- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.181
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #2.301
Ayy yok canım burayı demedim, burda herkes beğeniyorOyy kıyamam lo, bizim diğer kertenkeleler gelince toplu beğeni yapıyor merak etme kuzum. Özellikle bu konudaYoulost16 , @RosSsS ve @Kendinisevenbiriii on numaradır. Gelişleri beğenilerden belli oluyor Ama evet emeğe saygı bağbında mesajları beğenelim kertenkelelerim. Bir mesaj kolay atılmıyor
Ayyy o şahsiyet benim ahanda geldimOyy kıyamam lo, bizim diğer kertenkeleler gelince toplu beğeni yapıyor merak etme kuzum. Özellikle bu konudaYoulost16 , @RosSsS ve @Kendinisevenbiriii on numaradır. Gelişleri beğenilerden belli oluyor Ama evet emeğe saygı bağbında mesajları beğenelim kertenkelelerim. Bir mesaj kolay atılmıyor
Bende hamile kalmak istediğim dönen üye oldum, öncesinde başka bir zayıflama sitesi vardı oradaydım halbuki burda da varmış o durumlar ama bilmiyordum, kızım olursa adını eflal koyucam diyordum o dönem ondan nickim bu olmuştu ama şimdi olsa koymam eflal isminiBen ilk üye olduğunda Bonus20 idi adım
Halbuki başka bonusta yok o zaman niye öyle yapmışsam bilmiyorum.
1-2 aylık üyeydim falan sohbet vardı arada kazende orda olurdu bi ablanın adını kısaltınca olaaaa dedim ben niye 20 kodluyum?
Rica ettim benimde 20 yi sildi sağolsun.
Kararsızım ne olsun resim. Ya ben çok takıntılıydım değişiklik yapmayı sevmezdim hiç, 35 sen sonra bir haller oldu banaResmi ne ara değişti ya eli dursa eli durmuyorNego
Dine döndük sayende be miniğim, iman miman hep tazelendine bilem ya imanla giriş yapim dedimregl'im şuan her dk farklı bir ruh haliyle geziyorum mazur gör
Kimmiş onlar. İsim ver isimMesajlarımı beğenmeyenlere dalasım var
Bu konularda bir numarayızYeni kanlara adaptemiz çok iyiymiş yalnız, 2 saat muhabbet edip sonra kimsin diye sormak
TeveccühünNe kadar naziksiniz siz öyle
Kararsızım ne olsun resim. Ya ben çok takıntılıydım değişiklik yapmayı sevmezdim hiç, 35 sen sonra bir haller oldu bana
Ayyyy resmen hassas noktama temas ettin şuan açıcam bayramlık çenemiAyy yok canım burayı demedim, burda herkes beğeniyorbdv de beğenmedim yapıyorlar ya ona dedim gerçi bende yapıyorum onu
Ah halime ah üzülüyorum onu görünce artık, kocamda buna benzetiyor beni biliyor musunBen seni böyle tanıdım
Hoşgeldin beğenilerin kraliçesiAyyy o şahsiyet benim ahanda geldim
A ha ha bende mi gidip beğenmedim yapayımAyyyy resmen hassas noktama temas ettin şuan açıcam bayramlık çenemi
1- beğenmedimciler
2- alıntıcılar (alıntı yapıp seni bozup kendi muhteşem fikrini kaşık kaşık yedirmeye çalışan düşünce özgürlüğü düşmanı çok bilmişler, ki hep bunlar yüzünden banlanıyorum)
Bu iki güruha tahammülüm yok
Eğer biri bana beğenmedim atarsa açıyorum profilini, giriyorum son hareketlerine, yazdığı son 10 tane yoruma sırasıyla beğenmedim atıyorum. Bana 1 atana ben 10 adım giderim hesabıalıntıcılara da beni alıntılamasınlar diye profil ismimin altına alıntılama yazdım inşallah işe yarar. Çünkü saygısız o, karşılık verince sen banı yiyorsun
Dine döndük sayende be miniğim, iman miman hep tazelendiRegl misin, Allah başka dert vermesin
Bence alakam yokNego Bir mihtar benzeme var ama çok deyıl
Gafadaki şıngırtılı şeyi çıkartsa belkiBence alakam yokkocam onu beğeniyor demek ki hain dom dom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?