- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.221
Yettimm gariiiDükkan erken kapanmış bu gece
Ay sormaYettimm gariiiben gelene kadar kertenkeleler uyku moduna geciyo anacim
Baya bi modum dustu benimde yazilanlari yawas yawas okudum simdi kal geldi yeminleAy sorma3 gündür yoğunluğum vardı ancak 1 mesaj yazıp kaçıyorum bende
Uykum var ama kendi başıma kaldığım tek saatlerBaya bi modum dustu benimde yazilanlari yawas yawas okudum simdi kal geldi yeminle
Benim uykum yok uyumam lazim ama bebek uyutmuyo hala cin gibi abisini uyuttum sukur oda kucuk uyumuyo diye beklemek istiyo ama yarin okul war bi kisir dongu icindeyim kendime bi wakit ayiramiyorum daha banyo etcemUykum var ama kendi başıma kaldığım tek saatleruyumasam sabah uykusuz kalıyorum. Gündüz uykusunu da seviyorum zaten gündüz de uyuyamıyorum kafam bi milyon
Analar çeker yüküBenim uykum yok uyumam lazim ama bebek uyutmuyo hala cin gibi abisini uyuttum sukur oda kucuk uyumuyo diye beklemek istiyo ama yarin okul war bi kisir dongu icindeyim kendime bi wakit ayiramiyorum daha banyo etcemoff off
Walla aynen de oyle benimki is cikisi ne guzel spora gitti spordan geldi yedi icti tv karsisina gecti dusunu aldi ohh mis ben deli dana gibi dondumde dondum aliskanlik yaptirdim herhalde su tum isi sirtlanmayi
Çocuktan sonra bir rahatlık geliyor erkeklere. Evdeyiz ya sorumluluk bizde. Bugün evi süpür, nevresim değiştir, çocuğu uyut, barbunya ayıkla buzluğa koy, turşu yap, çamaşır yıka as derken pertim çıktı. O işten gelince erken kalktım diye gitti kestirdi 1 saat. Sonra tv keyfi yatarken de bana "sabaha sandviç hazırlar mıdın?" dedi. Elin ayağın tutuyor lütfen kendin yap dedim küstüWalla aynen de oyle benimki is cikisi ne guzel spora gitti spordan geldi yedi icti tv karsisina gecti dusunu aldi ohh mis ben deli dana gibi dondumde dondum aliskanlik yaptirdim herhalde su tum isi sirtlanmayi
Aklın başında olarak güzel güzel çalışsın inşAllah eşinKızlar kızlarrrr
Eşim terfi etti artık kurumsal büyük bir şirkette Insan Kaynakları Uzmanı
Dua edin, hayırlısı olsun bizim için, güzel güzel çalışsın, aklını başına toplasın diye tamam mı
Ben yeni gördüm ya. Var mı bi gelişmeKızlar bugün evlilik yıldönümüm 1 taneniz çıkıp akıl vermedinizzz saksı gibi gidiyorum şimdi eveeene bir sürpriz ne bir hediyeee
Çok kızdım sana ya. O kadar işte yorulup bir de evde mi yoruyorsun. Yardım istesene kocandanWalla aynen de oyle benimki is cikisi ne guzel spora gitti spordan geldi yedi icti tv karsisina gecti dusunu aldi ohh mis ben deli dana gibi dondumde dondum aliskanlik yaptirdim herhalde su tum isi sirtlanmayi
Diloşum ben neler okudum böylecrsamba gecesi eşim olacak kisi cok içmiş cok birliktede içerdik ama böyle olmazdı ne zamn o pislik arkadslari ile oturma Evimin huzur kalmıyor bana calişiyorum diye içmeye gidiyor saatlerce içmiş ben anladım ama eve geldi napTN hayatım demeye kalmadı kafamı duvarlara vurdu yerlerde surukledı saçlarımı kopardı elim yuuzm vucudum mor yapma etme dedim anlaMadı gözu hıcbırseyı goruyordu git bu evden dedim sen git dedi sen gideceksin dedi kapıya attı ac kapıyı dedim bu halde atamazsın benı tekrar içeri sokup YİNE kafamı duvarlara vurdu yerlerde surukledı can havliyle evden GİTTİm karakola sikayetci oldum hastahaneye goturuldum darp raporu alındı kalbim 200 olmus acil yatış yapıldı cok tahlil yapıldı vucudum da cok hasar var ordan Kayın Valide arandı durum anlatıldı zorla hastahaneye geldi yapmayın etmeyin baban Agbin bacaklarını kırdı diloss asla evden GİTMEz sen nasıl yaptı dıye onu da evden koVmuslar bu kızın ailesi hiç kimsesi yok nasıl yaparsın dıye bosanıyordum kayınpererım kalp kırızı geçirmiş benı aradı nolur gel babam sen benım kızımsın onun carkına ettim dedi zorla geldim bu eve sen dedim cok hatalısın benı ne hale getirdin dedim seven adam yaparım dedim olaylar bunlar lütfen yorum vs yazmayın anlayışla karsılayacaksınız biliyorum
Tosiam hayırlı olsun çok sevindim. Rabbim daha da üst makamlar, güzel işler nasip etsin.Kızlar kızlarrrr
Eşim terfi etti artık kurumsal büyük bir şirkette Insan Kaynakları Uzmanı
Dua edin, hayırlısı olsun bizim için, güzel güzel çalışsın, aklını başına toplasın diye tamam mı
Kuzum o kadar uzun zamandır toplu etiket yapmıyorum ki.. Her gelen etiketsiz geliyor bu aralar. Çünkü kendim de gelemiyorum. Taşınma telaşındayım kuzum.
