- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #23.101
Samdan istanbulda hatta bana cook yakinn tatlis arkadasim keske hepimiz ayni sehrde olsaydk bi toplansaydikBende bir ara nedense Ankara sanıyordum ama İstanbul muş
Şamdana Ankara yakıştırıyoruz herhalde sultanım, başkent gibi gacı
Pucca nın kitabında bir söz vardı.Evet tatlım ara verdim çabuk unutulacak şeyler değil zamanı var daha bu sefer çocuk olur elim kolum bağlanır en azından biraz gözlem yapayım ne kadar değişecek
güBana deme nolur,gerçeklerle yüzleşmeyi sevmem, ponçik yüreğim zedelenir, kırılmış incinmiş bir Cici olurum
AmaYoulost16 ya diyebilirsin ona de, pasaklı de ona, hişt kız pasaklı naber de, gel de acık pasağının endamını görelim de .
Kiblemem öpücük atarım
Ölü taklidi yapsın canım boşver keşke benimki de öyle yapsaydı geldi bir poşet dahi kaldırmadı sırf yeni açtığım kolilerden neler çıkacak diye meraktan geldi ölü taklidi yapaydı iyiydiCuma nakliye var. Görürsünüz ölü taklidi yapacak. Şuraya yazıyorum.
Benim bile idrar testi kasetim duruyor daha kizimin anilarinu sakladigim kutudaKız Gülnihoş takvim eklenmez mi hiç. Ben sırf takvime ve idrar testimi buralara atmaya, kızlarrrrrrrr bakar mosonozzzzz çift çizgi görüyor mosonozzzzzzz demeye özendiğim için hamile kalıcam
Profil resmime bile idrar testimi koyucam
Evet tatlisimGeçmiş olsun Cayım ya.. İstanbulda mıydın sende?
Geldi. Ama koştu gitti başka bir akrabaya hasta rolü yapıyor
Noktasndan virgulune katiliyorumBencede diloşum. Yaşın çok küçük. Abla tavsiyesi olarak gör, en az 1.5 sene çocuk yapma eşini gözlemle derim.
Yaşadığın şeyler az buz değil. Hatta bana göre affedilir de değil. Ama çocuk fikrine biraz ara verin derim tatlım.
Senin ve bebeğinin iyiliği için ♥
Pucca nın kitabında bir söz vardı.
Birini değiştirebilirim diye değil yaptıklarına katlanabilirim diye yola çıkın. Değişmez. Sen yıprandığın ile kalırsın o bunaldığı ile kalır. "
Ben Puccada okudum ama sanırım Bedirhan Gökçe'nin sözü..
İyi gözlemle benim güzel diloşum.
Canım her şeyin ilacı zaman derler. İnşaallah geçer ne yasadiysaniz unutulur ,Evet tatlım ara verdim çabuk unutulacak şeyler değil zamanı var daha bu sefer çocuk olur elim kolum bağlanır en azından biraz gözlem yapayım ne kadar değişecek
İnşallah gülüm zaman herşeyin ilacı bakalımCanım her şeyin ilacı zaman derler. İnşaallah geçer ne yasadiysaniz unutulur ,
Hepimize geçmiş olsun
kk birinci noteri İstanbul'daydin galiba, nasilsin kuzum tek basina ne yapiyorsun? Merak ettim seni haber et bir ihtiyacın olursa
Oyle elbet canim ama kmse degismez bunu bil unutma temkinj elden birakma dilosum sadece ortamini arkadaslwrni degstirirse o yeter size cnku.normalde esinle ne kadr iyi oldgnu yazardin hep bize ... icmeyip arkadaslaryla bulusmayacak insallah hersey yoluna girerİnşallah gülüm zaman herşeyin ilacı bakalım
Hadi yaaa uzuldum smdi yanlz kalacak olmana gulum de kaderde ne varsa bizi bulacak nerde olursak kmle olursak napalim... bende cok korktummm fenaydi Allah beterinden saklasinbebeğim Allah razı olsun
