Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yok kız ne sıkcam
o kendi düşünsün karim napiyo diye

aynen yogun ama annesiyle babasiyla konusuyosa bi mesaj atacak vakti var demektir :)
ben niye esimin nerde olduğunu kayınpederimden duyuyorum. benim sinir olduğum nokta bu:)

Valla babam kendi yediği kdr yedirir ama çoğu da kendi yer

İns çoğu şeyi ogrendm de taisnma telaşında belki de hamilelikten değiştim

Valla babam kendi yediği kdr yedirir ama çoğu da kendi yer

İns çoğu şeyi ogrendm de taisnma telaşında belki de hamilelikten değiştim

hep akros yüzünden 40 yılda bi nazlayinca herkesten mi bekledin naptın

Hahaahhaha
Heralde nazlancagim var

ay heralde kız olacak deyip deyip nazlan sen
bari bu hamileliğin simararak geçsin
ben çok pişmanım at gibi koşturup durdum hamileligimde oğlan da öyle kosturuyo bütün gün belki hamilelikle ilgilidir çocuğun huyu da

bu arada ayva yersen bebegin guzel ve gamzeli olur
ayvayi yerken neresinde gamze olsun istersen parmağınla bastircaksin :)

Yaaaa ben ayvayı yok yedim kızım güzeldir teyzeleri ama omzunda oldu Gamze olayını bilmiyordum acaba Elimle omzuma mı dokundum ki

Niye canım küsmüsünğz bende bazen trip atarım aramazsan arama. Diye sonra unutur ararım

Yaaaa ben ayvayı yok yedim kızım güzeldir teyzeleri ama omzunda oldu Gamze olayını bilmiyordum acaba Elimle omzuma mı dokundum ki

büyük ihtimalle farketmeden dokunmussundur canim:) maşallah kızına

İkisinde de yaptım ama gamzeli olmadı

Ama çok güzel erkek cocuklarm var yiycem Yaaa bir daha çıktıysa aldircam

Valla nazlancam yaa kosturmucam hicbiseyi de elimi surmucem

Niye canım küsmüsünğz bende bazen trip atarım aramazsan arama. Diye sonra unutur ararım

yok kus değiliz ama çok yoğun çalıştığı için aramiyo. ben de ters zamanda rahatsız etmeyim diye aramiyorum.
ama annesigil dan dun arar sonra da hemen beni arar nerde diye bana sorarlar sonra da biz konuştuk surdaymis su isi varmis derler. kendimi çapraz sorguda gibi hissettiğim için gıcık oluyorum sadece duruma

İkisinde de yaptım ama gamzeli olmadı

Ama çok güzel erkek cocuklarm var yiycem Yaaa bir daha çıktıysa aldircam

Valla nazlancam yaa kosturmucam hicbiseyi de elimi surmucem

aynen böyle işte
bak bakalım nazlaninca hamilelik nasılmış
ye kuzum hadis de varmış huyu yüzü güzel bebek isteyen ayva yesin diye :)

Senin kocanın oynasmama durumunu bi çözemedik be samdanim

Kaynanan sizi alt alta ust üste görmeyi ummustur kesin yazık niye yatak odası gibi bi yere dan diye girme gereği duyar insan yoksa bu arada aynı evde kaldigimizda bi daha bizde kilitleyelim bari de benim elti de dan diye girip bizi umduğu gibi bulamasin ajxhahd yapar mı yapar o

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…