- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #23.521
Sende hoşgeldin seksü şempazemCicimm hoşgeldin ballı lokmangünaydın, valla taşınma işi bittiyse yerleşme daha kolay balım inşallah hayırla bı duzen kurup normale bindirirsin herseyi.hayirli olsun darısı kendi evine bı dahakine diyelim
Hiç sorma canım diye diye olduracaklar şom.agizliilarAmin kuzucum sağolasın
26 yaşındayım, 26 yıldır büyük İstanbul depremi diyorlar. Sonunda 500 katrilyon kere söylemekten olmayacak şeyi de olduracaklar.
Kötüyü düşünme kuzum. Önlemi alıp gerisini koyvermeli. Başımıza gelecek varsa kaçınılmaz zaten. Daha gelmeden korkmayın gelince korkacaksınız nasılsa
Canım başını sert carpmişsin ki şişmiş bı gidip gosterseydiniz hastaneye ya,bide çok etkileniyosun sanirim sende canım Allah bı daha yaşatmasın,beterinden esirgesin rabbimBasim sisti biraz canim sukur yarilmadi cok sert wurdum kucucuk cocukla o korku hala beni etkiliyo atamadim ustumden dun gece hic uyumadik gun ici de uyumadim suan oyle pilim bitmis durumdaki anlatamam canim
Deme yaKronik enfeksiyon olmuşun kasıklarım ağrıyürr kızlar. Accukta keyfim yok herkesle kavgalar ediyom Eki Görüntüle 2540221
Olur canımm hepsi zamanla hiç kasma kendini.. yavaş yavaş yormadan sormadannn1 ay mı deliririm ben
Bak şu su gelsin maximum 24 saat diyorum size. 24 saat içinde evi yerleşik düzene geçiririm. Baba evimdekileri de sayarsak taşındığım 5.ev bu.
Polis eşi olduğumu düşünürsek de asla son olmayacak,
Ama yeni evimi çok sevdim. Düzenli görsem bir de..
Kesinlikle,Hiç sorma canım diye diye olduracaklar şom.agizliilar
Ya olsun canım hayırlısı olsun inşallah,belki taşınip gideceğiniz yeni görev yerinde uzun kalırsaniz yatırım amaçlı ev alıp ordan giderken yeniden satarsınız canım, bizim bazı akrabalar öyle yapıyor her gittikleri yerden ev alıp tayin çıkınca satıp yeni gittikleri yerden alıyorlarSende hoşgeldin seksü şempazem
Bidahaki taşınma kendi evime olamayacak malesef, artık Hakkariye mi olur Şırnak'a mı göreceğiz
Bitanem iyiyiz peşimde kosuyor habire dilosum dilosum diye diye simidi kahvaltı hazırlıyor canım benim sen nasılsın
Hay ağzın bal yesin cici isikkara bana bunlarla gelinKesinlikle,
Ama artçılar ilk depremden büyük olmaz korkmayın. Şuan olan deprem ile yer kabuğu epey bir sıkışmayı attı. Yine büyük bir deprem olması için yıllar geçmesi lazım.
Cici Mete Işıkara konuştu
Yaaa çok tatlışsınOlur canımm hepsi zamanla hiç kasma kendini.. yavaş yavaş yormadan sormadannn
Evini sevdiysen ne güzellbend ilk evlendiğim zamanlar kira da oturuyordum ama o evimi o kadar çok seviyordum ki annem derdi ki bana orası başkasının evi sen sadece orda geçicisin çok bozulurdum kavga ederdim hayır orası benim evim diye eve girdiğimde resmen içim huzurla dolardı sankii evimden başka bir yer istemiyordum..
Şimdi ki evimi de çok seviyorum tabi ama onun yeri her zaman başka
İnşallah canımm, il neresiii ilçe neresiii ben hiç bilmiyorum yahuuuuYaaa çok tatlışsın
Bizim evlenince ilk evimiz kapısı bacısı dökülen izbe ve aşırı ucuz kiralı bir evdi. Yokluk içinde evlenince öyle oldu, ikimizde işsizdik evlenirken
İkinci evimizde çok şükür meslekleri elimize almıştık. Dubleks bir eve çıktık. O evi de çok sevdim ama kullanışsızdı. Merdivenler benim gibi üşengeçler için doğru bir karar değilmiş
Bir de rutubet kokusu vardı, astımımı ilerletiyordu.
Yeni ev büyük bir sitenin içinde. Geniş güzel huzurlu. Sitede aklına gelebilecek her imkan var. İnşallah rahat edeceğimizi düşünüyorum.
vajinal kuzumDeme ya
İdrar yolu enfeksiyonu mu vajinal enfeksiyon mu kuzum?
evt bebeğim vajinal
Kadın doğuma gittin mi canım ilaç vs ne verdi?vajinal kuzum ☹
evt bebeğim vajinal
Kaç kadın doğuma gittim kuzum ya artık sien son fakülteye yolladı hocaa. Evet iki antibiyotik bi fitil bide değişik bi ilaç verdi içinde yararlı bakteri olan bi mayaymışKadın doğuma gittin mi canım ilaç vs ne verdi?
İnşallah faydası olur canım,hemen geçebilen bı enfeksiyon mu yoksa uğraştırıcı mi aceba? Bebek işini de sıkıntıya sokar buKaç kadın doğuma gittim kuzum ya artık sien son fakülteye yolladı hocaa. Evet iki antibiyotik bi fitil bide değişik bi ilaç verdi içinde yararlı bakteri olan bi mayaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?