tam hazırlandık kapıdan cikiyoduk biz esim evdeydi
hemen indik aşağı çok şükür bisey yok ama aşağıdan baya kuvvetli vurdu sallamaktan ziyade
esim yarin şehir dışına cikicako kötü oldu işte
Kuzularım selam. Ayy berbat bir günden geliyorum. İstanbul Silivri merkez depremini Bursa'da feci şekilde hissettik. Öğretmenler odasındaydık. Beşik gibi sallandık. Hemen okulu tahliye ettik. Telefonlar çekmiyor. Benim hattım İnterneti de çekmiyor. Hiçbir veliye ulaşamadım. Deprem sonrası okula koşan velilere çocuklarımı teslim ettim ama bir de sülalesi rahat kesim var, onlar çocuklarını almaya gelmeyince 1 ders vakti çıkış ziline kadar çocuklarla güneşin alnında beklemek zorunda kaldık
Eve gelip wifi ye bağlanınca İnternete girebilmeye başladım ama hala arama yapamıyorum. İstanbul ve Bursa'da olan herkese çok geçmiş olsun. Bilmiyorum başka nerelerden hissedildi. Allah beterinden saklasın.
yaşıyorsunuz dimiYoulost16 @Elhan
kk birinci noteri
--------
Kuzularım bu arada yarın yeni eve geçiyoruz Allahın izniyle. Bugün son kalan eşyaları toplayacağım..
Yapar yakuza ah yakuzaaaaaCuma nakliye var. Görürsünüz ölü taklidi yapacak. Şuraya yazıyorum.
Çok teşekkür ederim kızlar, Rabbim beterinden saklasın, türk telekom hattım, hala şebeke yok, arkadaştan eşime ulaştık
Ula ben seni etiketledim etiketledim yaşıyor musun diye, neden gelmedin. Yakuza gibi ölü taklidi mi yapıyorsunUlan cici bu durumda insan güldürülür mü işte güldürülüyomus demek kicok sallandım cici depremde ondan pasağımla ölmek istemem
gü
Hahahaha kolilerden ne çıkacak merakı mı, sırf şuan her koliye paket paket prezervatif, kırbaç, kelepçe falan koyasım geldi. Yakuza görsün merakı dinsin diyeÖlü taklidi yapsın canım boşver keşke benimki de öyle yapsaydı geldi bir poşet dahi kaldırmadı sırf yeni açtığım kolilerden neler çıkacak diye meraktan geldi ölü taklidi yapaydı iyiydi
Süper anı. Sakla bence deBenim bile idrar testi kasetim duruyor daha kizimin anilarinu sakladigim kutuda
Geçmiş olsun samoşum. Vallahi biz de Bursa'da beşik gibin sallandık. Allah beterinden korusun.bebeğim Allah razı olsun
tam hazırlandık kapıdan cikiyoduk biz esim evdeydi
hemen indik aşağı çok şükür bisey yok ama aşağıdan baya kuvvetli vurdu sallamaktan ziyade
esim yarin şehir dışına cikicako kötü oldu işte
Ya etiket bi tane vardı geldim işte daha yoktuUla ben seni etiketledim etiketledim yaşıyor musun diye, neden gelmedin. Yakuza gibi ölü taklidi mi yapıyorsun
Korktun mu depremde? Derste miydin?
Hahahaha kolilerden ne çıkacak merakı mı, sırf şuan her koliye paket paket prezervatif, kırbaç, kelepçe falan koyasım geldi. Yakuza görsün merakı dinsin diye
Ama gel gör ki prezervatifin kutusu 1 kg kıymanın kilosundan pahalı. Nasıl alacaksın nasıl
Ama çok iyi olmaz mıydı
Süper anı. Sakla bence de
Geçmiş olsun samoşum. Vallahi biz de Bursa'da beşik gibin sallandık. Allah beterinden korusun. ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?