- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #2.321
Ya şey dilim sürçtü zannımca, yoksa ne temizliği falan ay hiç bana göre değilOhhh hamarat hatun seni [IMG alt="Chocolita"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/813/813259.jpg?1558125760[/IMG] Chocolita duymasın ama
El elee,diz dizee, göz gözee her şekil otururuz biz bebisim,daha başka çeşitlerde sayiyim miHeyaa yolladım geldimDaha çok nöbete yollayacağım bu gidişle, ceza aldı seksü geyşam
Oyyy maşallah benim yerime de el ele diz dize oturun
Ajshajdha size bı kurşun mu döktürsek napsak be dertli çilekeş bacimYok ondan değilDün gece büyük bir rezillik yaşadı da anlatmaya dilim bile varmıyor Eşimin 2 tane wp grubu var. Biri devrelerle grubu diğeri şube şeflerinin ekli olduğu nitekim telsiz görevi gören ciddi bir grup. Bu ciddi gruptan şube şefi nöbet listesini atmış. Eşim de bu sıralar yoğun çalıştı biliyorsunuz. Eşimi yine tek başına nöbete yazmış. Eşimde devreleriyle gırgır grubuna yazacağına şeflerin olduğu gruba "yine bana girdi" yaz. Sonra panikle herkesten sil yapacağına benden sil yap Sonra tabi mesajı sadece kendinden kaldırınca müdahale edip silemedi de. Şimdi şefler cezalardan ceza beğeniyor seksü geyşam için. Karı koca normal değiliz
K Kendinisevenbirii
Beğenmezsen kendimi sizlere ihanet etmiş gibi hissediyorumOyy kıyamam lo, bizim diğer kertenkeleler gelince toplu beğeni yapıyor merak etme kuzum. Özellikle bu konudaYoulost16 , ByNkoaLa ve K Kendinisevenbirii on numaradır. Gelişleri beğenilerden belli oluyor Ama evet emeğe saygı bağbında mesajları beğenelim kertenkelelerim. Bir mesaj kolay atılmıyor
Buralarda çok kulakları.cinlamisOyy kıyamam lo, bizim diğer kertenkeleler gelince toplu beğeni yapıyor merak etme kuzum. Özellikle bu konudaYoulost16 , ByNkoaLa ve K Kendinisevenbirii on numaradır. Gelişleri beğenilerden belli oluyor Ama evet emeğe saygı bağbında mesajları beğenelim kertenkelelerim. Bir mesaj kolay atılmıyor
Kafamizda kendimiz gbi çılgın ondan tisortlumBeğenmezsen kendimi sizlere ihanet etmiş gibi hissediyorumböyle de bı kafa
Ahaha benim çok az kaldı mesela ayın 20 li rakamlarından tekli rakamlarına kadar ki süreç nefretlik döngümamin darısı gününü beleyenler inş
Ahaha benim çok az kaldı mesela ayın 20 li rakamlarından tekli rakamlarına kadar ki süreç nefretlik döngüm
Ben♥menopoz
Ya şey dilim sürçtü zannımca, yoksa ne temizliği falan ay hiç bana göre değilyanlis oldu o yanlis
El elee,diz dizee, göz gözee her şekil otururuz biz bebisim,daha başka çeşitlerde sayiyim mi
Tabi seksüm vereyim benimkinin silahını 1 şarjör kurşun dök bize, garanti çözüm. Başka türlü kurşunlarla iflah olmayız bizAjshajdha size bı kurşun mu döktürsek napsak be dertli çilekeş bacim
Rahata varilmiyor muOnda rahata erecen sanıyon dimi fukara
Pişiğim olmaz bariOnda rahata erecen sanıyon dimi fukara
Hosbuldum cicimmmm nasılsınHoşgeldin beğenilerin kraliçesi
Tek Brunello Cicinelli de benim. Başka olur mu bilmemHala tek bonus benim ehü ehü
İyiyim kuzum, kahve içiyorum. Kendime fal bakıcam, bakayım bana kabaran birşey var mıHosbuldum cicimmmm nasılsın ❤
Kuzum senin bebek oldu mu merak ettim anını anlatıncaBende hamile kalmak istediğim dönen üye oldum, öncesinde başka bir zayıflama sitesi vardı oradaydım halbuki burda da varmış o durumlar ama bilmiyordum, kızım olursa adını eflal koyucam diyordum o dönem ondan nickim bu olmuştu ama şimdi olsa koymam eflal ismini
Rahata varilmiyor mu
Ateşlenme dışında
Cesaret edemiyorum tampona benntamponla pişiklere son
İki oğlum var canım, 8.5 ve 4.5 yaşında.Kuzum senin bebek oldu mu merak ettim anını anlatınca
Ben orama burama koyamam öyle şeyCesaret edemiyorum tampona bennSağlığa zararlı diyorlar. Sen kullanıyor musun Bonuscan
Maşallah efom. Allah bağışlasınİki oğlum var canım, 8.5 ve 4.5 yaşında.
İlk üç yıl istemedik, askerliği bekledik. Birde düşük var arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?