Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yaa canım benim, dedim yalnızlarsa çok korkmuslardir. Yapabileceğim birsey olursa yaz lütfen, istanbuldayim ben de biliyorsun.

Hadi yaaa uzuldum smdi yanlz kalacak olmana gulum de kaderde ne varsa bizi bulacak nerde olursak kmle olursak napalim... bende cok korktummm fenaydi Allah beterinden saklasin

amin canim benim öyle tabi:)
deprem çantasını hazirladim. artık tedbir benden takdir Allah'tan
Allah hepimizi korusun inşallah

En güzeli uzak duracksin negom öyle insanlardan bosvereveksin neyse özlem.bitti bdv gitti

Ahahahah cemkirmeui bende çok kullanırım aslnda ama bnde bağırma olarak kullairm

Ayy canı cehenneme ya yüzeye yakındı muhtemelen, ondan bu kadar sallamıştır
Of kızlar yaa yandaki 2 binayı bosalttilar, sıra bize de geliyor galiba, bizim binayı da bosaltabilirler

Riskli binalar olduğu için mi?

Yaa canım benim, dedim yalnızlarsa çok korkmuslardir. Yapabileceğim birsey olursa yaz lütfen, istanbuldayim ben de biliyorsun.

sağolasın kuzum benim allah razı olsun

sen de bisey olursa bana söyle elimden geleni yapmaya çalışırım

Eski mi binalar
Catlak mi var

Boşaltın kuzumm bişey olacagina dışarda durun en iyisi

Evet canım yanımızdaki 2 binanın bodrum katlarinda hasar varmış bizimle bitişik, bizim binaya da bakacaklar şimdi

Of kızlar yaa yandaki 2 binayı bosalttilar, sıra bize de geliyor galiba, bizim binayı da bosaltabilirler

aman kuzu bosalttirsinlar tedbir olsun da. bizim da aşağı sokaklardan birinde bi binaya giriş yasağı vardi ona itiraz ediyolardi cikcaz diye

sen çanta hazırla istersen hemence

7.8 km derinliği dediler canim
dediğin gibi yüzeye yakin olduğundan heralde

aman kuzu bosalttirsinlar tedbir olsun da. bizim da aşağı sokaklardan birinde bi binaya giriş yasağı vardi ona itiraz ediyolardi cikcaz diye

sen çanta hazırla istersen hemence
Aynen su an kirilan bardak çanağı topluyorum, esya hazırlıyorum kayinvalideme gidicez

Yaa nerde kalcak insanlar yazık

Belediye misafirhaneye götürüyor onları, isteyen yakınlarında kalacak isteyen misafirhaneye gidecek. Mağdur bırakmazlar tabi ki ama insanın evi eşyaları hepsi kaldı içeride, giremediler tekrar

Belediye misafirhaneye götürüyor onları, isteyen yakınlarında kalacak isteyen misafirhaneye gidecek. Mağdur bırakmazlar tabi ki ama insanın evi eşyaları hepsi kaldı içeride, giremediler tekrar
Can önce gelir kuzum, riske atamazlar ki, iyi yapmışlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…