- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.401
Allah sağlık afiyet versin yeter ki. Para gelir gider.o konuda ben de cok yaralıyım beybimaalesef bisey diyemiyorum. ama ne diyelim işte. kimsenin ahi kimsede kalmaz.
inşallah insafa gelirler
Canımın en içi içiiiioyyy seni yerim ben
maşallah diyeyim zepram
kacla kac arasi calisiyosun:)
Ne kadar cool hayatlarımız var. Adamlar bir yerde ama neredesordum defalarcasonra da dedimki ya cekmezse denedim gördüm cekiyomus Allah cezami verdi beybi
ben de bilmiyodum kızKilyostan gelmis ta ordaymis gelince sordum
Sağol Elhanım, yavru ceylanım benim
Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin hizuşum. Hadi girmek de nasip olsun inşallah. Bizde taşınıcaz diye aynı şekilde kartları patlattık. Öderken de çanakları patlatıcaz. İyi mi yaptık kötü mü bilmiyorumYok canım ya daha tapusu geçmedi üstümüze. Ev sahibi de bir ay süre istedi. O çıkacak da girecez eve.
Hoydaaaa..Güle güle yerleşin oturun kuzum
Yok çiçim herifle sorunum yok.tamamen kendimle alakalı.buhranlıyım bu ara hiçbiyere sığamıyorum.türkiyeden geldikten beri böyleyim sanırım.bi iş bulup çalışim evde çok oturdum
Anayım ben çünkü ana..Sağol meleğiimmm
Gönlüne göre ev bulduğuna çok sevindim
Benim olduğum yerde tek öğretmen benim o yüzden çok rahatım çok coolumgrup yok savaş yok ohhh misss
Eninde sonunda bi gruba gireceksin gibi ortada bi sene nasıl idare edlilir bilemedim
Ahhh cicimmm ahhh guzummm kimse senin gibi sevmedi beni
Hadi inşallah bebim. Bat ın kaç?Vala 1,5 yıldan beri deniyorum B Brunello Cicinelli anne olmuyordu bu ayda progesteron hormon testim çok iyi cıktı. Doktor hamile kalma ihtimalin var dedi bekliyorum bu ay inşallh ümidim var nasip herşey tabiki
Sağol tosiam senin de reglin hayırlı olsunNego cum iyi ki doğdun temizlik neferim, domestos ve cif/poşet ikilisinin vazgeçilmez patronu, Bana temizliği düzeni sevdiren hatun iyi ki doğdun
B Brunello Cicinelli ev işine çok sevindim, yeni yazabiliyorum, hayırlı uğurlu olsun cicim
Sağol tosiam senin de reglin hayırlı olsun
Allah kavustursun canomm... darisi bana her belirti var ama kendi gelemedi biii reglcigim
Gercekten hayırlı oldu allaha şükür, dün tam test almıştım ama yapmaya fırsat bulamamıştım. Gece ilaç gibi geldi, sancidan öldüm ama razıyım
Babamı da gönderdim bugün, içim biraz buruk kaldı yahu, hiç böyle olacağımı sanmazdım:)
Allah kavustursun canomm... darisi bana her belirti var ama kendi gelemedi biii reglcigim
Hadi ya ara baya ısınmış desene
Gercekten hayırlı oldu allaha şükür, dün tam test almıştım ama yapmaya fırsat bulamamıştım. Gece ilaç gibi geldi, sancidan öldüm ama razıyım
Babamı da gönderdim bugün, içim biraz buruk kaldı yahu, hiç böyle olacağımı sanmazdım:)
Gecikmen kaç gün oldu Cayım, gelmedi mi hala?Allah kavustursun canomm... darisi bana her belirti var ama kendi gelemedi biii reglcigim
Şu ana dek tüm öğretmenlerin birbiriyle uyumlu çalıştığı bir öğretmenler odası görmedim de duymadım daAnnem bugünlerde enerjiye ihtiyacin olacak. Beslenmene dikkat et. Cantanda hep biraz kuruyemiş bulundur , araya hurma da karıştır. Okul iyi gidiyor şükür . Söylemeye çekiniyorum ama yine de sevinirsin benim için biliyorum. Programımız değişti. Pazartesi ve cuma günleri hiç dersim yok.Salı günü de öğleden sonra yok. 26 yıl sonra böyle bir programa hala alışamadım rüya gibi. Senin öğretmenler odanın bir benzeri de bizde var okuyunca hiç şaşırmadım. Uzak durmak en güzeli. B Brunello Cicinelli yavrum iyi bak kendine kimsenin seni uzmesine izin verme.
Tahmin edebiliyorumSağol canım. Ay gelir inşallah, neredeyse eşimi uykudan uyandırıp kutlama yapacaktım sevinçten
Hadi yaa cok gecms olsn canim sogan kuru yaptinmi hic kistler icin iyi diyorlar ama tabi baya kahve leke gelms aslnda doktora bi gorunsen miHadi ya ara baya ısınmış desene
Senin ponçik kalbin neye dayanabilir ki
Benim de son adet bitiminden 10 gün sonra çikolata kistimin olduğu sol kasığıma 2 gün çok fena sancı girdi bacağım uyuştu ağrıdan. Bu olayın ertesi gününden itibaren yaklaşık 20 güne yakındır da kahverengi akıntım geliyor.
Hatta bir ara baya yoğunlaştı regl sandım ama devam etmedi.
26 sı regl tarihim. İnşallah normal bir şekilde doktorluk etmeden beni gelir
9 gun oldu da geriye donup takvimime baktim gecen sene 40 ve 45. Gunde gelmis 1 kere o yuzden pazartesi ye kadar gelmezse direk doktra giderim 39.gun bugunGecikmen kaç gün oldu Cayım, gelmedi mi hala?
