim bir şey çıkmadı. Kemikte ağrı var kas ağrısı gibi değil, kireçlenmeden şüpheleniyorum
Çok şükür sevindim daha iyi olmana ❤
Anne olmak çok zormuş gerçektenmuuuuaaaaahhh
Cok zor hasta olurum hastaliktan dokulsemde hep ev isi pesindeyim canim o yuzden ne ara hasta olyorum ne iyilesiyorum bilemiyorum bile
Sürekli ban yiyor kız.Kajmery neden ayrildi sebebni merak ettm
Konser ve festival vardı ona gittim ama üzgünüm ki akrosu sen kazanamadınAynen aynnenn sefam olsun sirf ona inadima kapmak istoyorum zaten genelde ortalikta gozukmezken pat diye gelirdi o anlara dogru hayrett nerelerdesin gizzYoulost16
bende diyorum bu kız niye bana cevap vermedi ?Yav niye zönk diye söyledin ben tahmin edecektimOlmadı bu söyledin heyecanı gitti. Taşın şimdi bidaha sor
Bu arada orası değil kutsişim.
Ahahaha okuma o zamanAllah kahretmesin, ifşa yapamadan duramıyorumhep polisiye filmler, diziler, kitaplar yüzünden, benim suçum yok
Pisss zebraa bundan sonra senle aramizda kan davasi gbi msj davasi var tamam miiiKonser ve festival vardı ona gittim ama üzgünüm ki akrosu sen kazanamadın
Fazla merak ve beklenti icinde olma derim arkidisim
Bi de gezmelerdeymis hele ba hele sennn ... kimin konseriydi bakimPisss zebraa bundan sonra senle aramizda kan davasi gbi msj davasi var tamam miii
Ben kazanamadigima uzulmedim senin de kazanamadigina sevindim
Kızlar yarın doğum günümbana sürpriz yapın olmaz mı ki
Hele hele görüyon mu benle davaya girmiş insnamıyoruuummmPisss zebraa bundan sonra senle aramizda kan davasi gbi msj davasi var tamam miii
Ben kazanamadigima uzulmedim senin de kazanamadigina sevindim
BurayyyBi de gezmelerdeymis hele ba hele sennn ... kimin konseriydi bakim
Korkunun ecele faydasi yokKorku bekleyişi bunlar
Hadi yaaa bayilirimmm bak gene uyuz oldm smdiBurayyy
Sus bana cevap verme bakimmm ablaya cevap verilmez hihhhHele hele görüyon mu benle davaya girmiş insnamıyoruuummmbide bana pis diyo kız sen aynad kendine hiç baktın mı
Korkunun ecele faydasi yokya tabiki en guzel duygu anne olmak bebek kokusu sevmek etmek vs de sorumlulugu cok agir elbet ki zor kolayla buyumuyormus bunu anladim asla dogurmasaydim diyemem iyiki var minnos benim herseyimmm ... anamin kiymetni cok dha iyi anladim
Ohhh ohhh canıma değsin bol gezdim eğlendim k yı yakalamana rağmen ödül alamadınHadi yaaa bayilirimmm bak gene uyuz oldm smdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?