Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet daha sakindir bana göre
Panik atağı var bi de güya ama sakin nasıl oluyorsa

işte o ayak hareketi farketmeden bosaltiyo stresi paniği
aşırı panik insanlar daha şiddetli ve karşıdakini rahatsiz edecek kadar hızlı sert yapar bu hareketleri.

ben normalde de sakin olduğum için fazla hızlı rahatsiz edecek şekilde yapmam :)
ama sen yapma desen de yapar o hareketi o bilinçsizce farkında olmadan yapiyo çünkü.

benim sıra arkadasim da aşırı stresli panikti mesela. stresten bacağını o kadar hızlı sallardi ki sirayi kaldirir küt küt vururdu hem de yazılı olurken acayip tartisirdik bu yüzden

Yapıyor yaa daha dün gece uyardım
Ayyy ben o sınavda olsam kağıdı kalemi bırakır deprem oluyor diye sıranın altına girerdim

Biber salçası yaptık canım gerçi ben cadı kızımdan pek yardım edemedim durmadı çünkü

Bu arada kayınvalide biber parasını da bize kitledi
Ahahah bende biber yapacağım ama az yapcam annem domates salçamı verdi yeter bana o :)

Nasıl kitledi kız

benimkiler de gelir iki gün kalir giderler. yol yorgunluğu cikmadan yola çıkarlar beni deli ederler rossum

yaşlandıkça değişiyo insan tabi. ben İstanbul'a gelip de herkesten uzaklaşınca çok değişti mesela fikirlerim hayata yaklasimim :)
ben çok sınırlar içinde yaşayan bi insandim :) belki annen de hacca gidip uzaklaşınca daha farklı davranmak farkli yaşamak istemiştir.

bide yaşlandıkça kimi iyice adanmis insam kimi de iyice kendisi için yaşayan insan oluyo:)
ben su an kendim için yaşıyorum mesela. ilerde de o adanmışlıkta bulunamam büyük ihtimalle ama ailem gibi de yapmam:)

anneanneyi niye gönderiyodu sen yalnız kaliyosun diye mi:)

Eskiden çağrı merkezinde çalışıyordum, yan yana böyle kocaman masalar olur ya
Sitlerin en başından biri ayağını sallasa kavga ediyordum yapmayın diye

ben de sinir olurum ama ben de yaparım hafif hafif

Ahahah bende biber yapacağım ama az yapcam annem domates salçamı verdi yeter bana o :)

Nasıl kitledi kız
Yaaa eşim dedi ki arkadaşım biber satıyor alacaksanız uygun fiyatlı vericek

Kaynanam da hemen dedi oğlum param yok bu sene senden olsun

Tamam olabilir annesidir ama bunu söylerken diğer kaynımda oradaydı ondan da isteseydi

Maddi sıkıntınız yoksa boşver, evladı sonuçta takma ufak tefek şeyleri kafaya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…