Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen benim bağışıklık yerlerde zaten. Yara otu neymiş gıııı. Bende havuza denize uzağım zati öyle yirlere para da virmiyok
Araştır kuzucuk internette.
İlaçlarını vesaireni düzenli kullan. Sonra kontrole git.
Bende kontrole henüz gitmedim aylar geçmesine rağmen.
Ekime aldım randevuyu hem bebek öncesi kontrol için hem enfeksiyona bakılsın.

Ayy ayy inşallahh Cicimm ❤

Son gücümle bi ha gayret dedim bakalım, süreç sonunca öncesi sonrası yapacağım

Çok teşekkür ettim cicim, desteğiniz harika
Harika destekleriz.
Destek bizim işimiz.
8 hazirandan beri...

Hoşgeldin balll inşallah cabuk gelir su yardıma geliriz yavrular olarak konum at valla temizliğin dibine vurucam bugün yarın gezerim
Sende hoşgeldin güzel saç
Ya temizliğin DNA ma ters olduğunu herkes öğrendi artık ama şu evi şöyle düzensiz görüyorum ya cinnet geçiricem temizlik aşeriyorum resmen
Yardımcı bayan tutacaktım ama yakuza ve benim aney ille de biz yapak ille de biz yapak dediler. Okey brolar sakin olun yaparsınız silin gözünüzdeki yaşları dedim

Ooo hayirli ugurlu olsun canim cokk sevindim cogu gitmis azi kalmis insallah suyun gelir yavas yavas temizleyip yerlesirsin.

Daha belli değil bonus geçen ay boş geçti işte ertelendi,bu ayda daha adet olmayı bekliyorum hala ve geciktim üstelik,adetin ikinci gün ilaca başlayıp 10.gun muayeneye gidicem sonra transfer tarihi belli olacak işte öyle yani,saol sordugun icin
Evet mantıklı tabi Bakalım zaman ne gösterecek.. Biz yatırımı genel olarak arabaya yapıyoruz. Model yükseldikçe alacak evin peşinatı olsun diye. Ama ev alıp kiraya da verileb
Aynen canım kiraya vermekte mantıklı,araba modeli yükseltmekte mantıklı işte biz öyle yaptık araba modeli yükselte yükselte önden peşinat verip ev aldık şükür taşındım, inşallah size de gönlünüzden geçen nasip olsun en hayırlı zamanda cicimm
Seksüm bebeği sıkıntıya sokmuyor. Bende yaz başında atlattım ya. Doktora sormuştum alakası bile yok dedi. Ama enfeksiyon temizlenince bebek sahibi olmak daha sağlıklı olur tabiki.
Alakası yoksa çok çok iyi ya zaten olana kadar neler cekiyoz ama dediğin gibi bebeğin tertemiz bi rahme düşmesi daha güzel olur

Bitanem iyiyiz peşimde kosuyor habire dilosum dilosum diye diye simidi kahvaltı hazırlıyor canım benim sen nasılsın
Dilos kizma bana ama bizlerin gozunu boyamayi erkek milleti jsine gelince cok iyi biliyor onemli olan uzun vadede gidisat arkadaslaryla bulusuyormu alkol olayindan vazgeciyor mu ? Insaallah.bidaha asla olmaz oyle bisey canim.

Vahhh ne isteklilermiş ben ite kaka yapıyom valla ver ellerine süpürgeyi viladayı acıma .

Yok kız malim vallahi sarılıp uyuduk, perde bile yok evde Zaten hal de yok, su da yok
Aa ne biçim belediye o,insanda biraz ince düşünce olmalı ,bu insanlar yeni eve geçmiş yani ille bi şöyolorolöröröröreröö yanii

