- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #23.161
off sen baya iliklerine kadar yasamissin canım depremitek başına iyi başarmışsin valla cocukla. Allah korumuş bebisi
bakalım incelemeden ne çıkacak. kayınvalidene mi geciceksin öyle bişey olursa
Korktun mu çok hissettin mi
Ben seni Ankaradasin diye hatirliyirm
Evet canım öyle yaparız artık ama çok şükür bizim bina sağlammış sanırım inceleyenler gittiler, yandakiler mühürlendi polis bekliyor insanlar hep sokakta. Birsey olsa bize de derlerdi sanırım
çok şükürsen yine de tedbirli ol kuzum ya. baya üst üste geldi depremler. bisey olsa şimdiye gelirlerdi bosaltin diye.
Yaşam tarzınız bize çok benziyor pembişim. Bizde de küçük ekran bir TV vardı zaten izlenmemekten bozulmuş. Bozulduğunu da misafir gelince açayım dedim öyle farkettim, kimbilir ne zamandan beri bozuk garipBizde hep laptoptan dizi izliyoruz, film izliyoruz.
Biz ♥ Netflix
Hayatımızda polisiye yeterince az olduğu için birde Behzat Ç. ve Kanıt izliyoruz.
İnanılır gibi değil
Bu arada evet tül perde astıma iyi değildir ama rinit mevsimsel seyrettiği için etkisi var mıdır bilmiyorum. Ben sürekli astım hastasıyjm. Sürekli hava kullanıyorum. Hayatımı da hastalığa göre düzenledim.
Benimkiler 2 senedir rengini kaçırmadı. İnşallah böyle devam eder. 3 günde bir bezle siliyorum. Yıkanmaz jaluzi bozulur
Evet canım allaha şükür bizde birsey yok su an, belediyenin araçları geldi simdi insanları goturuyorlar misafirhaneye
Evet canım öyle yaparız artık ama çok şükür bizim bina sağlammış sanırım inceleyenler gittiler, yandakiler mühürlendi polis bekliyor insanlar hep sokakta. Birsey olsa bize de derlerdi sanırım
Gözün aydın olsunEvet canım öyle yaparız artık ama çok şükür bizim bina sağlammış sanırım inceleyenler gittiler, yandakiler mühürlendi polis bekliyor insanlar hep sokakta. Birsey olsa bize de derlerdi sanırım
sen İstanbul'da nerde oturuyodun kuzum
geçmiş olsun cnm. Avrupa yakasında mısınız?
Gözün aydın olsun ❤
Hoşgeldin aramıza kuzum
Ben şu sıralar taşınma telaşesinden pek giremiyorum
Biten adet tarihi. Bende gebelik topiklerinden öğrendim
Var var bende farkettim kuzucuk
Hakkında hayırlısı olsun kuzum. Hatalar hiçbir zaman son olmaz diye bilirim ama inşallah eşin yanıltır.
Muhteşem eserlerine yine ağlattın be sultanım En çok gidince söndü libişler kısmından etkilendim. Artık duygulanmış bir Cici'yim
Sorma ya kuzum. Seni getirip kendim kaçıp gittim ama sor bir neden gittim
Önce Yakuzanın laneti üstüme çöktü. Ardından okullar açıldı. Ardından da taşınma muhabbeti.
Ben gitmeyeyim de kimler gitsin
Ama inşallah şu taşınma bitsin, hasretlik de bitecek. Cuma geçiyorum yeni evime. ♥
Biz düzgün kişiler olarak burda benim emekli aylığım ile açtığım topiğe doluştuk. Burada yaşıyoruz. Huzur evi gibi burasıSon kalan düzgünler huzur evi artık sende bizden birisin
Patilicanım 1 kereden pek birşey olmaz sadece diğer ay adetin biraz tuhaf geçebilir. Karın ağrıları vesaire.. Diğer adetinden önce ara kanamalar, regl gecikmesi ya da erken gelmesi gibi durumlar yaşayabilirsin.
Bekar mıydın sen pıtırcığım, asla olmaması gereken bir gebelikten mi korunmaya çalışıyorsun?
Hayır daha adet olmadım bu ay böyle oldum ikinci adetim Ekim de ama hangi tarihte bilmiyorum18 gün gecikmede misin?
İyi akşamlar canlarim, tüm depremi yaşayanlara büyük geçmiş olsun I inessa armand canım özellikle sen baya etkilenmişsin çok çok geçmiş olsun Allah bi daha yasatmasin inşallah kızlar iyi olun
Şu ortalığı velveleye verenlere sinir oluyorum. Bu gece evde durmayın deprem olacak diyorlar. Numune nin önüne çadır kurmuşlar. Doktorlara 24 saat nobet yazmışlar falan filan. Pislolojimi bozacaklar.
Şaşırdın mı pekiHoş buldum canım
Cinsellik bölümünde hep senin beğenilere denk geldim, banlıyken okudum da
Ayy cumartesi günü eltimler bize geldiHahahaha kolilerden ne çıkacak merakı mı, sırf şuan her koliye paket paket prezervatif, kırbaç, kelepçe falan koyasım geldi. Yakuza görsün merakı dinsin diye
Ama gel gör ki prezervatifin kutusu 1 kg kıymanın kilosundan pahalı. Nasıl alacaksın nasıl
Ama çok iyi olmaz mıydı
Canim arabanin uzerine ev yikilmayacagi ne malum ... bilemeyiz hicbiseyi kendimizce nornal onlemler almak disinda yapilacak baska sey yok . Bu gece evde durma yarin gece durmaaa ee belki 1 ay sonra belki 10 yil sonra olacak depremi mi bekleyecegizHer depremden sonra çıkıyor böyle söylentiler ama korkmuyor da değilim, gunduz olan depremi önceden tahmin eden profesör dikkatli olun öncü büyük ihtimal diyor. Nasil dikkatli olacaksak. Küçücük bebekle ne yapacağız. Yalnız olsam girmezdim valla eve, arabada filan kalırdım bu gece.
Ne ilginc bebek yapma isteginize ara vermenize mi bozulduŞaşırdın mı peki
Ayy cumartesi günü eltimler bize geldi5 yaşında oğlu,6 aylikta bebeği var. Bebeğini uyuyunca yatırmak için benim yatağa götürmek istedi, bende hayır demedim,goturelim yatıralım yenge gel dedim önden gittim girdim odaya,ardımdan girdi yatirdik bebegi yatağa,dusmesin diye önüne ardına yastık yerleştirirken biz küçük oğlu çekmecede prezervatif kutusunu çıkarmış elinde boşalttı tüm kutuyu yere bende farkedip alelacele toplamaya çalışırken eltim gördü ve şok resmen eli yüzü değişti,buz kesildi kadin siz bebek yapmaya cabalamiyo musunuz bunlar ne dedi o şokla yok ara vermek istedi canım korunuyoruz diyip çıktim odadan ben sonra niye bozuldu anlamadım bebeği uyanır uyanmaz hazırlanıp hadi gidelim dedi kaynima ve çıktı gittiler esim bisey mi oldu yengemle aranızda, niye absürt davrandı çocuğu yatırmaya gittiğinizden bu yana diye sordu olayı anlattım oda ayrı şok ajxhahd buda böyle abuk bi anı olarak kalicak artık o gunden beri hala gorusmedik
BilmemNe ilginc bebek yapma isteginize ara vermenize mi bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?