- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.261
Canım bu hep oluyor muydu yani? İnanmıyorum ya,katlanmak zorunda değilsin gülüm.ilk değilse zaten sonda olmaz evladın olsa ona da aynı şeyi yapar,boyle biri senin kıymetli sevgini zaten haketmiyo aslaaa, hiç bi şekilde güvenme nolur,bi ise girip calismaya başlasan birikim yapmaya calissan olmaz mıkarma karışık butun anılarım mutluluğum darmanduman oldu yıkıldı ben butun anılarımı unuturum zamnla gömerim içime ama sevgım kalmadı hiç birseyim kalmamis onu anladım o pişman gibi olsa da yıne aynısı olacak ilk degil ki sayıısnı bile unuttum
ilk degil cnm ama bun kadar şiddetli ve buyuk olmamıştı dıyer kavgalar da da eşim yuuzm mosmor olmustu kapıya cıkamıyordum sandı ki didem hiç bir yere gidemez ailesi yok oyle bir GİTTİm kı ondan yana done aramış beni beni dusundugu durumlara bakarıims ın seven insan acımasızca dovermi aksam konusucam ne yapmak ıstedıgını sorucam hala arkadslarim derse ben de bosanmak ıstıyorum dıyecem bitiricem dogru bosanmaya ben bu dunyaya bir daha gelmice mm daha 23 yasındayım hayatımı niye mahvetmesıne artık İZİN vereyim guzellll uzmanın da calıstm deneyimim var ben evlenmeden once evim vardı İSİM vardı kendı halim de yasıyordum herseyimı bıraktım evlendim KİMSEYE muhtaç bile degildim sevmez olsaydım keskeCanım bu hep oluyor muydu yani? İnanmıyorum ya,katlanmak zorunda değilsin gülüm.ilk değilse zaten sonda olmaz evladın olsa ona da aynı şeyi yapar,boyle biri senin kıymetli sevgini zaten haketmiyo aslaaa, hiç bi şekilde güvenme nolur,bi ise girip calismaya başlasan birikim yapmaya calissan olmaz mı
İnan geçer canım,8 ay ne ki ben 7 yılı devirdim 8e döndümAllah aratmasin inşallah size de 8 ayın sonunda burda bize müjde verirsin dilerim
Allahım size ve bütün isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşAllahİnşallahh canımm tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim
Gel gel burada su çok güzelGunaydinlar efendim
Nasilsiniz?
Dedimki soyle ortami sicak eglencelialev alev bir yer bulaydim dedimmm ve ahanda buraya dustum yaa
Burda kalabilirmiyim?
Üzme kendini lütfen. O kaybeder o düşünsün.ilk degil cnm ama bun kadar şiddetli ve buyuk olmamıştı dıyer kavgalar da da eşim yuuzm mosmor olmustu kapıya cıkamıyordum sandı ki didem hiç bir yere gidemez ailesi yok oyle bir GİTTİm kı ondan yana done aramış beni beni dusundugu durumlara bakarıims ın seven insan acımasızca dovermi aksam konusucam ne yapmak ıstedıgını sorucam hala arkadslarim derse ben de bosanmak ıstıyorum dıyecem bitiricem dogru bosanmaya ben bu dunyaya bir daha gelmice mm daha 23 yasındayım hayatımı niye mahvetmesıne artık İZİN vereyim guzellll uzmanın da calıstm deneyimim var ben evlenmeden once evim vardı İSİM vardı kendı halim de yasıyordum herseyimı bıraktım evlendim KİMSEYE muhtaç bile degildim sevmez olsaydım keske
Evet cnm o dusunsun bitti zamn eve gelir ne sesim var ne solugum butun anılar gozunde canlansın bir bakmiş ne es var ne ev hiç birsey yok zamnı gelince kafasını duvarlara vuracak ama iş işten gecmis olacak o cok sevdiğikleri de evlenir senle mi gorusecek sanıyor asla herkez bu hayatta mutlu olmak ıstıyor senin gıbı evinı yuvasını dagıtmak ıstemıyor herseyin farkına varıcak ama artık cok gec olacak çünkü biz bitmiştik biz dıye bişey kalmamıstıÜzme kendini lütfen. O kaybeder o düşünsün.
