Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
biraz kendime geliyim de aranıza donerim canlarım bakalım zamn bana neler gostericek belki de bu adam benım kaderime yazılmadı ondan allah bu eve cocuk vermiyor
Canm direk aklima Allah imin bebek nasip etmemesinin sebebi bumuydu diye geldi seni dha uzmemek icin dememistim

Diloşum

mutlaka haber vericem ettiğim tum beddualar tutuyor içtiği o pislik arkadslarindan biri bacağını kirmışss nefes alamıyormus iyi olmus daha cok tutacak dualarım bana yasattıklarının hepsini onlarda tez zamn da yasasın ki yok gunlerini göreyim

mutlaka haber vericem ettiğim tum beddualar tutuyor içtiği o pislik arkadslarindan biri bacağını kirmışss nefes alamıyormus iyi olmus daha cok tutacak dualarım bana yasattıklarının hepsini onlarda tez zamn da yasasın ki yok gunlerini göreyim

Canım diloşum söyleyecek asla söz bulamıyorum sözler bogazımda düğümleniyor ki bu durumları kimse için kaldıramazken sevdim insanın yasaması beni dahada üzdü. Ama dikerim Rabbim yanına bırakmaz.yapanında bunları yasamana vesile olanlarında.. beddua etmek istemiyorum Allah ıslah etsin akıl fıkır vıcdan merhamet versin basiretini qcsında yaptıgı hataları yanlısları görsün bi an önce aklı basına gelsin. Rabbim zorunu kolaylastırsın selamete cıkarsın yar ve yardımcın olsun. Inutma nezaman ne istegşn olursa elimden geleni yapacagımı bikmen yeterli.duam senle Rabbim inşirah versin yurehine ruhuna imtıhanına.....

Kızlar bugün evlilik yıldönümüm 1 taneniz çıkıp akıl vermedinizzz saksı gibi gidiyorum şimdi eveee ne bir sürpriz ne bir hediyeee

ben çok verdim sen begenmedin
seni beğendiğini de ben bulamadim
evlilik yıldönümünz kutlu olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…