- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.201
Amin cnm aminnnEvet sakinleş, kafanı topla ona göre kararını ver. Şiddet olan evde ne aşk kalır ne sevgi Allah yardımcın olsun canım benim
Canm direk aklima Allah imin bebek nasip etmemesinin sebebi bumuydu diye geldi seni dha uzmemek icin dememistimbiraz kendime geliyim de aranıza donerim canlarım bakalım zamn bana neler gostericek belki de bu adam benım kaderime yazılmadı ondan allah bu eve cocuk vermiyor
Diloşumcrsamba gecesi eşim olacak kisi cok içmiş cok birliktede içerdik ama böyle olmazdı ne zamn o pislik arkadslari ile oturma Evimin huzur kalmıyor bana calişiyorum diye içmeye gidiyor saatlerce içmiş ben anladım ama eve geldi napTN hayatım demeye kalmadı kafamı duvarlara vurdu yerlerde surukledı saçlarımı kopardı elim yuuzm vucudum mor yapma etme dedim anlaMadı gözu hıcbırseyı goruyordu git bu evden dedim sen git dedi sen gideceksin dedi kapıya attı ac kapıyı dedim bu halde atamazsın benı tekrar içeri sokup YİNE kafamı duvarlara vurdu yerlerde surukledı can havliyle evden GİTTİm karakola sikayetci oldum hastahaneye goturuldum darp raporu alındı kalbim 200 olmus acil yatış yapıldı cok tahlil yapıldı vucudum da cok hasar var ordan Kayın Valide arandı durum anlatıldı zorla hastahaneye geldi yapmayın etmeyin baban Agbin bacaklarını kırdı diloss asla evden GİTMEz sen nasıl yaptı dıye onu da evden koVmuslar bu kızın ailesi hiç kimsesi yok nasıl yaparsın dıye bosanıyordum kayınpererım kalp kırızı geçirmiş benı aradı nolur gel babam sen benım kızımsın onun carkına ettim dedi zorla geldim bu eve sen dedim cok hatalısın benı ne hale getirdin dedim seven adam yaparım dedim olaylar bunlar lütfen yorum vs yazmayın anlayışla karsılayacaksınız biliyorum
mutlaka haber vericem ettiğim tum beddualar tutuyor içtiği o pislik arkadslarindan biri bacağını kirmışss nefes alamıyormus iyi olmus daha cok tutacak dualarım bana yasattıklarının hepsini onlarda tez zamn da yasasın ki yok gunlerini göreyim
mutlaka haber vericem ettiğim tum beddualar tutuyor içtiği o pislik arkadslarindan biri bacağını kirmışss nefes alamıyormus iyi olmus daha cok tutacak dualarım bana yasattıklarının hepsini onlarda tez zamn da yasasın ki yok gunlerini göreyim
Boşver en güzel supriz hediye sensn zatenKızlar bugün evlilik yıldönümüm 1 taneniz çıkıp akıl vermedinizzz saksı gibi gidiyorum şimdi eveeene bir sürpriz ne bir hediyeee
Harika bir sürpriz olacak bugünBoşver en güzel supriz hediye sensn zaten
Esin dusunsun o supriz yapsın bu sefer
Sakin sakin birbirinize bakın bakalım neler olacakHarika bir sürpriz olacak bugünne bir kutlama ne bir hediye eşim gerçekten çok şaşıracak
Hayır işin ilginç yanı çiçek falan göndermedi işyerime unuttu benceSakin sakin birbirinize bakın bakalım neler olacak
Evde yapacaktır belki supriziHayır işin ilginç yanı çiçek falan göndermedi işyerime unuttu bence
Mi acabaaaaEvde yapacaktır belki suprizi
Hep iş yerine yolladiysa evde bekliyordur belki bu sefer çiçekler seni
evde de birşey yokEvde yapacaktır belki suprizi
Hep iş yerine yolladiysa evde bekliyordur belki bu sefer çiçekler seni
Annnnnaaaâaaa ve şok oldum şuanEvde de
evde de birşey yok
Kızlar bugün evlilik yıldönümüm 1 taneniz çıkıp akıl vermedinizzz saksı gibi gidiyorum şimdi eveeene bir sürpriz ne bir hediyeee
Hayaller hayatlar oldum suandaben çok verdim sen begenmedin
seni beğendiğini de ben bulamadim
evlilik yıldönümünz kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?