Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapıyor yaa daha dün gece uyardım
Ayyy ben o sınavda olsam kağıdı kalemi bırakır deprem oluyor diye sıranın altına girerdim

o da bi kere sınıfa ari girdi diye korkudan siralarin üstüne gezmişti kulyutmaz gibi indirememisti kimse öğretmen en son koridora çıkarıp sakinlestirmisti

senin ta küçüklükten geliyo o zaman bu korku:) şimşek gök gürültüsü gibi falan

Maddi sıkıntınız yoksa boşver, evladı sonuçta takma ufak tefek şeyleri kafaya
Canım sorun parada değil bişey isteyeceği zaman hep benim eşimden ister diğer oğlunun durumu iyi ama hiç söylemez yoksa tabisi annesidir yapsın versin alsın ben ayrımcılık olunca sinir oldum

Yani kv ne toplam kaç kg aldınız ki biber

Bn kızmıştım iki çocukla insn gelmrz mi bı kızım napiosn demez mi ben burda deliriyorm sen gezme peşindesin diye soylenmistim o da ben gelemicem baban yollamiyor ananen gelsin dedi ona razı olduk

Valla bilmiyirm bende kendi kabugumda yaşamayı severm ama kabuğunu yıkıp duruyorlar

Şu sıra mesela anneme dedm kendi evmi temizleyemiorm anne çok kötüyüm diyirm olur gider diyor

Babam asla üç gundn fazla kalmadı persmbeden gelirlerdi pazar donerlerdi bir hafta kalırsak kavga dövüş olur kalp kırarız derdi
Belki haklıydı belki rahatsızlık vermek istemedi bilmiyirm ama üç yılın etkisinden cikamadim sanirm daha ben hala oralardayim

Çocuk o yüzden belki de zor geliyor çok sktni yaşadığım için

Aslında büyük deprem hissetmedim hiç ama daha ergenliğe yeni girmişken deprem belgeselleri izlemiştim. Sanırım o yüzden fobi oluştu, yıllardır çok korkarım
Bir de daha önce söylemiştim, depremle aramızda bir bağ var gibi hissediyorum
Ne zaman depremle ilgili birsey okusam izlesem konussam başıma geliyor

Aslında çok stresli değilim ya da olmadığımı düşünüyorum bilemedim bak şimdi etrafımdaki insanlar genelde gamsız olduğumu söylerler

aha bi gizli stresli daha
dışarı yansitmadan stres oluyosundur sen de büyük ihtimalle. bide uzun süre aynı şeyi stres yapmiyosundur ondan gamsiz görünüyo olabilirsin:)

tabi bu tamamen yanlış da olabilir:) benim gözlemlerim bu yönde:)

Bak canm

Yaaa sen hatrliyor musun zeytintanem nick'li biri vardı napio o geliyor mi habern var mi
Yaaaaa evet hatırlıyorum geçen gün hatta aynı nickli biri vardı baktım ama o değildi girmiyor herhalde kız biz o zaman hangi topiğe yazıyorduk hatırlamadım

Aslında çok fazla empati yaparım eşimde tam tersi kızımda öyle en kötü olaydan bile vardır bir hayır derşm ve çoğu zaman gerçekten de öyle olur

Yaaaaa evet hatırlıyorum geçen gün hatta aynı nickli biri vardı baktım ama o değildi girmiyor herhalde kız biz o zaman hangi topiğe yazıyorduk hatırlamadım
Çıkın çıkın a yaziyorduk

Hamile gbiydi hamile miydi neydi bir kayboldu bı daha gelmedi valla napti çok merak ettm

Sende uzaklaşıp gittiydin bende bizde hepimizde

Canım sorun parada değil bişey isteyeceği zaman hep benim eşimden ister diğer oğlunun durumu iyi ama hiç söylemez yoksa tabisi annesidir yapsın versin alsın ben ayrımcılık olunca sinir oldum

beş parmağın beşi bir değil ki:) siz lafını edip başına kakmiyosunuz diye sizden istiyodur belki de :)
kaç yaşında kadın. oğlu biber parası verdi diye gelini surat yapsa oturur aglar yani. benim zoruma giderdi açıkçası. o da ondan sizden daha rahat istiyodur :) annedir bosver böyle şeyin adaleti olmaz. herkes annesini istediği kadar simartir sahip çıkar:)

Çıkın çıkın a yaziyorduk

Hamile gbiydi hamile miydi neydi bir kayboldu bı daha gelmedi valla napti çok merak ettm

Sende uzaklaşıp gittiydin bende bizde hepimizde
Yaaaaa tamam tamam şimdi hatırladım evet yaaaa hamşle olabilir di

Evet ben sonra zayıflama topiğine girdim hamşle kaldım derken oraya yazan olmadı

Seninle aynı düşünüyoruz bu konuda

Ben hayatta surat yapmam çoğu zaman özel güzel yemek yapacaksak hemen eşime derim annenler de çağır dışarı yemeğe gideceksek anneni de alalım derim

Belki samimiyetime güvenip istedi öyle de olabilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…