- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.141
Günaydın bonuscum.Hamınızaaa günaydın aybalam
Eki Görüntüle 2490180
B Brunello Cicinelli
@RosSsS
kk birinci noteri
Amecey
@malii
Nego
@Kutsal_zebra
I inessa armand
C Cay6
@Dilos06
@AnneAslan
Pembe Bal10cuk
Elhan
Oğlum çok kalabalığız lan daha bi sürü kişi var etiket yapılıcak aaaabi yazim dedim vazgeçtim anamız yapıştırsın hepinize
Limonsuzum yeni yaşın mutluluklar getirsin canım.
Limonsuzzcay
canım doğum günün kutlu olsun:) nice mutlu yaslara kuzumiyi ki varsın çayımın demi gözümün nuru
Günaydın bonuscum.cok incesin. Anamız yine yoğun bir döneme girdi. Bizi zor yapıştırır. Ellerine sağlık düşünmüşsün eksik olsak da... Negocum niye banlandi ki... üzüldüm bak şimdi. Bu bdv başımızı yakmaya devam ediyor. Ondan mı acaba...takım için kötü oldu. İnşallah kısa sürelidir.
Günaydın, iyi haftalar.Hamınızaaa günaydın aybalam
Eki Görüntüle 2490180
B Brunello Cicinelli
@RosSsS
kk birinci noteri
Amecey
@malii
Nego
@Kutsal_zebra
I inessa armand
C Cay6
@Dilos06
@AnneAslan
Pembe Bal10cuk
Elhan
Oğlum çok kalabalığız lan daha bi sürü kişi var etiket yapılıcak aaaabi yazim dedim vazgeçtim anamız yapıştırsın hepinize
Hadi ya... TühSicili pek temiz değil ablam onunki çok kısa sürmez ben 1 hafta diyorum en azöğreniriz doğrusunu.
Bdv tabiki.
Tiryakiler resmen azaltsalarda bırakamıyolar.
Günaydın, iyi haftalar.
Sütten kesme cephesinden bildiriyorum, burası çok fena gelmeyin
Çelik kuvvetler yardımcı olsa da henüz ufaklığı sakinleştirebilmiş değiliz. 48 saate doğru gidiyoruz. Davul gibi şişmem de cabası
Sicili pek temiz değil ablam onunki çok kısa sürmez ben 1 hafta diyorum en azöğreniriz doğrusunu.
Bdv tabiki.
Tiryakiler resmen azaltsalarda bırakamıyolar.
eltisine takik biri vardi onun konusunda yazdığını okudum en sonacaba ordan mi yedi ki
Yaaa ağzın bal yesin emiYaa iyi ki doğmuşsun da bizim limonsuzumuz olmuşsun balım yaseni tanıdığım için şanslı hissediyorum kendimi hep,bunuda fırsattan istifade dile getirmiş olayim yarinda kutlarız inşallah şimdiden kutlayalim da doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım,eşinle çocuğunla ve tüm sevdiklerinle hep birlikte olun inşallah
Aminnn inşAllah canım benim sağol ☺Nice yillara canim benim simdiden
Rabbim sewdiklerinle daha nice nice seneler gecirmeyi nasip etsin.Bal tadinda gunler gecirirsiniz insallah
Kajmery neden ayrildi sebebni merak ettm
eşine mi dedi bunu. o da kalsin diye blöf mü yaptı acabaevinde rahat mısın eskiye göre rossum
aaaaa bak bunu ben de bilmiyodum canım. biz evlenirken sitelerde en iyi köşe koltuğu yapan yere götürdüler mağazaların alış fiyatına yaptırdık. malzeme falan özeldi. ama adamlar gri olan renk kartelasina iki tane numara koymuslar. bizle ilgilenen adam dogrusu şu dedi onu yazdik. koltuk bı çıktı kremadam da çamura yatmış zaten fiyatı da uygun verdiler diye kabul etmemisler tekrar yapmayı. esim de gördüğü ilk gri köşeyi yükletmiş arabaya gelmiş biraz da şans bu mobilya işleri ya:)
