Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yenii evindeee yepyeni çok güzel günlerin olsun Cicimm eşinle

Susuz ev, Hmmmm gelir bugün inşallah da hemencik yerleşip keyif yaparsın canıım

Ben artık, yavaş yavaş derse başlıyorum

Kaç kadın doğuma gittim kuzum ya artık sien son fakülteye yolladı hocaa. Evet iki antibiyotik bi fitil bide değişik bi ilaç verdi içinde yararlı bakteri olan bi mayaymış
İlaclari kullandiktan sonra yine git canım kontrole lütfen etme .

Hayırlı olsun ana kertenkele su da hemen açılır inşallah. Ben de evi aldım sonunda işlemler bitti. Ev sahibinin taşınmasını bekliyoruz artık. Bu iki hafta bizi çok yıprattı. Üstüne deprem korkusu. Haftasonu hiçbir yere çıkmadan tembel tembel evde yuvarlanmayi amaçlıyoruz

Hayırlı uğurlu olsun kuzumİlk kaldığın gece dilek dile derler tuttun mu dilek

Evet mantıklı tabi Bakalım zaman ne gösterecek.. Biz yatırımı genel olarak arabaya yapıyoruz. Model yükseldikçe alacak evin peşinatı olsun diye. Ama ev alıp kiraya da verilebilir. Bakacağız bakalım şartlar ne gösterecek
Bitanem iyiyiz peşimde kosuyor habire dilosum dilosum diye diye simidi kahvaltı hazırlıyor canım benim sen nasılsın
Bende taşındım işte. Yeni evimdeyim ama su bile yok Heryer heryerde
Hay ağzın bal yesin cici isikkara bana bunlarla gelin
Beni televizyonlara çıkarsalar herkesin korkusunu alırım
İnşallah canımm, il neresiii ilçe neresiii ben hiç bilmiyorum yahuuuu
Bursa Nilüferdeydim ilçe olarak. Şimdi başka bir ilçeye geçiş yaptım Bilmiyorum artık iyi mi yaptım kötü mü yaptım
Sağol Bonuscanım

İnşallah faydası olur canım,hemen geçebilen bı enfeksiyon mu yoksa uğraştırıcı mi aceba? Bebek işini de sıkıntıya sokar bu
Yavrum ben kaç yıldır ilaç kullandım geçmedi. Bakalım doktor bu defa daha güçlüsünü verdim ama 6 ay bile sürebilir bu aşamada bebek yapmayın sağlıklı olmaz dedi

K KurkmantoluS psikolojik olabilir strese bağlı bağışıklıl çöküyorsa kimisi ordan etkileniyor.

Sülük dahil neler yaptı bi yakınım.
Çok zaman geçti atlattı ama aniden üzülse ağrısı oluyor mantar gibi bişey başlıyor.

Beslenmen kötüyse onuda düzeltmeye çalış.

Onunda kötü etkisi oluyormuş.

İlaclari kullandiktan sonra yine git canım kontrole lütfen etme .
evet kuzum zaten 10 aydır gidip geliyorum bu doktora yeni gittim 1 ay sonra kontrol varr
sağol bebeğimm

Beslenmem kötü evet kuzum ama psikolojik nasıl oluyorki sülük neresine yaptıııı

Yenii evindeee yepyeni çok güzel günlerin olsun Cicimm eşinle ❤

Susuz ev, Hmmmm gelir bugün inşallah da hemencik yerleşip keyif yaparsın canıım

Ben artık, yavaş yavaş derse başlıyorum
Kpss çalışmalarına mı kuzucuk?
Teşekkür ederim güzel dileklerin için

İnşallah faydası olur canım,hemen geçebilen bı enfeksiyon mu yoksa uğraştırıcı mi aceba? Bebek işini de sıkıntıya sokar bu
Seksüm bebeği sıkıntıya sokmuyor. Bende yaz başında atlattım ya. Doktora sormuştum alakası bile yok dedi. Ama enfeksiyon temizlenince bebek sahibi olmak daha sağlıklı olur tabiki.

Daha nakliye falan yapmadınız dimi hizuşum? Kendi evini toparladın mı peki?

Beslenmem kötü evet kuzum ama psikolojik nasıl oluyorki sülük neresine yaptıııı

Sülük baya oraya koydurdu konuşturma işte acı çekmeyen insan bunu yaptıramaz.

Psikolojik dedim ya üzntüyle stresle artıyor birden başlıyordu diye.
Antibiyotik kullansa boğazı için orada sıkıntı oluyodu.

Uykusuzluk vs bir çok sorunu vardı.

Hayırlı uğurlu olsun kuzumİlk kaldığın gece dilek dile derler tuttun mu dilek
Yorgunluktan öyle bir bayılmışım ki ne ara uyuduğumu bilmiyorum
Ama bebek hayali kurarak uyuduk acaba o dilekten sayılır mı
Rüyamda da öğrencilerimi haşlıyordum kesin gerçekte çıkacak çünkü hergün yaşadığımız durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…