Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

O konuda haklısıın canım Samdanım

aa bi dakika samdanıım benn neyii nerde karıştırdııım kiii aaa çok utandımm şuaann

senin rosssa yazdığın mesaja ben cevap yazınca senin kafan karıştı fıstık yok aslında bişey takıldım sadece

adam oynasmaya oynasır da sonucu olmalı boşa oynasmaz

ay ne biliyim yaaa eltide öyle dan diye girer mi ki sonuçta herkesin gazabina birden uğrayacak
benim kaynanam değişik kuzum ya. Allah bana sabır versin bol bol şimdi de durduk yere trip atmaya başladı. en son beni delirtecek ne beni ne torununu göremeyecek

AnneAslan canım büyük geçmiş olsun sana da başını carpmissin yaa bisey oldu muu
Basim sisti biraz canim sukur yarilmadi cok sert wurdum kucucuk cocukla o korku hala beni etkiliyo atamadim ustumden dun gece hic uyumadik gun ici de uyumadim suan oyle pilim bitmis durumdaki anlatamam canim

Ben yanmışım dün gülüm cok kötü deprem yaşadım aklım gidik
Benim basima geleni bi bilsen balim cok gecmis olsun sana da
Az kaldi bayilip kaliyodum.Aslani kucagima alip uyutmaya goturcektim tam o anda bi duwara carptim ama sanki beni tutup duwara wurmuslar gibi sonra basim dondu sandim yere coktum ama kafam uyustu kendime zor geldim cocugu kapmamla cikmam bi oldu

Yaaa cok üzüldüm kuzum ya bi tomografi çektirseydin ya ay cok üzüldüm

Bende farklı değilim. Sürekli sallanıyorum gibi. Üstüne birde enfeksiyon kaptık. Bağırsaklar bitik. Gözüm hep oğlumda. Görümcem de evde tekmiş. Korkusundan 2 gündür bizde kalıyor.
Rabbim beterinden korusun

Geçmiş olsun canım, stresten korkudan da olabilir. Hepimiz korktuk, artık moddan çıkmak istiyorum ama yapılan açıklamalar iyice korkutuyor

Geçmiş olsun canım, stresten korkudan da olabilir. Hepimiz korktuk, artık moddan çıkmak istiyorum ama yapılan açıklamalar iyice korkutuyor
Evet stresini atamadım sanırım. En mantıklısı evi depreme göre düzenlemek ve alınacak önlemler sanırım. Rabbim beterinden korusun hepimizi

Evet stresini atamadım sanırım. En mantıklısı evi depreme göre düzenlemek ve alınacak önlemler sanırım. Rabbim beterinden korusun hepimizi

Haklısın artık yapacak başka birşey kalmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…