- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.601
Bende memnun oldum tatlımmmCok memnun oldum canim
Allah bagislasin evlatlarini,hic sormaa ayni dert bende de var cocuklar,ev,yemek hele camasirrrbitmiyor kuzum ev isi hicc bitmezz!
almisim kahvemi valla cekilmisim koseme ohhh bee:)bananee yaa valla yeterr (kahve bitene kadar sonra otomatige bagliyacam
Nasılsın bebişimGünümüz aydın olsun kızlar hayirli günler hepiciğinize
Cokmu guzel?dur once ayaklarimi sokayim suya himm ilikmis sevdim
O zaman gelenekleri yerine getirelim:)
Efendim ben fransa'dan katiliyorum,37 yasindayim evli ve 4 cocuk annesiyim bu aralar ev hanimi olarak takiliyorum:)
Sizleri de tanimak isterim
İyiyim limonsuzum çay iciyorum eşimleNasılsın bebişim
Yaaa hep yapsin göndersin böylee
Kızım yaptı bunları gönderecekmiş
Enerji patlaması mıı bayılırımmm. Hep enerjiden patlayalım emiGunaydinnn kizlaarrnasilsiniz?
Ya ben aynen bu moddayimhalay cekesim var bir enerji patlamasi yasiyorum masallah diyeyim kendime bir yerlerimi cimdikliyeyim
De neden boyleyim ben bugun neyim varki acep
Amaaannnn sallaaa bosveeerrrrr hadii kizlarr hobaaa
Günaydın cnmGünümüz aydın olsun kızlar hayirli günler hepiciğinize
Yaa benimde canım yağmur kokusu çekti şimdiGünaydın cnm
Yağmur kokusunu aldım, keyfim yerine geldi
Aynen yaa acayip bir seyEnerji patlaması mıı bayılırımmm. Hep enerjiden patlayalım emi
Günaydın cnm
Yağmur kokusunu aldım, keyfim yerine geldi
Onun parmaklarını yerm
Hosbuldum kuzum:
Cok memnun oldum,hayirli ugurlu olsun bebisin de saglikla kucagina alirsin insallah
Bende aksıne çok halsizm daha eve elimi vurmadımGunaydinnn kizlaarrnasilsiniz?
Ya ben aynen bu moddayimhalay cekesim var bir enerji patlamasi yasiyorum masallah diyeyim kendime bir yerlerimi cimdikliyeyim
De neden boyleyim ben bugun neyim varki acep
Amaaannnn sallaaa bosveeerrrrr hadii kizlarr hobaaa
Valla ben ne giydirdim hiç hatirlamiyorm kiz heralde a101 den çoraplı taban falan almistm ama bir buçuk yaşından sonra ortopedik ayakkabiyla gezmisti evde onu hatrliyirm daha net iyi basması içinByNkoaLa kk birinci noteri C Calcifer
Amecey ve daha sayamadığım anne hatunlar, benim kız koltuklara duvarlara tutunarak yürüyor, artık çorap giydirmeye başladığım için ayaklarının altı kayıyor, kaydırmayan çoraplardan kullanan var mı, bana marka tavsiye eder misiniz rica etsem?
Burayı da anne topigine çevirdim ama bunun için de konu açılmaz ki
ByNkoaLa kk birinci noteri C Calcifer
Amecey ve daha sayamadığım anne hatunlar, benim kız koltuklara duvarlara tutunarak yürüyor, artık çorap giydirmeye başladığım için ayaklarının altı kayıyor, kaydırmayan çoraplardan kullanan var mı, bana marka tavsiye eder misiniz rica etsem?
Burayı da anne topigine çevirdim ama bunun için de konu açılmaz ki
Valla ben ne giydirdim hiç hatirlamiyorm kiz heralde a101 den çoraplı taban falan almistm ama bir buçuk yaşından sonra ortopedik ayakkabiyla gezmisti evde onu hatrliyirm daha net iyi basması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?