- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #23.421
Hoşgeldin nickini görünce yüzümü gülümseten kişigeldiiimm geldiiimm :)
Herkesee hayırlıı akşamlaarrr canımlaarr
Sana hayırlı akşamlar canım yoruldun mu beğenmektengeldiiimm geldiiimm :)
Herkesee hayırlıı akşamlaarrr canımlaarr
Hoşgeldin nickini görünce yüzümü gülümseten kişi
2 ye bölücez işte ancak yetiyor kızUuuuuuu napcanız o kadar salçayı kız
Bn kızmıştım iki çocukla insn gelmrz mi bı kızım napiosn demez mi ben burda deliriyorm sen gezme peşindesin diye soylenmistim o da ben gelemicem baban yollamiyor ananen gelsin dedi ona razı olduk
Valla bilmiyirm bende kendi kabugumda yaşamayı severm ama kabuğunu yıkıp duruyorlar
Şu sıra mesela anneme dedm kendi evmi temizleyemiorm anne çok kötüyüm diyirm olur gider diyor
Babam asla üç gundn fazla kalmadı persmbeden gelirlerdi pazar donerlerdi bir hafta kalırsak kavga dövüş olur kalp kırarız derdi
Belki haklıydı belki rahatsızlık vermek istemedi bilmiyirm ama üç yılın etkisinden cikamadim sanirm daha ben hala oralardayim
Çocuk o yüzden belki de zor geliyor çok sktni yaşadığım için
Sana hayırlı akşamlar canım yoruldun mu beğenmekten
Kaç kilosun şuandaEvet
Doğumdan snra bnde o topiklerde olucam kesn
Aslında büyük deprem hissetmedim hiç ama daha ergenliğe yeni girmişken deprem belgeselleri izlemiştim. Sanırım o yüzden fobi oluştu, yıllardır çok korkarım
Bir de daha önce söylemiştim, depremle aramızda bir bağ var gibi hissediyorum
Ne zaman depremle ilgili birsey okusam izlesem konussam başıma geliyor
Aslında çok fazla empati yaparım eşimde tam tersi kızımda öyle en kötü olaydan bile vardır bir hayır derşm ve çoğu zaman gerçekten de öyle olur
Söyledim zaten çoğu şeyiayni babamannemi tek yollamaz. kendi gelse annemle üç günden fazla duramaz
ama babamın huyu bu kimsenin evinde kalamaz. ben de kalmasi da mucize gibi bisey
sen yavaş yavaş ya içinde kalanları söyle ya da affet içinden. bu şekilde gidersen anca sana yük olur ross.ben artık kimseye bisey demiyorum:) beklemiyorum:) he he deyip geçiyorum. ben de diyorum anne yapamıyorum diye.sirf ne diyecek diyeişe dönünce birini tut yapsın diyo onu ben de biliyorum şimdi nasil yapcam deyince bisey olmaz geleniniz gideniniz yok zaten diyo
iyi bakmışsın iki çocuğa cidden kuzum. ben bide kavga dövüş esime baktiriyorum yani. kacamiyo her zamanama işte o yıpranmışligi atmak unutmak cok cok zor.
inşallah akros bunda süper baba olcak seni hiç yormucak
42 ye bölücez işte ancak yetiyor kız
Sen kaç kilodan yapıcaksın
İyiyim kuzum sen nasılsınBaakk baakk laflara helee, ponçik kalbimm şımaracak şimdiii
Nasılsıınn Rosuumm iyisiin dimiii
58 oldumKaç kilosun şuanda
Neyse zayıf mışsın zaten çok bi kilo almazsan toparlarsın aman alsan da toparlarsın ilk kızımda 22 kilo almıştım dedim ki 2. Kızım da sağlıklı beslenecek az kilo alacam 22.5 kilo aldım58 oldum
Bilmiyom ki canım. Allaha emanetiz. İzmirde olmama rağmen, hatlar gidince gittim oğlumu okuldan aldım geldimanladım kuzu. ne zaman düzelir ki acababenim eşimin hatta gidip geliyodu sürekli
4 kg biberKız ne 4 kilosu anlamadım
Ya kızları yatırırken alttan alttan tembihliyim dedim bişey olursa hiç bişey bilmemiş olmasınlar diye ama boğazım düğümlendi devam edemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?