- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.341
Senin şu gelişlerin yok mu ceylan gibi seke seke, tüm ruhuma hatta her yerime işliyor
Nego neden banlı
Canımmm cicimmm hepimizin inşallahhh hepimiz mutlu olalımmmponcikvegece kuzum evlilik yıl dönümünüz çok hoş olmuş 
Ben fikir istediğin kısımları kaçırmışım hep. Allah mutluluğunuzu daim etsin
Yaaaa çok bekletmeden gelsin inşallahh meleğinnnnponcikvegece kuzum evlilik yıl dönümünüz çok hoş olmuş 
Ben fikir istediğin kısımları kaçırmışım hep. Allah mutluluğunuzu daim etsin
Bu arada ev almadım kiraladık. Daha büyük ve eşimin şubeye yakın bir eve geçtik. Nasipse bebek planlıyor gibiyiz
Nego gibi biri ne yapmış olabilir ki ban yiyecekÇünkü puk vardıneden olmasın
Vallahi ben onu artık 5 sene olacak beklettim. O da bekletirse ne diyebilirim kiYaaaa çok bekletmeden gelsin inşallahh meleğinnnn
Nego gibi biri ne yapmış olabilir ki ban yiyecekHadi ben ruh hastasıyım ban yiyince kimse şaşırmıyor ama nego bu.. Naptı birinin kafasına domestos mu sıktı, yeterince temiz olmayan birini mi azarladı, ne oldu
Yemek yiyip geliyorum lanet olsun 20 sayfa biriktirmeyin.
Babasına çeksin o zaman bu huyu inşallahh tezz vakitteeeVallahi ben onu artık 5 sene olacak beklettim. O da bekletirse ne diyebilirim ki
Bekletirse bana çekmiş derim atara atar gidere gider aleme karşı şekli yeter. Bekletmeden gelirse babasına çekmiş belli napsan da hemen affedici ponçik yürek
Anne kertenkellelerin en havalisiiiÖncelikle sabahtan bu yana neden 20 sayfa biriktiğini düşünerek sözlerime başlamak isterim
İkinci olarak bugünden size ruhsal ve fiziksel halimin şarkı versiyonunu paylaşıyorum. Tamamen beni anlatan bir parça.. İyi dinlemeler
Üçüncü olarak yeni evim için hayır dualarında bulunan herkese çok teşekkür ederim ev sahibine kirayı ve depozitoyu yolladık. Kontrat yarın imzalanacak bugün seksü geyşamın görevde olmasından mütevellit yarına kaldı. Bende okuldan geldim dinlenmeye çalışıyorum ama nafile, beyhude bir çaba sadece Daha yemek yiyecek dermanı kendimde bulamadım
@Dilos06 bebeğim bizi habersiz bırakma. Yaşın çok genç, çocuğun yok. Kısacası bu adamı çekmek için en ufak bir nedenin yok. Şiddetin hiçbir türlüsü affedilmemeli. Ama tabiki karar senin.. Allah şaşırtmasın, yolunu aydınlatsın diloşum.
@tosia
reglinin gelmesine sevindim. Önce terfi sonra regl.. Baya karlısın bugünlerde
@RosSsS
yeniden geçmiş olsun sultanım. Vallahi ucuz yırttınız. Miniğe güzelce izah edin bu tip şeylerden uzak dursun. Gerçi o da korkmuştur zaten
@naneelimoonn
topiğimize hoşgeldin nanecanNe güzel sıcak bir giriş yapmışsın öyle..
Bende 26 yaşındayım. Sınıf öğretmeniyim. 4 yıllık evliyim polis eşiyim. 0 çocuk, 1 kedi sahibiyim, minik arizona kertenkelelerimin anası, anne kertenkeleyimBende başka bir numara yok
Uzun zamandır toplu etiket yapmıyordum şöyle bir etiket çakayım ds keyfimiz yerine gelsin hadi
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@D e f n e
@Amecey
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
@Cay6
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@Geveze_kelebek
@BenSero
@baby0101
@tosia
Gelsin keyfımız yerinde bu ay umutluyum bebiş için degerlerim çok iyi cıktı hadi inşallh nasılsın anne arizona senın adına sevındım ev için benımde kedim var evde bakmıyorum ama kapıya geliyor yemegini yıyıp kaçıyor geri adı da tekirÖncelikle sabahtan bu yana neden 20 sayfa biriktiğini düşünerek sözlerime başlamak isterim
İkinci olarak bugünden size ruhsal ve fiziksel halimin şarkı versiyonunu paylaşıyorum. Tamamen beni anlatan bir parça.. İyi dinlemeler
Üçüncü olarak yeni evim için hayır dualarında bulunan herkese çok teşekkür ederim ev sahibine kirayı ve depozitoyu yolladık. Kontrat yarın imzalanacak bugün seksü geyşamın görevde olmasından mütevellit yarına kaldı. Bende okuldan geldim dinlenmeye çalışıyorum ama nafile, beyhude bir çaba sadece Daha yemek yiyecek dermanı kendimde bulamadım
@Dilos06 bebeğim bizi habersiz bırakma. Yaşın çok genç, çocuğun yok. Kısacası bu adamı çekmek için en ufak bir nedenin yok. Şiddetin hiçbir türlüsü affedilmemeli. Ama tabiki karar senin.. Allah şaşırtmasın, yolunu aydınlatsın diloşum.
