- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #23.461
yap yapp samdanıımm
Doğrudur ya canıım onların işii diğer mesleklere göre biraz daha ağır, bide ben artık şuna inandımm bu erkek cinsi 2 aynı şeyii aynı anda yapamıyoronlara da yazık Aklındasındır tabikii ama müsait oldukça yaapar eminimm, sıkma canınıı :)
ohhh iyi yapmışsın:) benim babam da bikana kadar tek ya da arkadaşlarıyla gezmis :) ailece gezilecekse de annesini kardeşlerini götürmüş annemi ve bizi goturmemis.
hala da annemin herşeyine karışırama öyle anlaşıyorlar ne deyim
onlar da zamanla geçer ross :) belki bu beybi öğretecek sana onları asabilmeyi de :) ben oğlum doğduğundan beri çok fazla şey öğrendim:) evlatlar ana babaya çok fazla şey öğretiyo bence.
Valla babam kendi yediği kdr yedirir ama çoğu da kendi yer
İns çoğu şeyi ogrendm de taisnma telaşında belki de hamilelikten değiştim
Hahaahhahahep akros yüzünden40 yılda bi nazlayinca herkesten mi bekledin naptın
Yaaa erken başlamış canım yaaaa ben ilk kızımda 5 kilo vermiştim kusmaktan bu cadı da mide bulantısı oldu ama kusmadımBaslayalo çok oldu ki
Hahaahhaha
Heralde nazlancagim var
Yaaaa ben ayvayı yok yedim kızım güzeldir teyzeleri ama omzunda oldu Gamze olayını bilmiyordum acaba Elimle omzuma mı dokundum kiay heralde kız olacak deyip deyip nazlan sen
bari bu hamileliğin simararak geçsin
ben çok pişmanım at gibi koşturup durdum hamileligimdeoğlan da öyle kosturuyo bütün gün belki hamilelikle ilgilidir çocuğun huyu da
bu arada ayva yersen bebegin guzel ve gamzeli olur
ayvayi yerken neresinde gamze olsun istersen parmağınla bastircaksin :)
Nasıl yapıyorsun ki merak ettimKg kaybı bile olmuyo nerdeyse benim yaptıgım da
Niye canım küsmüsünğz bende bazen trip atarım aramazsan arama. Diye sonra unutur ararımben de iyiyim kuzum :) eşim yok canim gelcek mi gelmicek mi ne zaman gelcek bilmiyom :) en son sabah altida evden çıkarken geldi bem gidiyorum dedi :)
aksam da kp aradi edirnedeymis dedi biz daja hiç konusmadik esimle :) o merak edip arayıp sormuyosa ben de aramiyorum işte
Katı olmuyo benimki doğrayıp biraz su koyup kaynamaya bırakıyorum sonra biraz kıvam alınca konservelere doldurup yemeklerde kullanıyorum canım :)Nasıl yapıyorsun ki merak ettim
Yaaaa ben ayvayı yok yedim kızım güzeldir teyzeleri ama omzunda oldu Gamze olayını bilmiyordum acaba Elimle omzuma mı dokundum ki
Olabilir sağol teyzesibüyük ihtimalle farketmeden dokunmussundur canim:) maşallah kızına
Robottan geçiriyor musunKatı olmuyo benimki doğrayıp biraz su koyup kaynamaya bırakıyorum sonra biraz kıvam alınca konservelere doldurup yemeklerde kullanıyorum canım :)
Evet canımRobottan geçiriyor musun
İkisinde de yaptım ama gamzeli olmadıay heralde kız olacak deyip deyip nazlan sen
bari bu hamileliğin simararak geçsin
ben çok pişmanım at gibi koşturup durdum hamileligimdeoğlan da öyle kosturuyo bütün gün belki hamilelikle ilgilidir çocuğun huyu da
bu arada ayva yersen bebegin guzel ve gamzeli olur
ayvayi yerken neresinde gamze olsun istersen parmağınla bastircaksin :)
Niye canım küsmüsünğz bende bazen trip atarım aramazsan arama. Diye sonra unutur ararım
İkisinde de yaptım ama gamzeli olmadı
Ama çok güzel erkek cocuklarm var yiycem Yaaa bir daha çıktıysa aldircam
Valla nazlancam yaa kosturmucam hicbiseyi de elimi surmucem
ben samdan
Senin kocanın oynasmama durumunu bi çözemedik be samdanimay kendini tutamiyo ki yaaaen iyisi coooooookkkkk uzaktan baksin bana adam oynasmaya gelemiyo kuzu onun dna sında oynasmak yok
neyseki zararsiz biriymis eltin
benim kaynana da yatakodasinin kapısını calmadan dan diye girerdiodaya en son esim girdiyse kitlerdi ama ben ne biliyim. en son ben girdiysem uyurken falan geliverirdi deli. ne bulmayi umuyodu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?