Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kolaymı hiç değil ne sana ne ona bende kendim ağlayarak bıraktım iyi bilirim.
Sarılıp sallıyodum en büyük kurtarıcım emzik sevmesiydi.
Zorlandığım bariz fakat minicik yüreği kırılıyor, gözümün içine bakıp neden der gibi ağlamaları bitiriyor beni. Az kaldı. Kimi 10 gün diyor, kimi 1 hafta. Hayırlısıyla..

Zorlandığım bariz fakat minicik yüreği kırılıyor, gözümün içine bakıp neden der gibi ağlamaları bitiriyor beni. Az kaldı. Kimi 10 gün diyor, kimi 1 hafta. Hayırlısıyla..

Hatırlamıycak kuzum vakti geldiyse üzme kendini doğru olan bırakması zaten ❤

crsamba gecesi eşim olacak kisi cok içmiş cok birliktede içerdik ama böyle olmazdı ne zamn o pislik arkadslari ile oturma Evimin huzur kalmıyor bana calişiyorum diye içmeye gidiyor saatlerce içmiş ben anladım ama eve geldi napTN hayatım demeye kalmadı kafamı duvarlara vurdu yerlerde surukledı saçlarımı kopardı elim yuuzm vucudum mor yapma etme dedim anlaMadı gözu hıcbırseyı goruyordu git bu evden dedim sen git dedi sen gideceksin dedi kapıya attı ac kapıyı dedim bu halde atamazsın benı tekrar içeri sokup YİNE kafamı duvarlara vurdu yerlerde surukledı can havliyle evden GİTTİm karakola sikayetci oldum hastahaneye goturuldum darp raporu alındı kalbim 200 olmus acil yatış yapıldı cok tahlil yapıldı vucudum da cok hasar var ordan Kayın Valide arandı durum anlatıldı zorla hastahaneye geldi yapmayın etmeyin baban Agbin bacaklarını kırdı diloss asla evden GİTMEz sen nasıl yaptı dıye onu da evden koVmuslar bu kızın ailesi hiç kimsesi yok nasıl yaparsın dıye bosanıyordum kayınpererım kalp kırızı geçirmiş benı aradı nolur gel babam sen benım kızımsın onun carkına ettim dedi zorla geldim bu eve sen dedim cok hatalısın benı ne hale getirdin dedim seven adam yaparım dedim olaylar bunlar lütfen yorum vs yazmayın anlayışla karsılayacaksınız biliyorum

Yorum yapmayın dediğin için yazmıyorum tamam... İnşallah iyileşirsin hemen

Dilos ne diyecegmi bilemedim yorum istemedin zaten.yapmayacagim cok uzuldum sadece gercekten cokkk... sadece ickili oldgu icin akli basnda olmadgi icin mi bunlar oldu normalde ayikkrnde bu tarz seyler olmus muydu

i
Dilos ne diyecegmi bilemedim yorum istemedin zaten.yapmayacagim cok uzuldum sadece gercekten cokkk... sadece ickili oldgu icin akli basnda olmadgi icin mi bunlar oldu normalde ayikkrnde bu tarz seyler olmus muydu
lk degil ama bu cok buyuk şiddetliydi ben esimi ne kadar cok severdim o da benı tapardı bana esim derdim baska bişey demezdi m kör olmusum ben sevmez olsaydım keske hiç tanımazsaydım keske canımı bu kadar yakacagını bilseydim asla evlenmezdım

Diyecek çok şey varda yorum istemiyon kuzum. Rabbim senin yardımcın olsun o eşini de ıslah etsin inşallah ve bi an önce düzelirsin kalbin,ruhun ve bedenin

Oyyy diloşum benim...

Ilk degil son olacak mi insallah olurrr Allah islah etsin esini cok sevdgni biz biliyoruz haketmedin kmse haketmez bu davranislari ... buyuk gecms olsun bedenin iyilesir ama ruhun ...

Yorum istemiyorsun cnm o yüzden asla konuyla ilgili birşey yazmacağım. Sen güçlü bi kadınsın bununda üstesinden gelirsin. Allah islah etsin eşini. Seviliyorsun buralarda. Rabbim içine ferahlık versin tez vakitte.

Aşk olsun Limonsuzzcay beni etiketlememişsin

D Dilos06 yorum istemiyorum ne Allasen
Durumun ne, kırığın çıkığın var mı, ne yapmayı düşünüyorsun ve hepsinden önemlisi iyi misin?
cok yerimde hasar var ky diyor bu adam olmazsa kİzm BİRLİKTE gidelim bosanın bunun da ne hali varsa gorsun evin parasını da al ortada kalsın bu köpek Dio benım gozume gorunmesın dİyoRR benim tadım tuzum kalmadı eski ben olmam için cok zaman a İhtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…