- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.661
Smdiden benmde kulağıma hoş geliyor eşimde ilk defa beğendiFerah ismini ben de düşünmüştüm güzel geliyor bana ama kimse beğenmemişti :) kız ismi bulmak çok zor gerçekten, biz bir de Türkçe isim olsun diye direttik, ben böyle kahraman Türk kadınlarından filan isim vermek istedim, en kahramanı tomris hatun olunca onu da koyamadık
Smdiden benmde kulağıma hoş geliyor eşimde ilk defa beğendihahahaha
Gerçekten erkek ismi kıza göre daha çok gbi sanki aklına hemen geliyor
Ayy sen o kdr araştır bul ama koyama çok gıcık bir durum
Olabilir kızzzzBizimkinin babası da çaktırmadan cimcikliyor mu napiyorsa bana gelsin diye, cocuk bana nasıl geleceğini şaşırıyor
Hiç sorma yaaaa dışarıya çıkıyoruz başlıyor baba babaaaaaBesle büyüt danayı tanimasn anayı
Bak sen şu cimcimelere
Benim kuzenim kızına Tomris kattıFerah ismini ben de düşünmüştüm güzel geliyor bana ama kimse beğenmemişti :) kız ismi bulmak çok zor gerçekten, biz bir de Türkçe isim olsun diye direttik, ben böyle kahraman Türk kadınlarından filan isim vermek istedim, en kahramanı tomris hatun olunca onu da koyamadık
Büyük kızımı babası kattım küçüğü de ben kattım kendi adımı kattımBenim erkek ismi hazırdı, rahmetli dayımın ismini verecektim. Sanki erkek olacağı garantiymiş gibi hiç kız ismi de düşünmedikzar zor bulduk
Erkek ismi bnmde hazırdı ilkiBenim erkek ismi hazırdı, rahmetli dayımın ismini verecektim. Sanki erkek olacağı garantiymiş gibi hiç kız ismi de düşünmedikzar zor bulduk
Kız evlat isteOlabilir kızzzz
Hiç sorma yaaaa dışarıya çıkıyoruz başlıyor baba babaaaaa
Benim kuzenim kızına Tomris kattı
Büyük kızımı babası kattım küçüğü de ben kattım kendi adımı kattım
Aslinda bende herdaim boyle degilim tabiki:)Bende aksıne çok halsizm daha eve elimi vurmadımbebek battaniyesi birleştirıyorum vala enerjik insanlar çok severim karşısındakine de enerji veriyor
Kuzum bunlar da ayaklarından çıkıyor ama. Ben hiç memnun kalmadımEki Görüntüle 2539400
Altında kaydırmaz silikon gibi çoraplar var onlar kaydırmıyor. Bak böyle
Hangi çorap ayaklarında duruyor kiK
Kuzum bunlar da ayaklarından çıkıyor ama. Ben hiç memnun kalmadım
Onu giydirsem herhalde sinirden duvarları yumruklar
Ben mecbur kalmadıkça külotlu çorap giydirmiyorum, kışın elbise giyecekse filan giydiririm ancak
Ben hiç sevmem, rahatsız ediyor onu da rahatsız eder diye giydirmiyorum
Ben iyiyimm canımmmm sen nasılsınnnnkizlaaaaaarrrrrrrr
çok yorgunumnapiyosunuz nasılsınız
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
ByNkoaLa kalp atışını duymana çok çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin seboyu
Ben iyiyimm canımmmm sen nasılsınnnn
Rosumm geçmişş olsuunnOlabilir canm bilmiyorm ki
Hemde neee nasıl bagiriyorm eşime o da böcek gordm sanmış panikten oyle bakakaldim ateşe hiç bişey yapamadım
Küçük olan yapmış
Aynen bı vermek lazm bi aylarda çok oluyormuş böyle şeyler kaza bela falan
İyii valla yıldönümü sonrası evde huzur variyiyim bebisim :) yorgunum hastayim ama hala sorumluluktan muaf olamadimyemek yapıyorum
sen napiyosun yıldönümü sonrası
senin poncikler nasillarabone oldum resmen seninkilere
Ahahahahahhakizlaaaaaarrrrrrrr
çok yorgunumnapiyosunuz nasılsınız
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
ByNkoaLa kalp atışını duymana çok çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin seboyu
Saol güzel yüreklim (;Rosumm geçmişş olsuunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?