- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #23.121
bebeğim Allah razı olsun
tam hazırlandık kapıdan cikiyoduk biz esim evdeydi
hemen indik aşağı çok şükür bisey yok ama aşağıdan baya kuvvetli vurdu sallamaktan ziyade
esim yarin şehir dışına cikicako kötü oldu işte
Hadi yaaa uzuldum smdi yanlz kalacak olmana gulum de kaderde ne varsa bizi bulacak nerde olursak kmle olursak napalim... bende cok korktummm fenaydi Allah beterinden saklasin
En güzeli uzak duracksin negom öyle insanlardan bosvereveksin neyse özlem.bitti bdv gittiAnkara da aileler var orda da yaşadık demişti, o kalmıştır aklınızda
Evet bundan ban yedim. Ooo Nihal benim düşmanım çok. Bir söz var ya benim hiç yabancı düşmanım yok, hepsiyle kahve içmişliğim var diye. O hesap
Ahahahah cemkirmeui bende çok kullanırım aslnda ama bnde bağırma olarak kullairmBen şaşırmadım desem?
Size ne falan demişsin, fesat demişsin kız negom. Bir tık ilersi saç baş yolma bunun
O kadar ban yedim ki kanıksadım herhalde. Ben bundan daha az şeylerde ban yiyenler bile gördüm
Diyorum ya ben çemkirme dedim bir üyeye. Ban yedim. Sırf bu kelimeden gittimMeğer köpek havlaması gibi bir anlamı varmış, bilmiyordum vallahi. Ben bağırma anlamında kullanmıştım ama nasıl anlatacaksın
Hala yapabilirsin kuzum başı sonu yok onunYok canım baştan bilseydim yapardım
Ayy canı cehenneme yabebeğim Allah razı olsun
tam hazırlandık kapıdan cikiyoduk biz esim evdeydi
hemen indik aşağı çok şükür bisey yok ama aşağıdan baya kuvvetli vurdu sallamaktan ziyade
esim yarin şehir dışına cikicako kötü oldu işte
Of kızlar yaa yandaki 2 binayı bosalttilar, sıra bize de geliyor galiba, bizim binayı da bosaltabilirler
Eski mi binalarOf kızlar yaa yandaki 2 binayı bosalttilar, sıra bize de geliyor galiba, bizim binayı da bosaltabilirler
Yaa canım benim, dedim yalnızlarsa çok korkmuslardir. Yapabileceğim birsey olursa yaz lütfen, istanbuldayim ben de biliyorsun.
Ayy canı cehenneme yayüzeye yakındı muhtemelen, ondan bu kadar sallamıştır
Riskli binalar olduğu için mi?
Eski mi binalar
Catlak mi var
Boşaltın kuzumm bişey olacagina dışarda durun en iyisi
Of kızlar yaa yandaki 2 binayı bosalttilar, sıra bize de geliyor galiba, bizim binayı da bosaltabilirler
Ayy canı cehenneme yayüzeye yakındı muhtemelen, ondan bu kadar sallamıştır
Riskli binalar olduğu için mi?
Aynen su an kirilan bardak çanağı topluyorum, esya hazırlıyorum kayinvalideme gidicezaman kuzu bosalttirsinlar tedbir olsun da. bizim da aşağı sokaklardan birinde bi binaya giriş yasağı vardi ona itiraz ediyolardi cikcaz diye
sen çanta hazırla istersen hemence
Yaa nerde kalcak insanlar yazıkOf kızlar yaa yandaki 2 binayı bosalttilar, sıra bize de geliyor galiba, bizim binayı da bosaltabilirler
Çok yakınmış evet7.8 km derinliği dediler canim
dediğin gibi yüzeye yakin olduğundan heralde
Yaa nerde kalcak insanlar yazık
Yalnız olmaktan iyidir canım, hep beraber daha sakin olursunuzAynen su an kirilan bardak çanağı topluyorum, esya hazırlıyorum kayinvalideme gidicez
Can önce gelir kuzum, riske atamazlar ki, iyi yapmışlar.Belediye misafirhaneye götürüyor onları, isteyen yakınlarında kalacak isteyen misafirhaneye gidecek. Mağdur bırakmazlar tabi ki ama insanın evi eşyaları hepsi kaldı içeride, giremediler tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?