Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende bir ara nedense Ankara sanıyordum ama İstanbul muş
Şamdana Ankara yakıştırıyoruz herhalde sultanım, başkent gibi gacı
Samdan istanbulda hatta bana cook yakinn tatlis arkadasim keske hepimiz ayni sehrde olsaydk bi toplansaydik

Evet tatlım ara verdim çabuk unutulacak şeyler değil zamanı var daha bu sefer çocuk olur elim kolum bağlanır en azından biraz gözlem yapayım ne kadar değişecek
Pucca nın kitabında bir söz vardı.
Birini değiştirebilirim diye değil yaptıklarına katlanabilirim diye yola çıkın. Değişmez. Sen yıprandığın ile kalırsın o bunaldığı ile kalır. "
Ben Puccada okudum ama sanırım Bedirhan Gökçe'nin sözü..
İyi gözlemle benim güzel diloşum.

Ulan cici bu durumda insan güldürülür mü işte güldürülüyomus demek ki cok sallandım cici depremde ondan pasağımla ölmek istemem

Cuma nakliye var. Görürsünüz ölü taklidi yapacak. Şuraya yazıyorum.
Ölü taklidi yapsın canım boşver keşke benimki de öyle yapsaydı geldi bir poşet dahi kaldırmadı sırf yeni açtığım kolilerden neler çıkacak diye meraktan geldi ölü taklidi yapaydı iyiydi

Benim bile idrar testi kasetim duruyor daha kizimin anilarinu sakladigim kutuda

Noktasndan virgulune katiliyorum

Evet tatlım ara verdim çabuk unutulacak şeyler değil zamanı var daha bu sefer çocuk olur elim kolum bağlanır en azından biraz gözlem yapayım ne kadar değişecek
Canım her şeyin ilacı zaman derler. İnşaallah geçer ne yasadiysaniz unutulur ,

Hepimize geçmiş olsun
kk birinci noteri İstanbul'daydin galiba, nasilsin kuzum tek basina ne yapiyorsun? Merak ettim seni haber et bir ihtiyacın olursa

bebeğim Allah razı olsun

tam hazırlandık kapıdan cikiyoduk biz esim evdeydi
hemen indik aşağı çok şükür bisey yok ama aşağıdan baya kuvvetli vurdu sallamaktan ziyade

esim yarin şehir dışına cikicak o kötü oldu işte

İnşallah gülüm zaman herşeyin ilacı bakalım
Oyle elbet canim ama kmse degismez bunu bil unutma temkinj elden birakma dilosum sadece ortamini arkadaslwrni degstirirse o yeter size cnku.normalde esinle ne kadr iyi oldgnu yazardin hep bize ... icmeyip arkadaslaryla bulusmayacak insallah hersey yoluna girer

Hadi yaaa uzuldum smdi yanlz kalacak olmana gulum de kaderde ne varsa bizi bulacak nerde olursak kmle olursak napalim... bende cok korktummm fenaydi Allah beterinden saklasin

geçmiş olsun canım ya Allah betirinden saklasin hepimizi

kızlar herkes iyi mi İstanbul'daki

Çok teşekkür ederim kızlar, Rabbim beterinden saklasın, türk telekom hattım, hala şebeke yok, arkadaştan eşime ulaştık

benim turkcel sürekli iletisim halindeydim depremden itibaren hiç sorun yasamadim canim. en basta hat gitse de internet bağlantısı kesilmedi WhatsApp dan aradim herkesi. aklında bulunsun. sonrada hemen şebeke geldi zaten

Ulan cici bu durumda insan güldürülür mü işte güldürülüyomus demek ki cok sallandım cici depremde ondan pasağımla ölmek istemem

Ula ben seni etiketledim etiketledim yaşıyor musun diye, neden gelmedin. Yakuza gibi ölü taklidi mi yapıyorsun
Korktun mu depremde? Derste miydin?
Ölü taklidi yapsın canım boşver keşke benimki de öyle yapsaydı geldi bir poşet dahi kaldırmadı sırf yeni açtığım kolilerden neler çıkacak diye meraktan geldi ölü taklidi yapaydı iyiydi
Hahahaha kolilerden ne çıkacak merakı mı, sırf şuan her koliye paket paket prezervatif, kırbaç, kelepçe falan koyasım geldi. Yakuza görsün merakı dinsin diye
Ama gel gör ki prezervatifin kutusu 1 kg kıymanın kilosundan pahalı. Nasıl alacaksın nasıl
Ama çok iyi olmaz mıydı
Benim bile idrar testi kasetim duruyor daha kizimin anilarinu sakladigim kutuda
Süper anı. Sakla bence de
Geçmiş olsun samoşum. Vallahi biz de Bursa'da beşik gibin sallandık. Allah beterinden korusun.

Ya etiket bi tane vardı geldim işte daha yoktu derste değildim cici evde tektim cok ağladım cok korktum ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…