- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #23.141
Yalnız olmaktan iyidir canım, hep beraber daha sakin olursunuz
Ay evet usenmisim sanırımHala yapabilirsin kuzum başı sonu yok onun
Can önce gelir kuzum, riske atamazlar ki, iyi yapmışlar.
Size de çok geçmiş olsun inşaallah tüm hat rahatlamıştır da daha deprem olmazGeçmişi okuyamadım. Herkese geçmiş olsun. Biz çok sallandık baya korktum
Aynen su an kirilan bardak çanağı topluyorum, esya hazırlıyorum kayinvalideme gidicez
Valla çok güzel olur kırmızı çamaşır neyim falan koy o da pahalı gerçiUla ben seni etiketledim etiketledim yaşıyor musun diye, neden gelmedin. Yakuza gibi ölü taklidi mi yapıyorsun
Korktun mu depremde? Derste miydin?
Hahahaha kolilerden ne çıkacak merakı mı, sırf şuan her koliye paket paket prezervatif, kırbaç, kelepçe falan koyasım geldi. Yakuza görsün merakı dinsin diye
Ama gel gör ki prezervatifin kutusu 1 kg kıymanın kilosundan pahalı. Nasıl alacaksın nasıl
Ama çok iyi olmaz mıydı
Süper anı. Sakla bence de
Geçmiş olsun samoşum. Vallahi biz de Bursa'da beşik gibin sallandık. Allah beterinden korusun. ♥
Hadi ya hasarlı mı canım bina çok geçmiş olsunOf kızlar yaa yandaki 2 binayı bosalttilar, sıra bize de geliyor galiba, bizim binayı da bosaltabilirler
Bu depremler hattı rahatlatmıyormuş malesef. Bu uyarı ona göre önlem alın diyorlar. Biz arabaya deprem çantası hazırlayıp koyacağızSize de çok geçmiş olsun inşaallah tüm hat rahatlamıştır da daha deprem olmaz ☹☹
Bizim evde de düşen oldu. Çok geçmiş olsunAynen su an kirilan bardak çanağı topluyorum, esya hazırlıyorum kayinvalideme gidicez
sizin esyalar falan da mi hasar aldi
bizim sallandik ama hiç bisey olmadi esyalarimizasen cik ordan kuzu nolur nolmaz Allah korusun
Hadi ya hasarlı mı canım bina çok geçmiş olsun
Bizim evde de düşen oldu. Çok geçmiş olsun
Aynen oğlumu alıp daha önce belirlediğim yere girdim. Kendimden çok ona korktum. Aldım kucağıma üzerine siper oldum. Off çok kötüydüSize de çok geçmiş olsun canım korkusu yetti zaten
Aynen oğlumu alıp daha önce belirlediğim yere girdim. Kendimden çok ona korktum. Aldım kucağıma üzerine siper oldum. Off çok kötüydü
DemeYa etiket bi tane vardı geldim işte daha yoktuderste değildim cici evde tektim cok ağladım cok korktum ya
Köpek havlaması demekmişAhahahah cemkirmeui bende çok kullanırım aslnda ama bnde bağırma olarak kullairm
Tosiam çok ağır yaşamışsın depremi gerçekten. Allah beterinden saklasın. Sıkıntı varsa boşaltmanız daha iyi olur. Kalacak yerin var mı?Of kızlar yaa yandaki 2 binayı bosalttilar, sıra bize de geliyor galiba, bizim binayı da bosaltabilirler
Bardakların olduğu raftan bardaklar düştü kuzum, kitaplarım filan yıkıldı. Allaha şükür gardrop filan devrilmedi ama devrildi devrilecekti yani, altında da kızım vardı yetiştim de kaldırdımçok korkunçtu
Bizim binada yok galiba hasar, bitişik 2 binamız boşaltıldı. Bekliyoruz smdi inceleme yapıyorlar
Korktun mu çok hissettin miburdayim canim çöp döküp su bile aldim
Fazla anlam.yukpemis ciddiye almış demekkiDeme
Bizim de öğretmen arkadaşlardan biri ağladı. Sürekli sallanıyor hissi geliyor ya sinir oldum
Sen bu sıralar tek olmamaya çalış kutsiş
Köpek havlaması demekmiş
Gerçi köpek havlamasını insan bağırmasına yeğlerim de neyse..
Neden hakaret gibi algılandı hala anlamadım
Tosiam çok ağır yaşamışsın depremi gerçekten. Allah beterinden saklasın. Sıkıntı varsa boşaltmanız daha iyi olur. Kalacak yerin var mı?
Evet canım yanımızdaki 2 binanın bodrum katlarinda hasar varmış bizimle bitişik, bizim binaya da bakacaklar şimdi
Tosiam çok ağır yaşamışsın depremi gerçekten. Allah beterinden saklasın. Sıkıntı varsa boşaltmanız daha iyi olur. Kalacak yerin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?