- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.181
Valla dün eve bir girdim bir koku ne koktuğu da belli değil bahilcaktmeşine mi dedi bunu. o da kalsin diye blöf mü yaptı acabaevinde rahat mısın eskiye göre rossum
aaaaa bak bunu ben de bilmiyodum canım. biz evlenirken sitelerde en iyi köşe koltuğu yapan yere götürdüler mağazaların alış fiyatına yaptırdık. malzeme falan özeldi. ama adamlar gri olan renk kartelasina iki tane numara koymuslar. bizle ilgilenen adam dogrusu şu dedi onu yazdik. koltuk bı çıktı kremadam da çamura yatmış zaten fiyatı da uygun verdiler diye kabul etmemisler tekrar yapmayı. esim de gördüğü ilk gri köşeyi yükletmiş arabaya gelmiş biraz da şans bu mobilya işleri ya:)
sen biraz uyanık ol alırken:) mümkünse mobilyada kullanılmış rengi seç. kartelada durduğu gibi durmuyo çoğu kumaş biliyosun
o baya üzülmüştü ama ban yiyip durduğu için. diğer yapanlar yemiyo demiştibence biraz stresi azalsin burayi özlesin döner
seninki de kocadan ayıran veletten olurdusonra biz nerde hata yaptık diye düşünemeden yorgunluktan sızıp kalırdın
benim velet babasi sarılınca baya bozuluyoduyeni yeni normale döndü tekrar bozulmazsa
Anaaam kimse etiketliyemiyor beni
Günaydın bonusHamınızaaa günaydın aybalam
Eki Görüntüle 2490180
B Brunello Cicinelli
ByNkoaLa
@samdan
@Amecey
@malii
@Negohatun
@Kutsal_zebra
I inessa armand
C Cay6
D Dilos06
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Elhan
Oğlum çok kalabalığız lan daha bi sürü kişi var etiket yapılıcak aaaabi yazim dedim vazgeçtim anamız yapıştırsın hepinize
sagolsun gulum sagolunn ailem benım hiç yok ama iyiki sizler varsınız
Aaa çok güzel birşey buKızlar kızlarrrr
Eşim terfi etti artık kurumsal büyük bir şirkette Insan Kaynakları Uzmanı
Dua edin, hayırlısı olsun bizim için, güzel güzel çalışsın, aklını başına toplasın diye tamam mı
Aaa çok güzel birşey bu
İns hayırlısı olur hakkınızda canmm
Kafasını egsin de çalışsın
crsamba gecesi eşim olacak kisi cok içmiş cok birliktede içerdik ama böyle olmazdı ne zamn o pislik arkadslari ile oturma Evimin huzur kalmıyor bana calişiyorum diye içmeye gidiyor saatlerce içmiş ben anladım ama eve geldi napTN hayatım demeye kalmadı kafamı duvarlara vurdu yerlerde surukledı saçlarımı kopardı elim yuuzm vucudum mor yapma etme dedim anlaMadı gözu hıcbırseyı goruyordu git bu evden dedim sen git dedi sen gideceksin dedi kapıya attı ac kapıyı dedim bu halde atamazsın benı tekrar içeri sokup YİNE kafamı duvarlara vurdu yerlerde surukledı can havliyle evden GİTTİm karakola sikayetci oldum hastahaneye goturuldum darp raporu alındı kalbim 200 olmus acil yatış yapıldı cok tahlil yapıldı vucudum da cok hasar var ordan Kayın Valide arandı durum anlatıldı zorla hastahaneye geldi yapmayın etmeyin baban Agbin bacaklarını kırdı diloss asla evden GİTMEz sen nasıl yaptı dıye onu da evden koVmuslar bu kızın ailesi hiç kimsesi yok nasıl yaparsın dıye bosanıyordum kayınpererım kalp kırızı geçirmiş benı aradı nolur gel babam sen benım kızımsın onun carkına ettim dedi zorla geldim bu eve sen dedim cok hatalısın benı ne hale getirdin dedim seven adam yaparım dedim olaylar bunlar lütfen yorum vs yazmayın anlayışla karsılayacaksınız biliyorum
Dilooss şok oldum,icim cızz diye yandi yemin ederimi
lk degil ama bu cok buyuk şiddetliydi ben esimi ne kadar cok severdim o da benı tapardı bana esim derdim baska bişey demezdi m kör olmusum ben sevmez olsaydım keske hiç tanımazsaydım keske canımı bu kadar yakacagını bilseydim asla evlenmezdım
Hayırlı olsun canım,insallah size uğur getirsin bu durumKızlar kızlarrrr
Dua edin, hayırlısı olsun bizim için, güzel güzel çalışsın, aklını başına toplasın diye tamam mı
Insallah canim hayirli ugurlu olsun ...Kızlar kızlarrrr
olaylar bunlar gulum hak etmedim ben bunları verdigim onca emek sevgi haram olsun ben guclu kadınım ayakta dururum ailem olmasa bile hayatta kalmayı basarırım Cnn dısarda İnan ki bana daha az zarar gelir pismanım diyorŕr ama ben eski ben degilim işteDilooss şok oldum,icim cızz diye yandi yemin ederimolaya yorum yok tamam ama sen ki bebis için mücadele veren,anne olmak için, kocanı da baba yapmak için çabalayan hayat dolu bi kadinsin bunları haketmiyorsun aslaa,inanamadim ya çok şaşırdım gerçekten konusmak istersen özele gel balim
Gülüm ayik kafaylada mi oldu gecmste bu tarz yoksa sade kendni kaybettgndeyse baska dusunucem haniolaylar bunlar gulum hak etmedim ben bunları verdigim onca emek sevgi haram olsun ben guclu kadınım ayakta dururum ailem olmasa bile hayatta kalmayı basarırım Cnn dısarda İnan ki bana daha az zarar gelir pismanım diyorŕr ama ben eski ben degilim işte
Böyle bi durum var ortada asla basit bisey degil,emeginin sevginin hakkını zaten helal etme,haketmiyormus senin sevgini inanmadım canimolaylar bunlar gulum hak etmedim ben bunları verdigim onca emek sevgi haram olsun ben guclu kadınım ayakta dururum ailem olmasa bile hayatta kalmayı basarırım Cnn dısarda İnan ki bana daha az zarar gelir pismanım diyorŕr ama ben eski ben degilim işte
Bnce geri özgüveni gelir kendisineİnşallah canım ya.
