- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.548
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.381
Nasip artık ne yapalım. İşlem hallolsun da diğer işler Allah kerimyani kuzu bunun da artısı siz rahatça dekorasyon mobilya vs işlerine rahat karar verirsiniz:) inşallah yarın hallolur tapu da
Güle güle yerleşin oturun kuzumAmin kuzum inşallah bir girebilsek içine de huzurla oturabilsek,
Sana noldu malim ya. Niye herkese birşey oluyor. Seninde mi eşinle alakalı yoksa?
Tüüüü sanaaaaHalt etmişim tükür sıfatıma
Sağol meleğiimmmHadi hayırlı olsun sana da kutsişim. Nasıl gitsin benim işte okul ve taşınma telaşesi..
Öğretmenler odası kaos bizim şu sıralar, gruplaşma var. Ortadoğu gibi savaş içindeyizİki gruba da girmemeye ortada durmaya çalışıyorum ama ne kadar gruplaşma karşıtı olsam da, herkes eşit mesafede dursam da gruplardan birine bende tiltim aslında ne yalan söyleyeyim.
Welcome to öğretmenler odası
Vermezler. Her yazanı, her etiket yapanı Cici sanma. Aldanırsın, üzülürsün, acımazlar..
Nasip artık ne yapalım. İşlem hallolsun da diğer işler Allah kerimgerçi ufak bir sorun var dekorasyonla alakalı. Para kalmadı kredi limitleri bitti, kartları patlattık, tapu masrafını nasıl Çıkaracağız onu bilemiyorum. Eşim çok borç verdi arkadaşlarına çoğu dönmedi. Dimdizlak kaldık ortada. Sonu iyi olur inşallah.
Sağol meleğiimmm
Gönlüne göre ev bulduğuna çok sevindim
Benim olduğum yerde tek öğretmen benim o yüzden çok rahatım çok coolumgrup yok savaş yok ohhh misss
Eninde sonunda bi gruba gireceksin gibi ortada bi sene nasıl idare edlilir bilemedim
Ahhh cicimmm ahhh guzummm kimse senin gibi sevmedi beni
Bon sono cok ozlodompiki timim zipri
İstedi tabi. Garibimin boynunu büküp içimdeki insan sevgisini öldürüyorlar deyişi içimi sızlattı. Ama çok iyi arkadaşlar da edinmiş. İçini öyle rahatlattım. Kardeşin yapamayacağını yapan çok yardımcı olan arkadaşları oldu bu süreçte. Haklarını ödeyemeyiz. Dünya çok acayip işte ne yaparsın. Tabi bunlar gelip geçer. İçimi karartmıyorum. İnsanlar ne zorluklar yaşıyor. Sızlanmak şımarıklık olur.hayırlısı olsun canım ya artık yola çıktınız inşallah herşey yoluna girer
Allah yüzünüzü güldürsün inşallah. peki arkadaşlarından istedi mi verdiği borçları
İstedi tabi. Garibimin boynunu büküp içimdeki insan sevgisini öldürüyorlar deyişi içimi sızlattı. Ama çok iyi arkadaşlar da edinmiş. İçini öyle rahatlattım. Kardeşin yapamayacağını yapan çok yardımcı olan arkadaşları oldu bu süreçte. Haklarını ödeyemeyiz. Dünya çok acayip işte ne yaparsın. Tabi bunlar gelip geçer. İçimi karartmıyorum. İnsanlar ne zorluklar yaşıyor. Sızlanmak şımarıklık olur.
Bın yılın sıylır mıyım
Bir çare bulacağız inşallah. Bilmiyorum adamlar ölmüş gibi davranıyorlar. Gelir mi ne olur bilemem de zaten En lazım olduğu zaman gelmeyen parayı sonra ne yapayımöyle tabi canım hepimiz insan biriktiriyoruz hayatımız boyunca. arada bı böyle şeylerle ayırıyoruz işte iyisini kötüsünü :) belki o vermeyenler de baska bi zaman verir ummadığın anda kuzum.
çok şükür evinizi aliyosunuz inşallah yoluna girer.
ihtiyaç kredisi cekseniz toplasaniz borçları zorlanir misiniz.
bide bes varsa besi bozunbizim var ikimizin de az çok demeden actirmistik baya olmuş iki üç senede
Canımın içi şamdanım benim bu geceyide aydınlatanımhayııııırrrrr
gel sarılalim zepram
Bir çare bulacağız inşallah. Bilmiyorum adamlar ölmüş gibi davranıyorlar. Gelir mi ne olur bilemem de zaten En lazım olduğu zaman gelmeyen parayı sonra ne yapayım
Canımın içi şamdanım benim bu geceyide aydınlatanım
Şımarmak en cok sana yakışıyorwuhuuuuu beni bu kadar simartma beybi
naptın bakalım nasıl gidiyo is :)
Şımarmak en cok sana yakışıyor
Harika maşallah Allahım böyle devam ettirsin❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?