- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #23.441
Yaaa ben iki oğlumu da 52 ile hamile kalıp 68 le dogurmustumNeyse zayıf mışsın zaten çok bi kilo almazsan toparlarsın aman alsan da toparlarsın ilk kızımda 22 kilo almıştım dedim ki 2. Kızım da sağlıklı beslenecek az kilo alacam 22.5 kilo aldım
Kg kaybı bile olmuyo nerdeyse benim yaptıgım daKız ondan ne salçası çıkacak
geldiiimm geldiiimm :)
Herkesee hayırlıı akşamlaarrr canımlaarr
Seninle aynı düşünüyoruz bu konuda
Ben hayatta surat yapmam çoğu zaman özel güzel yemek yapacaksak hemen eşime derim annenler de çağır dışarı yemeğe gideceksek anneni de alalım derim
Belki samimiyetime güvenip istedi öyle de olabilir
Ya kızları yatırırken alttan alttan tembihliyim dedim bişey olursa hiç bişey bilmemiş olmasınlar diye ama boğazım düğümlendi devam edemedim.
İyiyim kuzum sen nasılsın
Bizde laf Cook
Bir 2 haftaya başlar bulantılarınYaaa ben iki oğlumu da 52 ile hamile kalıp 68 le dogurmustum
Ve hemen kiloma dönmüştüm
Bunda sanirm donemicem
Şimdiden boğazım deli gbi çalışıyor habire ver yiyecek ver yiyecek yoksa gelecek bulantı gelecek diyor
hoşgeldin beybinabersin bakalım
aynen ana baba evlat arasında ufak şeylerin hesabi olmamalı bence de :)
cidden senden yana kötü bişey görmemiştir ondan rahatça istemiştir:) masallah sana :) bi yudum suyu kiskanan insan var. sen düşünme boşuna huzurunu da kaçırma Allah daim etsin gecimini
o zaman hazır hissedince konuşursun bonusumonlar da seni öyle kötü görmesinler belki kaygıları artar
Baslayalo çok oldu kiBir 2 haftaya başlar bulantıların
Aman canım ya verirsin çocukların peşinde dolanmaktan
Söyledim zaten çoğu şeyi
Daha içimden atamadiklarimi da anlattım ilk buraya geldigimz zaman bir yilim çok kotu geçti ve bunu yavaş yavaş konuşarak atlattm
Hacidan sonra annemi tanıyamadım taniyamiuorm sanirm ya da ben fazla ilgi bekliyirm o da olabilir
Bir kere artii 15 tatilde dedm gel on gün kal bı gezelim gelion gidion bişey gormuyon dedm babam zar zor yolladı kız kardesmle iyiki demişim ama babama yoksa onu da yillamazdi
Hormonlarım çıldırdı
İns yaa smdiden iyi gidiyor yaa bakalım ins hep böyle kalır hep böyle devam eder
Hep iyi ol canmBen dee iyiyim şüküür Rossuum :)
Bilmiyom ki canım. Allaha emanetiz. İzmirde olmama rağmen, hatlar gidince gittim oğlumu okuldan aldım geldim
Hoşbulduumm
iyiyiim şüküür canıım samdanıım :) Sen nasılsın bakalıım, tek misin bu gece evde, eşim dışarı gidecek yazmıştın diye hatırlıyorumm.
Kesinlikle çok yiprattim.brn kendimi çoğu konularda artık üzerinden geçmeyi biliyorm en azından ama bazı şeylerde birleşince işte olmuyoriyi olmuş rosss. ben anlayamadıklarımi arkamda bırakmayı öğrendiğim zaman rahatladim. içinden bi şekilde cikmadikca insanı mahfediyo ya. onun yorgunluğu bezginligi negatifligi cok başka.
şimdi hacdan geldi ya cok farklı hissediyodur belki:) zamanla normale döner. belki o da el üstünde tutulmak istiyodur su an :) ölsen de hacı annem diye arkasinda kostur dur istiyodur.
benimki gelmez kocisini bırakıpburaya geldiklerinde de çıkalım diyorum oturuyolar evde artık bisey demiyorum kendileri bilir napiyim:)
yok yok artık akros değişmez:) üçüncü çocuk babayı cidden degsitiren çocuk bence:)
ben de iyiyim kuzum :) eşim yok canim gelcek mi gelmicek mi ne zaman gelcek bilmiyom :) en son sabah altida evden çıkarken geldi bem gidiyorum dedi :)
aksam da kp aradi edirnedeymis dedi biz daja hiç konusmadik esimle :) o merak edip arayıp sormuyosa ben de aramiyorum işte
Kesinlikle çok yiprattim.brn kendimi çoğu konularda artık üzerinden geçmeyi biliyorm en azından ama bazı şeylerde birleşince işte olmuyor
Benm babam gezer gelirdi İstanbul'da işleri çok olduğundan annemde yazık evdeydi hep
Ama çok şükür gezdirdim için rahat o yüzden
Gerçekten inanmak istiyorm değişmeyeceğine
ooyy canıımm samdanıım,, senii aramayan da ne bileyiimmaynenn bu emojiyi yapsıın ama yine geleceğii dizinin dibii :))
Hep iyi ol canm
Yazdıklarını okudumm Roscuum, üzülme olur muu
Galiba bu sorun herkeste var ya.. Ben de evdeyim inan ben de yaşıyorum. Annem de çalışıyor benim evdekii her şeyii yapıyorum yinede bir şey yapmıyo akşama kadar yatıyo oluyorum mesela. Önceden çok takardım da artık pek de takmıyorum.
ben sana yazarken o da mesaj attı
gelince biraz artistlik yapiyim bari
cok yogun çalışıyo ya kesin unutmuştur aramayi sormayi ama bence bahane değil
takma beybi takma :) görmek istemeyen insana hiç bisey gösteremezsin
senin amacin atanip hayatini kurmak :) onun dışında herşey sinek vızıltısı olcak. hmmm tamam anne de geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?