- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.361
Başladım cicikom geçen haftaDemeNegoyu da sicili bozuk düşünemedim şimdi
İnşallah uzun gitmemiştir.
Amin şamdanımNasılsın ne yapıyorsun?
Amin patican, ♥
Cici aney olmadı hakkaten
@mali neden gelmiyormuş ya, küstürdünüz mü yoksa vallahi alırım toynağımın altına
Allah kolaylık versin bize hizuşSiz geçtiniz mi tamamen eve ?
Allah depremlerin beterinden saklasın ya. Benim enkaz altından çıkan arkadaşım var.
Ne kadardır bebek deniyorsunuz kuzu? Allah razı olsun minik canlarla ilgilenen herkesten
Hmm öyle mi dersin
Nasılsın kutsiş sen başladın mı göreve?
Etiket attım cevap vermedin..Zalım arizona
Senin etiket çıkmasa da biz koşa koşa geliriz@Dilos06ByNkoaLa @tosia @Psikolojik Deliii @Blue_Perii kk birinci noteri @Negohatun @Kubdef @Dilos06 @Monny @baby0101
@PembeBal10cuk
Üst mesajda Etiketleriniz çıkmadı kuzular
Etiket attım cevap vermedin..
Geçmiş olsun kuzum unuttum ben yazmayıSenin etiket çıkmasa da biz koşa koşa geliriz
Gönlümün sultanı
Saol bidenem anlattii bir daha yapmayacak ins :)
Küsmedim kuzum niye küseyim.bu aralar ruh halim fırtınalı deniz misali.toparlanim gelicem inşallah
Amin kuzum inşallah bir girebilsek içine de huzurla oturabilsek,
Sağolasın bonusGeçmiş olsun kuzum unuttum ben yazmayı
Hadi hayırlı olsun sana da kutsişim. Nasıl gitsin benim işte okul ve taşınma telaşesi..Başladım cicikom geçen hafta
Sen nbyosun nasıl gidiyo♥
Vermezler. Her yazanı, her etiket yapanı Cici sanma. Aldanırsın, üzülürsün, acımazlar..Etiket attım cevap vermedin..
Sen bana etiketsiz de koşuyorsun ki haşmetlimSenin etiket çıkmasa da biz koşa koşa geliriz
Gönlümün sultanı
Saol bidenem anlattii bir daha yapmayacak ins :)
Sen bana etiketsiz de koşuyorsun ki haşmetlimHatta koşma desem bile koşuyorsun
Yoksa olsun da kötü yolda olmasın be şamdanımkızlar açlıktan öldüm adam yok piyasada, hala yolda
B Brunello Cicinelli oglanla uğraşıyorum beni delirtiyo ciciayni babasına çekmiş
hele gıcık huylari ayni babaannesi
bunları baba-oğul bırakıp kacasim geliyo bazem
Yoksa olsun da kötü yolda olmasın be şamdanım
Seninkinin nerede olduğu belli bari, benimkinin belli bile değil
Şöyle bir söz duydum geçenlerde, birinden çocuk yapmaya karar vermeden önce çocuğun eşinizin tarafına çekmesini katlanabilir miyim diye kendinize sorun,Ben sorarsam vazgeçirim
Hadi baba tamam da babanne çok sert
Yok canım ya daha tapusu geçmedi üstümüze. Ev sahibi de bir ay süre istedi. O çıkacak da girecez eve.Allah kolaylık versin bize hizuşSiz geçtiniz mi tamamen eve ?
Allah depremlerin beterinden saklasın ya. Benim enkaz altından çıkan arkadaşım var.
Yok canım ya daha tapusu geçmedi üstümüze. Ev sahibi de bir ay süre istedi. O çıkacak da girecez eve.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?