- 7 Ocak 2018
- 27.576
- 80.040
- 598
- 36
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #23.381
Evet daha sakindir bana göre
Panik atağı var bi de güya ama sakin nasıl oluyorsa
Değmez mi kız diğer salçaların içinde ne olduğunu bilmiyoruz ki
Ne salçası yaptınız canımBizde yaptık salçayı haftasonuı kaynanamın evinde
Ben biberle yapcamyani orası öyle de aldığımız domatesi de bilmiyoz
neyse kuzum ya bana bakma ben tembellik olsun diye herşeye bi bahane bulurum
işte o ayak hareketi farketmeden bosaltiyo stresi paniği
aşırı panik insanlar daha şiddetli ve karşıdakini rahatsiz edecek kadar hızlı sert yapar bu hareketleri.
ben normalde de sakin olduğum için fazla hızlı rahatsiz edecek şekilde yapmam :)
ama sen yapma desen de yapar o hareketi o bilinçsizce farkında olmadan yapiyo çünkü.
benim sıra arkadasim da aşırı stresli panikti mesela. stresten bacağını o kadar hızlı sallardi ki sirayi kaldirir küt küt vururduhem de yazılı olurken acayip tartisirdik bu yüzden
Karıştı artık yapacak bir şey yokOrasını karıştırma
Tarzım deyıl
Biber salçası yaptık canım gerçi ben cadı kızımdan pek yardım edemedim durmadı çünküNe salçası yaptınız canım
Annemde var sunny kullanıyorlar canmKızlar alakasız olacak ama derin dondurucu kullananız hangi marka kullanıyorsunuz memnunmusunuz
Ahahah bende biber yapacağım ama az yapcam annem domates salçamı verdi yeter bana o :)Biber salçası yaptık canım gerçi ben cadı kızımdan pek yardım edemedim durmadı çünkü
Bu arada kayınvalide biber parasını da bize kitledi
Aslnda normalde bizim üzerimize çok dusr çok fedakar bir annedir ama.hacidan geldikten snra biseler oldu anlamadm
Ya da bana öyle geliyor hassaslastm tam bilmiyirm
İstanbul'da tek başıma doktora bile gidemezdm ama burda alıp kendim gidebiliuorm ama.ordayken korkuyordum gidemiyordum eşimi bekliyordum elim mahkumdu ona
Gelirlerdi yanıma üç gün kalıp giderlerdi bir kere kızmıştım yine kendisi değil de ananemi yollamıştıki bende ananemle.hic anlasamam ananemi gönderene kadar ben geleyim demezdi çok sinirlerimi bozuyordu gezmesi tozmasi herseysi önemliydi
Bilmiyirm yaslandikca bnde mi böyle olucam
Eskiden çağrı merkezinde çalışıyordum, yan yana böyle kocaman masalar olur ya
Sitlerin en başından biri ayağını sallasa kavga ediyordum yapmayın diye
Yok kız ben farketmiyorum bile salladığımı sonra bi bakıyorum ayaklarım ağrıyor
Yaaa eşim dedi ki arkadaşım biber satıyor alacaksanız uygun fiyatlı vericekAhahah bende biber yapacağım ama az yapcam annem domates salçamı verdi yeter bana o :)
Nasıl kitledi kız
Aslında çok stresli değilim ya da olmadığımı düşünüyorum bilemedim bak şimdi etrafımdaki insanlar genelde gamsız olduğumu söylerlero zaman sen de streslisin biraz :) cabuk mu stres olursun
Yaaa eşim dedi ki arkadaşım biber satıyor alacaksanız uygun fiyatlı vericek
Kaynanam da hemen dedi oğlum param yok bu sene senden olsun
Tamam olabilir annesidir ama bunu söylerken diğer kaynımda oradaydı ondan da isteseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?