- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #23.581
Araştır kuzucuk internette.Aynen benim bağışıklık yerlerde zaten. Yara otu neymiş gıııı. Bende havuza denize uzağım zati öyle yirlere para da virmiyok
GüneşYaaa onun kısık gözlerinin sorumlusu kimmmm
Harika destekleriz.Ayy ayy inşallahh Cicimm ❤
Son gücümle bi ha gayret dedim bakalım, süreç sonunca öncesi sonrası yapacağım
Çok teşekkür ettim cicim, desteğiniz harika
Tesekkurler canim amiiinnnİstanbullular büyük geçmiş olsun bu arada, Allah beterinden saklasın
Sende hoşgeldin güzel saçHoşgeldin balllinşallah cabuk gelir su yardıma geliriz yavrular olarak konum at valla temizliğin dibine vurucam bugün yarın gezerim
Ooo hayirli ugurlu olsun canim cokk sevindim cogu gitmis azi kalmis insallah suyun gelir yavas yavas temizleyip yerlesirsin.Günaydın yavru kertenkelelerim
Bugün size yeni evimden sesleniyorum
Dün geceye kadar nakliye işleri ile uğraştık. Şuan ev dandini, her taraf koli dolu. Öte yandan işin kötüsü evde elektrik var ama su yok. Temizlik yapamadığım için hiçbirşeyi yerleştiremedim. Bir de perdelerin ölçüsü bu eve uymadı. Şuan perdesiz, susuz ve kocasız vaziyetteyim
Bugün açılma ihtimali varmış suyun. Dua edin de açılsın. Artık düzenim olsun istiyorum, normal hayata geçiş yapmak istiyorum
Sizlerde ne var ne yok bakalım, haftasonu neler yapacaksınız?
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
Blue_Peri
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@D e f n e
@Amecey
@gokyuzu_
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
C Cay6
Jawlensky
D Dilos06
@Tatlianne20
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@successful woman
@Pembe Bal10cuk
@Geveze_kelebek
K KurkmantoluS
@baby0101
I inessa armand
@Kmsl Hnd
Daha belli değil bonus geçen ay boş geçti işte ertelendi,bu ayda daha adet olmayı bekliyorum hala ve geciktim üstelik,adetin ikinci gün ilaca başlayıp 10.gun muayeneye gidicem sonra transfer tarihi belli olacak işte öyle yani,saol sordugun icinK KurkmantoluS geçmiş olsun
D Dilos06 allah muhabbetinizi daim etsin diloşum
K Kendinisevenbirii sizin ne zaman belli olucaktı? Geçmişi okuyamıyorum gözden kaçmıştır yazdıysan
@Amecey siz naptınız eysiniz inş
@samdan vefalı samdan yüzümü güldüren samdan sana da iki çift lafım var iyi ki burdasın
I inessa armand
C Cay6
Aynen canım kiraya vermekte mantıklı,araba modeli yükseltmekte mantıklı işte biz öyle yaptık araba modeli yükselte yükselte önden peşinat verip ev aldık şükür taşındım, inşallah size de gönlünüzden geçen nasip olsun en hayırlı zamanda cicimmEvet mantıklı tabiBakalım zaman ne gösterecek.. Biz yatırımı genel olarak arabaya yapıyoruz. Model yükseldikçe alacak evin peşinatı olsun diye. Ama ev alıp kiraya da verileb
Alakası yoksa çok çok iyi ya zaten olana kadar neler cekiyoz ama dediğin gibi bebeğin tertemiz bi rahme düşmesi daha güzel olurSeksüm bebeği sıkıntıya sokmuyor. Bende yaz başında atlattım ya. Doktora sormuştum alakası bile yok dedi. Ama enfeksiyon temizlenince bebek sahibi olmak daha sağlıklı olur tabiki.
Dilos kizma bana ama bizlerin gozunu boyamayi erkek milleti jsine gelince cok iyi biliyor onemli olan uzun vadede gidisat arkadaslaryla bulusuyormu alkol olayindan vazgeciyor mu ? Insaallah.bidaha asla olmaz oyle bisey canim.Bitanem iyiyiz peşimde kosuyor habire dilosum dilosum diye diye simidi kahvaltı hazırlıyor canım benim sen nasılsın
Vahhh ne isteklilermiş ben ite kaka yapıyom vallaSende hoşgeldin güzel saç
Ya temizliğin DNA ma ters olduğunu herkes öğrendi artık ama şu evi şöyle düzensiz görüyorum ya cinnet geçiricem temizlik aşeriyorum resmen
Yardımcı bayan tutacaktım ama yakuza ve benim aney ille de biz yapak ille de biz yapak dediler. Okey brolar sakin olun yaparsınız silin gözünüzdeki yaşları dedim
Aa ne biçim belediye o,insanda biraz ince düşünce olmalı ,bu insanlar yeni eve geçmiş yani ille bi şöyolorolöröröröreröö yaniiYok kız malim vallahi sarılıp uyuduk, perde bile yok evdeZaten hal de yok, su da yok
Kalbe kalpppp ❤❤❤❤❤❤K KurkmantoluS geçmiş olsun
D Dilos06 allah muhabbetinizi daim etsin diloşum
K Kendinisevenbirii sizin ne zaman belli olucaktı? Geçmişi okuyamıyorum gözden kaçmıştır yazdıysan
@Amecey siz naptınız eysiniz inş
@samdan vefalı samdan yüzümü güldüren samdan sana da iki çift lafım var iyi ki burdasın
I inessa armand
C Cay6
Hayirli ugurlu olsunn canim heves heyecan ne guzeldi aslnda.da biraz yiprandiniz insallah gec olsun guc olmasinHayırlı olsun ana kertenkele su da hemen açılır inşallah. Ben de evi aldım sonunda işlemler bitti. Ev sahibinin taşınmasını bekliyoruz artık. Bu iki hafta bizi çok yıprattı. Üstüne deprem korkusu. Haftasonu hiçbir yere çıkmadan tembel tembel evde yuvarlanmayi amaçlıyoruz
İşte kısmet olunca nasil geliştiği belli olmuyor. Biz de çok hızlı aldık evi anlamadık. Evi görmeye gitmiştik çıkışta anlaşmayı yaptık şaka gibiAllah kolaylık versin hizuşum. Asıl o toplanma kısmı, nakliye ve yerleştirme insanı mahvediyor. Ben şuan baya mahvolmuş durumdayım mesela
Bir de bizim çok hızlı oldu. 2 3 gün içinde toplanıp geçiverdik. Biz de anlamadık.
