Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baya bi modum dustu benimde yazilanlari yawas yawas okudum simdi kal geldi yeminle
Uykum var ama kendi başıma kaldığım tek saatler uyumasam sabah uykusuz kalıyorum. Gündüz uykusunu da seviyorum zaten gündüz de uyuyamıyorum kafam bi milyon

Uykum var ama kendi başıma kaldığım tek saatler uyumasam sabah uykusuz kalıyorum. Gündüz uykusunu da seviyorum zaten gündüz de uyuyamıyorum kafam bi milyon
Benim uykum yok uyumam lazim ama bebek uyutmuyo hala cin gibi abisini uyuttum sukur oda kucuk uyumuyo diye beklemek istiyo ama yarin okul war bi kisir dongu icindeyim kendime bi wakit ayiramiyorum daha banyo etcem off off

Benim uykum yok uyumam lazim ama bebek uyutmuyo hala cin gibi abisini uyuttum sukur oda kucuk uyumuyo diye beklemek istiyo ama yarin okul war bi kisir dongu icindeyim kendime bi wakit ayiramiyorum daha banyo etcem off off
Analar çeker yükü

Walla aynen de oyle benimki is cikisi ne guzel spora gitti spordan geldi yedi icti tv karsisina gecti dusunu aldi ohh mis ben deli dana gibi dondumde dondum aliskanlik yaptirdim herhalde su tum isi sirtlanmayi
Çocuktan sonra bir rahatlık geliyor erkeklere. Evdeyiz ya sorumluluk bizde. Bugün evi süpür, nevresim değiştir, çocuğu uyut, barbunya ayıkla buzluğa koy, turşu yap, çamaşır yıka as derken pertim çıktı. O işten gelince erken kalktım diye gitti kestirdi 1 saat. Sonra tv keyfi yatarken de bana "sabaha sandviç hazırlar mıdın?" dedi. Elin ayağın tutuyor lütfen kendin yap dedim küstü

Aklın başında olarak güzel güzel çalışsın inşAllah eşin hayırlı olsun Allah kazancına bereket versin
Kızlar bugün evlilik yıldönümüm 1 taneniz çıkıp akıl vermedinizzz saksı gibi gidiyorum şimdi eveee ne bir sürpriz ne bir hediyeee
Ben yeni gördüm ya. Var mı bi gelişme
Walla aynen de oyle benimki is cikisi ne guzel spora gitti spordan geldi yedi icti tv karsisina gecti dusunu aldi ohh mis ben deli dana gibi dondumde dondum aliskanlik yaptirdim herhalde su tum isi sirtlanmayi
Çok kızdım sana ya. O kadar işte yorulup bir de evde mi yoruyorsun. Yardım istesene kocandan

ByNkoaLa balım senin ufaklık koltuğu yakmış verilmiş sadakanız varmış ya çok geçmiş olsun
B Brunello Cicinelli iki gözümün çiçeği nerelerdeysen umarım oralarda iyisindir

Yavru kertenkelelerim günaydın şuan sizlere dersin başlamasını bekleyen tek ve sıkılmış bir Cici olarak yazıyorum Bizim okul tam güne döndü, aslında sene başı dönecekti ama bazı aksaklıklar çıkınca anca uygulama başladı. 9 da ders başlayacak ama eşime işe giderken götürüver dediğim için 07.30 da deli dürtmüş gibi okulda oldum. Bazı alışkanlıkları bırakmak zor oluyor hademe de şaşırdı
Öncelikle merak edenleri yiyem Evi tuttuk yarın kontrat falan yapılacak. Evi toplamaya çalışıyorum bir yandan..
Haftasonuna kadar yeni eve geçmemiz gerek. Taşınma sürecinde pek gelemeyeceğim ama kolaylık dileyen dualarınızı bekliyorum, çok ihtiyacım var
Diloşum ben neler okudum böyle Yorum istemiyorum demişsin ama ben yorum yapacağım kuzum.. Yapmazsam çatlarım. Öncelikle eşini Allah bin beter yapsın. Arkadaşlarını da... Ama arkadaşlarını kötü bilsen de kabahatli olan eşin diloşum. Böyle tıynetsizlerle takılıp uymak için benzer karakterde olmak lazım. Bu tip insanlar sadece eşine şiddet göstermez, çocuğuna da şiddet gösterir. Herşeyi değerlendir. Yolunu çiz. Bizler arkandayız. Kaldı ki sen arkanda biri olmadan da herşeyin üstesinden gelebilecek savaşçı bir karaktersin. Bir an önce iyileşmeni diliyorum.. Lütfen ara ara da olsa gel nasıl olduğunu yaz bize. Sen bizim ailemizden birisin ♥
Tosiam hayırlı olsun çok sevindim. Rabbim daha da üst makamlar, güzel işler nasip etsin. Ne güzel heyecan olmuştur şimdi size..
bir üzgün kertenkele oldum beni etiketlemez oldun günaydin mesajlarina B Brunello Cicinelli
Kuzum o kadar uzun zamandır toplu etiket yapmıyorum ki.. Her gelen etiketsiz geliyor bu aralar. Çünkü kendim de gelemiyorum. Taşınma telaşındayım kuzum.

Son düzenleme:
Günaydınnn Kızlarrrrrr
Dün evde oturup eşimi beklerken sinir küpü halindeydim
eve geldii ellerinde çiçekler ile , iki gözümün çiçeğiiiii hadi hazırlan yemeğe gidiyoruz dedi İst-Anadolu Hisarında Lacivert Restaurant'a gittik gittiğimizde masa hazırdı zaten çok ormantik bir şekilde
yemekten sonra 1 dilim pasta söylemiş beyim pastamız geldi oturduk afiyetleeennn yidik ağzımız tatlansın diye

Hediyemide verdiii sonra evimize döndükk burdan sonrası bende kalsın

D Dilos06 canımm çok üzüldüm.. ne söylenir ne denir bilemiyorum. aslında söylenecekçok şey var ama bize düşmez. Umarım bulunduğun durumdan biran önce kurtulursun..Şiddetin türü ne olursa olsun(fiziksel,cinsel,psikolojik, ekonomik vs ) sineye çekilecek bir durum söz konusu dahi olamaz. Rabbim yardımcın olsun

Canım benim Allah yardımcın olsun dualarımız seninle
Senin adına sevindim canım gerisi de sende kalsın
günaydıın
B Brunello Cicinelli Allah taşınmanızda kolaylık versin, ne öğretmenisin? ben de kamu kurumunda memurum, bizim çalışma saatleri sabit 08:30-17:00
Cici sınıf öğretmeni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…