Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende memnun oldum tatlımmm
Ayyyyy çamaşır kanayan yaram zaten yaaaaaaa hiç bitmiyorrrrrrr iyi ki eski zamanlarda yaşamamışım valla kirli kıyafetleri geri giyerdim yıksyamazdım
Senin çocuklar kaç yaşında

Günümüz aydın olsun kızlar hayirli günler hepiciğinize
Nasılsın bebişim
Cokmu guzel?dur once ayaklarimi sokayim suya himm ilikmis sevdim
O zaman gelenekleri yerine getirelim:)
Efendim ben fransa'dan katiliyorum,37 yasindayim evli ve 4 cocuk annesiyim bu aralar ev hanimi olarak takiliyorum:)
Sizleri de tanimak isterim

31 yaşındayım iki afacanım var ev hanımıyım. Bu kadar

Enerji patlaması mıı bayılırımmm. Hep enerjiden patlayalım emi
Günümüz aydın olsun kızlar hayirli günler hepiciğinize
Günaydın cnm
Yağmur kokusunu aldım, keyfim yerine geldi

Günaydın cnm
Yaa benimde canım yağmur kokusu çekti şimdi ama yağdı yağacak az kaldı,bi kahve yapiyim bari atıştırmaya başlayıncaiçime çeke çeke o kokuyu kahvemi iciyim

Enerji patlaması mıı bayılırımmm. Hep enerjiden patlayalım emi

Günaydın cnm
Aynen yaa acayip bir sey
Genelde cok sık olmasada sinirden patlama olayini yasarim
Yalniz bu enerji patlamasi da yilda bir iki basima gelir sebepsiz ammaa manyak bisey ha
Oda oda dolasiyorum otomatige bagladim
Dolaplar,kapilar,camlar allah ne verdiyse giristim aksama pili bitmis vaziyette kivranirim heraldesize gelirse bu enerji dogru kullanin,bana uymayin sakin

Bende aksıne çok halsizm daha eve elimi vurmadım bebek battaniyesi birleştirıyorum vala enerjik insanlar çok severim karşısındakine de enerji veriyor

ByNkoaLa kk birinci noteri C Calcifer
Amecey ve daha sayamadığım anne hatunlar, benim kız koltuklara duvarlara tutunarak yürüyor, artık çorap giydirmeye başladığım için ayaklarının altı kayıyor, kaydırmayan çoraplardan kullanan var mı, bana marka tavsiye eder misiniz rica etsem?
Burayı da anne topigine çevirdim ama bunun için de konu açılmaz ki

Valla ben ne giydirdim hiç hatirlamiyorm kiz heralde a101 den çoraplı taban falan almistm ama bir buçuk yaşından sonra ortopedik ayakkabiyla gezmisti evde onu hatrliyirm daha net iyi basması için

Altında kaydırmaz silikon gibi çoraplar var onlar kaydırmıyor. Bak böyle

Valla ben ne giydirdim hiç hatirlamiyorm kiz heralde a101 den çoraplı taban falan almistm ama bir buçuk yaşından sonra ortopedik ayakkabiyla gezmisti evde onu hatrliyirm daha net iyi basması için

Dur onlara da bakayım böyle rahat güzel bir ortopedik ayakkabı bulursam onlardan alırım olmazsa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…