- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.681
İyii valla yıldönümü sonrası evde huzur var
benim ponçikler iyi teyzesiiiisabah 2 si de yatakta uyuyorduu hiç kalkıp yolcu bile etmediler az sonra göreceğim yavrularımııı
[/QUOT
özel günler önemlidestekliyorum
Kış gelmiş neyime
Allah'ım hem asil hem sapsik
yerim onu ben
Ahahahahahha
Hoşgeldin pitircigim nasılsın
Ben biraz daha iyiyim yulaf yedim az bulantm geçti gbi sanki
Valla bnde sevndm sanirm ferah da olabilir lütfen
Tok tutuyor yulaf hemde lif kaynağı çocuk için tam bir besin eşim meyvelerle süsleyip tatlandırıp servis ettiyulafla geçmesi de çok ilginç rossama gecsin de nasil gecerse geçsin
kız çocuğuna isim bulmak kadar zor olan az şey varben hala düşünüyorum bi kaç isim var aklımda da tanı bı kız çocuğu tutturmak acayip zor
Tok tutuyor yulaf hemde lif kaynağı çocuk için tam bir besin eşim meyvelerle süsleyip tatlandırıp servis etti
Bakseeen nerlerde biliyosun öyle dedim
Kız cocuguni bu sefer tutturduysam.ismi 4 ay da düşünür bulurum heralde
İns
Canim sen kac yasnda anne oldunSelam kızlar
30 yaşımdayım
2 kızım var biri 12.5
Küçük olan 1 yaşında❤❤❤❤
Ev hanımıyım
Ev işlerimi bi türlü yetiştiremiyorum gün sonunda pertimn çıkmış bir şekilde yatağa giriyorummmm
Şimdilik bu kadar
İyiyim bebişim napim çay iciyom
İyiyim bebişim napim çay iciyomcanim tatlı istiyor,yarin ne gibi bisey yapsam diye düşünüyorum bi yandan da fikriniz var mı efenim sen napiyosun
İyiyim bebişim napim çay iciyomcanim tatlı istiyor,yarin ne gibi bisey yapsam diye düşünüyorum bi yandan da fikriniz var mı efenim sen napiyosun
Canim ortopedik olayinin belli bi yasa kadar bi espirisi yok diye okumustum cock ayakkabilarinin ortopedik olmasi zorunda degil diye kizima ilk ayakkabi alacagm zaman ama arastir gene de . Bende ayakkabi ayagnda agirlik yapabilir ev icin alti kaydirmaz coraplar yada carik coraplar pandufla bence daha iyi ama tabi benceBunlar hangi markada var acaba? Aynen bunlar gibi istiyorum, yerler soğudu artık ayakları kayıyor diye çorapları çıkartmak istiyor :)
İşte bilemedim kiBöyle sütlü gibi biseyler mi yapcan
Ay nasıl canım çekti şimdi oyh.
samdan napar tabiki oğlanı sallıyorum
limon soslu kek yapma hayali kuruyorumiçine de tarifte yok ama mavi haşhaş katiyim diyorum sen de yap istersen:)
bugün bizde brokoli salatası ve hamsi kuşu vardi beybi:)
dün güveç çorba vardı:)
yarına da zeytinyağlı bamya çorba ve tavuk yaparım büyük ihtimalle
sen nasıl bisey hayal ediyosun ben ona göre yemek tavsiyesinde bulunuyum:)
Canim ortopedik olayinin belli bi yasa kadar bi espirisi yok diye okumustum cock ayakkabilarinin ortopedik olmasi zorunda degil diye kizima ilk ayakkabi alacagm zaman ama arastir gene de . Bende ayakkabi ayagnda agirlik yapabilir ev icin alti kaydirmaz coraplar yada carik coraplar pandufla bence daha iyi ama tabi bence
İşte bilemedim kicocostar pasta yada chesecake düşündüm erindim sanki onlar biraz uğraştırıcı,daha basite kaçan şeyler olabilir fikir Rica ediyorum
Canımin içi,gözümün nuru her isteğe bir cevap bulabilen güzel hatun eksik olma sayende yemek olarak ta fikir edinmiş bulundum şuan süper oldusamdan napar tabiki oğlanı sallıyorum
limon soslu kek yapma hayali kuruyorumiçine de tarifte yok ama mavi haşhaş katiyim diyorum sen de yap istersen:)
bugün bizde brokoli salatası ve hamsi kuşu vardi beybi:)
dün güveç çorba vardı:)
yarına da zeytinyağlı bamya çorba ve tavuk yaparım büyük ihtimalle
sen nasıl bisey hayal ediyosun ben ona göre yemek tavsiyesinde bulunuyum:)
Kız tatlı diyor sen hamsi kuşu, bütün canımın istemesi gitti sayende teşekkür ederim kuzu
yemek gibi algıladim yarin deyince
bak ilk başa yazmışım ama limon soslu kek diye
Canımin içi,gözümün nuru her isteğe bir cevap bulabilen güzel hatun eksik olma sayende yemek olarak ta fikir edinmiş bulundum şuan süper olduda önceliğim tatlı bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?