Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
off sen baya iliklerine kadar yasamissin canım depremi tek başına iyi başarmışsin valla cocukla. Allah korumuş bebisi

bakalım incelemeden ne çıkacak. kayınvalidene mi geciceksin öyle bişey olursa

Evet canım öyle yaparız artık ama çok şükür bizim bina sağlammış sanırım inceleyenler gittiler, yandakiler mühürlendi polis bekliyor insanlar hep sokakta. Birsey olsa bize de derlerdi sanırım

Korktun mu çok hissettin mi
Ben seni Ankaradasin diye hatirliyirm

benden başka herkes ankarada beybi ondan aklinda öyle kalmıştır:)

cabuk indik başta bi korktum ama cabuk atlattim :)
ben çocuk için korktum daha çok

eşim villa almak istememe bisey demiyo ama su an

bence de villa alalim bakip diyo. üçüncü kattan aşağı inmek baya sürüyormuş

Evet canım öyle yaparız artık ama çok şükür bizim bina sağlammış sanırım inceleyenler gittiler, yandakiler mühürlendi polis bekliyor insanlar hep sokakta. Birsey olsa bize de derlerdi sanırım

çok şükür sen yine de tedbirli ol kuzum ya. baya üst üste geldi depremler. bisey olsa şimdiye gelirlerdi bosaltin diye.

çok şükür sen yine de tedbirli ol kuzum ya. baya üst üste geldi depremler. bisey olsa şimdiye gelirlerdi bosaltin diye.

Evet canım allaha şükür bizde birsey yok su an, belediyenin araçları geldi simdi insanları goturuyorlar misafirhaneye

valla en iyisi sanırım kocayı kırkyılda bi boş bulunca tv deki saçma anlık programlarla vakit doldurmak istemiyoruz
Netflix te Bi Hakan muhafız izledim. Yarımşar saatte bitiyor hemen dizi 1 günde sezonu tamamlıyorum. Ee sonra 1 sene bekle yeni sezonu O yüzden netflix ile kötü bi başlangıç yaptık

behçat ç oda iyiymiş ama sizin Genelde polisler sevmez ama polisiye dizilersaçma oluyor diye

Yaa doktor dikkat etmezsen astıma dönüştürür dedi :/ Hele rutubetli oda mahfetti. Gerçekten Allah yardımcın olsun cnm. Düzene sokman güzel olmuş kendine göre herşeyi. Bana da doktor bazı şeylere yasak koydu ama sallamıyordum

geçmiş olsun cnm. Avrupa yakasında mısınız?

Gözün aydın olsun

sayfaları okumaya başlayıncaa senin bu upuzunnn alıntılarına hayran kaldım demeden geçemiyciiim cicim

Amin kuzum kimse yaşamasın insallah, allaha şükür ciddi bir sıkıntı olmadı ama korktuk baya

Şu ortalığı velveleye verenlere sinir oluyorum. Bu gece evde durmayın deprem olacak diyorlar. Numune nin önüne çadır kurmuşlar. Doktorlara 24 saat nobet yazmışlar falan filan. Pislolojimi bozacaklar.

Her depremden sonra çıkıyor böyle söylentiler ama korkmuyor da değilim, gunduz olan depremi önceden tahmin eden profesör dikkatli olun öncü büyük ihtimal diyor. Nasil dikkatli olacaksak. Küçücük bebekle ne yapacağız. Yalnız olsam girmezdim valla eve, arabada filan kalırdım bu gece.

Hoş buldum canım
Cinsellik bölümünde hep senin beğenilere denk geldim, banlıyken okudum da
Şaşırdın mı peki
Ayy cumartesi günü eltimler bize geldi 5 yaşında oğlu,6 aylikta bebeği var. Bebeğini uyuyunca yatırmak için benim yatağa götürmek istedi, bende hayır demedim,goturelim yatıralım yenge gel dedim önden gittim girdim odaya,ardımdan girdi yatirdik bebegi yatağa,dusmesin diye önüne ardına yastık yerleştirirken biz küçük oğlu çekmecede prezervatif kutusunu çıkarmış elinde boşalttı tüm kutuyu yere bende farkedip alelacele toplamaya çalışırken eltim gördü ve şokresmen eli yüzü değişti,buz kesildi kadin siz bebek yapmaya cabalamiyo musunuz bunlar ne dedi o şokla yok ara vermek istedi canım korunuyoruz diyip çıktim odadan bensonra niye bozuldu anlamadım bebeği uyanır uyanmaz hazırlanıp hadi gidelim dedi kaynima ve çıktı gittileresim bisey mi oldu yengemle aranızda, niye absürt davrandı çocuğu yatırmaya gittiğinizden bu yana diye sordu olayı anlattım oda ayrı şok ajxhahdbuda böyle abuk bi anı olarak kalicak artık o gunden beri hala gorusmedik

Canim arabanin uzerine ev yikilmayacagi ne malum ... bilemeyiz hicbiseyi kendimizce nornal onlemler almak disinda yapilacak baska sey yok . Bu gece evde durma yarin gece durmaaa ee belki 1 ay sonra belki 10 yil sonra olacak depremi mi bekleyecegiz

Ne ilginc bebek yapma isteginize ara vermenize mi bozuldu

Ne ilginc bebek yapma isteginize ara vermenize mi bozuldu
Bilmem sanırım tavırlı bi şekilde cvp vermeme bozuldu :) ne biliyim ben gorsemde sormam, bozuntuya vermem sanırım hiç.o bi anda sorunca bende öyle diyip çıktim odadan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…