- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #23.481
yok kız ne sıkcam
o kendi düşünsün karim napiyo diye
aynen yogun ama annesiyle babasiyla konusuyosa bi mesaj atacak vakti var demektir :)
ben niye esimin nerde olduğunu kayınpederimden duyuyorum. benim sinir olduğum nokta bu:)
aa bi dakika samdanıım benn neyii nerde karıştırdııım kiii aaa çok utandımm şuaann
Senin kocanın oynasmama durumunu bi çözemedik be samdanim
Kaynanan sizi alt alta ust üste görmeyi ummustur kesin yazık niye yatak odası gibi bi yere dan diye girme gereği duyar insan yoksabu arada aynı evde kaldigimizda bi daha bizde kilitleyelim bari de benim elti de dan diye girip bizi umduğu gibi bulamasin ajxhahd yapar mı yapar o
Ah bu ros ahsenin rosssa yazdığın mesaja ben cevap yazınca senin kafan karıştı fıstıkyok aslında bişey takıldım sadece
senin rosssa yazdığın mesaja ben cevap yazınca senin kafan karıştı fıstıkyok aslında bişey takıldım sadece
Basim sisti biraz canim sukur yarilmadi cok sert wurdum kucucuk cocukla o korku hala beni etkiliyo atamadim ustumden dun gece hic uyumadik gun ici de uyumadim suan oyle pilim bitmis durumdaki anlatamam canim
Benim basima geleni bi bilsen balim cok gecmis olsun sana daBen yanmışım dün gülüm cok kötü deprem yaşadım aklım gidik
Yaaa cok üzüldüm kuzum ya bi tomografi çektirseydin yaBenim basima geleni bi bilsen balim cok gecmis olsun sana da
Az kaldi bayilip kaliyodum.Aslani kucagima alip uyutmaya goturcektim tam o anda bi duwara carptim ama sanki beni tutup duwara wurmuslar gibi sonra basim dondu sandim yere coktum ama kafam uyustu kendime zor geldim cocugu kapmamla cikmam bi oldu
Bende farklı değilim. Sürekli sallanıyorum gibi. Üstüne birde enfeksiyon kaptık. Bağırsaklar bitik. Gözüm hep oğlumda. Görümcem de evde tekmiş. Korkusundan 2 gündür bizde kalıyor.Eşim evde ya rahatladım ben biraz, sanki o olunca olmuyor :)
Az önce ben korkmuyorum artık iyiyim dedim, balkona çıktık.
Balkonun korkuluğuna öylesine ayağını vuruyormus, birden sallanmaya başladı. Ben de deprem oluyor sandım doğal olarak, Kızımın yanına koşuyordum ki gülme sesi duydum
Sinir krizi geçirecektim, hala dalga geçiyor allahtan korkmuyormussun diye. Oof of
Bende farklı değilim. Sürekli sallanıyorum gibi. Üstüne birde enfeksiyon kaptık. Bağırsaklar bitik. Gözüm hep oğlumda. Görümcem de evde tekmiş. Korkusundan 2 gündür bizde kalıyor.
Rabbim beterinden korusun
Evet stresini atamadım sanırım. En mantıklısı evi depreme göre düzenlemek ve alınacak önlemler sanırım. Rabbim beterinden korusun hepimiziGeçmiş olsun canım, stresten korkudan da olabilir. Hepimiz korktuk, artık moddan çıkmak istiyorum ama yapılan açıklamalar iyice korkutuyor
Evet stresini atamadım sanırım. En mantıklısı evi depreme göre düzenlemek ve alınacak önlemler sanırım. Rabbim beterinden korusun hepimizi
Günaydın samdanımgünaydın malii
Açılınca gülersin, acelem yokGünaydın, bu cümle beni çok güldürebilirdi normalde ama gözlerim kapanıyor gülemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?