- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.241
en güzel meslek, baba mesleğiCici sınıf öğretmeni ☺
Günaydın canım,allah kolaylık versinYavru kertenkelelerim günaydın şuan sizlere dersin başlamasını bekleyen tek ve sıkılmış bir Cici olarak yazıyorumBizim okul tam güne döndü, aslında sene başı dönecekti ama bazı aksaklıklar çıkınca anca uygulama başladı. 9 da ders başlayacak ama eşime işe giderken götürüver dediğim için 07.30 da deli dürtmüş gibi okulda oldum. Bazı alışkanlıkları bırakmak zor oluyor hademe de şaşırdı
Öncelikle merak edenleri yiyemEvi tuttuk yarın kontrat falan yapılacak. Evi toplamaya çalışıyorum bir yandan..
Haftasonuna kadar yeni eve geçmemiz gerek.Taşınma sürecinde pek gelemeyeceğim ama kolaylık dileyen dualarınızı bekliyorum, çok ihtiyacım var
Tosiam hayırlı olsun çok sevindim. Rabbim daha da üst makamlar, güzel işler nasip etsin.Ne güzel heyecan olmuştur şimdi size..
Aaahh canım ahhhK Kendinisevenbirii canımm sende mi bebişş istiyorsun
Hakkında hayırlısı olsun canımm tez zaman da inşallaahhhhhAaahh canım ahhhdoya doya bi iç çekim bari evet canım istiyorum nasipse ama işte rabbim bilir en doğrusunu en hayırlısıni bakalim
Kolay gelsin Cicim çok zor bu iş güç başımı alıp gidesim var evi boyadık bizde her yer her yerde gözümde büyüdükçe büyüdü yardımcı çağırasım var ama herife karşı kendimi çok şey ettim övdüm galiba hahh bu işler senin için ne ki pozisyonundayım bilemedim temizlikte ki kariyeri cizittirmican diye kafayı cizittirdimYavru kertenkelelerim günaydın şuan sizlere dersin başlamasını bekleyen tek ve sıkılmış bir Cici olarak yazıyorumBizim okul tam güne döndü, aslında sene başı dönecekti ama bazı aksaklıklar çıkınca anca uygulama başladı. 9 da ders başlayacak ama eşime işe giderken götürüver dediğim için 07.30 da deli dürtmüş gibi okulda oldum. Bazı alışkanlıkları bırakmak zor oluyor hademe de şaşırdı
Öncelikle merak edenleri yiyemEvi tuttuk yarın kontrat falan yapılacak. Evi toplamaya çalışıyorum bir yandan..
Haftasonuna kadar yeni eve geçmemiz gerek.Taşınma sürecinde pek gelemeyeceğim ama kolaylık dileyen dualarınızı bekliyorum, çok ihtiyacım var
Diloşum ben neler okudum böyleYorum istemiyorum demişsin ama ben yorum yapacağım kuzum.. Yapmazsam çatlarım. Öncelikle eşini Allah bin beter yapsın. Arkadaşlarını da... Ama arkadaşlarını kötü bilsen de kabahatli olan eşin diloşum. Böyle tıynetsizlerle takılıp uymak için benzer karakterde olmak lazım. Bu tip insanlar sadece eşine şiddet göstermez, çocuğuna da şiddet gösterir. Herşeyi değerlendir. Yolunu çiz. Bizler arkandayız. Kaldı ki sen arkanda biri olmadan da herşeyin üstesinden gelebilecek savaşçı bir karaktersin. Bir an önce iyileşmeni diliyorum.. Lütfen ara ara da olsa gel nasıl olduğunu yaz bize. Sen bizim ailemizden birisin ♥
Tosiam hayırlı olsun çok sevindim. Rabbim daha da üst makamlar, güzel işler nasip etsin.Ne güzel heyecan olmuştur şimdi size..
Kuzum o kadar uzun zamandır toplu etiket yapmıyorum ki.. Her gelen etiketsiz geliyor bu aralar. Çünkü kendim de gelemiyorum. Taşınma telaşındayım kuzum.
Amiinn inşallah canım dualarını esirgemeHakkında hayırlısı olsun canımm tez zaman da inşallaahhhhh
kaç yıllık evlisinn
Canımm inşallah olur Allahım gönlüne göre versinn daha bekletmeden gelsin bir an önce meleğin inşallaahhAmiinn inşallah canım dualarını esirgeme7 yıllık evliyim canım,3 başarısız asilamam mevcut maalesef bu ayda tüp bebek yaptircaz inşallah yumurtalarım toplandı,embriyolar oluşturuldu, suan transfer günü bekliyoruz ama önce adet olup 10gun ilaç kullanicam sonra nasipse transfer sende mi bebek istiyorsun?
