- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #23.541
Yenii evindeee yepyeni çok güzel günlerin olsun Cicimm eşinleGünaydın yavru kertenkelelerim
Bugün size yeni evimden sesleniyorum
Dün geceye kadar nakliye işleri ile uğraştık. Şuan ev dandini, her taraf koli dolu. Öte yandan işin kötüsü evde elektrik var ama su yok. Temizlik yapamadığım için hiçbirşeyi yerleştiremedim. Bir de perdelerin ölçüsü bu eve uymadı. Şuan perdesiz, susuz ve kocasız vaziyetteyim
Bugün açılma ihtimali varmış suyun. Dua edin de açılsın. Artık düzenim olsun istiyorum, normal hayata geçiş yapmak istiyorum
Sizlerde ne var ne yok bakalım, haftasonu neler yapacaksınız?
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
Amecey
@gokyuzu_
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
C Cay6
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Tatlianne20
@AnneAslan
@hicmet16
Kukrim
@Monny
@efuulimm
@successful woman
@Pembe Bal10cuk
@Geveze_kelebek
K KurkmantoluS
@baby0101
I inessa armand
@Kmsl Hnd
İlaclari kullandiktan sonra yine git canım kontrole lütfen etme .Kaç kadın doğuma gittim kuzum ya artık sien son fakülteye yolladı hocaa. Evet iki antibiyotik bi fitil bide değişik bi ilaç verdi içinde yararlı bakteri olan bi mayaymış
Hayırlı olsun ana kertenkele su da hemen açılır inşallah. Ben de evi aldım sonunda işlemler bitti. Ev sahibinin taşınmasını bekliyoruz artık. Bu iki hafta bizi çok yıprattı. Üstüne deprem korkusu. Haftasonu hiçbir yere çıkmadan tembel tembel evde yuvarlanmayi amaçlıyoruzGünaydın yavru kertenkelelerim
Dün geceye kadar nakliye işleri ile uğraştık. Şuan ev dandini, her taraf koli dolu. Öte yandan işin kötüsü evde elektrik var ama su yok. Temizlik yapamadığım için hiçbirşeyi yerleştiremedim. Bir de perdelerin ölçüsü bu eve uymadı. Şuan perdesiz, susuz ve kocasız vaziyetteyim
Bugün açılma ihtimali varmış suyun. Dua edin de açılsın. Artık düzenim olsun istiyorum, normal hayata geçiş yapmak istiyorum
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
Amecey
@gokyuzu_
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
C Cay6
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Tatlianne20
@AnneAslan
@hicmet16
Kukrim
@Monny
@efuulimm
@successful woman
@Pembe Bal10cuk
@Geveze_kelebek
K KurkmantoluS
@baby0101
I inessa armand
@Kmsl Hnd
Hayırlı uğurlu olsun kuzumGünaydın yavru kertenkelelerim
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
Amecey
@gokyuzu_
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
C Cay6
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Tatlianne20
@AnneAslan
@hicmet16
Kukrim
@Monny
@efuulimm
@successful woman
@Pembe Bal10cuk
@Geveze_kelebek
K KurkmantoluS
@baby0101
I inessa armand
@Kmsl Hnd
Evet mantıklı tabiYa olsun canım hayırlısı olsun inşallah,belki taşınip gideceğiniz yeni görev yerinde uzun kalırsaniz yatırım amaçlı ev alıp ordan giderken yeniden satarsınız canım, bizim bazı akrabalar öyle yapıyor her gittikleri yerden ev alıp tayin çıkınca satıp yeni gittikleri yerden alıyorlar
Bende taşındım işte. Yeni evimdeyim ama su bile yokBitanem iyiyiz peşimde kosuyor habire dilosum dilosum diye diye simidi kahvaltı hazırlıyor canım benim sen nasılsın
Beni televizyonlara çıkarsalar herkesin korkusunu alırımHay ağzın bal yesin cici isikkara bana bunlarla gelin
Bursaİnşallah canımm, il neresiii ilçe neresiii ben hiç bilmiyorum yahuuuu
Sağol Bonuscanım
Yavrum ben kaç yıldır ilaç kullandım geçmedi. Bakalım doktor bu defa daha güçlüsünü verdim ama 6 ay bile sürebilir bu aşamada bebek yapmayın sağlıklı olmaz dediİnşallah faydası olur canım,hemen geçebilen bı enfeksiyon mu yoksa uğraştırıcı mi aceba? Bebek işini de sıkıntıya sokar bu
evet kuzum zaten 10 aydır gidip geliyorum bu doktora yeni gittim 1 ay sonra kontrol varrİlaclari kullandiktan sonra yine git canım kontrole lütfen etme .
sağol bebeğimmK KurkmantoluS geçmiş olsun
D Dilos06 allah muhabbetinizi daim etsin diloşum
K Kendinisevenbirii sizin ne zaman belli olucaktı? Geçmişi okuyamıyorum gözden kaçmıştır yazdıysan
Amecey siz naptınız eysiniz inş
kk birinci noteri vefalı samdan yüzümü güldüren samdan sana da iki çift lafım var iyi ki burdasın
I inessa armand
C Cay6
Yavrum senin şifan bende ya. Yeni atlattım aynı meretivajinal kuzum ☹
evt bebeğim vajinal
Beslenmem kötü evet kuzum ama psikolojik nasıl oluyorkiK KurkmantoluS psikolojik olabilir strese bağlı bağışıklıl çöküyorsa kimisi ordan etkileniyor.
Sülük dahil neler yaptı bi yakınım.
Çok zaman geçti atlattı ama aniden üzülse ağrısı oluyor mantar gibi bişey başlıyor.
Beslenmen kötüyse onuda düzeltmeye çalış.
Onunda kötü etkisi oluyormuş.
Kpss çalışmalarına mı kuzucuk?Yenii evindeee yepyeni çok güzel günlerin olsun Cicimm eşinle ❤
Susuz ev, Hmmmmgelir bugün inşallah da hemencik yerleşip keyif yaparsın canıım
Ben artık, yavaş yavaş derse başlıyorum
Seksüm bebeği sıkıntıya sokmuyor. Bende yaz başında atlattım ya. Doktora sormuştum alakası bile yok dedi. Ama enfeksiyon temizlenince bebek sahibi olmak daha sağlıklı olur tabiki.İnşallah faydası olur canım,hemen geçebilen bı enfeksiyon mu yoksa uğraştırıcı mi aceba? Bebek işini de sıkıntıya sokar bu
Evvett Cicim, 10 ay sonra bakalım benden geriye ne kalacakKpss çalışmalarına mı kuzucuk?
Teşekkür ederim güzel dileklerin için
Daha nakliye falan yapmadınız dimi hizuşum? Kendi evini toparladın mı peki?Hayırlı olsun ana kertenkele su da hemen açılır inşallah. Ben de evi aldım sonunda işlemler bitti. Ev sahibinin taşınmasını bekliyoruz artık. Bu iki hafta bizi çok yıprattı. Üstüne deprem korkusu. Haftasonu hiçbir yere çıkmadan tembel tembel evde yuvarlanmayi amaçlıyoruz
Beslenmem kötü evet kuzum ama psikolojik nasıl oluyorkisülük neresine yaptıııı
Yorgunluktan öyle bir bayılmışım ki ne ara uyuduğumu bilmiyorumHayırlı uğurlu olsun kuzumİlk kaldığın gece dilek dile derler tuttun mu dilek
Azimli kızsın senEvvett Cicim, 10 ay sonra bakalım benden geriye ne kalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?