- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.281
Ben hissetmedim ayakta dolaniyodum ya ne korkutucu dimi Allah beternden saklasn sen hissettnmi canim
Blmiyormki cnm tedbir almak iyidir ama muhitim kiram ev sahbm.iyi diyordun deprem bu nerde ne zaman olacagni bilemezsinki yahut yeni bina olsa da dayanacagnin garantisi yok duzenini degistirmene deger mi bilemedim . Mesela bizim bina yeni 0 di mantolamasini sornlu yapmis hep duvarlar yagmur suyu cekiyo iceri halbuki dersnki aa yeni bina muhafazalidir filan...aynen kuzum hissetik az da olsa. bizim bina 30 yıllık bide
olmazsa araştırıp tasinalim dicem esime ya.
tamam olacak olan her yerde olur ama değer mi acaba bu stresi yaşamaya
Blmiyormki cnm tedbir almak iyidir ama muhitim kiram ev sahbm.iyi diyordun deprem bu nerde ne zaman olacagni bilemezsinki yahut yeni bina olsa da dayanacagnin garantisi yok duzenini degistirmene deger mi bilemedim . Mesela bizim bina yeni 0 di mantolamasini sornlu yapmis hep duvarlar yagmur suyu cekiyo iceri halbuki dersnki aa yeni bina muhafazalidir filan...
ev duruyor bu igenç insanla birlikteyim aksam konusacjalrım var tam karar alıp SİZE yazıcam canım sonucu yazıcamEvin noldu peki dilosum kuzum bi demedin ayikkende yaptimi bunlari sana sade oyleyken yaptiysa arkadaslaryla gorusmemsi cozum olabilir ama yalana alisan insan icmeye alisan insanda kolay kolay vazgecemez kuzum oylede gencsinki ...
Aynen kuzumAklın başında olarak güzel güzel çalışsın inşAllah eşinhayırlı olsun Allah kazancına bereket versin ☺
Ben yeni gördüm ya. Var mı bi gelişme
Çok kızdım sana ya. O kadar işte yorulup bir de evde mi yoruyorsun. Yardım istesene kocandan
ByNkoaLa balım senin ufaklık koltuğu yakmış verilmiş sadakanız varmış ya çok geçmiş olsun
B Brunello Cicinelli iki gözümün çiçeği nerelerdeysen umarım oralarda iyisindir
Hayirlisi olsn hakkinizda canim benim uzaga gitcem dedgnde ben bile kotu oluyorum yakinda oldgnu bilmrk cok hosma gitmisti gormesemde ...doğru kuzum ama muhiti degistirmem. burda yeni yapılan binalardan birine geceriz diye düşündüm. zaten bahar yaz gibi gideriz artıkyine eşimi gondermemek için bisey yapmazlarsa. durduracaklarsa da düzgün bi yerde oturmuş oluruz
sen biliyosun buralari kentsel dönüşüme giren yerler var bı sürü. düzgün bi bina vardir belki 1.4 milyona ev satabildiklerine göre yapmışlardir heralde herşeyimi
bakalım eşim de yok der büyük ihtimalle zaten
Tamam bebegm sozler verdiginde tutar mi pekiev duruyor bu igenç insanla birlikteyim aksam konusacjalrım var tam karar alıp SİZE yazıcam canım sonucu yazıcam
Aynen kuzum
Çok şükür ucuz atlattık
Saol kuzum anlatmadım burda ondan duymamissindir :)ben bunu nasıl kacirmisim yaaa
çok büyük geçmiş olsun ross
verilmiş sadakaniz varmış
Hayirlisi olsn hakkinizda canim benim uzaga gitcem dedgnde ben bile kotu oluyorum yakinda oldgnu bilmrk cok hosma gitmisti gormesemde ...
Peki doguya gidince sende orada calisabileceksin dimi memursunya
Saol kuzum anlatmadım burda ondan duymamissindir :)
Biriyle konuşurken yazmıştım
Çok korktum çocuğa bişey olcak diye
Aklım.cikti
daha tutması fln kalmadı cnm agızyla kus tutsa artık bu ilişki gitmez yurumez bir degil İKİ degil sayısını unuttum artık yıne yapar yıne yapar oyuz den güçlü kalıp ayaklarımın ustunde durucamTamam bebegm sozler verdiginde tutar mi peki
daha tutması fln kalmadı cnm agızyla kus tutsa artık bu ilişki gitmez yurumez bir degil İKİ degil sayısını unuttum artık yıne yapar yıne yapar oyuz den güçlü kalıp ayaklarımın ustunde durucam
sagolun canım cok sagolun sizin bu destekleriniz beni ayakta tutuyor daha da iyi olucamaynen kuzum boşver sen artık en hayırlısı önüne bakman olur. burdan biz biliyoruz ne kadar özenip iyi davrandığını. kulağın kapıda beklediklerini bir dediğini iki etmediğini.
o artık kaybetti. sana bu yaptıklarını sensizlikle ödeyecek. kimsenin kimsede ahi da kalmaz. sen yüreğini ferah tut.
sagolun canım cok sagolun sizin bu destekleriniz beni ayakta tutuyor daha da iyi olucam
sagolun cnmbiz hep burdayiz canım benim. kendini yalnız hissetme. burda seni seven sana değer veren çok fazla insan var
Allah yüreğine ferahlık versin. bir an önce iyileş inşallah
Olabilir canm bilmiyorm kiacaba içindeki kötü his de bu muydu ki rosss.
diyodun ya içimde kötü bi his var diye. vallahi sen çocuktan daha çok korkmussundur eminimah yaramaz beybi. tam zamanında yetistin sanırım
bi sadana falan ver sen yine kuzum ya. küçük olan mi yakmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?