Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın canım,allah kolaylık versin bir an önce taşın dön aramıza inşallah.
Lütfen annenden fln yardım iste,tek başına taşınmak çok zor canım.hatta yakuza da gelsin tutsun bi isin ucundan. Öyle gelip gelip kalmakla bitmiyor,sana yardimci olsun belini fln agritma dikkat et lutfen,firsat buldukca da bize gellll

Tosiam hayırlı olsun çok sevindim. Rabbim daha da üst makamlar, güzel işler nasip etsin. Ne güzel heyecan olmuştur şimdi size..

Teşekkür ederim kuzum, inşallah hayırlısı olur bizim için.
Bu arada regl oldum sonunda :) korkularım yersizmiş allaha şükür.

Aaahh canım ahhh doya doya bi iç çekim barievet canım istiyorum nasipse ama işte rabbim bilir en doğrusunu en hayırlısıni bakalim
Hakkında hayırlısı olsun canımm tez zaman da inşallaahhhhh
kaç yıllık evlisinn

Kolay gelsin Cicim çok zor bu iş güç başımı alıp gidesim var evi boyadık bizde her yer her yerde gözümde büyüdükçe büyüdü yardımcı çağırasım var ama herife karşı kendimi çok şey ettim övdüm galiba hahh bu işler senin için ne ki pozisyonundayım bilemedim temizlikte ki kariyeri cizittirmican diye kafayı cizittirdim

Hakkında hayırlısı olsun canımm tez zaman da inşallaahhhhh
kaç yıllık evlisinn
Amiinn inşallah canım dualarını esirgeme 7 yıllık evliyim canım,3 başarısız asilamam mevcut maalesef bu ayda tüp bebek yaptircaz inşallah yumurtalarım toplandı,embriyolar oluşturuldu, suan transfer günü bekliyoruz ama önce adet olup 10gun ilaç kullanicam sonra nasipse transfer sende mi bebek istiyorsun?

Canımm inşallah olur Allahım gönlüne göre versinn daha bekletmeden gelsin bir an önce meleğin inşallaahh
benim de kaybım var 2 yıllık evliyim, 5 ay denedik ikizlere hamile kaldım 3 aylık olduklarında ikiside karnımda öldü maalesef 2 ay önce doktor 3 ay korunmam gerektiğini söylemişti .. ama işyeri sebebi ile iş mevzularımdan dolayı önümüzde ki yaza kadar maalesef düşünemeyeceğiz sonra da bakalım ne zaman olursa ..

Canim ev isine cok sevindim Allah kolaylastirsin tasinma.islerini ...

Canım çok üzüldüm,cok geçmiş olsun düşüğün de acısını bilirim,yeni evliyken kendiliğinden hamile kalmistim dusukle sonuçlandı,sonra da hiç olmadı,olmuyor.
Ama en azından sizin oluyormuş şükür bu bile en büyük teselli bence canım,yine denersiniz yine nasip olur inşallah.rabbim tüm isteyenlere içinde bizlere de hayirli sağlıklı evlatlar nasip eylesin
Sabah sabah ne güzel dilekler dualar aldım bugün amin inşallah canım çok çok saol Allah razı olsun

İşte benim de kürtaj oldu ama 8 ay bekleyeceğim sonra bakalım olacak mı olmayacak mı ne kadar bekleyeceğiz hiç bilmiyorum.. o 8 ay geçecek mi sonrasında olacak mı sorunsuz ilerleyecek mi hiç bilmiyorum bakalım hakkımızda hayırlısıı artık canımm

İnan geçer canım,8 ay ne ki ben 7 yılı devirdim 8e döndüm Allah aratmasin inşallah size de 8 ayın sonunda burda bize müjde verirsin dilerim

Nasılsın dilosum ???
karma karışık butun anılarım mutluluğum darmanduman oldu yıkıldı ben butun anılarımı unuturum zamnla gömerim içime ama sevgım kalmadı hiç birseyim kalmamis onu anladım o pişman gibi olsa da yıne aynısı olacak ilk degil ki sayıısnı bile unuttum

ne yapmayı düşünüyorsun peki
Halbuki eşin ile aran iyi diye biliyordum.. hatta hamile olduğunu sanki duymuştum ..
kimseye katlanmak zorunda değilsin biliyorsun dimi ;?

ne yapmayı düşünüyorsun peki
Halbuki eşin ile aran iyi diye biliyordum.. hatta hamile olduğunu sanki duymuştum ..
kimseye katlanmak zorunda değilsin biliyorsun dimi ;?
iyiki hamile kalmadım allah nasip etmedi benim için en hayırlısı buymus İKİ tup bebek denedim daha 23 yasında evladımİz olsun dıye aramız cok iyiydi cok mutluyDuk karektersiz İnsanlarla içince böyle oluyor benim kızdıhım nokta calısıyorum diyip aksam 6 dan gece 1 e kadar ıcılırmi yapmayacağı seyleri o pislikler yuzunden yapıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…