Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla dün eve bir girdim bir koku ne koktuğu da belli değil bahilcaktm

Babam değişik biri biraz saçmalıyor arada

D Dilos06 kuzum seni seviyorum
iyi olup geleceğine inanıyorum sen güçlü ve akıllı bi kadınsın.

ne zaman ne kadar istersen at icindekileri biz her zaman burdayiz meleğim
sagolsun gulum sagolunn ailem benım hiç yok ama iyiki sizler varsınız

sagolsun gulum sagolunn ailem benım hiç yok ama iyiki sizler varsınız

Canım benim yorum yapmayayım diyorum, üzmeyeyim seni diye ama dayanamıyorum
Ailen mi yok senin? Eğer o yüzden kendini onlara muhtaç hissediyorsan hissetme, sen güçlü bir kadınsın tamam mı? Sadece bunu söyleyeyim bari

Aaa çok güzel birşey bu
İns hayırlısı olur hakkınızda canmm
Kafasını egsin de çalışsın

Aaa çok güzel birşey bu
İns hayırlısı olur hakkınızda canmm
Kafasını egsin de çalışsın

İnşallah canım ya.
O kadar sorunlar yaşadık, o kadar işsiz kaldı ki
Artık kendine güvenini filan kaybetti resmen.
Şimdi de konuştuk diyor ki herkes bana bakiyor geriliyorum, ben de gerildim o öyle diyince :)
Panik atağı tutmasa bari.

Dilooss şok oldum,icim cızz diye yandi yemin ederim olaya yorum yok tamam ama sen ki bebis için mücadele veren,anne olmak için, kocanı da baba yapmak için çabalayan hayat dolu bi kadinsin bunları haketmiyorsun aslaa,inanamadim ya çok şaşırdım gerçektenkonusmak istersen özele gel balim

Hayırlı olsun canım,insallah size uğur getirsin bu durum

Insallah canim hayirli ugurlu olsun ...

olaylar bunlar gulum hak etmedim ben bunları verdigim onca emek sevgi haram olsun ben guclu kadınım ayakta dururum ailem olmasa bile hayatta kalmayı basarırım Cnn dısarda İnan ki bana daha az zarar gelir pismanım diyorŕr ama ben eski ben degilim işte

Gülüm ayik kafaylada mi oldu gecmste bu tarz yoksa sade kendni kaybettgndeyse baska dusunucem hani

Böyle bi durum var ortada asla basit bisey degil,emeginin sevginin hakkını zaten helal etme,haketmiyormus senin sevgini inanmadım canim ama gerçekten sözlerinden bile belli ne kadar güçlü biri olduğun,tamamen geçmese de zamanla illaki hafifler kuzum illaki azalır ama komple gecer mi,aslaa
Sen Allaha sığın canım dua et içini ferahlat, su akar yolunu bulur demişler.cookk çok çok çok seviliyorsun bizler tarafından,yalniz hissetme kendini lütfen

Bnce geri özgüveni gelir kendisine
Azcik destekle , ins o sorunları bir daha yaşamazsınız
Yeni terfi olunca herkesin bakması normal

Sen gerilme.yatistir bence onu (;

çok üzüldüm yaa
Rabbim yardımcınız olsun,
Rabbim yardımcınız olsun

Çok şok olarak.okudum
Dilosun yazdıklarını

biraz kendime geliyim de aranıza donerim canlarım bakalım zamn bana neler gostericek belki de bu adam benım kaderime yazılmadı ondan allah bu eve cocuk vermiyor

Evet sakinleş, kafanı topla ona göre kararını ver. Şiddet olan evde ne aşk kalır ne sevgi Allah yardımcın olsun canım benim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…