@tosia
@RosSsS
yeniden geçmiş olsun sultanım. Vallahi ucuz yırttınız. Miniğe güzelce izah edin bu tip şeylerden uzak dursun. Gerçi o da korkmuştur zaten
@naneelimoonn
Bende 26 yaşındayım. Sınıf öğretmeniyim. 4 yıllık evliyim polis eşiyim. 0 çocuk, 1 kedi sahibiyim, minik arizona kertenkelelerimin anası, anne kertenkeleyimBende başka bir numara yok
Uzun zamandır toplu etiket yapmıyordum şöyle bir etiket çakayım ds keyfimiz yerine gelsin hadi
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@D e f n e
@Amecey
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
@Cay6
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@Geveze_kelebek
@BenSero
@baby0101
@tosia
Cicim de olmasa beni kim hatırlar bu uçsuz bucaksız diyarlardaÖncelikle sabahtan bu yana neden 20 sayfa biriktiğini düşünerek sözlerime başlamak isterim
@tosia
@RosSsS
@naneelimoonn
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@D e f n e
@Amecey
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
@Cay6
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@Geveze_kelebek
@BenSero
@baby0101
@tosia
Cicim de olmasa beni kim hatırlar bu uçsuz bucaksız diyarlarda
DemeEy gidi cici sen onun uslanmış halini gördün... bdv den ban sicili temiz değil ki
Amin şamdanımafiyet olsun canım benim:)
evin de hayırlı olsun inşallahAllah daha iyilerini de almayi nasip etsin
Amin patican,Babasına çeksin o zaman bu huyu inşallahh tezz vakitteee
Cici aney olmadı hakkatenB Brunello Cicinelli cici anne ( ıy iğrenç oldu)
Nego gelemez banlıda @malii bansız oda gelmiyor habeyin olsun.
Allah kolaylık versin bize hizuşAnne kertenkellelerin en havalisiiiben de pert oldum ya. Yorulduk eve geldik kahve gofret keyfini yaptık. Oğlan sadece işin gofret kısmında kahveyi ben içtim eved. Bugün devir işlemlerini yapacaktık kısmet oldu. Yarın yaparız belki. Çok yıprandık ya valla bürokrasi çok yorucu çok müdürden izin almıştım geri gitmiyorum kanka burdayım demek zorunda kaldım neyse artık geç olsun da güç olmasın demişler. Bu arada sabah deprem olmuş. Hissetmedik herkes üç buçuk atıyor. Allahim sen hayırlara çıkar. Afetten sefaletten koru Rabbim. Inceden inceden ben de korktum. Hocalar bir de 99 depremindeki anıları anlattılar. Tuz biber oldu.
Ne kadardır bebek deniyorsunuz kuzu? Allah razı olsun minik canlarla ilgilenen herkestenGelsin keyfımız yerinde bu ay umutluyum bebiş için degerlerim çok iyi cıktı hadi inşallh nasılsın anne arizona senın adına sevındım ev için benımde kedim var evde bakmıyorum ama kapıya geliyor yemegini yıyıp kaçıyor geri adı da tekir
Hmm öyle mi dersinCicim de olmasa beni kim hatırlar bu uçsuz bucaksız diyarlarda
Küsmedim kuzum niye küseyimDemeNegoyu da sicili bozuk düşünemedim şimdi
İnşallah uzun gitmemiştir.
Amin şamdanımNasılsın ne yapıyorsun?
Amin patican, ♥
Cici aney olmadı hakkaten
@mali neden gelmiyormuş ya, küstürdünüz mü yoksa vallahi alırım toynağımın altına
Allah kolaylık versin bize hizuşSiz geçtiniz mi tamamen eve ?
Allah depremlerin beterinden saklasın ya. Benim enkaz altından çıkan arkadaşım var.
Ne kadardır bebek deniyorsunuz kuzu? Allah razı olsun minik canlarla ilgilenen herkesten
Hmm öyle mi dersin
Nasılsın kutsiş sen başladın mı göreve?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?