Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sordum defalarca sonra da dedimki ya cekmezse denedim gördüm cekiyomus Allah cezami verdi beybi

ben de bilmiyodum kız Kilyostan gelmis ta ordaymis gelince sordum
Ne kadar cool hayatlarımız var. Adamlar bir yerde ama nerede Gelecek ama ne zaman belli değil, hatta gelir mi gelmez mi belli değil Hiçbir fikrimiz yok, free takılıyoruz resmen
Canım anam B Brunello Cicinelli hayırlı olsun ev işin. Daha güzel gunleriniz olsun inşallah.
Sağol Elhanım, yavru ceylanım benim Okul nasıl gidiyor?
Yok canım ya daha tapusu geçmedi üstümüze. Ev sahibi de bir ay süre istedi. O çıkacak da girecez eve.
Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin hizuşum. Hadi girmek de nasip olsun inşallah. Bizde taşınıcaz diye aynı şekilde kartları patlattık. Öderken de çanakları patlatıcaz. İyi mi yaptık kötü mü bilmiyorum
Hoydaaaa..
Seni Türkiye nin havası çarpmış malim
Ama şu hayattaki en zor şey evde oturmak. En ağır iş evde oturmak kadar ağır değil. Yada bana öyle geliyor bilmiyorum. Yaz tatilinin 2 ayına bile katlanamayan biriyim. Doğumdan sonra napıcam bakalım..
Çalış malim vallahi çalışmakta mutluluk var.
Anayım ben çünkü ana..
Ana gibi yar bağdat gibi diyar olmaz
Kuran kursu tarzı bir yer mi kutsişim. Tek öğretmen olmak da kötü, sıkılmıyor musun?
Vala 1,5 yıldan beri deniyorum B Brunello Cicinelli anne olmuyordu bu ayda progesteron hormon testim çok iyi cıktı. Doktor hamile kalma ihtimalin var dedi bekliyorum bu ay inşallh ümidim var nasip herşey tabiki
Hadi inşallah bebim. Bat ın kaç?
Sağol tosiam senin de reglin hayırlı olsun

Sağol tosiam senin de reglin hayırlı olsun

Gercekten hayırlı oldu allaha şükür, dün tam test almıştım ama yapmaya fırsat bulamamıştım. Gece ilaç gibi geldi, sancidan öldüm ama razıyım
Babamı da gönderdim bugün, içim biraz buruk kaldı yahu, hiç böyle olacağımı sanmazdım:)

Allah kavustursun canomm... darisi bana her belirti var ama kendi gelemedi biii reglcigim

Annem bugünlerde enerjiye ihtiyacin olacak. Beslenmene dikkat et. Cantanda hep biraz kuruyemiş bulundur , araya hurma da karıştır. Okul iyi gidiyor şükür . Söylemeye çekiniyorum ama yine de sevinirsin benim için biliyorum. Programımız değişti. Pazartesi ve cuma günleri hiç dersim yok. Salı günü de öğleden sonra yok. 26 yıl sonra böyle bir programa hala alışamadım rüya gibi. Senin öğretmenler odanın bir benzeri de bizde var okuyunca hiç şaşırmadım. Uzak durmak en güzeli. B Brunello Cicinelli yavrum iyi bak kendine kimsenin seni uzmesine izin verme.

Hadi ya ara baya ısınmış desene
Senin ponçik kalbin neye dayanabilir ki
Benim de son adet bitiminden 10 gün sonra çikolata kistimin olduğu sol kasığıma 2 gün çok fena sancı girdi bacağım uyuştu ağrıdan. Bu olayın ertesi gününden itibaren yaklaşık 20 güne yakındır da kahverengi akıntım geliyor.
Hatta bir ara baya yoğunlaştı regl sandım ama devam etmedi.
26 sı regl tarihim. İnşallah normal bir şekilde doktorluk etmeden beni gelir

Şu ana dek tüm öğretmenlerin birbiriyle uyumlu çalıştığı bir öğretmenler odası görmedim de duymadım da
Bugün ByNkoaLa a anlatıyorum herkes öğretmenler odasında naptığımızı merak eder, savaşıyoruz dedim. İçeride kan var, vahşet var, su aygırına tecavüz eden orangutan var, tenefüsler 1. Meydan muharebesi, 2. Meydan muharebesi şeklinde geçiyor dedim. Öğrenciyken çok merak ediyordum içeri iyiki girmemişim diyor
Bulaşmamaya çalışıyorum, herkesle iyi olmaya çalışıyorum. İnşallah sabredebilirim

Hadi yaa cok gecms olsn canim sogan kuru yaptinmi hic kistler icin iyi diyorlar ama tabi baya kahve leke gelms aslnda doktora bi gorunsen mi

Hadi yaa cok gecms olsn canim sogan kuru yaptinmi hic kistler icin iyi diyorlar ama tabi baya kahve leke gelms aslnda doktora bi gorunsen mi
25 eylüle randevu almıştım ama taşınma dolayısı ile ekimin 15 ine erteledim kuzum. Şuan gidecek ne zamanım, ne halim, ne maddi durumum kaldı

9 gun oldu da geriye donup takvimime baktim gecen sene 40 ve 45. Gunde gelmis 1 kere o yuzden pazartesi ye kadar gelmezse direk doktra giderim 39.gun bugun
Normalde böyle 9 gün falan gecikir mi kuzum?

Isındı canım ya, misafir odasına giremedim yolcu ettikten sonra, üzüldüm içim buruk kaldı. Kim bilir bir daha görür müyüm görmez miyim o bile belli değil, baya rahatsız çünkü. Ve çok uzak yolumuz. Kızım da acayip çabuk alıştı dedesine, kucağından inmedi çok sevdi ve uyuyup uyandıktan sonra bütün odaları gezdi dedddededde diye diye ondan sanırım çok üzüldüm, kabul edemesem de babam işte ve seviyorum demek ki.

Neden olmuş olabilir ki acaba kuzum, geçmiş olsun çok. Sen yine de bir doktora gorunseydin keşke?

26 yıllık öğretmen misiniz? Şok oldum şu an ben sizin yaşınızı çok küçük zannediyordum. 26 yıllık öğretmen diyince birden senden siz'e geçtim
Öğretmenlerim çok kıymetlidir genelde de o yüzden

Canım konuştun mu? Haber ver bize
Allahım size ve bütün isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşAllah ☺
Amiinn limonsuzum inşallah
Saol kuzum anlatmadım burda ondan duymamissindir :)
Biriyle konuşurken yazmıştım
Çok korktum çocuğa bişey olcak diye
Aklım.cikti
Canım Allah beterimden saklasin,cok çok geçmiş olsun yaa
K Kendinisevenbirii K Kendinisevenbirii yaa inşaAllah transferin en iyi şekilde tutar cnm hayırlarla 7 yılın mükafatını alırsın en güzel şekilde
Oyy gebelerin duası kabul olur derler pembisim çok saol Allah razı olsun,d dilerim o mükafatı alirim
Anca geldim bak bide bize kiziyon 20 sayfa birikmiş diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…