Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayakkabı daha güzel koruyor ayakları usumuyordu hiç gerçekten yürümesi da daha düzgün oldu

Bize de ortopedi doktoru önermişti canm

Bizimki maşallah çok güzel basıyor, parmak ucunda filan değil yani. Yürütec filan kullanmadım ondan olduğunu düşünüyorum maşallah güzel basıyor
Ayakkabiyla rahat ederse ayakkabı giydirmek isterim ben de, böyle yumuşak deri gibi bakayım en iyisi

Benm tembel oğlan 18 aylıkken yürüdüğü için

Mecbur kalmıştık

Bunlar hangi markada var acaba? Aynen bunlar gibi istiyorum, yerler soğudu artık ayakları kayıyor diye çorapları çıkartmak istiyor :)
Her yerde var. Pazarda bile var.
Tabanlı çoraplar benim oğlumun ayağını hem çok terletti. Tabanlarl soyuldu hem de kayıyor.

Benm tembel oğlan 18 aylıkken yürüdüğü için

Mecbur kalmıştık

Kız bizimkinin de daha tam yürüyeceği yok bakma, poposunu sağlama alıyor hemen
Kalk yürüyelim diyorum bütün gün ellerinden tutup yürütmeye çalışıyorum, alışsın diye hemen koyuyor popoyu yere, sonra gidip koltuğa tutunup kendisi yürüyor
Ama artık tamamen ayaklarını basarak durmaya başladı yani, dolapları filan açıyor inceliyor uzun uzun

Her yerde var. Pazarda bile var. Tabanlı çoraplar benim oğlumun ayağını hem çok terletti. Tabanlarl soyuldu hem de kayıyor.

O lc waikiki de filan görmüştüm, hem kalın hem de tamamen kaydırmaz taban onları diyorsun değil mi? Evet bana da cok kalın geldi onlar o yüzden almadım

Onun o totosuna şap şap vuracaksın bez varken hissetmez de dolapları açıp uzun uzun incelemesi bana kaynanamı hatırlattı canım kaynanam benim oyyy canım

Ben onu yerim Yaaa cimcime

Valla ben kalk derdm ona bilekalkmazdi yapisikti poposu yere otursa dolaptan legenleri çıkarsa oynasa başka derdi yoktu
Yürüteç de hiç binmedi

Küçük ise 9 aylıkken bıcır bıcır yürüyordu tin tin

Bak smdi soyle geçmişe gittim de ne kdr çabuk geçmiş zaman ya

O lc waikiki de filan görmüştüm, hem kalın hem de tamamen kaydırmaz taban onları diyorsun değil mi? Evet bana da cok kalın geldi onlar o yüzden almadım
Aslında sıcacık tutuyor kışın. Ayağı soğuk almıyor ama kayıyor ve fazla terletiyor

Onun o totosuna şap şap vuracaksın bez varken hissetmez de dolapları açıp uzun uzun incelemesi bana kaynanamı hatırlattı canım kaynanam benim oyyy canım

Hahahaha aynen ben de meraklı melahat diyorum valla, bildiğin kaynana gibi ne kadar dağınıklık varsa oturup döküyor ortaya ay çok güldürdün beni

Aa bak bende yürütece koyamadım 10 aylık yürüdü. Onun etkisi miydi acaba?

Yaaa çok tatlılar evet canım ne zaman doğdu da yürüyecek hale geldi şaşırıyorum vallahi :)

Aslında sıcacık tutuyor kışın. Ayağı soğuk almıyor ama kayıyor ve fazla terletiyorEki Görüntüle 2539403

Aynen bunlardan gördüm ama çok kalın geldi alt tarafı. O diger yolladiklarindan alayim o zaman

Yaaa çok tatlılar evet canım ne zaman doğdu da yürüyecek hale geldi şaşırıyorum vallahi :)

Aynen bunlardan gördüm ama çok kalın geldi alt tarafı. O diger yolladiklarindan alayim o zaman
Sen bir de üç dört yaşına gelsin o zaman gör bilmiş bilmiş lafları

Smdi gelmiş anne sen çok hastasın yat dinlen ben sana biseyler getiririm diyor büyük oğlan daha 6 yaşına

Olabilir benm ikinci fazla hareketliydi bir de abisinin pat pat yürüdüğünü görünce ondan hız aldı heralde

Baz çocuk erken bazısı geç yiruyor

Benim kızım baya erken yürümeye hareketlendi ama bir türlü başlayamadı tam olarak, dişlerini de çok geç çıkarttı 13 aylık daha 2 tane dişi var, 2 tanesi de yolda bugün yarın çıkar :)
3 gün arayla 2 diş çıkartıyor
Ama şimdiden baya konuşuyor anne, baba, dede, nene, gel, git, ver filan diyor.
Bebekten bebeğe çok farkediyor demek ki

Sen bir de üç dört yaşına gelsin o zaman gör bilmiş bilmiş lafları

Smdi gelmiş anne sen çok hastasın yat dinlen ben sana biseyler getiririm diyor büyük oğlan daha 6 yaşına

Ayy yerim onu ben ısırırım
Benim kızım daha yeni yeni gelip boynuma sarılmaya filan başladı, içim eriyor o hareketlerini gördükçe gelip öpüyor sarılıyor yanağını yanağıma yaslayıp televizyon izliyor. Bu zamana kadar hiç bir dakika bile kucağımda oturmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…