Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahahahahha
Hoşgeldin pitircigim nasılsın
Ben biraz daha iyiyim yulaf yedim az bulantm geçti gbi sanki

Valla bnde sevndm sanirm ferah da olabilir lütfen

yulafla geçmesi de çok ilginç ross ama gecsin de nasil gecerse geçsin

kız çocuğuna isim bulmak kadar zor olan az şey var ben hala düşünüyorum bi kaç isim var aklımda da tanı bı kız çocuğu tutturmak acayip zor

Tok tutuyor yulaf hemde lif kaynağı çocuk için tam bir besin eşim meyvelerle süsleyip tatlandırıp servis etti

Bakseeen nerlerde biliyosun öyle dedim

Kız cocuguni bu sefer tutturduysam.ismi 4 ay da düşünür bulurum heralde

İns

ben ballı kakaolu meyveli yiyorum tatsiz ve kakaosuz yiyemedim bı türlü

vay be akros neler biliyomus öyle
sana iyi baksin da sen güzel güzel ye. belki yakında yeni gelin sunumlarindan falan da yapar gaza gelip
alışveriş arabasına cikolata falan koyar

o kadar kadiniz yav rosss öneride bulunsak bile milyon tane isim çıkar
benim arkadasim mesela zülal koyacaktı çevresinde tanıdığı Zülal isimli kişiler varmis kaderleri kişilikleri benzer isim etkiliyo diye vazgecmisti:)
isim önemli

Canim sen kac yasnda anne oldun

İyiyim bebişim napim çay iciyomcanim tatlı istiyor,yarin ne gibi bisey yapsam diye düşünüyorum bi yandan dafikriniz var mı efenim sen napiyosun

Böyle sütlü gibi biseyler mi yapcan
Ay nasıl canım çekti şimdi oyh.

İyiyim bebişim napim çay iciyomcanim tatlı istiyor,yarin ne gibi bisey yapsam diye düşünüyorum bi yandan dafikriniz var mı efenim sen napiyosun

samdan napar tabiki oğlanı sallıyorum
limon soslu kek yapma hayali kuruyorum içine de tarifte yok ama mavi haşhaş katiyim diyorum sen de yap istersen:)
bugün bizde brokoli salatası ve hamsi kuşu vardi beybi:)
dün güveç çorba vardı:)
yarına da zeytinyağlı bamya çorba ve tavuk yaparım büyük ihtimalle
sen nasıl bisey hayal ediyosun ben ona göre yemek tavsiyesinde bulunuyum:)

Bunlar hangi markada var acaba? Aynen bunlar gibi istiyorum, yerler soğudu artık ayakları kayıyor diye çorapları çıkartmak istiyor :)
Canim ortopedik olayinin belli bi yasa kadar bi espirisi yok diye okumustum cock ayakkabilarinin ortopedik olmasi zorunda degil diye kizima ilk ayakkabi alacagm zaman ama arastir gene de . Bende ayakkabi ayagnda agirlik yapabilir ev icin alti kaydirmaz coraplar yada carik coraplar pandufla bence daha iyi ama tabi bence

Böyle sütlü gibi biseyler mi yapcan
Ay nasıl canım çekti şimdi oyh.
İşte bilemedim ki cocostar pasta yada chesecake düşündüm erindim sanki onlar biraz uğraştırıcı,daha basite kaçan şeyler olabilir fikir Rica ediyorum

Kız tatlı diyor sen hamsi kuşu, bütün canımın istemesi gitti sayende teşekkür ederim kuzu

Ortopedik nasıl oluyor tam bilmiyorum ama mutlaka yumuşak olmalı demişti doktorumuz, yani altı üstü tamamen elinle bükülebilir olsun demişti ben de öyle birsey istiyorum canım

İşte bilemedim ki cocostar pasta yada chesecake düşündüm erindim sanki onlar biraz uğraştırıcı,daha basite kaçan şeyler olabilir fikir Rica ediyorum

Benim canım böyle kadayıfli muhallebi gibi biseyler istedi sen öyle diyince, ya da profiterol olabilir
Hahahah sen de basit demişsin ben profiterol diyorum :)))

Canımin içi,gözümün nuru her isteğe bir cevap bulabilen güzel hatun eksik olma sayende yemek olarak ta fikir edinmiş bulundum şuan süper oldu da önceliğim tatlı bebişim

yemek gibi algıladim yarin deyince

bak ilk başa yazmışım ama limon soslu kek diye

Kek o kekkkkk tatlı mı
Ben regl oldum ya tatlı tatlı diye ölücem şimdi :))
Dur bakalım şu an eşimin sevgisini ölçüyorum, canım tatlı gibi birseyler cok istedi filan dedim bakalım gidip alıp gelecek mi, eskiden alırdı

Canımin içi,gözümün nuru her isteğe bir cevap bulabilen güzel hatun eksik olma sayende yemek olarak ta fikir edinmiş bulundum şuan süper oldu da önceliğim tatlı bebişim

o zaman bebeğim limon soslu kek yap

benim kafa da uçmuş gitmiş masallah

irmik helvası ve dondurma da olabilir kolay olur

ağlayan pasta olabilir

kedi diliyle yapılmış basit tiramisu olabilir:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…