Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilmem sanırım tavırlı bi şekilde cvp vermeme bozuldu :) ne biliyim ben gorsemde sormam, bozuntuya vermem sanırım hiç.o bi anda sorunca bende öyle diyip çıktim odadan
Samimiyetiniz yok anladigim kadariyla samimiyseniz gerci bilirdi ara verdgnizi cocuk dusuncenize de bilemedim canim insanlari anlamak zor zanaat

Samimiyetiniz yok anladigim kadariyla samimiyseniz gerci bilirdi ara verdgnizi cocuk dusuncenize de bilemedim canim insanlari anlamak zor zanaat
Yani bu konularda eltimle asla samimi değilim tabi ki,esimle benden başka bilen yok bir ay ara verdiğimizi.ama dediğin gibi anlamak zor

Canim arabanin uzerine ev yikilmayacagi ne malum ... bilemeyiz hicbiseyi kendimizce nornal onlemler almak disinda yapilacak baska sey yok . Bu gece evde durma yarin gece durmaaa ee belki 1 ay sonra belki 10 yil sonra olacak depremi mi bekleyecegiz

Canım biz de önlem almaktan bahsediyoruz işte, tabi ki bilemeyiz 1 yıl 10 yıl sonrasını. Birden fazla uzman bu gece dikkat edin diyor ben de dikkat etmekten bahsediyorum. Gittiğimiz yok zaten bir yere, az önce yine oldu tam apartmanda rastladı. Yapacak birsey yok

Aynen gene oldu gene dizlermn bagi cozldu bizden ve ust komsudan baska herkes disari dokuldu gene

Yaaa olaya bak ne diye toplayıp gittiyse çocuğu iyi demişsin cnm ona ne

Aynen canim rabbim korusun bugun cok kotu bi deprem atlattik basimi carptim cok kotu oldum suan hala diken ustundeyiz istanbulda herkes kapilara dokulmus durumda suan

çok geçmiş olsun cnm. Bizim burda da millet boş bir arazi var büyük oraya araba çekmiş ailecek içinde uyuyorlar

ama küçük depremlerin olması güzel haber. Enerji boşalır iyice faylardaki. Büyük deprem olmaz inş böyle giderse..

Çok geçmiş olsun canım.
Sagol canim Rabbim tekrarlatmasin cocuklari uyutmaya korkuyorum canim agzimda gece tekrarliycak dendi uykum war ama uyuyamiyorum banyo etcektim tam cocugu uyuttum besige koyucam bi sallandi kapinin kenarina sanki biri beni tuttu vurdu oyle bi yere kapandim ki kendimi nasil toparladim uzerime nasil elbise takip cocugu kaptim bilemedim

İnsallah guzelim ya hala korkuyorum hala kendimden degil bebelerden inan herkes burdada oyle bi bizle alt komsum kaldi mahalle komple bosaldi

İnsallah guzelim ya hala korkuyorum hala kendimden degil bebelerden inan herkes burdada oyle bi bizle alt komsum kaldi mahalle komple bosaldi

yaa
Ben birde tek başımayım hem evde hem apartmanda ..
Çantam hazır bişey olursa kapar çıkarım arabayı o alana çekerim dedim. Allah göstermesin büyüğünü

yaa
Ben birde tek başımayım hem evde hem apartmanda ..
Çantam hazır bişey olursa kapar çıkarım arabayı o alana çekerim dedim. Allah göstermesin büyüğünü
Offf offf allahim su korku cok kotu canim bizimkiler hep ayakta colcocuk napcax boyle bilmiyom hastalar bide. adam war bi tane 2. Kattan atlamis deprem olunca cok kotu agladim

Offf offf allahim su korku cok kotu canim bizimkiler hep ayakta colcocuk napcax boyle bilmiyom hastalar bide. adam war bi tane 2. Kattan atlamis deprem olunca cok kotu agladim

ayy Allah koruusunn.
Avrupa yakasında mısınız

Canım benim ya çok üzüldüm
Benim de kızım uyuyordu, nasıl kostum odaya bilemedim. Allah beterinden saklasın. Korkmamaya çalış kendini sakinleştir, çocuklara sahip çıkmamız lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…