Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ayni babam annemi tek yollamaz. kendi gelse annemle üç günden fazla duramaz

ama babamın huyu bu kimsenin evinde kalamaz. ben de kalmasi da mucize gibi bisey

sen yavaş yavaş ya içinde kalanları söyle ya da affet içinden. bu şekilde gidersen anca sana yük olur ross.ben artık kimseye bisey demiyorum:) beklemiyorum:) he he deyip geçiyorum. ben de diyorum anne yapamıyorum diye.sirf ne diyecek diye işe dönünce birini tut yapsın diyo onu ben de biliyorum şimdi nasil yapcam deyince bisey olmaz geleniniz gideniniz yok zaten diyo

iyi bakmışsın iki çocuğa cidden kuzum. ben bide kavga dövüş esime baktiriyorum yani. kacamiyo her zaman ama işte o yıpranmışligi atmak unutmak cok cok zor.

inşallah akros bunda süper baba olcak seni hiç yormucak

olabilir bak :) sen yüreğini ferah tutmak için bol bol inşirah suresi oku
bazı insanların hisleri kuvvetlidir o yüzden önceden hissediyo olabilirsin

Aslında çok fazla empati yaparım eşimde tam tersi kızımda öyle en kötü olaydan bile vardır bir hayır derşm ve çoğu zaman gerçekten de öyle olur

aynen ben de sen gibiyim :)
zaten kafana takip napcan boşver en iyisini yapıyosun

Söyledim zaten çoğu şeyi

Daha içimden atamadiklarimi da anlattım ilk buraya geldigimz zaman bir yilim çok kotu geçti ve bunu yavaş yavaş konuşarak atlattm

Hacidan sonra annemi tanıyamadım taniyamiuorm sanirm ya da ben fazla ilgi bekliyirm o da olabilir

Bir kere artii 15 tatilde dedm gel on gün kal bı gezelim gelion gidion bişey gormuyon dedm babam zar zor yolladı kız kardesmle iyiki demişim ama babama yoksa onu da yillamazdi

Hormonlarım çıldırdı

İns yaa smdiden iyi gidiyor yaa bakalım ins hep böyle kalır hep böyle devam eder

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…