tamam kuzum inşallahK KurkmantoluS cici doğru diyor kefiri probiyotik falan kullanabilirsin bağışıklık için.
Nego çok geçmiş olsun yavrulara
Tamam bebeğimm bi bakayımmAraştır kuzucuk internette.
İlaçlarını vesaireni düzenli kullan. Sonra kontrole git.
Bende kontrole henüz gitmedim aylar geçmesine rağmen.
Ekime aldım randevuyu hem bebek öncesi kontrol için hem enfeksiyona bakılsın.
Günaydın bombastik sarışın. Yine muhabbetin sonuna yetiştimGünaydın yavru kertenkelelerim
Bugün size yeni evimden sesleniyorum
Dün geceye kadar nakliye işleri ile uğraştık. Şuan ev dandini, her taraf koli dolu. Öte yandan işin kötüsü evde elektrik var ama su yok. Temizlik yapamadığım için hiçbirşeyi yerleştiremedim. Bir de perdelerin ölçüsü bu eve uymadı. Şuan perdesiz, susuz ve kocasız vaziyetteyim
Bugün açılma ihtimali varmış suyun. Dua edin de açılsın. Artık düzenim olsun istiyorum, normal hayata geçiş yapmak istiyorum
Sizlerde ne var ne yok bakalım, haftasonu neler yapacaksınız?
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
Blue_Peri
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@D e f n e
@Amecey
@gokyuzu_
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
C Cay6
Jawlensky
D Dilos06
@Tatlianne20
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@successful woman
@Pembe Bal10cuk
@Geveze_kelebek
K KurkmantoluS
@baby0101
I inessa armand
@Kmsl Hnd
Negom çok geçmiş olsun canım.. ahh ahh o usutmeler kusmalar...Günaydın, çok birikmiş sayfa, sonra bakarım. Büyük oğlum hastalandı dün. Onunla ilgileniyorum.
Küçük kustu diye yıkamaya gönderdiğim ve dün gelen yeni serdiğim halıya akşam da büyük kustu
Canım yaa bakarsın inşaallah hamilesindir. Gecikmiş hem.. aksi olursa da ilk firsatta inşaallahDaha belli değil bonus geçen ay boş geçti işte ertelendi,bu ayda daha adet olmayı bekliyorum hala ve geciktim üstelik,adetin ikinci gün ilaca başlayıp 10.gun muayeneye gidicem sonra transfer tarihi belli olacak işte öyle yani,saol sordugun icin
Görüşmüyor CNm onlarla daha henüz erken bunları konuşmak için zaman ne gösterir bilmiyorum ama tekrarı yaşanmasın artık tek istediğim o tekrarı olursa da biliyorsunuz ne olacağını zamn sadece canım bakalım neler olur görürüzDilos kizma bana ama bizlerin gozunu boyamayi erkek milleti jsine gelince cok iyi biliyor onemli olan uzun vadede gidisat arkadaslaryla bulusuyormu alkol olayindan vazgeciyor mu ? Insaallah.bidaha asla olmaz oyle bisey canim.
Allah razı olsun canım. Heyecanı güzel ama biz çok streslendik. Alengirli bircok işlem oldu. Ev hacizliydi, ayrıca ipotekliydi. İpotek ev sahibinin adına da değildi üstelik. Hepsini teker teker atlatmak zorunda kaldık. Hacizlerden birini avukat kaldirmamis tam randevu almaya gideceğimiz zaman öğrendik. Banka kredi işlemini durdurdu. Haciz kaldirildiktan sonra yeniden işlem yapıldı. Hadi gittik tapuya sistem arızalandı. Ertesi gün gittik devir yaptık bankadan para gelecek deprem oldu işte. Kimse kimseye ulaşamadı. Para geç geldi. Ev sahibine attık ona geçmedi bir türlü onu bekledik falan. Ömrümüzden ömür gittiHayirli ugurlu olsunn canim heves heyecan ne guzeldi aslnda.da biraz yiprandiniz insallah gec olsun guc olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?