Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
akşamları coşuyor burası, gündüz tık yok,
akşam eve gidince int. girmeye vakit kalmıyor , koştur koştur eve git, zaten gitmem 1 saati buluyor hatta geçiyor,
yemek bulaşık, ev işleri,geç yatmamaya çalışıyorum, yoksa uykumu alamıyorum, sabah çocukların kahvaltısı beslenmesi işe yetişme koşturmacası sabah 6 çeyrekte kalkıyorum mecburen

Smdiden benmde kulağıma hoş geliyor eşimde ilk defa beğendi hahahaha

Gerçekten erkek ismi kıza göre daha çok gbi sanki aklına hemen geliyor

Ayy sen o kdr araştır bul ama koyama çok gıcık bir durum

Smdiden benmde kulağıma hoş geliyor eşimde ilk defa beğendi hahahaha

Gerçekten erkek ismi kıza göre daha çok gbi sanki aklına hemen geliyor

Ayy sen o kdr araştır bul ama koyama çok gıcık bir durum

Benim erkek ismi hazırdı, rahmetli dayımın ismini verecektim. Sanki erkek olacağı garantiymiş gibi hiç kız ismi de düşünmedik zar zor bulduk

Bizimkinin babası da çaktırmadan cimcikliyor mu napiyorsa bana gelsin diye, cocuk bana nasıl geleceğini şaşırıyor
Olabilir kızzzz
Besle büyüt danayı tanimasn anayı
Bak sen şu cimcimelere
Hiç sorma yaaaa dışarıya çıkıyoruz başlıyor baba babaaaaa
Benim kuzenim kızına Tomris kattı
Benim erkek ismi hazırdı, rahmetli dayımın ismini verecektim. Sanki erkek olacağı garantiymiş gibi hiç kız ismi de düşünmedik zar zor bulduk
Büyük kızımı babası kattım küçüğü de ben kattım kendi adımı kattım

Erkek ismi bnmde hazırdı ilki
İkinciyi yavuz istemiştim o da rüyamda başka bir isim koymami bir ışık efektiyle duydum
Bakalım bu ne olacak

İsim en zor şey yaa çocuğun bütün hayatını etkileyecek

Mesela benm ismim babannemde Dedemin isminin karışımı Allah'tan düzgün bişey çıkmış
Başka şeylerde cikabilirdi ortaya

Kız evlat iste

Bnm yigenm var o da kardeşimi görünce başlıyor babammmm babaaam demeye sinir oluyor eşi
Bir kere bana anneeemmm demiyor diye

Bende aksıne çok halsizm daha eve elimi vurmadım bebek battaniyesi birleştirıyorum vala enerjik insanlar çok severim karşısındakine de enerji veriyor
Aslinda bende herdaim boyle degilim tabiki:)
Senede bir iki ugrar bana sagolsun enerjik
Mevsim gecislerinde cok normaldir halsizlik inan dune kadar bende oyleydim, bir bikkinlik tukenmislik var herkeste duzene girer insallah..
Bu arada ellerine saglik be guzel el isleri yapiyorsun bari:)
Ben hic sevmem mesela,genc kizlik donemlerimde annem bana ceyizde islemiyorsun ancaa yat adananin karpuzu derdi banakim seni ne yapacak bilmiyomki derdi anacim
Vee ben 2.kocayi aldim buyur burdan yak

kizlaaaaaarrrrrrrr

çok yorgunum napiyosunuz nasılsınız
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

ByNkoaLa kalp atışını duymana çok çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin seboyu
Ben iyiyimm canımmmm sen nasılsınnnn

Ben iyiyimm canımmmm sen nasılsınnnn

iyiyim bebisim :) yorgunum hastayim ama hala sorumluluktan muaf olamadim yemek yapıyorum

sen napiyosun yıldönümü sonrası
senin poncikler nasillar abone oldum resmen seninkilere

Rosumm geçmişş olsuunn

iyiyim bebisim :) yorgunum hastayim ama hala sorumluluktan muaf olamadim yemek yapıyorum

sen napiyosun yıldönümü sonrası
senin poncikler nasillar abone oldum resmen seninkilere
İyii valla yıldönümü sonrası evde huzur var
benim ponçikler iyi teyzesiiii sabah 2 si de yatakta uyuyorduu hiç kalkıp yolcu bile etmediler az sonra göreceğim yavrularımııı

kizlaaaaaarrrrrrrr

çok yorgunum napiyosunuz nasılsınız
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

ByNkoaLa kalp atışını duymana çok çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin seboyu
Ahahahahahha
Hoşgeldin pitircigim nasılsın
Ben biraz daha iyiyim yulaf yedim az bulantm geçti gbi sanki

Valla bnde sevndm sanirm ferah da olabilir lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…