25 eylüle randevu almıştım ama taşınma dolayısı ile ekimin 15 ine erteledim kuzum. Şuan gidecek ne zamanım, ne halim, ne maddi durumum kaldıHadi yaa cok gecms olsn canim sogan kuru yaptinmi hic kistler icin iyi diyorlar ama tabi baya kahve leke gelms aslnda doktora bi gorunsen mi
Normalde böyle 9 gün falan gecikir mi kuzum?9 gun oldu da geriye donup takvimime baktim gecen sene 40 ve 45. Gunde gelmis 1 kere o yuzden pazartesi ye kadar gelmezse direk doktra giderim 39.gun bugun
Hadi ya ara baya ısınmış desene
Senin ponçik kalbin neye dayanabilir ki
Benim de son adet bitiminden 10 gün sonra çikolata kistimin olduğu sol kasığıma 2 gün çok fena sancı girdi bacağım uyuştu ağrıdan. Bu olayın ertesi gününden itibaren yaklaşık 20 güne yakındır da kahverengi akıntım geliyor.
Hatta bir ara baya yoğunlaştı regl sandım ama devam etmedi.
26 sı regl tarihim. İnşallah normal bir şekilde doktorluk etmeden beni gelir
Annem bugünlerde enerjiye ihtiyacin olacak. Beslenmene dikkat et. Cantanda hep biraz kuruyemiş bulundur , araya hurma da karıştır. Okul iyi gidiyor şükür . Söylemeye çekiniyorum ama yine de sevinirsin benim için biliyorum. Programımız değişti. Pazartesi ve cuma günleri hiç dersim yok.Salı günü de öğleden sonra yok. 26 yıl sonra böyle bir programa hala alışamadım rüya gibi. Senin öğretmenler odanın bir benzeri de bizde var okuyunca hiç şaşırmadım. Uzak durmak en güzeli. B Brunello Cicinelli yavrum iyi bak kendine kimsenin seni uzmesine izin verme.
Canım konuştun mu? Haber ver bizeilk degil cnm ama bun kadar şiddetli ve buyuk olmamıştı dıyer kavgalar da da eşim yuuzm mosmor olmustu kapıya cıkamıyordum sandı ki didem hiç bir yere gidemez ailesi yok oyle bir GİTTİm kı ondan yana done aramış beni beni dusundugu durumlara bakarıims ın seven insan acımasızca dovermi aksam konusucam ne yapmak ıstedıgını sorucam hala arkadslarim derse ben de bosanmak ıstıyorum dıyecem bitiricem dogru bosanmaya ben bu dunyaya bir daha gelmice mm daha 23 yasındayım hayatımı niye mahvetmesıne artık İZİN vereyim guzellll uzmanın da calıstm deneyimim var ben evlenmeden once evim vardı İSİM vardı kendı halim de yasıyordum herseyimı bıraktım evlendim KİMSEYE muhtaç bile degildim sevmez olsaydım keske
Amiinn limonsuzum inşallahAllahım size ve bütün isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşAllah ☺
Canım Allah beterimden saklasin,cok çok geçmiş olsun yaaSaol kuzum anlatmadım burda ondan duymamissindir :)
Biriyle konuşurken yazmıştım
Çok korktum çocuğa bişey olcak diye
Aklım.cikti
Oyy gebelerin duası kabul olur derler pembisim çok saol Allah razı olsun,d dilerim o mükafatı alirimK Kendinisevenbirii K Kendinisevenbirii yaa inşaAllah transferin en iyi şekilde tutar cnm hayırlarla 7 yılın mükafatını alırsın en güzel şekilde
Anca geldimÖncelikle sabahtan bu yana neden 20 sayfa biriktiğini düşünerek sözlerime başlamak isterim
İkinci olarak bugünden size ruhsal ve fiziksel halimin şarkı versiyonunu paylaşıyorum. Tamamen beni anlatan bir parça.. İyi dinlemeler
Üçüncü olarak yeni evim için hayır dualarında bulunan herkese çok teşekkür ederim ev sahibine kirayı ve depozitoyu yolladık. Kontrat yarın imzalanacak bugün seksü geyşamın görevde olmasından mütevellit yarına kaldı. Bende okuldan geldim dinlenmeye çalışıyorum ama nafile, beyhude bir çaba sadece Daha yemek yiyecek dermanı kendimde bulamadım
@Dilos06 bebeğim bizi habersiz bırakma. Yaşın çok genç, çocuğun yok. Kısacası bu adamı çekmek için en ufak bir nedenin yok. Şiddetin hiçbir türlüsü affedilmemeli. Ama tabiki karar senin.. Allah şaşırtmasın, yolunu aydınlatsın diloşum.
@tosia
reglinin gelmesine sevindim. Önce terfi sonra regl.. Baya karlısın bugünlerde
@RosSsS
yeniden geçmiş olsun sultanım. Vallahi ucuz yırttınız. Miniğe güzelce izah edin bu tip şeylerden uzak dursun. Gerçi o da korkmuştur zaten
@naneelimoonn
topiğimize hoşgeldin nanecanNe güzel sıcak bir giriş yapmışsın öyle..
Bende 26 yaşındayım. Sınıf öğretmeniyim. 4 yıllık evliyim polis eşiyim. 0 çocuk, 1 kedi sahibiyim, minik arizona kertenkelelerimin anası, anne kertenkeleyimBende başka bir numara yok
Uzun zamandır toplu etiket yapmıyordum şöyle bir etiket çakayım ds keyfimiz yerine gelsin hadi
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
@Amecey
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
C Cay6
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@Geveze_kelebek
@BenSero
@baby0101
I inessa armand
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?