Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Günaydın yavru kertenkelelerim
Bugün size yeni evimden sesleniyorum
Dün geceye kadar nakliye işleri ile uğraştık. Şuan ev dandini, her taraf koli dolu. Öte yandan işin kötüsü evde elektrik var ama su yok. Temizlik yapamadığım için hiçbirşeyi yerleştiremedim. Bir de perdelerin ölçüsü bu eve uymadı. Şuan perdesiz, susuz ve kocasız vaziyetteyim
Bugün açılma ihtimali varmış suyun. Dua edin de açılsın. Artık düzenim olsun istiyorum, normal hayata geçiş yapmak istiyorum
Sizlerde ne var ne yok bakalım, haftasonu neler yapacaksınız?
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
Kajmery34
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
D e f n e
Amecey
G gokyuzu_
kubdef
bil ge
KedidirKedii
C Cay6
Jawlensky
D Dilos06
T Tatlianne20
AnneAslan
hicmet16
Kukrim
Monny
efuulimm
successful woman
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
K KurkmantoluS
B baby0101
I inessa armand
Kmsl Hnd

Hoşgeldin iki gözümün çiçeği
Hayırlı olsun canım benim inşAllah suyun elektriğin veeee geyşan çabuk gelir
Bizim hafta sonumuz evde oturup çay içmekle geçeceksende gelsene

Ben keyifsizim cici

İşlerin rast gitsin canım.nasil olayım depremin şoku korkusu hala üstümüzde .daha büyüğe yaklaştık diyorlar Allah yasatmasin öyle büyük afet inşallah .

Kız sonuçsuz oynaşilir mi zaten oynaşmanın sonu her zaman iyi yerlere gider anacim sizin oynasma sekli farklı mı ki ahahah
Elti giremez girerse kıyameti koparirim kaynanam bile giremez geç eltiyi eşim ara kapıyı bile kapatır kitler evde biri yatılı olduğu zaman samdanim yatak odası değil ki tek,o daha temkinli sonuçta her şekil basilabiliriz bizim sagimiz solumuz malum pek belli olmazhosss bı kere de annesine basildigimiz için daha temkinli artık adam
Senin kaynananın trip sebebi ne ki ola samdanim? Bişey mi geçti aranızda?

İşlerin rast gitsin canım.nasil olayım depremin şoku korkusu hala üstümüzde .daha büyüğe yaklaştık diyorlar Allah yasatmasin öyle büyük afet inşallah .
Amin kuzucum sağolasın
26 yaşındayım, 26 yıldır büyük İstanbul depremi diyorlar. Sonunda 500 katrilyon kere söylemekten olmayacak şeyi de olduracaklar.
Kötüyü düşünme kuzum. Önlemi alıp gerisini koyvermeli. Başımıza gelecek varsa kaçınılmaz zaten. Daha gelmeden korkmayın gelince korkacaksınız nasılsa

Günaysss kızlarrrr
Herkes nasıl bakalım ? hayat nasıl ? çok bayat mı
Akşam kocişkolarınız ile hayatınızı renklendirin

B Brunello Cicinelli canımm taşınmak zor bilirimm.. Bizde evimize geçrken 1 ay kendime gelememiştim hep biryerler dağınık hep bir şeyler ortada kalıyor nedense bir türlü rayına oturmuyor en azından bir süre. Rabbim tez zamanda kolaylık versin su bir an önce açılsın evin misler gibi olsun inşallaah

1 ay mı deliririm ben
Bak şu su gelsin maximum 24 saat diyorum size. 24 saat içinde evi yerleşik düzene geçiririm. Baba evimdekileri de sayarsak taşındığım 5.ev bu.
Polis eşi olduğumu düşünürsek de asla son olmayacak,
Ama yeni evimi çok sevdim. Düzenli görsem bir de..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…