- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.621
Ayakkabı daha güzel koruyor ayakları usumuyordu hiç gerçekten yürümesi da daha düzgün olduDur onlara da bakayım böyle rahat güzel bir ortopedik ayakkabı bulursam onlardan alırım olmazsa
Eki Görüntüle 2539400
Altında kaydırmaz silikon gibi çoraplar var onlar kaydırmıyor. Bak böyle
Ayakkabı daha güzel koruyor ayakları usumuyordu hiç gerçekten yürümesi da daha düzgün oldu
Bize de ortopedi doktoru önermişti canm
Benm tembel oğlan 18 aylıkken yürüdüğü içinBizimki maşallah çok güzel basıyor, parmak ucunda filan değil yani. Yürütec filan kullanmadım ondan olduğunu düşünüyorum maşallah güzel basıyor
Ayakkabiyla rahat ederse ayakkabı giydirmek isterim ben de, böyle yumuşak deri gibi bakayım en iyisi
Her yerde var. Pazarda bile var.Bunlar hangi markada var acaba? Aynen bunlar gibi istiyorum, yerler soğudu artık ayakları kayıyor diye çorapları çıkartmak istiyor :)
Benm tembel oğlan 18 aylıkken yürüdüğü için
Mecbur kalmıştık
Her yerde var. Pazarda bile var. Tabanlı çoraplar benim oğlumun ayağını hem çok terletti. Tabanlarl soyuldu hem de kayıyor.
Onun o totosuna şap şap vuracaksın bez varken hissetmez deKız bizimkinin de daha tam yürüyeceği yok bakma, poposunu sağlama alıyor hemen
Kalk yürüyelim diyorum bütün gün ellerinden tutup yürütmeye çalışıyorum, alışsın diye hemen koyuyor popoyu yere, sonra gidip koltuğa tutunup kendisi yürüyor
Ama artık tamamen ayaklarını basarak durmaya başladı yani, dolapları filan açıyor inceliyor uzun uzun
Ben onu yerim Yaaa cimcimeKız bizimkinin de daha tam yürüyeceği yok bakma, poposunu sağlama alıyor hemen
Kalk yürüyelim diyorum bütün gün ellerinden tutup yürütmeye çalışıyorum, alışsın diye hemen koyuyor popoyu yere, sonra gidip koltuğa tutunup kendisi yürüyor
Ama artık tamamen ayaklarını basarak durmaya başladı yani, dolapları filan açıyor inceliyor uzun uzun
Onun o totosuna şap şap vuracaksın bez varken hissetmez dedolapları açıp uzun uzun incelemesi bana kaynanamı hatırlattı canım kaynanam benim oyyy canım
Aa bak bende yürütece koyamadım 10 aylık yürüdü. Onun etkisi miydi acaba?Ben onu yerim Yaaa cimcime
Valla ben kalk derdm ona bilekalkmazdi yapisikti poposu yereotursa dolaptan legenleri çıkarsa oynasa başka derdi yoktu
Yürüteç de hiç binmedi
Küçük ise 9 aylıkken bıcır bıcır yürüyordu tin tin
Bak smdi soyle geçmişe gittim de ne kdr çabuk geçmiş zaman ya
Ben onu yerim Yaaa cimcime
Valla ben kalk derdm ona bilekalkmazdi yapisikti poposu yereotursa dolaptan legenleri çıkarsa oynasa başka derdi yoktu
Yürüteç de hiç binmedi
Küçük ise 9 aylıkken bıcır bıcır yürüyordu tin tin
Bak smdi soyle geçmişe gittim de ne kdr çabuk geçmiş zaman ya
Aslında sıcacık tutuyor kışın. Ayağı soğuk almıyor ama kayıyor ve fazla terletiyorEki Görüntüle 2539403
Bende ilk bunun gbi bişey almistmAslında sıcacık tutuyor kışın. Ayağı soğuk almıyor ama kayıyor ve fazla terletiyorEki Görüntüle 2539403
Hahahaha aynen ben de meraklı melahat diyorum valla, bildiğin kaynana gibi ne kadar dağınıklık varsa oturup döküyor ortaya ay çok güldürdün beni
Olabilir benm ikinci fazla hareketliydi bir de abisinin pat pat yürüdüğünü görünce ondan hız aldı heraldeAa bak bende yürütece koyamadım 10 aylık yürüdü. Onun etkisi miydi acaba?
Sen bir de üç dört yaşına gelsin o zaman gör bilmiş bilmiş laflarıYaaa çok tatlılar evet canım ne zaman doğdu da yürüyecek hale geldi şaşırıyorum vallahi :)
Aynen bunlardan gördüm ama çok kalın geldi alt tarafı. O diger yolladiklarindan alayim o zaman
Olabilir benm ikinci fazla hareketliydi bir de abisinin pat pat yürüdüğünü görünce ondan hız aldı heralde
Baz çocuk erken bazısı geç yiruyor
Sen bir de üç dört yaşına gelsin o zaman gör bilmiş bilmiş lafları
Smdi gelmiş anne sen çok hastasın yat dinlen ben sana biseyler getiririm diyor büyük oğlan daha 6 yaşına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?