Canım benim Allah yardımcın olsun dualarımız seninleYavru kertenkelelerim günaydın şuan sizlere dersin başlamasını bekleyen tek ve sıkılmış bir Cici olarak yazıyorumBizim okul tam güne döndü, aslında sene başı dönecekti ama bazı aksaklıklar çıkınca anca uygulama başladı. 9 da ders başlayacak ama eşime işe giderken götürüver dediğim için 07.30 da deli dürtmüş gibi okulda oldum. Bazı alışkanlıkları bırakmak zor oluyor hademe de şaşırdı
Öncelikle merak edenleri yiyemEvi tuttuk yarın kontrat falan yapılacak. Evi toplamaya çalışıyorum bir yandan..
Haftasonuna kadar yeni eve geçmemiz gerek.Taşınma sürecinde pek gelemeyeceğim ama kolaylık dileyen dualarınızı bekliyorum, çok ihtiyacım var
Diloşum ben neler okudum böyleYorum istemiyorum demişsin ama ben yorum yapacağım kuzum.. Yapmazsam çatlarım. Öncelikle eşini Allah bin beter yapsın. Arkadaşlarını da... Ama arkadaşlarını kötü bilsen de kabahatli olan eşin diloşum. Böyle tıynetsizlerle takılıp uymak için benzer karakterde olmak lazım. Bu tip insanlar sadece eşine şiddet göstermez, çocuğuna da şiddet gösterir. Herşeyi değerlendir. Yolunu çiz. Bizler arkandayız. Kaldı ki sen arkanda biri olmadan da herşeyin üstesinden gelebilecek savaşçı bir karaktersin. Bir an önce iyileşmeni diliyorum.. Lütfen ara ara da olsa gel nasıl olduğunu yaz bize. Sen bizim ailemizden birisin ♥
Tosiam hayırlı olsun çok sevindim. Rabbim daha da üst makamlar, güzel işler nasip etsin.Ne güzel heyecan olmuştur şimdi size..
Kuzum o kadar uzun zamandır toplu etiket yapmıyorum ki.. Her gelen etiketsiz geliyor bu aralar. Çünkü kendim de gelemiyorum. Taşınma telaşındayım kuzum.
Senin adına sevindim canımGünaydınnn Kızlarrrrrr
Dün evde oturup eşimi beklerken sinir küpü halindeydim
eve geldii ellerinde çiçekler ile , iki gözümün çiçeğiiiiihadi hazırlan yemeğe gidiyoruz dedi İst-Anadolu Hisarında Lacivert Restaurant'a gittik gittiğimizde masa hazırdı zaten çok ormantik bir şekilde
yemekten sonra 1 dilim pasta söylemiş beyim pastamız geldi oturduk afiyetleeennn yidik ağzımız tatlansın diye
Hediyemide verdiii sonra evimize döndükk burdan sonrası bende kalsın
Cici sınıf öğretmenigünaydıın
B Brunello Cicinelli Allah taşınmanızda kolaylık versin, ne öğretmenisin? ben de kamu kurumunda memurum, bizim çalışma saatleri sabit 08:30-17:00
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?