Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başladım cicikom geçen hafta

Sen nbyosun nasıl gidiyo

Son düzenleme:
Başladım cicikom geçen hafta

Sen nbyosun nasıl gidiyo
Hadi hayırlı olsun sana da kutsişim. Nasıl gitsin benim işte okul ve taşınma telaşesi..
Öğretmenler odası kaos bizim şu sıralar, gruplaşma var. Ortadoğu gibi savaş içindeyiz İki gruba da girmemeye ortada durmaya çalışıyorum ama ne kadar gruplaşma karşıtı olsam da, herkes eşit mesafede dursam da gruplardan birine bende tiltim aslında ne yalan söyleyeyim.
Welcome to öğretmenler odası
Etiket attım cevap vermedin..
Vermezler. Her yazanı, her etiket yapanı Cici sanma. Aldanırsın, üzülürsün, acımazlar..

Senin etiket çıkmasa da biz koşa koşa geliriz
Gönlümün sultanı

Saol bidenem anlattii bir daha yapmayacak ins :)
Sen bana etiketsiz de koşuyorsun ki haşmetlim Hatta koşma desem bile koşuyorsun

Yoksa olsun da kötü yolda olmasın be şamdanım
Seninkinin nerede olduğu belli bari, benimkinin belli bile değil
Şöyle bir söz duydum geçenlerde, birinden çocuk yapmaya karar vermeden önce çocuğun eşinizin tarafına çekmesini katlanabilir miyim diye kendinize sorun, Ben sorarsam vazgeçirim
Hadi baba tamam da babanne çok sert

sordum defalarca sonra da dedimki ya cekmezse denedim gördüm cekiyomus Allah cezami verdi beybi

ben de bilmiyodum kız Kilyostan gelmis ta ordaymis gelince sordum

Allah kolaylık versin bize hizuş Siz geçtiniz mi tamamen eve ?
Allah depremlerin beterinden saklasın ya. Benim enkaz altından çıkan arkadaşım var.
Yok canım ya daha tapusu geçmedi üstümüze. Ev sahibi de bir ay süre istedi. O çıkacak da girecez eve.

Yok canım ya daha tapusu geçmedi üstümüze. Ev sahibi de bir ay süre istedi. O çıkacak da girecez eve.

yani kuzu bunun da artısı siz rahatça dekorasyon mobilya vs işlerine rahat karar verirsiniz:) inşallah yarın hallolur tapu da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…