Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aaa ben bilmiyodum bunu. dikkat edin rosum ya. senin bugün muydu doktor randevusu.

Allah'tan eşin de evdeymis ya. sen baya şok olmuşsun çok geçmiş olsun canım

Senden de razi olsn canim ... boyle ne zaman ne olacagni bilmeden hani gidip gitmeme konusunu diyorum ne zordur yasamak yaa... sark gorevi kac yil olacak esinin?

Senden de razi olsn canim ... boyle ne zaman ne olacagni bilmeden hani gidip gitmeme konusunu diyorum ne zordur yasamak yaa... sark gorevi kac yil olacak esinin?

yıllardır evde kolilerde esyayla duruyoruz ha gittik ha gidicez diye cayim çok sinir bozucu ve stresli bişey aslında.
mesela kitap çok ama kitaplık yok. alıp kitaplari koyamıyoruz tayin çıkar da gidersek diye. lojmanlar küçükmüş. ama lojmanda mi baska bi dairede mi oturcaz belli değil. süre de belli degil su an
hayatimda tek belli olan sey 7 ekimde çocuk krese başlıyo sonradan degismezse

Yaa gercekten cok zor he

aaa ben bilmiyodum bunu. dikkat edin rosum ya. senin bugün muydu doktor randevusu.

Allah'tan eşin de evdeymis ya. sen baya şok olmuşsun çok geçmiş olsun canım
Minik bir şok yasadm evet . Daha bir sene bile koltukta oturmadm

Yarın gidicez canm ins bugün alicam randevuyu

Minik bir şok yasadm evet . Daha bir sene bile koltukta oturmadm

Yarın gidicez canm ins bugün alicam randevuyu

napcaksin kuzu Allah başka keder vermesin:) yeni koltuk alinir koltuksuz durulur ona care var nasilsa:)
kız saat bi buçuk oldu ne zaman alcan

napcaksin kuzu Allah başka keder vermesin:) yeni koltuk alinir koltuksuz durulur ona care var nasilsa:)
kız saat bi buçuk oldu ne zaman alcan
Ararım birazdan dün gidecektik olmadı bugün de eşim işte

Yarına kaldı artık

Aynen yenisi yapılır alınır
Kardesm tek tepkisi eyvah koltuk gitti dedi

Yaa gercekten cok zor he

daha bugün sabah diyo ogluma esim ben iki üç sene daha kalırım da annen istemiyo yoruluyo burda dedim biktim senden de senin bu işlerinden de. neye karar vereceksen ver beni strese sokup durma gideriz ya diyo ama ben biliyorum ocaktan sonra başlar kırk kez fikir degistirmeye.

dün de carladim zaten bilmiyom ne kadar daha bu şekilde cesur cesur konuscak yolup ativercem kenara

Ararım birazdan dün gidecektik olmadı bugün de eşim işte

Yarına kaldı artık

Aynen yenisi yapılır alınır
Kardesm tek tepkisi eyvah koltuk gitti dedi

kardeşin de alem ya kaynanam da koltuğa aglardi oturup eminim

iş nöbetli olunca herşey nöbete göre ayarlaniyo demi

çok çok geçmiş olsuun.
Allah korumuş.
Muharrem ayındayız ya kazalar depremler vs çok oluyor bol bol sadaka vermek lazım.
Rabbim korusun her türlü beladan.

kardeşin de alem ya kaynanam da koltuğa aglardi oturup eminim

iş nöbetli olunca herşey nöbete göre ayarlaniyo demi
Aynen canm
Kardesmden aldık koltuğu da ondan satiyor
Ulaaa abla diyor taksidi yeni bitmişti daha diyor

Napalm dedm cana değil mal a gelsin

Diyor ki yalnz koltugmzda sağlanmış haaa öyle dandik değilmiş diyor hahaahh

K Kendinisevenbirii yaa inşaAllah transferin en iyi şekilde tutar cnm hayırlarla 7 yılın mükafatını alırsın en güzel şekilde

B Brunello Cicinelli Allah kolaylık versin cicim. Tam aynı zamanda taşıncaz valla ya bizde haftasonuna geçmemiz lazım yeni eve

Hosbuldum cok tsk ederim,valla bence oyle dusunmeyin istiyorsaniz yapin Allah buyuktur ya yasa bakmiyor, gecen 51 yasinda bir kadin dogum yapmis duydum neden olmasin:)
Rabbim gonlunuze gore versin insallah..
eşimi 3. ye ikna edemedim ki, 4. yü asla istemez, zaten doğumdan sonra spiral taktır ben de korunacam çift koruma olsun diyor şimdiden :)
günaydın kızlar

İstanbul'da depremi hisseden var mi
evet deprem olmuş ama biz hiç hissetmedik, işyerim şişlide
doğu görevi yapmadı mı eşiniz, kardeşim bir kaç sene istanbulda yaptıktan doğuya çıkmıştı tayini

erkek kardeşim mardinde lojmanda kalmıştı, 3+1 ve büyüktü evi

Erkekler biraz bencil oluyorlar canim kendi jsi burda dha cok senin az olsaydi gitmek icin herseyi yapardi .. hakknzda hayirlisi olsun canim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…