- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.301
Saol kuzum anlatmadım burda ondan duymamissindir :)
Biriyle konuşurken yazmıştım
Çok korktum çocuğa bişey olcak diye
Aklım.cikti
Saol canmmKuzum çok geçmiş olsun verilmiş sadakaniz varmış
Saol canmm
Aynen gerçekten daha kötüsü olabilirdi düşündükçe kötü oluyirm
Olabilir canm bilmiyorm ki
Hemde neee nasıl bagiriyorm eşime o da böcek gordm sanmış panikten oyle bakakaldim ateşe hiç bişey yapamadım
Küçük olan yapmış
Aynen bı vermek lazm bi aylarda çok oluyormuş böyle şeyler kaza bela falan
Senden de razi olsn canim ... boyle ne zaman ne olacagni bilmeden hani gidip gitmeme konusunu diyorum ne zordur yasamak yaa... sark gorevi kac yil olacak esinin?Allah razı olsun canım benim:) sağolasın insan bi mutlu oluyo demi yakınında sevdiği biri oturunca. bana da daha hoş geldi bura senle konuştuktan sonra:)
benim burda işlerim aşırı yoğun oluyo kuzu. doğuya gitsek is bile olmaz. benim için aşırı yıpratıcı. evet memurum kuzu tayinim de çıkabiliyo doğuya :)
maddi manevi bizim için daha iyi olcak doğuya gitmek ama bakalım nasip. kaç senedir gidemedik. artık acele etmiyorum olmadi tayinimi isterim şehir içi:)
Senden de razi olsn canim ... boyle ne zaman ne olacagni bilmeden hani gidip gitmeme konusunu diyorum ne zordur yasamak yaa... sark gorevi kac yil olacak esinin?
Yaa gercekten cok zor heyıllardır evde kolilerde esyayla duruyoruz ha gittik ha gidicez diye cayimçok sinir bozucu ve stresli bişey aslında.
mesela kitap çok ama kitaplık yok. alıp kitaplari koyamıyoruz tayin çıkar da gidersek diye. lojmanlar küçükmüş. ama lojmanda mi baska bi dairede mi oturcaz belli değil. süre de belli degil su an
hayatimda tek belli olan sey 7 ekimde çocuk krese başlıyo sonradan degismezse
Saol cnmNeyse Allaha şükür geçmiş gitmiş üzülme artık. Bebisini strese sokma
Minik bir şok yasadm evetaaa ben bilmiyodum bunu. dikkat edin rosum ya. senin bugün muydu doktor randevusu.
Allah'tan eşin de evdeymis ya. sen baya şok olmuşsunçok geçmiş olsun canım
Minik bir şok yasadm evet. Daha bir sene bile koltukta oturmadm
Yarın gidicez canm ins bugün alicam randevuyu
Ararım birazdan dün gidecektik olmadı bugün de eşim iştenapcaksin kuzu Allah başka keder vermesin:) yeni koltuk alinir koltuksuz durulur ona care var nasilsa:)
kız saat bi buçuk oldu ne zaman alcan
Yaa gercekten cok zor he
Ararım birazdan dün gidecektik olmadı bugün de eşim işte
Yarına kaldı artık
Aynen yenisi yapılır alınır
Kardesm tek tepkisi eyvah koltuk gitti dedi
Olabilir canm bilmiyorm ki
Hemde neee nasıl bagiriyorm eşime o da böcek gordm sanmış panikten oyle bakakaldim ateşe hiç bişey yapamadım
Küçük olan yapmış
Aynen bı vermek lazm bi aylarda çok oluyormuş böyle şeyler kaza bela falan
Aynen canmkardeşin de alem yakaynanam da koltuğa aglardi oturup eminim
iş nöbetli olunca herşey nöbete göre ayarlaniyo demi
Amin canmçok çok geçmiş olsuun.
Allah korumuş.
Muharrem ayındayız ya kazalar depremler vs çok oluyor bol bol sadaka vermek lazım.
Rabbim korusun her türlü beladan.
eşimi 3. ye ikna edemedim ki, 4. yü asla istemez, zaten doğumdan sonra spiral taktır ben de korunacam çift koruma olsun diyor şimdiden :)Hosbuldum cok tsk ederim,valla bence oyle dusunmeyin istiyorsaniz yapin Allah buyuktur ya yasa bakmiyor, gecen 51 yasinda bir kadin dogum yapmis duydum neden olmasin:)
Rabbim gonlunuze gore versin insallah..
evet deprem olmuş ama biz hiç hissetmedik, işyerim şişlidegünaydın kızlar
İstanbul'da depremi hisseden var mi
doğu görevi yapmadı mı eşiniz, kardeşim bir kaç sene istanbulda yaptıktan doğuya çıkmıştı tayiniAllah razı olsun canım benim:) sağolasın insan bi mutlu oluyo demi yakınında sevdiği biri oturunca. bana da daha hoş geldi bura senle konuştuktan sonra:)
benim burda işlerim aşırı yoğun oluyo kuzu. doğuya gitsek is bile olmaz. benim için aşırı yıpratıcı. evet memurum kuzu tayinim de çıkabiliyo doğuya :)
maddi manevi bizim için daha iyi olcak doğuya gitmek ama bakalım nasip. kaç senedir gidemedik. artık acele etmiyorum olmadi tayinimi isterim şehir içi:)
yıllardır evde kolilerde esyayla duruyoruz ha gittik ha gidicez diye cayimçok sinir bozucu ve stresli bişey aslında.
mesela kitap çok ama kitaplık yok. alıp kitaplari koyamıyoruz tayin çıkar da gidersek diye. lojmanlar küçükmüş. ama lojmanda mi baska bi dairede mi oturcaz belli değil. süre de belli degil su an
hayatimda tek belli olan sey 7 ekimde çocuk krese başlıyo sonradan degismezse
Amin canm
Aynen öyle
Cook saol
Erkekler biraz bencil oluyorlar canim kendi jsi burda dha cok senin az olsaydi gitmek icin herseyi yapardi .. hakknzda hayirlisi olsun canimdaha bugün sabah diyo ogluma esim ben iki üç sene daha kalırım da annen istemiyo yoruluyo burdadedim biktim senden de senin bu işlerinden de. neye karar vereceksen ver beni strese sokup durma gideriz ya diyo ama ben biliyorum ocaktan sonra başlar kırk kez fikir degistirmeye.
dün de carladim zatenbilmiyom ne kadar daha bu şekilde cesur cesur konuscak yolup ativercem kenara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?