- 11 Nisan 2007
- 88.031
- 517.935
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #2.341
Cesaret edemiyorum tampona bennSağlığa zararlı diyorlar. Sen kullanıyor musun Bonuscan
Ateşler basıyor, bol bol terliyorlarEtrafımda o yaş grubu rahata eren yok.
Ben orama burama koyamam öyle şey
Sen hiç fala bakma sana kabaran ben varım yetmez miİyiyim kuzum, kahve içiyorum. Kendime fal bakıcam, bakayım bana kabaran birşey var mısen ne yapıyorsun?
Amin canım sağol. Ya o zaman çok istiyordum, olmaz diye de korkuyordum, şimdi sorsalar az daha beklesem olurmuşMaşallah efom. Allah bağışlasınBiz de ilk 4 yıl istemedik. Ben hala istemiyorum
bizim burrda da çok öyle insanlar akrabalar falanEtrafımda o yaş grubu rahata eren yok.
Ooo şunu baştan deseneSen hiç fala bakma sana kabaran ben varım yetmez mibende daha yeni eve gidiyorum
Koyulacak başka şeyler varken ne gerek varOrama koma burama ko demiycem ya hayır recep ivedik çıkıcak içimden
Menapozken hamile olmaktan mı korkuyorlar gülombizim burrda da çok öyle insanlar akrabalar falan
Ama en çok korsanlar hamile olmaktan korkuyir
Menapozken hamile olmaktan mı korkuyorlar gülom
Aaa ne dedim ki şeyin yerine ne düşündün ki senOha lan oha
Ahahha dedim işteOoo şunu baştan deseneokuldan mı çıktın kuzum
Bebe olana kadar tadını çıkar, felsefen güzelHayat felsefem
Yaş kaçtı beben olduğunda efomAmin canım sağol. Ya o zaman çok istiyordum, olmaz diye de korkuyordum, şimdi sorsalar az daha beklesem olurmuş
Aynen ya ne zmn durulacak,akillanacak şu kafalarimiz bilmem ki be infaz korumam benimmKafamizda kendimiz gbi çılgın ondan tisortlum
İlk 28 de anne oldum, ikinci 32 de. Şimdi 36 yaşımYaş kaçtı beben olduğunda efom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?