sen biraz uyanık ol alırken:) mümkünse mobilyada kullanılmış rengi seç. kartelada durduğu gibi durmuyo çoğu kumaş biliyosun
o baya üzülmüştü ama ban yiyip durduğu için. diğer yapanlar yemiyo demiştibence biraz stresi azalsin burayi özlesin döner
Evet bencede döner. Dönsün de zaten. Daha düğününü yapacaktık
seninki de kocadan ayıran veletten olurdusonra biz nerde hata yaptık diye düşünemeden yorgunluktan sızıp kalırdın
benim velet babasi sarılınca baya bozuluyoduyeni yeni normale döndü tekrar bozulmazsa
Teşekkür ederim tatlım ☺Limonsuzzcay doğum gününmüş kutlu mutlu olsun ❤ ☘
Teşekkür ederim hepimize inşAllah canım benim
Bu nasıl güzel bir doğum günü şeysi kız yirim seni
Limonsuzzcay
canım doğum günün kutlu olsun:) nice mutlu yaslara kuzumiyi ki varsın çayımın demi gözümün nuru
Teşekkür ederim canım benim
Hamınızaaa günaydın aybalam
Eki Görüntüle 2490180
B Brunello Cicinelli
@RosSsS
kk birinci noteri
Amecey
@malii
Nego
@Kutsal_zebra
I inessa armand
C Cay6
@Dilos06
@AnneAslan
Pembe Bal10cuk
Elhan
Gündüz emmelerini yok denecek kadar azaltmıştım zaten. Hafif hafif akıtıyorum.Gece gündüz aynı anda kesmeyi doğru bulmuyorum ben.
Önce gündüzü kestim onun sıkıntısını hırsını gece atsın sakinleşsin diye.
Bi süre gece emzirip bıraktım. Alışık çocuk susmaz uyumaz uykuya dalamaz ağlar oda ayrı eziyet.
sağdınmı hiç?
Ben gayet olumlulukla yazmistim halbuki ama hamilelk hassaslastirdgi icin.belki alinmana sebep oldum kusura bakma kotu bisey demedim. Benim sayip saymamamla alakali degil genel kabul gormus biseyi soyledim sadece ayrca suan hamile oldgmu ogrensem.cok cokkk uzulurumEğer ben çok istekli biri olsaydim şuan burda sevinç çığlıkları atıyor olurdum kimse için bilip bilmeden düşünme yönteminizle yorum yapmayın bnce.
Rahat olduğumuzu veya nasıl ne şekilde korundugumuzu biz biliriz çok şükür. Siz o yöntemi saymayon biz sayiyoruz demekki. Çünkü diğer hiçbir yöntemi bnm vücudum kabul etmiyor ne spriali ne hapı ne de prezervatifi
Sizinde geçirmeniz varsa demekki sizde çok isteksiz degilmissiniz hani yani?
Canim goguslerine lahana taze nane buz filan.koy umarim kolayca atlatirsiniz sureciGündüz emmelerini yok denecek kadar azaltmıştım zaten. Hafif hafif akıtıyorum.
Memesiz uyuyor, asıl sorun gece uykusunda emme saati geldiğinde patlak veriyor.
Hamınızaaa günaydın aybalam
Eki Görüntüle 2490180
B Brunello Cicinelli
@RosSsS
kk birinci noteri
Amecey
@malii
Nego
@Kutsal_zebra
I inessa armand
C Cay6
@Dilos06
@AnneAslan
Pembe Bal10cuk
Elhan
Gündüz emmelerini yok denecek kadar azaltmıştım zaten. Hafif hafif akıtıyorum.
Memesiz uyuyor, asıl sorun gece uykusunda emme saati geldiğinde patlak veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?