Cokmu guzel?Allahım size ve bütün isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşAllah ☺
Gel gel burada su çok güzelama önce kendini tanıtmalısın. Bu bir gelenek burada
hoşgeldiniz,Cokmu guzel?dur once ayaklarimi sokayim suya himm ilikmis sevdim
O zaman gelenekleri yerine getirelim:)
Efendim ben fransa'dan katiliyorum,37 yasindayim evli ve 4 cocuk annesiyim bu aralar ev hanimi olarak takiliyorum:)
Sizleri de tanimak isterim
Hoşgeldin bende patili :) arkadaşlar burda bana öyle der :)Gunaydinlar efendim
Nasilsiniz?
Dedimki soyle ortami sicak eglencelialev alev bir yer bulaydim dedimmm ve ahanda buraya dustum yaa
Burda kalabilirmiyim?
Hosbuldum cok tsk ederim,valla bence oyle dusunmeyin istiyorsaniz yapin Allah buyuktur ya yasa bakmiyor, gecen 51 yasinda bir kadin dogum yapmis duydum neden olmasin:)hoşgeldiniz,
maşaallah, evlatlarınız hayırlı olsun, ben de hep 4 çocuğum olsun istemiştim, şuan 3. ye hamileyimve artık 4. için yaşım geçti
Hosbuldum patiliHoşgeldin bende patili :) arkadaşlar burda bana öyle der :)
İstanbuldan katılıyorum 30 yaşıma girdim
2 tane çocugum var biri kız biri erkek :) ama 4 ayaklı :)
2 yıllık evliyimmm :)
önceki kocamı saymazsakonun haricinde çaLışıyorum özel bir firmada satın alma uzmanıyımm evden işe işten eve hayatım var . bu aralar fitness + pilates ile uğraşıyorum
o kadarrrrrr
Yaşasın 2. ye evlenen hatunlarHosbuldum patili
Cok memnun oldum:)allah bagislasin onlarda evlat
Banada kisaca nane derler
Kiz benimde 2.evliligim saymiyoruz zaten eski giyim ayakkabilari bosver
Allah yeniye guc kuvvet versin :)
Bende calisiyordum 2 ay oncesine kadar,simdilerde ev hanimi takiliyorum bakalim bunalirsam yine dalarim ise guce:)
DegilmiYaşasın 2. ye evlenen hatunlar
Evet canım ben müthiş salladı vallagünaydın kızlar
İstanbul'da depremi hisseden var mi
Gunaydin :)günaydın kızlar
Evin noldu peki dilosum kuzum bi demedin ayikkende yaptimi bunlari sana sade oyleyken yaptiysa arkadaslaryla gorusmemsi cozum olabilir ama yalana alisan insan icmeye alisan insanda kolay kolay vazgecemez kuzum oylede gencsinki ...ilk degil cnm ama bun kadar şiddetli ve buyuk olmamıştı dıyer kavgalar da da eşim yuuzm mosmor olmustu kapıya cıkamıyordum sandı ki didem hiç bir yere gidemez ailesi yok oyle bir GİTTİm kı ondan yana done aramış beni beni dusundugu durumlara bakarıims ın seven insan acımasızca dovermi aksam konusucam ne yapmak ıstedıgını sorucam hala arkadslarim derse ben de bosanmak ıstıyorum dıyecem bitiricem dogru bosanmaya ben bu dunyaya bir daha gelmice mm daha 23 yasındayım hayatımı niye mahvetmesıne artık İZİN vereyim guzellll uzmanın da calıstm deneyimim var ben evlenmeden once evim vardı İSİM vardı kendı halim de yasıyordum herseyimı bıraktım evlendim KİMSEYE muhtaç bile degildim sevmez olsaydım keske
Evet canım ben müthiş salladı vallabenim işyeri kule 40. kattayız baya hissettim
Gunaydin :)
Depremmi oldu gercekten?
Istanbulda kiz kardesim var sorayim onada
Ben hissetmedim ayakta dolaniyodum ya ne korkutucu dimi Allah beternden saklasn sen hissettnmi canimgünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?