Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çuf çuf yapıp evi hayırladınız yani
Hayırlı olsuun

Ayy çok geçmiş olsun negom. Çocuklara ayrı üzüldüm halılara ayrı üzüldüm şimdi Olsun bidaha verirsin yıkamaya daha güzel temizlenmiş olur çift dikiş
Nesi var miniklerin?

Allah Allahhh. Yok kuzu ya benim psikolojik desek önceden çocuk va düşünmezken de oluyordu. Ben çok sağlıksız besleniyorum bence ondann

Daha nakliye falan yapmadınız dimi hizuşum? Kendi evini toparladın mı peki?
Yasal olarak bir aylık süresi varmış ev sahibinin taşınması için. Dedim ekimi geçirme tekrar kira vermek zorunda kalmayalım. O da ben de Ekim içinde taşınırız dedi. Ounu bekliyoruz. Henüz toparlanmaya başlamadık. O kadar çok olumsuzluk çıktı ki. Olmayacağını düşündük bir ara. Ev sahibi de öyle düşünmüş ev aramamış. Bu ev zaten bir kez satilmanın eşiğinden dönmüş. Yine aynı şey olursa diye korkmuş öyle işte. Yavaş yavaş toplaniriz.

Nasıl kızzzz diyeleeee
Bak şimdi iyi dinle, Kadın Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Brunello Cicinelli konuşacak, vaziyet al
Ben yeni evliyken ilk geceden sonra herkesin tüm uyarılarına rağmen, çok bildiğim için, balayında denize ve havuza girdim. Çünkü çok para vermiştik ve imkanları kullanmalıydım, anlıyor musun
Tabi çok geçmeden vajinada yanma, kaşıntı, halsizlik yaşayarak doktorluk oldum. Hem mantar hem enfeksiyon kapmışım. Ve 1 kez bu enfeksiyonu geçirince bir daha her bağışıklığın düştüğü zaman tekrarlama özelliği var.
4 yıl boyunca ara ara tekrarlayınca ara ara tedavi oldum ama hemen geçen, ağır olmayan enfeksiyonlardı.
Bu yazın başında çok ağırını yaşadım. Doktor antibiyotikli fitiller verdi. 7 gün kullandım. Fitil kullanırken ilişkiye girmemen gerekiyor bitene dek. Bir de krem kullandım doktorun verdiği.
Onun dışında ek olarak kefir içtim bol bol.
Bir de yara otu denen birşey denedim. Kocakarı yöntemlerinden hoşlanmıyorum ama internette araştırdım medikal olarak kullanılan bir otmuş. Enfeksiyon sökmeye ve içilen ilacın daha çabuk etki etmesine yarıyormuş. Sadece 1 kez demleyip içtim. 1 haftada toparladım. Cillop gibin oldum
Ama bağışıklığın iyi korumak zorundasın. Her düşüşte aynı şeyi yeniden yaşayacağını bil. O yüzden kefire aban. Hergün 1 bardak tüket. Bağışıklık için daha iyi birşey yok.

Aynen benim bağışıklık yerlerde zaten. Yara otu neymiş gıııı. Bende havuza denize uzağım zati öyle yirlere para da virmiyok

Azimli kızsın sen
10 ay sonra da tam teçhizat tüm parçaların yerinde olacağından eminim
Ayy ayy inşallahh Cicimm

Son gücümle bi ha gayret dedim bakalım, süreç sonunca öncesi sonrası yapacağım

Çok teşekkür ettim cicim, desteğiniz harika

Allah kolaylık versin hizuşum. Asıl o toplanma kısmı, nakliye ve yerleştirme insanı mahvediyor. Ben şuan baya mahvolmuş durumdayım mesela
Bir de bizim çok hızlı oldu. 2 3 gün içinde toplanıp geçiverdik. Biz de anlamadık.

O kadar güzel uyumuşum ki, yeni kalktım
Ama yine uyumak istiyorum, hep hep :)

B Brunello Cicinelli hayırlı olsun yeni eviniz canım benim, mutlu huzurlu yaşayın inşallah
Amin tosyam teşekkür ederim
Vallahi bende güzel uyumuşum yorgunlukla. Ama eşimi geçirirken uyandım, şimdi uyku tutmuyor

Hoşgeldin balll inşallah cabuk gelir su yardıma geliriz yavrular olarak konum at valla temizliğin dibine vurucam bugün yarın gezerim

Sinir oluyorum he guyaa sen bilmiyonda ben biliyorum nerde oldgnu havasi atiliyo guya dmi neyin yarisiysa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…