O kadar sorunlar yaşadık, o kadar işsiz kaldı ki
Artık kendine güvenini filan kaybetti resmen.
Şimdi de konuştuk diyor ki herkes bana bakiyor geriliyorum, ben de gerildim o öyle diyince :)
Panik atağı tutmasa bari.
çok üzüldüm yaacrsamba gecesi eşim olacak kisi cok içmiş cok birliktede içerdik ama böyle olmazdı ne zamn o pislik arkadslari ile oturma Evimin huzur kalmıyor bana calişiyorum diye içmeye gidiyor saatlerce içmiş ben anladım ama eve geldi napTN hayatım demeye kalmadı kafamı duvarlara vurdu yerlerde surukledı saçlarımı kopardı elim yuuzm vucudum mor yapma etme dedim anlaMadı gözu hıcbırseyı goruyordu git bu evden dedim sen git dedi sen gideceksin dedi kapıya attı ac kapıyı dedim bu halde atamazsın benı tekrar içeri sokup YİNE kafamı duvarlara vurdu yerlerde surukledı can havliyle evden GİTTİm karakola sikayetci oldum hastahaneye goturuldum darp raporu alındı kalbim 200 olmus acil yatış yapıldı cok tahlil yapıldı vucudum da cok hasar var ordan Kayın Valide arandı durum anlatıldı zorla hastahaneye geldi yapmayın etmeyin baban Agbin bacaklarını kırdı diloss asla evden GİTMEz sen nasıl yaptı dıye onu da evden koVmuslar bu kızın ailesi hiç kimsesi yok nasıl yaparsın dıye bosanıyordum kayınpererım kalp kırızı geçirmiş benı aradı nolur gel babam sen benım kızımsın onun carkına ettim dedi zorla geldim bu eve sen dedim cok hatalısın benı ne hale getirdin dedim seven adam yaparım dedim olaylar bunlar lütfen yorum vs yazmayın anlayışla karsılayacaksınız biliyorum
Çok şok olarak.okudumcrsamba gecesi eşim olacak kisi cok içmiş cok birliktede içerdik ama böyle olmazdı ne zamn o pislik arkadslari ile oturma Evimin huzur kalmıyor bana calişiyorum diye içmeye gidiyor saatlerce içmiş ben anladım ama eve geldi napTN hayatım demeye kalmadı kafamı duvarlara vurdu yerlerde surukledı saçlarımı kopardı elim yuuzm vucudum mor yapma etme dedim anlaMadı gözu hıcbırseyı goruyordu git bu evden dedim sen git dedi sen gideceksin dedi kapıya attı ac kapıyı dedim bu halde atamazsın benı tekrar içeri sokup YİNE kafamı duvarlara vurdu yerlerde surukledı can havliyle evden GİTTİm karakola sikayetci oldum hastahaneye goturuldum darp raporu alındı kalbim 200 olmus acil yatış yapıldı cok tahlil yapıldı vucudum da cok hasar var ordan Kayın Valide arandı durum anlatıldı zorla hastahaneye geldi yapmayın etmeyin baban Agbin bacaklarını kırdı diloss asla evden GİTMEz sen nasıl yaptı dıye onu da evden koVmuslar bu kızın ailesi hiç kimsesi yok nasıl yaparsın dıye bosanıyordum kayınpererım kalp kırızı geçirmiş benı aradı nolur gel babam sen benım kızımsın onun carkına ettim dedi zorla geldim bu eve sen dedim cok hatalısın benı ne hale getirdin dedim seven adam yaparım dedim olaylar bunlar lütfen yorum vs yazmayın anlayışla karsılayacaksınız biliyorum
biraz kendime geliyim de aranıza donerim canlarım bakalım zamn bana neler gostericek belki de bu adam benım kaderime yazılmadı ondan allah bu eve cocuk vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?