Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalnız olmaktan iyidir canım, hep beraber daha sakin olursunuz

Kadın nasıl koştu geldi bizi almaya görseydin, ona da çok üzüldüm. Normalde acayip kadercidir, evden bile çıkmaz oturur dua eder. Biz yalnızız diye koştu

Can önce gelir kuzum, riske atamazlar ki, iyi yapmışlar.

Bence de öyle ama insan yine de üzülüyor düzeni bozuluyor, eşyaları kalıyor mal canın yongasidir derler ne de olsa, esyada malda gözüm yok ama evde hatiralarim var, annemden yadigar eşyalarım var. Insan uzulmeden edemiyor

Aynen su an kirilan bardak çanağı topluyorum, esya hazırlıyorum kayinvalideme gidicez

sizin esyalar falan da mi hasar aldi
bizim sallandik ama hiç bisey olmadi esyalarimiza sen cik ordan kuzu nolur nolmaz Allah korusun

Valla çok güzel olur kırmızı çamaşır neyim falan koy o da pahalı gerçi

Size de çok geçmiş olsun inşaallah tüm hat rahatlamıştır da daha deprem olmaz ☹☹
Bu depremler hattı rahatlatmıyormuş malesef. Bu uyarı ona göre önlem alın diyorlar. Biz arabaya deprem çantası hazırlayıp koyacağız

sizin esyalar falan da mi hasar aldi
bizim sallandik ama hiç bisey olmadi esyalarimiza sen cik ordan kuzu nolur nolmaz Allah korusun

Bardakların olduğu raftan bardaklar düştü kuzum, kitaplarım filan yıkıldı. Allaha şükür gardrop filan devrilmedi ama devrildi devrilecekti yani, altında da kızım vardı yetiştim de kaldırdım çok korkunçtu

Hadi ya hasarlı mı canım bina çok geçmiş olsun

Bizim binada yok galiba hasar, bitişik 2 binamız boşaltıldı. Bekliyoruz smdi inceleme yapıyorlar

Size de çok geçmiş olsun canım korkusu yetti zaten
Aynen oğlumu alıp daha önce belirlediğim yere girdim. Kendimden çok ona korktum. Aldım kucağıma üzerine siper oldum. Off çok kötüydü

Aynen oğlumu alıp daha önce belirlediğim yere girdim. Kendimden çok ona korktum. Aldım kucağıma üzerine siper oldum. Off çok kötüydü

Ben de öyle yaptım mutfaktaydım bi de, balkondan üst komşunun sesi geliyor diyorum ki abla balkondan içeri gir, çok tehlikeli gülüp konuşuyorlar hala. Yatak odasına zor gittim, o kadar çok sallandı. Mutfakta az önce durduğum yerde cam kırılma sesleri filan

Ya etiket bi tane vardı geldim işte daha yoktu derste değildim cici evde tektim cok ağladım cok korktum ya
Deme
Bizim de öğretmen arkadaşlardan biri ağladı. Sürekli sallanıyor hissi geliyor ya sinir oldum
Sen bu sıralar tek olmamaya çalış kutsiş
Ahahahah cemkirmeui bende çok kullanırım aslnda ama bnde bağırma olarak kullairm
Köpek havlaması demekmiş
Gerçi köpek havlamasını insan bağırmasına yeğlerim de neyse..
Neden hakaret gibi algılandı hala anlamadım
Of kızlar yaa yandaki 2 binayı bosalttilar, sıra bize de geliyor galiba, bizim binayı da bosaltabilirler
Tosiam çok ağır yaşamışsın depremi gerçekten. Allah beterinden saklasın. Sıkıntı varsa boşaltmanız daha iyi olur. Kalacak yerin var mı?

off sen baya iliklerine kadar yasamissin canım depremi tek başına iyi başarmışsin valla cocukla. Allah korumuş bebisi

bakalım incelemeden ne çıkacak. kayınvalidene mi geciceksin öyle bişey olursa

Fazla anlam.yukpemis ciddiye almış demekki
Ya kendisini insn olarak görmemiş sanirm

Tosiam çok ağır yaşamışsın depremi gerçekten. Allah beterinden saklasın. Sıkıntı varsa boşaltmanız daha iyi olur. Kalacak yerin var mı?

Kayınvalidemin evi çok yakın var kalacak yerimiz de kızımla ne yaparım bilmiyorum hicbir yerde durmuyor. İnşallah mecbur kalmayız canım sanırım boşaltmayacaklar bizimkini, yandaki insanlar hep sokakta, polis bekliyor girilmesin evlere diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…