Kızlar ilk defa bir sorunumu anlatacağım bende size :)
Şimdi bilenler bilir benim şuan ki eşim 2. evliliğim..eşimin kuzeni var kız tam bir fesat kötülükten içi çürümüş yani kimse için iyi düşünmediğini biliyorum çok net eminim..
Aylar önce yani 2-3 ay olmuştur herhalde afaki bir rakam söyledim şuan yalan olmasın tam hatırlamıyorum.
Bir gün bize gelmişlerdi eşi ile yemek çay sohbet derken düğün resimlerimize bakıyorduk o zaman hamileydim tabi eşim bir konu oldu bana sarıldı nasıl seviyorummm nasıll dedi. Bende döndümm canımsın deyip tam konuyu kapatıyorduk kii..
kuzeni döndü ve şu kelimeyi söyledi ' aldın tabi 0 km damadı şimdi doğurursun ' dedi.. ben şok oldum.. ağzım dilim kitlendi sanki bir şey diyemedim.. eşimde güldü . sonra bunlar gce bizden giderken eşim de kuzenine ' kuzen sen patili ye böyle böyle demiştn ya, o beni değil ben onu aldım yoksa bana gelesi yoktu yani bu önemli bilgiyi seninle paylaşmak istedim ' dedi.. biz o gün bugündür görüşmüyoruz .

Şimdi bu akşam bizi yemeğe çağırıyorlar.. napayım sizce ? gitsem de nasıl tavır takınayım ?

Hayirli ugurlu olsunn canim heves heyecan ne guzeldi aslnda.da biraz yiprandiniz insallah gec olsun guc olmasin

İşte kısmet olunca nasil geliştiği belli olmuyor. Biz de çok hızlı aldık evi anlamadık. Evi görmeye gitmiştik çıkışta anlaşmayı yaptık şaka gibi gerçi zaten Beğendiğimiz bir evdi. Emlakciyi arayinca satılmak üzere olduğunu krediye basvuruldugunu falan söyledi. Üzülüp yola devam ettik. Bir gün emlakci aradı. Bu evi hala düşünüyor musunuz diye. Eveett dedik tabi. Satıştan dönmüş aksilikler çıkmış. Ertesi gün koşa koşa gittik ne yapalım. Öyle işte

K KurkmantoluS cici doğru diyor kefiri probiyotik falan kullanabilirsin bağışıklık için.

Nego çok geçmiş olsun yavrulara
tamam kuzum inşallah
Tamam bebeğimm bi bakayımm

Günaydın bombastik sarışın. Yine muhabbetin sonuna yetiştim hayırlı olsun yeni eviniz kolaylıkla yerleştirin huzurla oturun insaallah
Negom çok geçmiş olsun canım.. ahh ahh o usutmeler kusmalar...
Canım yaa bakarsın inşaallah hamilesindir. Gecikmiş hem.. aksi olursa da ilk firsatta inşaallah

Dilos kizma bana ama bizlerin gozunu boyamayi erkek milleti jsine gelince cok iyi biliyor onemli olan uzun vadede gidisat arkadaslaryla bulusuyormu alkol olayindan vazgeciyor mu ? Insaallah.bidaha asla olmaz oyle bisey canim.
Görüşmüyor CNm onlarla daha henüz erken bunları konuşmak için zaman ne gösterir bilmiyorum ama tekrarı yaşanmasın artık tek istediğim o tekrarı olursa da biliyorsunuz ne olacağını zamn sadece canım bakalım neler olur görürüz

Hayirli ugurlu olsunn canim heves heyecan ne guzeldi aslnda.da biraz yiprandiniz insallah gec olsun guc olmasin
Allah razı olsun canım. Heyecanı güzel ama biz çok streslendik. Alengirli bircok işlem oldu. Ev hacizliydi, ayrıca ipotekliydi. İpotek ev sahibinin adına da değildi üstelik. Hepsini teker teker atlatmak zorunda kaldık. Hacizlerden birini avukat kaldirmamis tam randevu almaya gideceğimiz zaman öğrendik. Banka kredi işlemini durdurdu. Haciz kaldirildiktan sonra yeniden işlem yapıldı. Hadi gittik tapuya sistem arızalandı. Ertesi gün gittik devir yaptık bankadan para gelecek deprem oldu işte. Kimse kimseye ulaşamadı. Para geç geldi. Ev sahibine attık ona geçmedi bir türlü onu bekledik falan. Ömrümüzden ömür gitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…