Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
poncikvegece kuzum evlilik yıl dönümünüz çok hoş olmuş 
Ben fikir istediğin kısımları kaçırmışım hep. Allah mutluluğunuzu daim etsin
Bu arada ev almadım kiraladık. Daha büyük ve eşimin şubeye yakın bir eve geçtik. Nasipse bebek planlıyor gibiyiz

Yaaaa çok bekletmeden gelsin inşallahh meleğinnnn

Çünkü puk vardı neden olmasın
Nego gibi biri ne yapmış olabilir ki ban yiyecek Hadi ben ruh hastasıyım ban yiyince kimse şaşırmıyor ama nego bu.. Naptı birinin kafasına domestos mu sıktı, yeterince temiz olmayan birini mi azarladı, ne oldu

Yaaaa çok bekletmeden gelsin inşallahh meleğinnnn
Vallahi ben onu artık 5 sene olacak beklettim. O da bekletirse ne diyebilirim ki
Bekletirse bana çekmiş derim atara atar gidere gider aleme karşı şekli yeter. Bekletmeden gelirse babasına çekmiş belli napsan da hemen affedici ponçik yürek

Nego gibi biri ne yapmış olabilir ki ban yiyecek Hadi ben ruh hastasıyım ban yiyince kimse şaşırmıyor ama nego bu.. Naptı birinin kafasına domestos mu sıktı, yeterince temiz olmayan birini mi azarladı, ne oldu

Ey gidi cici sen onun uslanmış halini gördün... bdv den ban sicili temiz değil ki

Babasına çeksin o zaman bu huyu inşallahh tezz vakitteee

Şu mesajımı burayada ekliyim.

Hepisini börtdeyini alan gelsun miiii

Hanimiş nerdeymiş kim doğmuş bugün

Kim ban almışta doğum günüsü buralarda olamamış

O herkesin sevgilisi bacısı sı sı sı ...

O tertemiz evlerin sebebi bi bi bi...

O gıcığın uyuzun teki ki ki ki

Negohatun

İYİ Kİ DOĞDUN

Anne kertenkellelerin en havalisiii ben de pert oldum ya. Yorulduk eve geldik kahve gofret keyfini yaptık. Oğlan sadece işin gofret kısmında kahveyi ben içtim eved. Bugün devir işlemlerini yapacaktık kısmet oldu. Yarın yaparız belki. Çok yıprandık ya valla bürokrasi çok yorucu çok müdürden izin almıştım geri gitmiyorum kanka burdayım demek zorunda kaldım neyse artık geç olsun da güç olmasın demişler. Bu arada sabah deprem olmuş. Hissetmedik herkes üç buçuk atıyor. Allahim sen hayırlara çıkar. Afetten sefaletten koru Rabbim. Inceden inceden ben de korktum. Hocalar bir de 99 depremindeki anıları anlattılar. Tuz biber oldu.

Gelsin keyfımız yerinde bu ay umutluyum bebiş için degerlerim çok iyi cıktı hadi inşallh nasılsın anne arizona senın adına sevındım ev için benımde kedim var evde bakmıyorum ama kapıya geliyor yemegini yıyıp kaçıyor geri adı da tekir

Cicim de olmasa beni kim hatırlar bu uçsuz bucaksız diyarlarda

Ey gidi cici sen onun uslanmış halini gördün... bdv den ban sicili temiz değil ki
Deme Negoyu da sicili bozuk düşünemedim şimdi
İnşallah uzun gitmemiştir.
afiyet olsun canım benim:)
evin de hayırlı olsun inşallah Allah daha iyilerini de almayi nasip etsin
Amin şamdanım Nasılsın ne yapıyorsun?
Babasına çeksin o zaman bu huyu inşallahh tezz vakitteee
Amin patican,
B Brunello Cicinelli cici anne ( ıy iğrenç oldu )
Nego gelemez banlıda @malii bansız oda gelmiyor habeyin olsun.
Cici aney olmadı hakkaten
@mali neden gelmiyormuş ya, küstürdünüz mü yoksa vallahi alırım toynağımın altına
Allah kolaylık versin bize hizuş Siz geçtiniz mi tamamen eve ?
Allah depremlerin beterinden saklasın ya. Benim enkaz altından çıkan arkadaşım var.
Ne kadardır bebek deniyorsunuz kuzu? Allah razı olsun minik canlarla ilgilenen herkesten
Cicim de olmasa beni kim hatırlar bu uçsuz bucaksız diyarlarda
Hmm öyle mi dersin
Nasılsın kutsiş sen başladın mı göreve?

Küsmedim kuzum niye küseyim.bu aralar ruh halim fırtınalı deniz misali.toparlanim gelicem inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…