- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.121
Ard arda yapcann tamam beybisi subattaydi dogum galba biz bi sene sonra tekrar konusalm olmez sag kalirsakBen daha şimdiden anlıyorum ya annemi. Doğunca düşünemiyorum. Ama Allah bi kolaylık verir inşaAllahyapcak bişey yok ya bu sene olmasa seneye, seneye olmasa öteki seneye illaki bu yoldan geçecez bari erken başlasın çabuk büyüsünler ard arda yaparım biter diyom
Belki ben senin ablanım nerden biliyosunSus bana cevap verme bakimmm ablaya cevap verilmez hihhh
Ard arda yapcann tamam beybisi subattaydi dogum galba biz bi sene sonra tekrar konusalm olmez sag kalirsak
Olsn ben daha bugun aldim odull siir yazdi bana cicisimmm hihhh ... gaytte harika bi siirdi cok sevindirik.oldumOhhh ohhh canıma değsin bol gezdim eğlendim k yı yakalamana rağmen ödül alamadın
Sanmam keske oyle olsanBelki ben senin ablanım nerden biliyosun
Belli olmaz velki senin bebis uslu cikar gazsiz uyuyan bi bebek cikar bilinmez . Kapali bi kutu derdi cagnimmm doktorum aynen oyle hayatinin suprizi saglikla hayirla gelsin nasil cikarsa ciksin iyiki var hayatimda diyeceksinAynı annem gibi konuştun valla yaa sağol
Eğer ben çok istekli biri olsaydim şuan burda sevinç çığlıkları atıyor olurdum kimse için bilip bilmeden düşünme yönteminizle yorum yapmayın bnce.Bence siz cokta istemiyor degilmissinix heralde yoksa bukadar rahat davranmazdniz diye dusunuyorum hani hamile kaldgn.yontem yontem sayilmiyoya olmasin ama olursada mutsuz olmam yontemigerci olacagi varsa tupleri baglyken bile olan varms Allah im gecikmemde var sardi korkular ben nasl uyuycam
Belli olmaz velki senin bebis uslu cikar gazsiz uyuyan bi bebek cikar bilinmez . Kapali bi kutu derdi cagnimmm doktorum aynen oyle hayatinin suprizi saglikla hayirla gelsin nasil cikarsa ciksin iyiki var hayatimda diyeceksin
Sen iste seksu hatunSupersin
Kız ahahavalla bu işler böyle oluyosa bizim ki tutsa demek nasıl bir bebek olurmuş dusunemiyom
Amin canm.ins yaaaEvet tatlım yabana özelden mesaj atmış sağolsun. Burayı okur belki.
Geri dön @Kajmery34daha düğününü konuşacaktık
Daha da iyi olur inşAllah canım benim
B Brunello Cicinelli yarın güzel haberlerini bekliyoruz tatlıminşAllah istediğiniz indirimi alırsınız
Amin canm ins cumlemizinkini geçirsin rahat rahatAyy yaaBilmiyorum çok arkadaşım şikayet ediyor falan ama ben bukantısınıda yanmasınıda seviyorum. Her sıkıntı çektiğimde dua isteyenleri aklıma getirip onlara dua ediyorum. O halimde daha çok kabul olur diye. Ya olmasaydı veya kaybetseydim Allah korusun diyip bu halime şükür ediyorum. Zor ama mukafatı tadı büyük :))
(-Dedi ve kendini avuttu.) Allahım ByNkoaLa unda benimde şu bulantılar yanmalar çabucak geçsin rahat rahat yemek yiyip uyuyalım amiiin ♥
Kadını burda neden bırakıp giidyorsun sen nereye o oraya dedi :S
Uu beybi bak bunu öğrendiğim iyi oldu. Vivenseden çok şikayet varmis nette araştırınca gözüm korktu dedim acaba ne yapsak. Mobilyalar da hoşuma çok gitti.
Evet tatlım yabana özelden mesaj atmış sağolsun. Burayı okur belki.
Geri dön @Kajmery34daha düğününü konuşacaktık
Daha da iyi olur inşAllah canım benim
B Brunello Cicinelli yarın güzel haberlerini bekliyoruz tatlıminşAllah istediğiniz indirimi alırsınız
Supersin
Kız ahahavalla bu işler böyle oluyosa bizim ki tutsa demek nasıl bir bebek olurmuş dusunemiyom
Canım bide salgın varmış,hemde okullar açıldı derken hastalanmayan yok nerdeyse,kimden duysam hasta.Hosbuldum balim
Walla cekip gitsin pis hastalik kemiklerim kirilmis gibi agriyodu heryerim sukur toparlandik hepimiz.
Nasilsin neler yapyosun
Ay öyle bisey olsa,eşime desem nerde hata yaptık biz diye, tövbe de kız diye kızar bana eminim ahahaseninki de kocadan ayıran veletten olurdusonra biz nerde hata yaptık diye düşünemeden yorgunluktan sızıp kalırdın
benim velet babasi sarılınca baya bozuluyoduyeni yeni normale döndü tekrar bozulmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?