Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben hissetmedim ayakta dolaniyodum ya ne korkutucu dimi Allah beternden saklasn sen hissettnmi canim

aynen kuzum hissetik az da olsa. bizim bina 30 yıllık bide
olmazsa araştırıp tasinalim dicem esime ya.
tamam olacak olan her yerde olur ama değer mi acaba bu stresi yaşamaya

aynen kuzum hissetik az da olsa. bizim bina 30 yıllık bide
olmazsa araştırıp tasinalim dicem esime ya.
tamam olacak olan her yerde olur ama değer mi acaba bu stresi yaşamaya
Blmiyormki cnm tedbir almak iyidir ama muhitim kiram ev sahbm.iyi diyordun deprem bu nerde ne zaman olacagni bilemezsinki yahut yeni bina olsa da dayanacagnin garantisi yok duzenini degistirmene deger mi bilemedim . Mesela bizim bina yeni 0 di mantolamasini sornlu yapmis hep duvarlar yagmur suyu cekiyo iceri halbuki dersnki aa yeni bina muhafazalidir filan...

doğru kuzum ama muhiti degistirmem. burda yeni yapılan binalardan birine geceriz diye düşündüm. zaten bahar yaz gibi gideriz artık yine eşimi gondermemek için bisey yapmazlarsa. durduracaklarsa da düzgün bi yerde oturmuş oluruz

sen biliyosun buralari kentsel dönüşüme giren yerler var bı sürü. düzgün bi bina vardir belki 1.4 milyona ev satabildiklerine göre yapmışlardir heralde herşeyimi

bakalım eşim de yok der büyük ihtimalle zaten

Evin noldu peki dilosum kuzum bi demedin ayikkende yaptimi bunlari sana sade oyleyken yaptiysa arkadaslaryla gorusmemsi cozum olabilir ama yalana alisan insan icmeye alisan insanda kolay kolay vazgecemez kuzum oylede gencsinki ...
ev duruyor bu igenç insanla birlikteyim aksam konusacjalrım var tam karar alıp SİZE yazıcam canım sonucu yazıcam

Aynen kuzum
Çok şükür ucuz atlattık

Hayirlisi olsn hakkinizda canim benim uzaga gitcem dedgnde ben bile kotu oluyorum yakinda oldgnu bilmrk cok hosma gitmisti gormesemde ...
Peki doguya gidince sende orada calisabileceksin dimi memursunya

Hayirlisi olsn hakkinizda canim benim uzaga gitcem dedgnde ben bile kotu oluyorum yakinda oldgnu bilmrk cok hosma gitmisti gormesemde ...
Peki doguya gidince sende orada calisabileceksin dimi memursunya

Allah razı olsun canım benim:) sağolasın insan bi mutlu oluyo demi yakınında sevdiği biri oturunca. bana da daha hoş geldi bura senle konuştuktan sonra:)

benim burda işlerim aşırı yoğun oluyo kuzu. doğuya gitsek is bile olmaz. benim için aşırı yıpratıcı. evet memurum kuzu tayinim de çıkabiliyo doğuya :)
maddi manevi bizim için daha iyi olcak doğuya gitmek ama bakalım nasip. kaç senedir gidemedik. artık acele etmiyorum olmadi tayinimi isterim şehir içi:)

Saol kuzum anlatmadım burda ondan duymamissindir :)
Biriyle konuşurken yazmıştım
Çok korktum çocuğa bişey olcak diye
Aklım.cikti

acaba içindeki kötü his de bu muydu ki rosss.

diyodun ya içimde kötü bi his var diye. vallahi sen çocuktan daha çok korkmussundur eminim ah yaramaz beybi. tam zamanında yetistin sanırım

bi sadana falan ver sen yine kuzum ya. küçük olan mi yakmis

D Dilos06 canm hakkında hayırlısı olsun ins en kısa zamanda toparlanirsin

Gerçekten Allah kimseye yasatmasn yaşadıklarını
Amin canım amin kimse yasamasın hiç kimse benim yasadıklarımı yasamasın

Tamam bebegm sozler verdiginde tutar mi peki
daha tutması fln kalmadı cnm agızyla kus tutsa artık bu ilişki gitmez yurumez bir degil İKİ degil sayısını unuttum artık yıne yapar yıne yapar oyuz den güçlü kalıp ayaklarımın ustunde durucam

daha tutması fln kalmadı cnm agızyla kus tutsa artık bu ilişki gitmez yurumez bir degil İKİ degil sayısını unuttum artık yıne yapar yıne yapar oyuz den güçlü kalıp ayaklarımın ustunde durucam

aynen kuzum boşver sen artık en hayırlısı önüne bakman olur. burdan biz biliyoruz ne kadar özenip iyi davrandığını. kulağın kapıda beklediklerini bir dediğini iki etmediğini.

o artık kaybetti. sana bu yaptıklarını sensizlikle ödeyecek. kimsenin kimsede ahi da kalmaz. sen yüreğini ferah tut.

sagolun canım cok sagolun sizin bu destekleriniz beni ayakta tutuyor daha da iyi olucam

sagolun canım cok sagolun sizin bu destekleriniz beni ayakta tutuyor daha da iyi olucam

biz hep burdayiz canım benim. kendini yalnız hissetme. burda seni seven sana değer veren çok fazla insan var

Allah yüreğine ferahlık versin. bir an önce iyileş inşallah

Olabilir canm bilmiyorm ki
Hemde neee nasıl bagiriyorm eşime o da böcek gordm sanmış panikten oyle bakakaldim ateşe hiç bişey yapamadım

Küçük olan yapmış

Aynen bı vermek lazm bi aylarda çok oluyormuş böyle şeyler kaza bela falan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…