Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ard arda yapcann tamam beybisi subattaydi dogum galba biz bi sene sonra tekrar konusalm olmez sag kalirsak

Ohhh ohhh canıma değsin bol gezdim eğlendim k yı yakalamana rağmen ödül alamadın
Olsn ben daha bugun aldim odull siir yazdi bana cicisimmm hihhh ... gaytte harika bi siirdi cok sevindirik.oldum
K yi sirf sen.alma diye inat ediyorum sen alma km alirsa alsn.hiiiic sknti yok

Aynı annem gibi konuştun valla yaa sağol
Belli olmaz velki senin bebis uslu cikar gazsiz uyuyan bi bebek cikar bilinmez . Kapali bi kutu derdi cagnimmm doktorum aynen oyle hayatinin suprizi saglikla hayirla gelsin nasil cikarsa ciksin iyiki var hayatimda diyeceksin

Eğer ben çok istekli biri olsaydim şuan burda sevinç çığlıkları atıyor olurdum kimse için bilip bilmeden düşünme yönteminizle yorum yapmayın bnce.

Rahat olduğumuzu veya nasıl ne şekilde korundugumuzu biz biliriz çok şükür. Siz o yöntemi saymayon biz sayiyoruz demekki. Çünkü diğer hiçbir yöntemi bnm vücudum kabul etmiyor ne spriali ne hapı ne de prezervatifi

Sizinde geçirmeniz varsa demekki sizde çok isteksiz degilmissiniz hani yani?

Belli olmaz velki senin bebis uslu cikar gazsiz uyuyan bi bebek cikar bilinmez . Kapali bi kutu derdi cagnimmm doktorum aynen oyle hayatinin suprizi saglikla hayirla gelsin nasil cikarsa ciksin iyiki var hayatimda diyeceksin

İnşaAllah cnm hayırlarla ya Valla doğumdan daha çok korkuyorum bebek bakımından

Amin canm ins cumlemizinkini geçirsin rahat rahat

Kadını burda neden bırakıp giidyorsun sen nereye o oraya dedi :S

eşine mi dedi bunu. o da kalsin diye blöf mü yaptı acaba evinde rahat mısın eskiye göre rossum
Uu beybi bak bunu öğrendiğim iyi oldu. Vivenseden çok şikayet varmis nette araştırınca gözüm korktu dedim acaba ne yapsak. Mobilyalar da hoşuma çok gitti.

aaaaa bak bunu ben de bilmiyodum canım. biz evlenirken sitelerde en iyi köşe koltuğu yapan yere götürdüler mağazaların alış fiyatına yaptırdık. malzeme falan özeldi. ama adamlar gri olan renk kartelasina iki tane numara koymuslar. bizle ilgilenen adam dogrusu şu dedi onu yazdik. koltuk bı çıktı krem adam da çamura yatmış zaten fiyatı da uygun verdiler diye kabul etmemisler tekrar yapmayı. esim de gördüğü ilk gri köşeyi yükletmiş arabaya gelmiş biraz da şans bu mobilya işleri ya:)

sen biraz uyanık ol alırken:) mümkünse mobilyada kullanılmış rengi seç. kartelada durduğu gibi durmuyo çoğu kumaş biliyosun

o baya üzülmüştü ama ban yiyip durduğu için. diğer yapanlar yemiyo demişti bence biraz stresi azalsin burayi özlesin döner

Supersin

Kız ahaha valla bu işler böyle oluyosa bizim ki tutsa demek nasıl bir bebek olurmuş dusunemiyom

seninki de kocadan ayıran veletten olurdu sonra biz nerde hata yaptık diye düşünemeden yorgunluktan sızıp kalırdın
benim velet babasi sarılınca baya bozuluyodu yeni yeni normale döndü tekrar bozulmazsa

Hosbuldum balim
Walla cekip gitsin pis hastalik kemiklerim kirilmis gibi agriyodu heryerim sukur toparlandik hepimiz.
Nasilsin neler yapyosun
Canım bide salgın varmış,hemde okullar açıldı derken hastalanmayan yok nerdeyse,kimden duysam hasta.
Aman iyi ol,yavrularının eşinin başında durevin annesinin iyi olması şart
İyiyim bende canım hastalanmamaya çalışıyorum bende
seninki de kocadan ayıran veletten olurdu sonra biz nerde hata yaptık diye düşünemeden yorgunluktan sızıp kalırdın
benim velet babasi sarılınca baya bozuluyodu yeni yeni normale döndü tekrar bozulmazsa
Ay öyle bisey olsa,eşime desem nerde hata yaptık biz diye, tövbe de kız diye kızar bana eminim ahaha yaa inşallah hayırlı sağlıklı uslu,uykulu bebek nasip etsin Allah tüm isteyenlere içinde banada ya @RosSsS istihareye yatacak bana transfer öncesi bakalım nasıl görecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…