Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın bonuscum. cok incesin. Anamız yine yoğun bir döneme girdi. Bizi zor yapıştırır. Ellerine sağlık düşünmüşsün eksik olsak da... Negocum niye banlandi ki... üzüldüm bak şimdi. Bu bdv başımızı yakmaya devam ediyor. Ondan mı acaba...takım için kötü oldu. İnşallah kısa sürelidir.

Sicili pek temiz değil ablam onunki çok kısa sürmez ben 1 hafta diyorum en az öğreniriz doğrusunu.

Bdv tabiki.

Tiryakiler resmen azaltsalarda bırakamıyolar.

Günaydın, iyi haftalar.
Sütten kesme cephesinden bildiriyorum, burası çok fena gelmeyin
Çelik kuvvetler yardımcı olsa da henüz ufaklığı sakinleştirebilmiş değiliz. 48 saate doğru gidiyoruz. Davul gibi şişmem de cabası

Sicili pek temiz değil ablam onunki çok kısa sürmez ben 1 hafta diyorum en az öğreniriz doğrusunu.

Bdv tabiki.

Hadi ya... Tüh ben de çok bakıyorum. Kavga gürültü varsa kaçıyorum. Bulassalar da cevap vermiyorum. Sıkıntılı insanlarla ugrasilmiyor.

Gece gündüz aynı anda kesmeyi doğru bulmuyorum ben.
Önce gündüzü kestim onun sıkıntısını hırsını gece atsın sakinleşsin diye.
Bi süre gece emzirip bıraktım. Alışık çocuk susmaz uyumaz uykuya dalamaz ağlar oda ayrı eziyet.
sağdınmı hiç?

Bdv tabiki.

eltisine takik biri vardi onun konusunda yazdığını okudum en son acaba ordan mi yedi ki

Yaaa ağzın bal yesin emine kadar güzel sözler, çok mutlu oldum ☺☺senin de yerin ayrı bende
Nice yillara canim benim simdiden
Rabbim sewdiklerinle daha nice nice seneler gecirmeyi nasip etsin.Bal tadinda gunler gecirirsiniz insallah
Aminnn inşAllah canım benim sağol ☺
Kajmery neden ayrildi sebebni merak ettm
Limonsuzzcay doğum gününmüş kutlu mutlu olsun ❤
Teşekkür ederim tatlım ☺
Limonsuzum yeni yaşın mutluluklar getirsin canım. Limonsuzzcay
Teşekkür ederim hepimize inşAllah canım benim

Limonsuzzcay
canım doğum günün kutlu olsun:) nice mutlu yaslara kuzum iyi ki varsın çayımın demi gözümün nuru
Bu nasıl güzel bir doğum günü şeysi kız yirim seni
Sende iyi ki varsın tatlım benim çok teşekkür ederim

Günaydın Bonus

Nego tam yazacaktım yapma etme uğraşma şununla diye, meğer çoktan banlanmışsın. Bildiğin fake

Gündüz emmelerini yok denecek kadar azaltmıştım zaten. Hafif hafif akıtıyorum.
Memesiz uyuyor, asıl sorun gece uykusunda emme saati geldiğinde patlak veriyor.

Ben gayet olumlulukla yazmistim halbuki ama hamilelk hassaslastirdgi icin.belki alinmana sebep oldum kusura bakma kotu bisey demedim. Benim sayip saymamamla alakali degil genel kabul gormus biseyi soyledim sadece ayrca suan hamile oldgmu ogrensem.cok cokkk uzulurum

Canim goguslerine lahana taze nane buz filan.koy umarim kolayca atlatirsiniz sureci

Kolaymı hiç değil ne sana ne ona bende kendim ağlayarak bıraktım iyi bilirim.
Sarılıp sallıyodum en büyük kurtarıcım emzik sevmesiydi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…