Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen canm
Kardesmden aldık koltuğu da ondan satiyor
Ulaaa abla diyor taksidi yeni bitmişti daha diyor

Napalm dedm cana değil mal a gelsin

Diyor ki yalnz koltugmzda sağlanmış haaa öyle dandik değilmiş diyor hahaahh

malını pazarliyo yani hala bi taraftan kardeşin de pek uyanikmis ross
bi tane hediye etsin o da canım mercimeğin gelisine

Cokmu guzel?dur once ayaklarimi sokayim suya himm ilikmis sevdim
O zaman gelenekleri yerine getirelim:)
Efendim ben fransa'dan katiliyorum,37 yasindayim evli ve 4 cocuk annesiyim bu aralar ev hanimi olarak takiliyorum:)
Sizleri de tanimak isterim

Hoşgeldiin naneelimoonn

Ben biraz cücüğüm ama tanışalım

23 yaşındayım.
2 yıldır evliyim.
İlk bebiş yolda.
Normalde öğretmenim ama mesleğimi yapmıyorum.
Fotoğrafçıyım.

günaydın kızlar

İstanbul'da depremi hisseden var mi

Eşim hissetmiş anadolu yakasında ama ben hiç hissetmedim. Çok korkarım depremden iyi ki hissetmemişim, üst komşum yazmış feci sallandık iyi misin diye, çok korktuğumu biliyor ya herkes bayılırım filan diye korkmuş

Öncelikle sabahtan bu yana neden 20 sayfa biriktiğini düşünerek sözlerime başlamak isterim
İkinci olarak bugünden size ruhsal ve fiziksel halimin şarkı versiyonunu paylaşıyorum. Tamamen beni anlatan bir parça.. İyi dinlemeler
Üçüncü olarak yeni evim için hayır dualarında bulunan herkese çok teşekkür ederim ev sahibine kirayı ve depozitoyu yolladık. Kontrat yarın imzalanacak bugün seksü geyşamın görevde olmasından mütevellit yarına kaldı. Bende okuldan geldim dinlenmeye çalışıyorum ama nafile, beyhude bir çaba sadece Daha yemek yiyecek dermanı kendimde bulamadım
@Dilos06 bebeğim bizi habersiz bırakma. Yaşın çok genç, çocuğun yok. Kısacası bu adamı çekmek için en ufak bir nedenin yok. Şiddetin hiçbir türlüsü affedilmemeli. Ama tabiki karar senin.. Allah şaşırtmasın, yolunu aydınlatsın diloşum.
@tosia
reglinin gelmesine sevindim. Önce terfi sonra regl.. Baya karlısın bugünlerde
@RosSsS
yeniden geçmiş olsun sultanım. Vallahi ucuz yırttınız. Miniğe güzelce izah edin bu tip şeylerden uzak dursun. Gerçi o da korkmuştur zaten
naneelimoonn
topiğimize hoşgeldin nanecan Ne güzel sıcak bir giriş yapmışsın öyle..
Bende 26 yaşındayım. Sınıf öğretmeniyim. 4 yıllık evliyim polis eşiyim. 0 çocuk, 1 kedi sahibiyim, minik arizona kertenkelelerimin anası, anne kertenkeleyim Bende başka bir numara yok
Uzun zamandır toplu etiket yapmıyordum şöyle bir etiket çakayım ds keyfimiz yerine gelsin hadi
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
fenomen
@HayatSevinceGuzeell
E Efruzi
@Kajmery34
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
@Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
@D e f n e
Amecey
@Kubdef
@bil ge
KedidirKedii
C Cay6
Jawlensky
@Dilos06
T Tatlianne20
AnneAslan
hicmet16
Kukrim
@Monny
efuulimm
@Pembe Bal10cuk
C Calcifer
K KurkmantoluS
@baby0101
I inessa armand

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…