Canim ev isine cok sevindim Allah kolaylastirsin tasinma.islerini ...Yavru kertenkelelerim günaydın şuan sizlere dersin başlamasını bekleyen tek ve sıkılmış bir Cici olarak yazıyorumBizim okul tam güne döndü, aslında sene başı dönecekti ama bazı aksaklıklar çıkınca anca uygulama başladı. 9 da ders başlayacak ama eşime işe giderken götürüver dediğim için 07.30 da deli dürtmüş gibi okulda oldum. Bazı alışkanlıkları bırakmak zor oluyor hademe de şaşırdı
Diloşum ben neler okudum böyleYorum istemiyorum demişsin ama ben yorum yapacağım kuzum.. Yapmazsam çatlarım. Öncelikle eşini Allah bin beter yapsın. Arkadaşlarını da... Ama arkadaşlarını kötü bilsen de kabahatli olan eşin diloşum. Böyle tıynetsizlerle takılıp uymak için benzer karakterde olmak lazım. Bu tip insanlar sadece eşine şiddet göstermez, çocuğuna da şiddet gösterir. Herşeyi değerlendir. Yolunu çiz. Bizler arkandayız. Kaldı ki sen arkanda biri olmadan da herşeyin üstesinden gelebilecek savaşçı bir karaktersin. Bir an önce iyileşmeni diliyorum.. Lütfen ara ara da olsa gel nasıl olduğunu yaz bize. Sen bizim ailemizden birisin ♥
Kuzum o kadar uzun zamandır toplu etiket yapmıyorum ki.. Her gelen etiketsiz geliyor bu aralar. Çünkü kendim de gelemiyorum. Taşınma telaşındayım kuzum.
Canım çok üzüldüm,cok geçmiş olsun düşüğün de acısını bilirim,yeni evliyken kendiliğinden hamile kalmistim dusukle sonuçlandı,sonra da hiç olmadı,olmuyor.Canımm inşallah olur Allahım gönlüne göre versinn daha bekletmeden gelsin bir an önce meleğin inşallaahh
benim de kaybım var 2 yıllık evliyim, 5 ay denedik ikizlere hamile kaldım 3 aylık olduklarında ikiside karnımda öldü maalesef 2 ay öncedoktor 3 ay korunmam gerektiğini söylemişti .. ama işyeri sebebi ile iş mevzularımdan dolayı önümüzde ki yaza kadar maalesef düşünemeyeceğiz sonra da bakalım ne zaman olursa ..
Sabah sabah ne güzel dilekler dualar aldım bugünI inessa armand sizin için hayırlısı olur inşallah
B Brunello Cicinelli koşay gelsin cicim
K Kendinisevenbirii inşaAllah tez zamanda yavrunu kucağına alıtsım ❤
GÜNAYDINLAR bu arada herkese
İşte benim de kürtaj oldu ama 8 ay bekleyeceğim sonra bakalım olacak mı olmayacak mı ne kadar bekleyeceğiz hiç bilmiyorum.. o 8 ay geçecek mi sonrasında olacak mı sorunsuz ilerleyecek mi hiç bilmiyorum bakalım hakkımızda hayırlısıı artık canımmCanım çok üzüldüm,cok geçmiş olsun düşüğün de acısını bilirim,yeni evliyken kendiliğinden hamile kalmistim dusukle sonuçlandı,sonra da hiç olmadı,olmuyor.
Ama en azından sizin oluyormuş şükür bu bile en büyük teselli bence canım,yine denersiniz yine nasip olur inşallah.rabbim tüm isteyenlere içinde bizlere de hayirli sağlıklı evlatlar nasip eylesin
Sabah sabah ne güzel dilekler dualar aldım bugünamin inşallah canım çok çok saol Allah razı olsun
İnan geçer canım,8 ay ne ki ben 7 yılı devirdim 8e döndümİşte benim de kürtaj oldu ama 8 ay bekleyeceğim sonra bakalım olacak mı olmayacak mı ne kadar bekleyeceğiz hiç bilmiyorum.. o 8 ay geçecek mi sonrasında olacak mı sorunsuz ilerleyecek mi hiç bilmiyorum bakalım hakkımızda hayırlısıı artık canımm
İnşallahh canımm tüm isteyenlere nasip etsin Rabbimİnan geçer canım,8 ay ne ki ben 7 yılı devirdim 8e döndümAllah aratmasin inşallah size de 8 ayın sonunda burda bize müjde verirsin dilerim
Nasılsın dilosum ???Bende sızı seviyorum cnm sagolun
karma karışık butun anılarım mutluluğum darmanduman oldu yıkıldı ben butun anılarımı unuturum zamnla gömerim içime ama sevgım kalmadı hiç birseyim kalmamis onu anladım o pişman gibi olsa da yıne aynısı olacak ilk degil ki sayıısnı bile unuttumNasılsın dilosum ???
ne yapmayı düşünüyorsun pekikarma karışık butun anılarım mutluluğum darmanduman oldu yıkıldı ben butun anılarımı unuturum zamnla gömerim içime ama sevgım kalmadı hiç birseyim kalmamis onu anladım o pişman gibi olsa da yıne aynısı olacak ilk degil ki sayıısnı bile unuttum
iyiki hamile kalmadım allah nasip etmedi benim için en hayırlısı buymus İKİ tup bebek denedim daha 23 yasında evladımİz olsun dıye aramız cok iyiydi cok mutluyDuk karektersiz İnsanlarla içince böyle oluyor benim kızdıhım nokta calısıyorum diyip aksam 6 dan gece 1 e kadar ıcılırmi yapmayacağı seyleri o pislikler yuzunden yapıyorne yapmayı düşünüyorsun peki
Halbuki eşin ile aran iyi diye biliyordum.. hatta hamile olduğunu sanki duymuştum ..
kimseye katlanmak zorunda değilsin biliyorsun dimi ;?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?