Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yani kuzu bunun da artısı siz rahatça dekorasyon mobilya vs işlerine rahat karar verirsiniz:) inşallah yarın hallolur tapu da
Nasip artık ne yapalım. İşlem hallolsun da diğer işler Allah kerim gerçi ufak bir sorun var dekorasyonla alakalı. Para kalmadı kredi limitleri bitti, kartları patlattık, tapu masrafını nasıl Çıkaracağız onu bilemiyorum. Eşim çok borç verdi arkadaşlarına çoğu dönmedi. Dimdizlak kaldık ortada. Sonu iyi olur inşallah.

Amin kuzum inşallah bir girebilsek içine de huzurla oturabilsek,
Sana noldu malim ya. Niye herkese birşey oluyor. Seninde mi eşinle alakalı yoksa?
Güle güle yerleşin oturun kuzum
Yok çiçim herifle sorunum yok.tamamen kendimle alakalı.buhranlıyım bu ara hiçbiyere sığamıyorum.türkiyeden geldikten beri böyleyim sanırım.bi iş bulup çalışim evde çok oturdum

Sağol meleğiimmm

Gönlüne göre ev bulduğuna çok sevindim

Benim olduğum yerde tek öğretmen benim o yüzden çok rahatım çok coolum grup yok savaş yok ohhh misss

Eninde sonunda bi gruba gireceksin gibi ortada bi sene nasıl idare edlilir bilemedim

Ahhh cicimmm ahhh guzummm kimse senin gibi sevmedi beni

hayırlısı olsun canım ya artık yola çıktınız inşallah herşey yoluna girer
Allah yüzünüzü güldürsün inşallah. peki arkadaşlarından istedi mi verdiği borçları

piki timim zipri

hayırlısı olsun canım ya artık yola çıktınız inşallah herşey yoluna girer
Allah yüzünüzü güldürsün inşallah. peki arkadaşlarından istedi mi verdiği borçları
İstedi tabi. Garibimin boynunu büküp içimdeki insan sevgisini öldürüyorlar deyişi içimi sızlattı. Ama çok iyi arkadaşlar da edinmiş. İçini öyle rahatlattım. Kardeşin yapamayacağını yapan çok yardımcı olan arkadaşları oldu bu süreçte. Haklarını ödeyemeyiz. Dünya çok acayip işte ne yaparsın. Tabi bunlar gelip geçer. İçimi karartmıyorum. İnsanlar ne zorluklar yaşıyor. Sızlanmak şımarıklık olur.

öyle tabi canım hepimiz insan biriktiriyoruz hayatımız boyunca. arada bı böyle şeylerle ayırıyoruz işte iyisini kötüsünü :) belki o vermeyenler de baska bi zaman verir ummadığın anda kuzum.
çok şükür evinizi aliyosunuz inşallah yoluna girer.
ihtiyaç kredisi cekseniz toplasaniz borçları zorlanir misiniz.
bide bes varsa besi bozun bizim var ikimizin de az çok demeden actirmistik baya olmuş iki üç senede

Bir çare bulacağız inşallah. Bilmiyorum adamlar ölmüş gibi davranıyorlar. Gelir mi ne olur bilemem de zaten En lazım olduğu zaman gelmeyen parayı sonra ne yapayım

Bir çare bulacağız inşallah. Bilmiyorum adamlar ölmüş gibi davranıyorlar. Gelir mi ne olur bilemem de zaten En lazım olduğu zaman gelmeyen parayı sonra ne yapayım

o konuda ben de cok yaralıyım beybi maalesef bisey diyemiyorum. ama ne diyelim işte. kimsenin ahi kimsede kalmaz.

inşallah insafa gelirler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…