Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy yok canım burayı demedim, burda herkes beğeniyor bdv de beğenmedim yapıyorlar ya ona dedim gerçi bende yapıyorum onu

Bende hamile kalmak istediğim dönen üye oldum, öncesinde başka bir zayıflama sitesi vardı oradaydım halbuki burda da varmış o durumlar ama bilmiyordum, kızım olursa adını eflal koyucam diyordum o dönem ondan nickim bu olmuştu ama şimdi olsa koymam eflal ismini

Son düzenleme:
ne bilem ya imanla giriş yapim dedim regl'im şuan her dk farklı bir ruh haliyle geziyorum mazur gör
Dine döndük sayende be miniğim, iman miman hep tazelendi Regl misin, Allah başka dert vermesin

Ay aklıma geldi tee 12 sene öncesi o adını kısaltan ablanın adı hasibe69 du. Muhtemelen doğum tarihiydi yada 69 plakalı ildendi hepimiz abla derdik sohbete gelince.
Ben gencecik körpecik sonradan anladım niye kısalttığını.

Ayy yok canım burayı demedim, burda herkes beğeniyor bdv de beğenmedim yapıyorlar ya ona dedim gerçi bende yapıyorum onu
Ayyyy resmen hassas noktama temas ettin şuan açıcam bayramlık çenemi
1- beğenmedimciler
2- alıntıcılar (alıntı yapıp seni bozup kendi muhteşem fikrini kaşık kaşık yedirmeye çalışan düşünce özgürlüğü düşmanı çok bilmişler, ki hep bunlar yüzünden banlanıyorum)
Bu iki güruha tahammülüm yok
Eğer biri bana beğenmedim atarsa açıyorum profilini, giriyorum son hareketlerine, yazdığı son 10 tane yoruma sırasıyla beğenmedim atıyorum. Bana 1 atana ben 10 adım giderim hesabı alıntıcılara da beni alıntılamasınlar diye profil ismimin altına alıntılama yazdım inşallah işe yarar. Çünkü saygısız o, karşılık verince sen banı yiyorsun

A ha ha bende mi gidip beğenmedim yapayım ay yok ya beğenmesinler çok da tın çok da fifi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…