- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #23.561
Nasıl kızzzz diyeleeeeYavrum senin şifan bende ya. Yeni atlattım aynı mereti
Ayy iki defa olduYavrum senin şifan bende ya. Yeni atlattım aynı mereti
Çuf çuf yapıp evi hayırladınız yaniYorgunluktan öyle bir bayılmışım ki ne ara uyuduğumu bilmiyorum
Ama bebek hayali kurarak uyuduk acaba o dilekten sayılır mı
Rüyamda da öğrencilerimi haşlıyordum kesin gerçekte çıkacak çünkü hergün yaşadığımız durum
Ayy çok geçmiş olsun negom. Çocuklara ayrı üzüldüm halılara ayrı üzüldüm şimdiGünaydın, çok birikmiş sayfa, sonra bakarım. Büyük oğlum hastalandı dün. Onunla ilgileniyorum.
Küçük kustu diye yıkamaya gönderdiğim ve dün gelen yeni serdiğim halıya akşam da büyük kustu
Allah Allahhh. Yok kuzu ya benim psikolojik desek önceden çocuk va düşünmezken de oluyordu. Ben çok sağlıksız besleniyorum bence ondannSülük baya oraya koydurdu konuşturma işteacı çekmeyen insan bunu yaptıramaz.
Psikolojik dedim ya üzntüyle stresle artıyor birden başlıyordu diye.
Antibiyotik kullansa boğazı için orada sıkıntı oluyodu.
Uykusuzluk vs bir çok sorunu vardı.
Yaa canım benim hayırli uğurlu olsun çok sevindim suyunuz da gelir evinin duzenide oturur bir kaç güne canımBende taşındım işte. Yeni evimdeyim ama su bile yokHeryer heryerde
Teşekkür ederim tatlım hepimizin muhabbeti hep daim olsun
Yasal olarak bir aylık süresi varmış ev sahibinin taşınması için. Dedim ekimi geçirme tekrar kira vermek zorunda kalmayalım. O da ben de Ekim içinde taşınırız dedi. Ounu bekliyoruz. Henüz toparlanmaya başlamadık. O kadar çok olumsuzluk çıktı ki. Olmayacağını düşündük bir ara. Ev sahibi de öyle düşünmüş ev aramamış. Bu ev zaten bir kez satilmanın eşiğinden dönmüş. Yine aynı şey olursa diye korkmuş öyle işte. Yavaş yavaş toplaniriz.Daha nakliye falan yapmadınız dimi hizuşum? Kendi evini toparladın mı peki?
Bak şimdi iyi dinle, Kadın Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Brunello Cicinelli konuşacak, vaziyet alNasıl kızzzz diyeleeee
Açılınca gülersin, acelem yok
Uyku demee
Yok kız malim vallahi sarılıp uyuduk, perde bile yok evdeÇuf çuf yapıp evi hayırladınız yani
Hayırlı olsuun
Aynen benim bağışıklık yerlerde zaten. Yara otu neymiş gıııı. Bende havuza denize uzağım zati öyle yirlere para da virmiyokBak şimdi iyi dinle, Kadın Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Brunello Cicinelli konuşacak, vaziyet al
Ben yeni evliyken ilk geceden sonra herkesin tüm uyarılarına rağmen, çok bildiğim için, balayında denize ve havuza girdim. Çünkü çok para vermiştik ve imkanları kullanmalıydım, anlıyor musun
Tabi çok geçmeden vajinada yanma, kaşıntı, halsizlik yaşayarak doktorluk oldum. Hem mantar hem enfeksiyon kapmışım. Ve 1 kez bu enfeksiyonu geçirince bir daha her bağışıklığın düştüğü zaman tekrarlama özelliği var.
4 yıl boyunca ara ara tekrarlayınca ara ara tedavi oldum ama hemen geçen, ağır olmayan enfeksiyonlardı.
Bu yazın başında çok ağırını yaşadım. Doktor antibiyotikli fitiller verdi. 7 gün kullandım. Fitil kullanırken ilişkiye girmemen gerekiyor bitene dek. Bir de krem kullandım doktorun verdiği.
Onun dışında ek olarak kefir içtim bol bol.
Bir de yara otu denen birşey denedim. Kocakarı yöntemlerinden hoşlanmıyorum ama internette araştırdım medikal olarak kullanılan bir otmuş. Enfeksiyon sökmeye ve içilen ilacın daha çabuk etki etmesine yarıyormuş. Sadece 1 kez demleyip içtim. 1 haftada toparladım. Cillop gibin oldum
Ama bağışıklığın iyi korumak zorundasın. Her düşüşte aynı şeyi yeniden yaşayacağını bil. O yüzden kefire aban. Hergün 1 bardak tüket. Bağışıklık için daha iyi birşey yok.
Ayy ayy inşallahh CicimmAzimli kızsın sen
10 ay sonra da tam teçhizat tüm parçaların yerinde olacağından eminim
Allah kolaylık versin hizuşum. Asıl o toplanma kısmı, nakliye ve yerleştirme insanı mahvediyor. Ben şuan baya mahvolmuş durumdayım meselaYasal olarak bir aylık süresi varmış ev sahibinin taşınması için. Dedim ekimi geçirme tekrar kira vermek zorunda kalmayalım. O da ben de Ekim içinde taşınırız dedi. Ounu bekliyoruz. Henüz toparlanmaya başlamadık. O kadar çok olumsuzluk çıktı ki. Olmayacağını düşündük bir ara. Ev sahibi de öyle düşünmüş ev aramamış. Bu ev zaten bir kez satilmanın eşiğinden dönmüş. Yine aynı şey olursa diye korkmuş öyle işte. Yavaş yavaş toplaniriz.
Amin tosyam teşekkür ederimO kadar güzel uyumuşum ki, yeni kalktım
Ama yine uyumak istiyorum, hep hep :)
B Brunello Cicinelli hayırlı olsun yeni eviniz canım benim, mutlu huzurlu yaşayın inşallah
Hoşgeldin balllGünaydın yavru kertenkelelerim
Bugün size yeni evimden sesleniyorum
Dün geceye kadar nakliye işleri ile uğraştık. Şuan ev dandini, her taraf koli dolu. Öte yandan işin kötüsü evde elektrik var ama su yok. Temizlik yapamadığım için hiçbirşeyi yerleştiremedim. Bir de perdelerin ölçüsü bu eve uymadı. Şuan perdesiz, susuz ve kocasız vaziyetteyim
Bugün açılma ihtimali varmış suyun. Dua edin de açılsın. Artık düzenim olsun istiyorum, normal hayata geçiş yapmak istiyorum
Sizlerde ne var ne yok bakalım, haftasonu neler yapacaksınız?
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
Blue_Peri
@Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
@samdan
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@D e f n e
@Amecey
@gokyuzu_
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
C Cay6
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Tatlianne20
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@successful woman
@Pembe Bal10cuk
@Geveze_kelebek
K KurkmantoluS
@baby0101
I inessa armand
@Kmsl Hnd
Sinir oluyorum he guyaa sen bilmiyonda ben biliyorum nerde oldgnu havasi atiliyo guya dmi neyin yarisiysayok kus değiliz ama çok yoğun çalıştığı için aramiyo. ben de ters zamanda rahatsız etmeyim diye aramiyorum.
ama annesigil dan dun arar sonra da hemen beni arar nerde diye bana sorarlarsonra da biz konuştuk surdaymis su isi varmis derler. kendimi çapraz sorguda gibi hissettiğim için gıcık oluyorum sadece duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?