- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.641
I inessa armand Kurban olurum onun kayan ayaklarına
Kilotlu çorap giydir uğraşsn çıkarmayaBugün bir iki kere kayacak gibi oldu adım atarken, baktım gitmiş koridorda oturmuş çorabı çıkartmaya çalışıyor
Sinsirella bir de engel olurum çıkarmasına diye yanımda yapmıyor :)
Kilotlu çorap giydir uğraşsn çıkarmaya
Bizimki o kdr da konuşmuyorduBenim kızım baya erken yürümeye hareketlendi ama bir türlü başlayamadı tam olarak, dişlerini de çok geç çıkarttı 13 aylık daha 2 tane dişi var, 2 tanesi de yolda bugün yarın çıkar :)
3 gün arayla 2 diş çıkartıyor
Ama şimdiden baya konuşuyor anne, baba, dede, nene, gel, git, ver filan diyor.
Bebekten bebeğe çok farkediyor demek ki
İşte büyüdükçe dillendikce gör bı de şok olacaksinAyy yerim onu ben ısırırım
Benim kızım daha yeni yeni gelip boynuma sarılmaya filan başladı, içim eriyor o hareketlerini gördükçe gelip öpüyor sarılıyor yanağını yanağıma yaslayıp televizyon izliyor. Bu zamana kadar hiç bir dakika bile kucağımda oturmadı
İşte büyüdükçe dillendikce gör bı de şok olacaksin
Eşimden almadigim iktidarları oğullarından aliyorm
Yengeç burcu erkeği çok evine bağlı yaa Cidden ama aşırı duygusal alıngan birşey oluyorYengeç burcu bir oğlum olsun istemiştim hep ama kızım bana aşırı düşkün ve çok yoruldum, inşallah zamanla azalır bu aşırı bağlılıkçok seviyorum ve çok tatlı geliyor ama işe nasıl gideceğim diye düşünüyorum kara kara
Yengeç burcu erkeği çok evine bağlı yaa Cidden ama aşırı duygusal alıngan birşey oluyor
Benmkilr de bana çok düşkün bir de erkek çocuğu genelde anneye çok bağlı oluyor sanirm
Kız babaya derler kızım.olursa gorcem
Canım benim kızım doğumgününden 1 gün sonra yürümeye başladı 1 Eylül doğumluBenim kızım baya erken yürümeye hareketlendi ama bir türlü başlayamadı tam olarak, dişlerini de çok geç çıkarttı 13 aylık daha 2 tane dişi var, 2 tanesi de yolda bugün yarın çıkar :)
3 gün arayla 2 diş çıkartıyor
Ama şimdiden baya konuşuyor anne, baba, dede, nene, gel, git, ver filan diyor.
Bebekten bebeğe çok farkediyor demek ki
Koz var ya benim kızım da hiç çorap giymek isteniyor dün uzun kollu giydirdim ayyyy nasıl bağırıyor kollarını cimdikliyorOnu giydirsem herhalde sinirden duvarları yumruklar
Ben mecbur kalmadıkça külotlu çorap giydirmiyorum, kışın elbise giyecekse filan giydiririm ancak
Ben hiç sevmem, rahatsız ediyor onu da rahatsız eder diye giydirmiyorum
Canım 2 kızım var gerçekten babacılarYengeç burcu erkeği çok evine bağlı yaa Cidden ama aşırı duygusal alıngan birşey oluyor
Benmkilr de bana çok düşkün bir de erkek çocuğu genelde anneye çok bağlı oluyor sanirm
Kız babaya derler kızım.olursa gorcem
Canım benim kızım doğumgününden 1 gün sonra yürümeye başladı 1 Eylül doğumlu
Ve şuanda 12 tane dişi var azı dişleri de yoldaaaaaa
Her bebek çok farklı gerçekten
Koz var ya benim kızım da hiç çorap giymek isteniyor dün uzun kollu giydirdim ayyyy nasıl bağırıyor kollarını cimdikliyor
Gece ayrı dert zaten sürekli tekmeleyerek üstünü açıyor
Canım 2 kızım var gerçekten babacılar❤❤
Dün küçük kızım uykudan baba baba diye ağlayarak uyandı
Günaydın canımGünaydın Kızlar
Canım aslında evde ikimiz varken benim yanımdan kesinlikle ayrılmıyor ama babamız öperken biraz fazla canını yakıyor ısırıyorMaşallah canım kızına, ilk doğduklarindan beri öyleler mi babalarına peki? Benimki babasından ayrılırken filan ağlıyor ama ikimizde evdeysek mutlaka benim yanımda, bazen ağlıyor babasından bana gelmek için :)
Canım aslında evde ikimiz varken benim yanımdan kesinlikle ayrılmıyor ama babamız öperken biraz fazla canını yakıyor ısırıyor
Küçük bundan sıkılıyor 2 dk sonra unutuyor geri gidiyor babanın kucağına yine ısırılıyor geri kaçıyor
Amin canm insAyy inşallah kız olur, tabi sağlıklı olsun öncelikle :)
Besle büyüt danayı tanimasn anayıCanım benim kızım doğumgününden 1 gün sonra yürümeye başladı 1 Eylül doğumlu
Ve şuanda 12 tane dişi var azı dişleri de yoldaaaaaa
Her bebek çok farklı gerçekten
Koz var ya benim kızım da hiç çorap giymek isteniyor dün uzun kollu giydirdim ayyyy nasıl bağırıyor kollarını cimdikliyor
Gece ayrı dert zaten sürekli tekmeleyerek üstünü açıyor
Canım 2 kızım var gerçekten babacılar❤❤
Dün küçük kızım uykudan baba baba diye ağlayarak uyandı
Amin canm ins
Eşim az önce diyor hiç kız ismi düşünmedim smdiye kdr hiç bilgim yok diyor
Bnde dedm Şebnem ferah koycam
Aynen aynen şebnem güzel diyorBi de hem şebnem hem ferah
Teoman koyamadm bari sebosunu ferahini koyayımBi de hem şebnem hem ferah
Teoman koyamadm bari sebosunu ferahini koyayımhahahahahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?